Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2012 15:05 - Валери Петров изнасилил Иво Инджев!?
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 20400 Коментари: 36 Гласове:
15

Последна промяна: 24.12.2012 15:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Психолозите казват , че изнасилването дава необратими последици върху психиката на жертвата и в колко по млада възраст е тя/жертвата/ толкова  по разрушителен е този акт за потърпевшия. Психолозите казват, че и не трябва да се мълчи защото мълчанието задълбочава проблема. И Инджев говори...говори отдевна, повече от двадесет години говори за насилването си . Вчера разбрахме и името/ната на изнасилвача/ чите-Валери Петров в компанията на Продев и Хашъмов.  Вероятно Петров в невръстна възраст го е "почнал" а по късно се включили Продев и Хашъмов. Впрочем няма и как да е друго яче. При Инджев нещата винаги са сериозни. Противниците му винаги са сериозни-Путин, Първанов, а виждаме, че и изнасилвачите са подбрана компания. Представяте ли си невръстния Инджев в ръцете на този злодей Валери Мелорах /замаскирал се като Петров негодника./ На младини държал пистолет /не щял със звездичка на ревера круизна дестинация до Полша например спокойно да дочака/, а после почнал с думи бедного Индежева. Представяте ли си младия Иво с череп в ръка/ На Йорик ли беше, на Уорлик ли.../ и съдбовния въпрос...Да бъда ченеге или да не бъда... И зад него Мелорах нешепвайки на иврит-Бъди Иво, бъди...
Инджев нямаше да бъде Инджев, ако беше подминал в статията си " текезарската немотия"  принудила младите селски госпожици да прислугват у Инджеви защото/ " мама шла на дело" . Тези госпожици слугували и на партината номенклатура, но тя номенклатурата лентяйствала, а мама Инджева -не. Тя била много заета и дори под "Коженной тужурке  торчал наган". Та и по този параграф невръстен Иво бил насилван. Вместо гувернантки от Берлин и Париж -госпОица от Волуяк. Мъка...

Точно "това изнасилване" е накарало господин Инджев за позицията му срещу комунизма. Само, че на мен нещо ми се губи .
Първо къде ще сложи собствените си родители г-ин Инджев-сред изнасилвачите или сред изнасилените. Защтото доколкото си спомням тейко му бе зам главен редактор на втория по тираж партиен вестник навремето-Вечерни новини, а мама офицер от Държавна сигурност. Или те също горките били изнасилени от други изнасилвачи...Милев, Вапцаров, Фучик, Лорка. За щастие тези изнасилвачи били затрити от едни добри чичковци, та поне директно не въздействали върху крехката псикиа на младия Инджев. Сигурно и родителите са били изнасилени , защото иначе се получават лоши работи-кръвосмешение...

