Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2023 21:54 - Това с малките панталоники и големите обувки
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 1557 Коментари: 16 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 има 25 кодишнина-брак, а не рожден ден:)
Подарък от съпруга и-10 дни в Пиринеите Изходен пункт Барцелона
Или както написа експерта от "доматЕтО" да друса кючек в Испаня и Франция
Толкова били възможностите на съпруга, такава и дестинацията
Луксът е у песОкО , еленско , авокадо и запиване с мицеларна вода-написа друг експерт
А то това отпуск ли е-баир будали и вместо басмени чаршафи редичка с нарове -далеко и високо от истинския лукс


image


image


image


imageГласувай:
41. getmans1 - . . . А бре, ПОДЛЕЦ 1951 поне един път ...
18.09.2023 22:40
... А бре, ПОДЛЕЦ 1951 поне един път ще постъпиш ли като мъж бе ... или ти е голям проблема да разумеш написаното


" 10. getmans1 - Нали знаеш, ...

17.09 09:48

...............

... ИНАЧЕ, аз достатъчно ясно съм показал КАКВО ТОЧНО СЪМ РЕПЛИКИРАЛ - простотията да си измисляш разни "ерудити и западнонадупени." на които преписваш разни твои измишлйотини като чалгарство, простащина и ред още нелициприятни твои си фантазии, които обикновено наричам - клевети.

А БРЕ , КОЛКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТРУДНО ПРИМЕРНО ЗА МЕН, да напиша, че пишеш така защото си принуден да гледаш внуци докато твоите хора "друсат" кючеци по чалготеките, а?

.............

цитирай "

цитирай
2. blackpredator - ?
19.09.2023 00:01
Джулия Робъртс?
цитирай
3. vencivaleri1951 - Понеже ти го казваш, а не си въобразявам и лъжа аз, както би казал
19.09.2023 06:08
един делиорманец,или панагюрец, защото такова животно нямало у тЕх

Щерка ми като студентка "разхождаше" дрехи и и лепнаха прякор "Джули" Щото е луда глава като дядо си/катери, язди, екстремно кара ски, изявява се и под водата/
, в Киноцентъра м Бояна са имали нагласа за картина с Д. Р. и поканиха щерката за каскади вместо нея. Идеята се разсъхна, но я ангажираха с други каскади Много и харесваше, но не можеше да ги съчетава с работа, родителство и т н, а и семейството беше силно против-тя и сега ни "държи на нокти/

blackpredator написа:
Джулия Робъртс?

цитирай
4. vencivaleri1951 - Хайде да се разберем
19.09.2023 06:39
За мен не е чалгарство да пееш "чаши ломим" или да танцуваш кючек-танц който ако не го опошлиш е чудесно изживяване/при мен за гледане/ Чалга определено може да стане и Травиата, ако постановчикът се "постарае" Тоест всеки раздел от от изкуството / а и не само/можеш да чалгизираш. Опитах се да кажа колко безумно е изречението "Българите обичат да почиват в Гърция, а не в Красноярск" без авторът да има най малка представа, какви изживявания може да предложи и Севера Тоест споменатото изречение бе за мен чалга, простащина, а авторът "ерудит" и "западнонаведен" Намеси се и гуруто ти за когото върха на сладоледа е да ни разказва какво плюска, колко см е пишката му и как пищят в Тойотата му....Чалга от всякъде, сиреч простотия В случая показвам дъщеря ми, която явно не е българка, щото пред избора да почива в Гърция и Заполярието със сигурност би избрала второто-един път защото ще и е по интересно, втори път и не маловажно, защото може да си го позволи
Използвам коментара и да се изкажа за последния ти постинг Книгата на французина е чалгизиране на Русия, при това невярно Русия е била заплаха за Европа, дотолкова, доколкото не е позволила на Европа да я колонизира , или "наведе" Всичките разходки на солдатите в централна и западна Европа са били отговор на агресия-обратен случай няма.
Кръстоносци , влизат в Русия, не солдати във Ватикана Поляци първо са пред Москва, а след това солдати във Варшава, шведи, французи, германци...
всичко е римейк на предишното... Русия е огромна територия и няма как да бъде затворена система Тя е по млада цивилизационно и няма как да не се влияе от Западната Това което не се признава е и че тя влияе по късно на Запада и има не малък дял в съвременната цивилизация Достоевски е повлиян, а той не е ли повлиял? При Чайковски не е ли същото?
Ив края на краищата ти кого критикуваш авторът, или синът Все пак пресметни на пръсти, от кога датира твоето публично "свободомислие" , а оскога това на майката на Калин? Слагав кавички, защото не е свободомислие , когато мисълта ни е в унисон със силните на деня

getmans1 написа:
... А бре, ПОДЛЕЦ 1951 поне един път ще постъпиш ли като мъж бе ... или ти е голям проблема да разумеш написаното


" 10. getmans1 - Нали знаеш, ...

17.09 09:48

...............

... ИНАЧЕ, аз достатъчно ясно съм показал КАКВО ТОЧНО СЪМ РЕПЛИКИРАЛ - простотията да си измисляш разни "ерудити и западнонадупени." на които преписваш разни твои измишлйотини като чалгарство, простащина и ред още нелициприятни твои си фантазии, които обикновено наричам - клевети.

А БРЕ , КОЛКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТРУДНО ПРИМЕРНО ЗА МЕН, да напиша, че пишеш така защото си принуден да гледаш внуци докато твоите хора "друсат" кючеци по чалготеките, а?

.............

цитирай "


цитирай
5. starforlife - Понеже съм споченат при все и не толтова пряко, та ще взема набързо отношение, за да се видят няколко неща.
19.09.2023 07:52
Първо да видим комплексите:
Комплекс е, Венци, да показваш и то с изтъкване и разказване тези снимки.
Ти не споделяш обхванали те на момента или като спомен приятни мигове. Ти се опитваш да натриеш носа на нас, "ерудитите" и как ли още не наричани от теб.
Вижте ме почудете се, че дъщеря ми и зет ми са еди къде си.
И какво от това? Мислиш, че някой ще зацъка с език ли? Ами не, нормални неща!
Но нормални ВЕЧЕ и дори и твоя случай (визирам оранжерийното ти отглеждане в сянката на протекцията на баща ти) възможни понеже идиотският и човекоробски строй се провали, рухна и безвъзвратно си отиде.
По времето на социализма дори щерка ти я излезе 4 пъти през живота си от пределите на България, а не. И от тези примерно назовани 4 пъти, 2 биха били служебни и само 2 хей така, на екскурзия и то определено 1 до СССР и другия да речем до ГДР.
Ти осъзнаваш ли, че 99,99% от хората тук (да приемем блога за извадка) отлично са наясно, че до преди идването на Демокрацията не са мръднали извън България?!
Нещо повече: Същите тези 99,99% от хората тук, в блога, отлично знаят, че никой техен роднина или приятел не е напускал България по времето на идиотския ви строй дори 1 път през живота си!
Те обаче са наясно и с друго, а именно, че днес е точно обратното: 99,99% от близките и приятелите на тези 99,99% от блогърите поне веднъж в живота си И КОГАТО ТЕ САМИТЕ РЕШАТ, могат да отидат на екскурзия И ТО В КОЯТО ТОЧКА НА СВЕТА РЕШАТ!
Кажи ми колко българи за 45 годишното ви управление са посетили пирамидите например? Колко? Ако приемем 20 и то свързано с работата им и като командировка... В едно при това число 20 с журналистите, отразявали все пак нещо, свързано с въпросните пирамиди... Това число (20) не е ли реално? М?
В настоящите времена 20, че и много повече ще го направят само този месец!


Сега да видим експонирането на комплексите:
Преди това да ти обърна внимание, че никой не е длъжен да показва снимки от битието си, но това не означава, че не пътува, не му се случват страхотни случки, няма кучета, внучета и прочее и не се грижи за тях.
Това не означава, че и неговите внуци не са футболистчета или баскетболистчета. Че неговите синове и дъщери не са се снимали в ревюта, реклами или каквото и да е от сорта.
И какво от това?!
Какво от това бре, Венци?!
Това е поднесъл Живота в даден момент!
Е и?
Та да експонираш своя живот чрез живота на дъщеря ти, зет ти и този на пичите въшки на стрина ти Ружа е просто идиотия и върхова проява на комплекси.
Това е нещо като: "На дъщеря ми тате ще й купи колело. Ама друг път!"
И така плавно прелях в политиканството - ха ха ха ха - но отново ще покажа неоспоримото и фактологичното:
Не съм убеден, че Джулия Робъртс е идвала да снима в България, но дори и да е, то това е било възможно отново поради фалита и смъртта на строения от вас, комунагите, ялов строй.
Та сега може да се пудриш с тази случка за всеки случай как щерка ти за малко и дубльорка на Робъртс да стане именно поради това, че любимият ти строй агонизира, агонизира и закономерно умря.