Във статията на Инджев не виждам обаче изход. Авторът не казва как да се борим срещу тези душмани от сорта на Валери Петров. С думи по всяка вероятност ще е трудничко  да гътне "дъртия изнасилвач", а като че ли минаха времената когато  подобни " изнасилвачи" ги  испрявяха на "кола на стрелбището" или затриваха с гарота в казармите.  Дали за това време не мечтае господин Инджев ?Гласувай:
16
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. eltimir - А аз се чудех...
24.12.2012 18:03
Преди време в блога на Инджев почнахме някакъв спор. Тоя се нахвърли срещу мен с ругатни и обиди. Отговорих, че ще му скъсам задника. С уговорката, че това ще бъде по Интернет, с факти и с аргументи. Как мислите, че постъпи Иво Инджев? Оплакал се не на кой да е, а на ГДБОП или как й беше името на тая службичка Те обаче препратили жалбата до ботевградската полиция. Когато ме разпитваха, стаята се напълни с полицаи, които се превиваха от смях. Нищо не ми направиха, разбира се. Но мисълта ми е за друго.
Защо Иво Инджев толкова се бе загрижилп за своето скъпоценно дупенце? Ами защото преди доста време му го били цепили. Благодаря за ценната информация. Ще я препечатам.
цитирай
2. eltimir - ананалникът
24.12.2012 18:59
Забравих нещо важно. Освен жалбата, Инджев бе излязъл със статия в блога си. В нея той ме наричаше "анонимник", въпреки, че бях написал трите си имена и бях дал точния си домашен адрес. А също бях пуснал линк към моя снимка, да добие и визуална представа. Това ако е анонимност, здраве му кажи! Та не знам доколко съм бил анонимник, ама Инджев се оказа ананалник.
И още. Агентът на ДС Иво Инджев обича да се пише велик антикомунист. А праща при мен "рошавите" от ГДБОП. Трябва да уточня, че съм бивш политически затворник. Илия Минев ми беше кум, а аз бях един от активистите на неговото дружество. Бяхме близки приятели със Стефан Вълков, с Едуард Генов. С Григор Симов и досега редовно си ходим на гости. А тоя "антикомунист" ще ми праща ченгетата само защото съм написал,у че ще му скъсам задника! Преживял съм два атентата и още няколко опита за убийство. Единствено с чудо мога да си обясня как още съм жив и как в момента пиша коментар в тоя блог. Факти. А когато фактите говорят, даже ананалковците следва да замълчат.
След като се върнах от полицията, аз също написах статия. В обяснението си пред полицая написах, че обещавам да не късам задника на Иво Любомиров Инджев. Точно така го написах. Същото написах и в статията си. С уточнението, че той вече си го е скъсал сам.
цитирай
3. eltimir - Коментар
24.12.2012 19:49
Пратих линка към статията на един мой приятел. Ето какво ми написа той: "Власт, пари и т.н., хвърчи човека." На което отговорих:
- Хвърчи, ама като сврака. От кол на кол.
цитирай
4. eltimir - Селянчето
24.12.2012 20:07
Един от защитниците на Иво Инджев ме нарече смотано селянче. Да, селянче съм . майка ми и баща ми бяха селски учители, сега са пенсионери. Дядо ми също е бил обикновен селски даскал. Също и прадядо ми, който междувременно е бил и селски свещеник. Само че едно кораво селянче като мен не би позволило да го изнасилват, а би се било. До смърт, ако е нужно. За разлика от аристократа Инджев, който веднага се съгласил да го обладаят. И даже си въртял дупето, по време на изнасилването, както твърдят очевидци.
Агент Ивайло, нещо да ми кажеш? Аз съм Елтимир, който никога не се отмята от думата си.
цитирай
5. eltimir - Въпрос
24.12.2012 20:55
Ще ми се агентът на ДС Иво Инджев да прочете тая статия и коментарите ми към нея. И по възможност да отговори на един въпрос, който ме мъчи отдавна. Тази вечер отчасти получих отговор. Ама друго си е, ако той самият си го напише. Та по същество.
Когато детето ти направи беля, ти се случи да му подвикнеш: "Ще ти откъсна главата!". Това нима е закана за убийство и нима ти наистина имаш такова намерение? Или пък редовното: "Ще ти откъсна ушите". Защо обаче Иво Инжев е приел буквално моите думи, че ще му скъсам задника? Ама ще кажете, че той има семейство и деца. Да, така е. Но се сещам за думите на банкера Атанас Буров по адрес на цар Фердинанд:
- Фердинанд беше педерас двупосочен. Ебеше и го ебяха...
Та да не би и Иво Инджев нещо такова...?
цитирай
6. анонимен - Венци и Елтимир, прочетох статията ...
24.12.2012 22:03
Венци и Елтимир, прочетох статията и коментарите на жена ми. Вярваш ли ми, щях да се попикая от смях. Е, няма такъв майтап. Няма!!!
цитирай
7. eltimir - Майтап
24.12.2012 22:44
kushel написа:
Венци и Елтимир, прочетох статията и коментарите на жена ми. Вярваш ли ми, щях да се попикая от смях. Е, няма такъв майтап. Няма!!!