Сега неизчерпателно и само по материала тук за педерастията:
- 1-во: С думите си цитирам ги:
"А БРЕ , КОЛКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТРУДНО ПРИМЕРНО ЗА МЕН, да напиша, че пишеш така защото си принуден да гледаш внуци докато твоите хора "друсат" кючеци по чалготеките, а?"
Радо НЕ ИСКА ДА КАЖЕ, че дъщеря ти еди какво си, а КАЗВА, ЧЕ ТОЙ СЪЩО ПЕДАЛСКИ КАТО ТЕБ БИ МОГЪЛ ДА ПЕДЕРАСТЕЕ, но не го прави!
И не правя опит да ханъмствам на Радо както ти би изпедерастял, а почитам Истината и в нейно име засягам конкретното обстоятелство!
Ти си крайно идиотизиран индивид, Венци, и си толкова зле, че дори не можеш да възприемаш околните и да общуваш с тях!
След малко ще го покажа отново и отново с конкретен пример.
Сега да повторя, че Радо ти намеква, че ако е с педалски манталитет като теб, той също би могъл да лее помия като теб, без да му пука, че говореното не е истина и е педерастия!
Е... На Радо му пука, защото има Съвест и не го прави!
Ти обаче педал ще си умреш!

- 2-ро: Естествено, че мимолетно споменатите един единствен път от мен думи за врещенето в "Тойотата" ми беше бъзик, ебавка, и това всеки нормален човек го разбира! Само ти или не го разбра (та съм ти го пояснявал) или просто педерастията ти пъпкува и се правиш на неразбрал!
Та ето отново пример за това как ти не можеш нормално да общуваш с околните. Защото ти постоянно търсиш нещо, което след това с години - ДО СМЪРТТА СИ - да размяташ и то изкривено като съдържание и смисъл и по този начин да задоволяваш собствените си празнини в характера.
Подкрепям думите си - за размятането с години имам предвид и изкривяване на съдържанието - с това за мицеларната вода.
Венци, търпеливо ти го казвам от тогава поне за 20-ти път: НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАВАЛ ДОРИ ЗА ОРАЛЕН ПРИЕМ НА МИЦЕЛАРНО ВОДА! Никога и никъде!
Търпеливо десетки пъти ти давах дори линк към "събитието", ЕТО ГО ОТНОВО...
Всъщност намери си го сам постинга. "МОЖЕШ" ДА ГО НАПРАВИШ ЗА НЯМА И 10 СЕКУНДИ С ПОМОЩТА НА ГУГЪЛ!
Аз ще ти дам линк към друг, където друг комуняшки парцал - Мери69 - педерастее също като теб и аз в коментарна реплика също търпеливо му показвам, че педерастее и лъже.
https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2019/05/01/deniat-na-truda-li-mi.1655344
Та никога и никъде не съм споменал пиене на мицеларна вода!
Никога и никъде!

- 3-то: Никой и никъде не е дори опит направил да твърди, че почивките са куул (за идиотията кой е българин и кой не дори няма да споменавам) когато са еди къде си, а не другаде.
Никой, никъде и никога!
Ама пуста твоя педерастия да кривиш истината, да ЛЪЖЕШ и кретенееш с години!
Манталитет! С който ще си и умреш!
ТА ДЪРТ КАПУТ СИ СИ, ВЕНЦИ! ДЪРТ КАПУТ!..######......########.....###............########...
.##.......##...........##..........##..##..........##...........##
.##......................##.........##.....##........##...........##
...######..........##........##........##.......########.
..............##........##......#########.....##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##