Ама на голо дупе. На голо Иво Инджово дупе, щото му лъсна насрания задник. Верно, селянче съм. Верно, на бутилка вино съм. Ама си оставам мъжко момче, каквото съм бил винаги. И в затвора, и сега, когато физически съм съсипан. А той кой е и какво е, неговата верица? Кой е тоя, та ще ми праща рошавите да ме арестуват, само защото съм му написал, че ще му скъсам задника?
Абе, Иво, много ли те болеше, когато те цепеха евреите и комунистите?
Ах, да! Иво Инджев воюва срещу врагове като Владимир Путин. Аз също воювам срещу врагове. Като Бараката Обамата, например. само че Бараката изобщо не знае, че воювам срещу него. Бараката изобщо не знае, че на тоя свят има нещо, което се нарича Елтимир. И не се интересува даже. Същото е и с Инджев и Путин.
Всъщност аз имам много по-голямо право да пиша за Путин, тъй като съм влизал в приемната му в Москва. Не го правя. Не пиша. защото нямам морално право да пиша за някои неща. Иво Инджев обаче няма морал и пише. Негова работа. Той е долен лев педал и може да си го позволи. Аз не съм и няма да бъда. Аз съм само едно нормално българско селянче.
Някой нещо да ми каже?
цитирай
8. eltimir - Сега сериозно
24.12.2012 22:58
Изтриха ми сайта, в който бях публикувал всичко. Но материалите ги имам на архив и ще ги пусна пак. За какво става дума?
Преди време Иво Инджев заради нараненото си самолюбие бе решил да ме унищожи. Само че той не знаеше кого има срещу себе си. Един потомък на стар балканджийски род. Един див и необуздан българин. Политически затворник, преминал през какво ли не. Вече съм на години, здравето ми е съвсем разбито, но това е и мое преимущество. Не виждам вече кой и с какво може да ме уплаши. Някога не се уплаших в килиите на "Развигор" 1, та тая отрепка Инджев ли ще ме уплаши?
Знам кой плаща на Иво Инджев. Знам и а кои е наредено да го подкрепят. Само че Задника допусна фатална грешка. Тръгна срещу Елтимир. Е, как да не му скъсаш задника кирлив?
цитирай
9. eltimir - Страх
24.12.2012 23:28
Самият Инджев ме бил нарекъл въшкар, в смисъл, че съм беден. Хубаво. Обаче го е шубе от мен, нали? Ето моят отговор:
Пиша го не за да се оплаквам. Не търся нито съжаление, нито пък искам помощ. Напротив, гордея се, че успях да издържа. Гордея се, че въпреки всичко накарах враговете ми да се страхуват от мен. Написах го, за да дам пример как всеки, дори най-слабият може да накара Врагът да се страхува. Написах го, за да разберете, че няма по-голяма сила от силния човешки дух.

Враговете ми се страхуват от мен. Не е самовнушение, нито пък е проява на мания за величие. Не ми се иска да е така, но е факт. Иначе не мога да си обясня неистовата стръв, злобата, омразата, ненавистта, с която ме преследват вече 35 години.

Още като дете ме вкараха в затвора заради позиви, които ние така и не успяхме да разлепим. По-късно се опитаха да ме съдят пак заради позиви, чието съдържание в никакъв случай не нарушаваше никакъв закон. Разкарваха ме по съдебни дела чак до Варна единствено заради написаната в Интернет дума „глупак”.

Враговете ми се страхуват от мен и се домогват до физическото ми унищожение. Но ако човек не се преклони пред злото, той получава помощ, съответстваща на опасността. Поне досега враговете ми не успяха да ме унищожат.

Е, поскарвал съм се с тоя, с оня, имал съм дребни свади, но никой не може да каже, че съм му причинил някаква злина. Няма за какво някой да ми отмъщава за нещо. Обаче не години, а десетилетия те са по петите ми, пречат ми да започна работа, или ако започна, намират начин да ме махнат. Стремят се да ме докарат не на прага, а под прага на физическото оцеляване. Впрягат немалки сили, влагат немалки ресурси само и само да не вдигна глава от грижи и проблеми. Навсякъде поставят пречки по пътя ми, всячески се стремят да ограничават социалните ми контакти. От злоба и омраза ли го правят?

Не, от страх. Враговете ми се страхуват от мен.

През 1992 година изгориха къщата ми на село, в която живеехме със съпругата ми и четири годишната ми тогава дъщер
цитирай
10. eltimir - продължение
24.12.2012 23:45
През 1992 година изгориха къщата ми на село, в която живеехме със съпругата ми и четири годишната ми тогава дъщеря. През 2006 година подпалиха апартамента ми посред нощ, докато спяхме. На няколко пъти се опитваха да ме убият. Всеки път ме спасяваше някаква случайност, но не това е най-важното. Защо го направиха?

Защото враговете ми се страхуват от мен.

Години наред организират срещу мен клеветнически кампании. Пращаха агенти от най-висок ранг. Впрягаха цели групи, назначаваха дежурства, за да следят какво пиша в Интернет. Дебнеха всяка моя дума.

Враговете ми се страхуват от мен.

Живея в крайна мизерия. Реално съм лишен от доходи. Ходил съм до съседи или приятели в квартала за няколко филии хляб. Почти непрекъснато имам да плащам някаква вересия из магазините. Всеки път плащането на вода, ток или някоя друга сметка виси на косъм. Интернета ми го плащат приятели. Не съм тръгнал да крада, да мамя или да преживявам с помощта на незаконни методи, за което заплащам с немотията си.

Враговете ми обаче не престават да се страхуват от мен.

Станал съм енциклопедия на болести. Случвало ми се е да не мога да отида до магазина да си взема нещо за ядене, защото съм чувствал, че нямам физически сили да стигна до там. Почти непрекъснато ми се вие свят. Когато в неделя изгоряха крушките, аз не можах да завия дори тази в кухнята, която е много ниско. Миналата седмица бях много болен. Майка ми се разтревожила и дойде да ме види. Донесе ми мляко. Едва успях да вдигна с две ръце чашата и да отпия. Донесе ми храна, а аз не можех да ям.

Но враговете ми се страхуват от мен.

Бизнес нямам, за да искат да ми го вземат. Пост не заемам, за да искат да ме свалят от него. Не съм конкуренция за никого в никакво отношение. Политически амбиции нямам. В партии и организации не членувам, нито пък имам намерение да създавам свои такива. В избори не участвам. Нито гласувам, нито се кандидатирам. С мутри или с каквито и да било криминално проявени елементи не поддържам и не искам да поддържам ника
цитирай
11. eltimir - продължение
24.12.2012 23:59
С мутри или с каквито и да било криминално проявени елементи не поддържам и не искам да поддържам никакви връзки. За никого не представлявам заплаха в никакво отношение.

Но враговете ми се страхуват от мен.

Забраниха със специална заповед участието ми в каквито и да било медии. Забраниха да бъда публикуван в каквито и да било издания. Независимо от тематиката на предлаганите от мен текстове. Пречат на всяка моя изява, от какъвто и да било характер. Забраниха да се говори или пише за мен, освен в негативен подтекст.

Враговете ми се страхуват от мен.

Почти не излизам от къщи. Телефон нямам. Нито стационарен, нито мобилен. Ако не броим беглите ми познанства из квартала, единствената ми изява е чрез Интернет. Но дори и там, аз не се стремя да създавам групи, да организирам нещо. Просто изразявам личното си мнение. Опитвам се да оставя на света знанията, с които разполагам. Да оставя и някакъв спомен за себе си.

Въпреки това, враговете ми се страхуват от мен.

Понякога две или три нощи подред не мога да заспя. Понякога лежа буден в леглото си по 18-20 часа на денонощие. Понякога нямам сили дори да включа компютъра и да погледна поне пощите си.

Но враговете ми се страхуват от мен.

Защо се страхуват враговете ми? Защото мен не ме е страх от тях.
цитирай
12. bojil - Как тоя чироз е успял да изнасили оня ...
25.12.2012 00:08
Как тоя чироз е успял да изнасили оня атлет- да не го е дрогирал или приспал? :))
цитирай
13. vencivaleri1951 - Привет приятелю!
25.12.2012 01:54
kushel написа:
Венци и Елтимир, прочетох статията и коментарите на жена ми. Вярваш ли ми, щях да се попикая от смях. Е, няма такъв майтап. Няма!!!


Радвам се че съм разсмял теб, а и половинката ти. Бъдете здрави и щастливи през настъпващата. Това е най важното и дано намерим повече поводи да се посмеем.
цитирай
14. vencivaleri1951 - Много мъка и ярост има в коментарите Ви.
25.12.2012 02:10
eltimir написа:
Изтриха ми сайта, в който бях публикувал всичко. Но материалите ги имам на архив и ще ги пусна пак. За какво става дума?
Преди време Иво Инджев заради нараненото си самолюбие бе решил да ме унищожи. Само че той не знаеше кого има срещу себе си. Един потомък на стар балканджийски род. Един див и необуздан българин. Политически затворник, преминал през какво ли не. Вече съм на години, здравето ми е съвсем разбито, но това е и мое преимущество. Не виждам вече кой и с какво може да ме уплаши. Някога не се уплаших в килиите на "Развигор" 1, та тая отрепка Инджев ли ще ме уплаши?
Знам кой плаща на Иво Инджев. Знам и а кои е наредено да го подкрепят. Само че Задника допусна фатална грешка. Тръгна срещу Елтимир. Е, как да не му скъсаш задника кирлив?


Не си струва човек като персонажа от поста ми да те нахъсва толкова. Не го приемаш на сериозно и толкоз. Той страда от синдрома на пинчера. Това смешно и безпомощно куче освен че дига аларма до Бога пуснеш ли го от каишката тича да си направи работата на най високото място. Инджев е абсолютен пинчер. Стотици хиляди у нас загубиха поне един път работата си, но когато това се случва например на наш Иво той бие депеши до всевъзможни институции и медии. Любим похват му е да хвърля кал по някой голям...Независимо дали е политик, държавник, интелектуалец. Ето в статията му предизвикала моя пост той намесва наистина трима "Голями"-Петров, Продев, Хашъмов... Ето аз критикувам тримата , значи съм съизмерим с тях. Съизмерим ...дръжки! И той го знае, . Той пише за подобни хора по подобие на грозничките момичета които гледат да излязат заедно с местната красавица. белким им излезе късметът.
цитирай
15. theeconomist - Привет Венци!
25.12.2012 08:01
Весела и Щастлива Коледа на теб, прекрасната ти съпруга и цялото ти семейство.

Желая ви късмет и щастие, високо вдигнати глави и добро настроение.

Живота продължава и уличните песове, лаещи зад тези стобори зад, които сме ние и зад които тези помияри никога няма да надникнат, само ще прегракват.

"No pasaran"!
цитирай
16. eltimir - Весела Коледа!
25.12.2012 08:58
Снощи така се случи. Жена ми на работа, дежурна. Дъщеря ми със семейството си. Аз сам. А е Бъдни вечер, все пак. Тъпо. И си взех бутилка вино. После попаднах на тази публикация, прочетох я, посмях се и просто реших да добавя нещо. После изглежда виното ме е хванало повечко и съм се увлякъл. Вярвам, че ми е простено.
Весела Коледа на всички и да сте живи и здрави!
Елтимир
цитирай
17. анонимен - Това е прекрасно четиво за Коледа. ...
25.12.2012 13:51
Това е прекрасно четиво за Коледа. Венци Валери, ти си титан.
цитирай
18. raders - Това е прекрасно четиво за Коледа. ...
25.12.2012 14:48
becksssssss написа:
Това е прекрасно четиво за Коледа. Венци Валери, ти си титан.


Какво му е прекрасното? Пълна идиотщина, но за примитиви бива...
цитирай
19. apostapostoloff - А аз все не мога да се начудя кой лепна
25.12.2012 16:31
на тоя доносник прякора ДрислИво МИнджев?
цитирай
20. анонимен - Това е прекрасно четиво за Коледа. ...
25.12.2012 16:50
raders написа:
becksssssss написа:
Това е прекрасно четиво за Коледа. Венци Валери, ти си титан.


Какво му е прекрасното? Пълна идиотщина, но за примитиви бива...


Понякога се налага да внасям разяснения, защото явно някои хора буквално възприемат написаното.
Та, raders, коментарът ми е ироничен.
цитирай
21. eltimir - Просто...
25.12.2012 18:05
Не, не съм се подвел. Словото е моята стихия и макар да съм завършил едва вечерна гимназия, не съм срещал текст, който да ме заблуди или обърка. Просто идеята ми хареса и реших да използвам случая. Аз няма да се откажа да дам един горчив урок на тоя агент на ДС Иво Любомиров Инджев. Аз искам да му покажа и ще му покажа какво значи той да прати ГДБОП при един бивш политически затворник само затова, че тоя политически затворник е написал в Интернет: ще ти скъсам задника.
Приемете, че задникът на Иво Инджев е скъсан, ама жестоко.
цитирай
22. eltimir - Весела Коледа!
25.12.2012 18:06
Весела Коледа на всички! Доживяхме я, въпреки мрачните предсказания на световния "елит"! Доживяхме я, въпреки усилията на заговорниците и на техния слуга Боклук Бойко. Доживяхме я, ще доживеем и следващата.
Нека тези светлинки ни светят през цялата година, нека българският Бог ни закриля, а догодина да посрещнем една наистина весела Коледа. Без световен "елит", без Световно правителство, без Боклук Бойко и неговите боклуци, без цялото днешно политическо бунище. Една весела Коледа в българска България. Без евреи, без цигани, комунисти и демократи. Една Коледа, изчистена от злоба, от алчност, от завист и от цялото днешно Зло. Една Божествена Коледа в един човешки свят. Един тъжен човек ви пожелава весела Коледа!
Весела Коледа на всички!
цитирай
23. djani - Вербовката на агент е като флирт с лека жена...
25.12.2012 18:32
В бившата си професия съм осъществил над 100 вербовки. По криминална линия. Много по-трудни от политическите на ДС, където кандидатите сами се подлагаха /предлагаха/. Приказките за едва ли не насилствено, или безхаберно привличане към сътрудничество са предназначени за лаици и наивници и са прояви на гузна съвест. А Иво в този процес тогава е пъшкал щастливо и сладострастно, ПОВЕРВАЙТЕ МИ. ТОЙ Е ОБРАЗЕЦ НА ПОЛИТИЧЕСКА ТРАНССЕКСУАЛНОСТ.
цитирай
24. анонимен - Към Елтимир.
25.12.2012 18:39
Елтимире, казваш, че си бил в затвора. Как беше там - стана ли нечия булка? :-)))
цитирай
25. eltimir - Елтимире, казваш, че си бил в зат...
25.12.2012 19:03
becksssssss написа:
Елтимире, казваш, че си бил в затвора. Как беше там - стана ли нечия булка? :-)))

Аз бях политически. В Първи отряд на Старозагорския затвор. Там комар и извращения нямаше. Ако ти си бил там поне три дни, щеше да знаеш какво е. Сега, ченге тъпо такова говориш наизуст. Но има още живи свидетели на онова време и на оная обстановка. Марин Манолов, Кръстьо Атанасов, Асан Бондузов или Емил Първанов биха смачкали от бой всеки ,който си позволи само мисълта да наруши морала на Първи отряд. Какво знаеш ти, копеле шибано? Само кажи кой си, пък все ще намеря кой да ти затвори мръсната уста.
цитирай
26. eltimir - Саморазобличение
25.12.2012 19:30
Виждам, че има назначени дежурни, които следят къде пише Елтимир и помиите веднага почват да се леят. Значи не съм чак толкова безобиден. Значи все още представлявам заплаха за системата. Сега почвам да разбирам защо Задник Инджев тогава прати при мен ченгетата. Но уверявам ви, това няма да е последното сражение. Само че днес е Коледа и не бива да допускаме лоши мисли в себе си. Битките предстоят, а сега Весела Коледа!
А тъпите ченгели да излязат малко навън, да видят какво прави вятърът и да почнат да правят същото.
цитирай
27. анонимен - Елтимире,
25.12.2012 21:03
и с какво толкова предизвиках гнева ти, че чак и на лични да ме заплашваш? Нали се сещаш, че с тая смешна мутра на аватара можеш единствено да ме умориш от смях?

П.П. Инджев е трябвало да ти прати лекари, а не ченгета, щот си луд за връзване, мой човек.
цитирай
28. eltimir - Не заплашвам
25.12.2012 21:37
Само казвам какво ще се случи. И в почти всички случаи то се случва. Да не цитирам имена на мъртъвци. Ти се държа като кретен и ще си го получиш, Това е. Писна ми от вас. Ще трябва да ви изчистя, а следващите ще си помислят как следва да се държат към Елтимир. Митко Радев го рязаха в болницата парче по парче, но явно не ви е достатъчно. Значи трябва да ви предложа нещо още по-зрелищно. Ами да ви го предложа, нищо не ми струва.
цитирай
29. анонимен - Хахахаха, ама бат Венци какви об...
25.12.2012 22:37
Хахахаха, ама бат Венци какви образи ги събира само около себе си. Дерзай, Венци, молодец такъв!
цитирай
30. vencivaleri1951 - Бекасе , птицо срамежливо,
25.12.2012 23:09
Бат ти Венци може да е всякакъв, но тук е и с името си, и с физономията си за разлика от теб.
Когато не харесваш нещо просто не го чети, а когато имаш какво да кажеш -го направи с име и образ. Иначе излиза в известна степен воаьорски някък. Впрочем и ника ти говори същото. Бекасът извън миграционния си период е общо взето скрит. Открива се само когато е влюбен, но там вече си имате приказка с Елтимир...
цитирай
31. vyordanoff - Весела Коледа Венци!Успех и здраве ...
26.12.2012 09:52
Весела Коледа Венци!Успех и здраве през Новата Година!
Помъчих се да намеря статията провокирала поста ти,но ровенето в блога на Инджев е гнусна работа/дори за не гнуслив човек,кат' мен/,а отгоре на всичко се оказа, че съм в равносметката от 11мил. и не знам кой си влязал там/къде тук да се мери Валери Петров или Продев с такъв титан на съвремието/.
Още веднъж: Поздрави за празниците и на здраве !
цитирай
32. eltimir - Защо не ми пука
26.12.2012 14:34
Венци, знаеш ли защо не ми пука от нищо? Когато се будиш по 10 пъти на нощ от болка или от кошмари. Когато отиваш в магазина и искаш хляб на вересия. Когато приемаш едва ли не за героизъм факта, че си могъл да отидеш до контейнера и да изхвърлиш боклука. Когато заспиваш с едничката мечта да не се събудиш.. От какво да ти пука и от какво да те е страх? Няма суетност, няма стремежи, няма планове. Няма уязвимо място. Затова враговете ми ги е страх от мен. Защото аз вече няма от какво да се страхувам. Единственото, което ми остана е да отстоявам себе си.
Желая на всички вас винаги да отстоявате себе си и да не се оставяте да ви пречупят. Весели празници и нека Бог бъде с нас!
Ваш: Елтимир!
цитирай
33. eltimir - Няма големи, няма малки
26.12.2012 15:19
Отдавна съм разбрал - няма големи и малки хора. Всички се само хора. Владимир Свинтила, великият Свинтила веднъж ми каза:
- Знаеш ли, Ангеле. Доставя ми страхотно удоволствие да отида в кварталната кръчма и да седна сред нормални хора. Обикновени нормални хора. Да пийна с тях по една-две гроздови, а после да се прибера. Това ми е най-голямото удоволствие. Да седна и да си поприказвам с хора, за които сам бай Владо, а не с комплексарите от кафето на "Ангел Кънчев".
Явно някои са още твърде далеч от прозренията на Свинтила.
цитирай
34. vencivaleri1951 - Благодаря!
26.12.2012 15:34
vyordanoff написа:
Весела Коледа Венци!Успех и здраве през Новата Година!
Помъчих се да намеря статията провокирала поста ти,но ровенето в блога на Инджев е гнусна работа/дори за не гнуслив човек,кат' мен/,а отгоре на всичко се оказа, че съм в равносметката от 11мил. и не знам кой си влязал там/къде тук да се мери Валери Петров или Продев с такъв титан на съвремието/.
Още веднъж: Поздрави за празниците и на здраве !

Да си жив и здрав и ти приятелю!
цитирай
35. vencivaleri1951 - Благодаря Елтимире!
26.12.2012 15:49
eltimir написа:
Венци, знаеш ли защо не ми пука от нищо? Когато се будиш по 10 пъти на нощ от болка или от кошмари. Когато отиваш в магазина и искаш хляб на вересия. Когато приемаш едва ли не за героизъм факта, че си могъл да отидеш до контейнера и да изхвърлиш боклука. Когато заспиваш с едничката мечта да не се събудиш.. От какво да ти пука и от какво да те е страх? Няма суетност, няма стремежи, няма планове. Няма уязвимо място. Затова враговете ми ги е страх от мен. Защото аз вече няма от какво да се страхувам. Единственото, което ми остана е да отстоявам себе си.
Желая на всички вас винаги да отстоявате себе си и да не се оставяте да ви пречупят. Весели празници и нека Бог бъде с нас!
Ваш: Елтимир!


Не ми харесва състоянието което описваш за себе си и си мисля, че вместо да се ядосваш в блога се вземи в ръце и се опитай да да пооправиш нещата доколкото можеш. Все ми се струва , че щом като имаш сили да "изпиеш бутилка с вино" можеш и да потичаш малко или поне да се разходиш до Витоша, в парка...Да изведеш и съпругата също. Разбира се че човек трябва да отстоява себе си, но аз не смятам, че като нагрубиш или се заканиш на някого го правиш по най добрия начин/отстояването/. Да се ядосваш на Инджев е празна работа отвсякъде. Това, че се опитвам да репликирам някои негови постинги е не да го уязвя/повече отколкото той го прави сам на себе си няма да успея/ а да кажа че лъже. Той лъже много и го прави за пари. Прави го добре защото има добро перо, добра ерудиция, и добро образование. Това което го отделя от много добрите са превъплащенията му, отричането му от неща за които е подавал молби и е правил клетви. Не, че човек не се променя, но има моменти когато трябва от деликатност да направиш крачка встрани. Бъди здрав Елтимире
цитирай
36. eltimir - Далече ми е
26.12.2012 16:50
Витоша ми е далече, Венци. Живея в Ботевград. Но не там е въпросът. Не знаеш кой съм. Малко останахме, на пръсти се броим вече. Преди време Григор Симов срещнал Марин Манолов. Марин е участник в бунта от 1969 година, когато политическите превземат Старозагорския затвор. Има точно 16 години и 40 дена затвор. Гришата го пита как е, а Марин отговоря:
- Благодаря на Бога, Гриша, жив съм още.
Та още сме живи, ама не знам до кога. Гришата Симов гледа крави на село, ама със здравето и той не е добре. Отиваме си един по един и никой нищо не забелязва. Всеки път плача, когато науча, че някой от нашите си е отишъл, но сълзите не помагат. Последният, за когото съобщиха медиите беше Стефан Вълков от Асеновград. За много други нито дума. А те бяха герои и мъченици. България забрави своите герои, не иска да знае за тях. Аз няма да забравя Георги Гавазов, съден като малолетен горянин. Няма да забравя Хайг Пилигян, адвокатът на бедните. Няма да забравя верния до смърт на Илия Минев Лъчезар Матеев - Зарко. Но кой след мен ще ги помни?
Да не заплашвам, казваш. Не заплашвам. Все още има кученца, които са готови да се хвърлят в битка за нас, старите вълци. Цеко Кръстев Цеков, който се върна след 22 годишно изгнание ме нарича Войводата. Сигурно има основания. С Цеко сме добри приятели, обичам го като брат. Но и аз самият съм готов да се хвърля в битка всеки миг. Нищо друго не ми остана. Една дама, мой враг ме наричаше Овод, тоест Стършел. Имаше предвид романа на Етел Лилиян Войнич. Тук има откъс, финалната част от романа:
http://erigkan.ucoz.ru/news/strshelt/2012-12-19-1263
Предпочитам така, отколкото да хленча. Не си се срещал с такъв като мен, сигурен съм. Наскоро ми изтриха един сайт, остана ми засега тоя:
http://erigkan.ucoz.ru/
Виж го. Може би ще си промениш мнението. Ти ми хареса с великолепното си чувство за хумор. Обичам хората с чувство за хумор. А Инджев, Инджев е просто един задник, нищо повече
Тъжно ми е. Няма комунисти, няма демократи. има хора и нехора. Другото е илюзия.
цитирай
37. haralanov - Какво мислиш за милиардите долари на Путин в офшорка?
07.04.2016 08:56
Какво мислиш и за милионите в офшорка на известни наши леви политици и бизнесмени,като Петър Манджуков(издател и на в.Дума) и Николай Банев?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3115171
Постинги: 798
Коментари: 13150
Гласове: 4405
Архив
Календар
«  Август, 2021  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031