StarForLife™ ·idc=5615860~idp=~1882707~190923~019-206·
цитирай
6. vencivaleri1951 - Да се смее ли човек , или да плаче
19.09.2023 10:27
Та ти непрекъснато парадираш с това , че пътуваш, че купуваш, че какво ядеш и къде са децата си и въобще къде сме простосмъртните
Никога не съм споменавал че Дъщерята прилича на Д Р а тоав е неоспоримо и блеки го каза-не аз
А моят постинг имаше за цел да покаже, че има и друг начин да се прекара отпуск, освен на морето-аз впрочем също съм за морето, но знам, че и Северът и Пустинята, и Джунглата и върховете и скалите имат своите почитатели Дестинацията на групата бе платена преди година и бе за Кавказ После групата раздели мнението си-Турция, Грузия и чак тогава северен Кавказ и понеже са по нормални от нас хора, не се разделиха на русофили и русофоби , а смениха кавказ с Пиринеите
За чужбина-ти ли ще ми определяш къде съм ходил
Виж никъде да не съм ходил, имах паспорти за цял свят-един път заради нашиет когато бяха в легацията, а втори път след казармата катоси взех югославски паспорт-не го взех на 16 защото нямаше да ме вземат войник, а ти казармата си я изкарал почти вкъщи, а аз втората си полагаевма отпуска/първата след ШЗО/ дори не взех-уволниха ни по рано Това е разликата между нас-аз винаги съм бил ангажиран като българин, а ти общо взето епистоларно , или на яве все се разграничаваш
Да ти кажа ли колко смешен ми беше на работен кон/ако ти си бил наистина/защото твоята глава е табу/, при положение , че в наше село имаше моменти и то при соца, кога всяка къща имаше кон-нашата когато е имала са били винаги ездитни Че аз съм учил деца, внуци да яздат-да съм го писал Писал съм само един път и то с болка за коня , за който нямах пари да излекувам и съседа плати сума ти пари-оставих му го на него Тоест публично признавал съм за безпаричие
Признавал съм и че дъщеря ми в един момен бе човекът хранел семейството-нашето и на родителите ми-а бе на 20 Тоест никога не ми било трудно да призная финансова несъстоятелност, защото работя и съм работил с пари и знам, че те не винаги зависят от талант, работоспособност, морал-световният цивилизационен списък е пълен с шедьоври на бедняци. Работил съм и за инетлигентни и морални хора, работил съм за простаци и абсолютни задници, но с много успешен бизнес Твоите съакционери например са ми помогнали един път, много заможни са, но грях , или не /заради помоща/ мисля, че са много ограничени хора, но с усет да правят пари и успешен бизнес. И ще завърша примерите с не толкова известен като теб холандец , който е починал в несъстоятелност и обграден от бирници-Рембранд
И пак за чужбината-повреме на соца студентите пътуваха с 2/3ти намаление-до москва билет струваше 40лева, до Париж около 50 В кампусите нощувките бяха примерно 5франка, или долар на ден В западните страни разходите ни за храна и нощувки бяха по евтини от тези в соц траните , защото бяха символични, ако си в студентски кампуси и ядеш там-а си бяха като хотели. ЍБеше по изгодно да си в Париж или Бон отколкото в Прага , или варшава Това за сведение


starforlife написа:
Първо да видим комплексите:
Комплекс е, Венци, да показваш и то с изтъкване и разказване тези снимки.
Ти не споделяш обхванали те на момента или като спомен приятни мигове. Ти се опитваш да натриеш носа на нас, "ерудитите" и как ли още не наричани от теб.
Вижте ме почудете се, че дъщеря ми и зет ми са еди къде си.
И какво от това? Мислиш, че някой ще зацъка с език ли? Ами не, нормални неща!
Но нормални ВЕЧЕ и дори и твоя случай (визирам оранжерийното ти отглеждане в сянката на протекцията на баща ти) възможни понеже идиотският и човекоробски строй се провали, рухна и безвъзвратно си отиде.
По времето на социализма дори щерка ти я излезе 4 пъти през живота си от пределите на България, а не. И от тези примерно назовани 4 пъти, 2 биха били служебни и само 2 хей така, на екскурзия и то определено 1 до СССР и другия да речем до ГДР.
Ти осъзнаваш ли, че 99,99% от хората тук (да приемем блога за извадка) отлично са наясно, че до преди идването на Демокрацията не са мръднали извън България?!
Нещо повече: Същите тези 99,99% от хората тук, в блога, отлично знаят, че никой техен роднина или приятел не е напускал България по времето на идиотския ви строй дори 1 път през живота си!
Те обаче са наясно и с друго, а именно, че днес е точно обратното: 99,99% от близките и приятелите на тези 99,99% от блогърите поне веднъж в живота си И КОГАТО ТЕ САМИТЕ РЕШАТ, могат да отидат на екскурзия И ТО В КОЯТО ТОЧКА НА СВЕТА РЕШАТ!
Кажи ми колко българи за 45 годишното ви управление са посетили пирамидите например? Колко? Ако приемем 20 и то свързано с работата им и като командировка... В едно при това число 20 с журналистите, отразявали все пак нещо, свързано с въпросните пирамиди... Това число (20) не е ли реално? М?
В настоящите времена 20, че и много повече ще го направят само този месец!</div>

Сега да видим експонирането на комплексите:
Преди това да ти обърна внимание, че никой не е длъжен да показва снимки от битието си, но това не означава, че не пътува, не му се случват страхотни случки, няма кучета, внучета и прочее и не се грижи за тях.
Това не означава, че и неговите внуци не са футболистчета или баскетболистчета. Че неговите синове и дъщери не са се снимали в ревюта, реклами или каквото и да е от сорта.
И какво от това?!
Какво от това бре, Венци?!
Това е поднесъл Живота в даден момент!
Е и?
Та да експонираш своя живот чрез живота на дъщеря ти, зет ти и този на пичите въшки на стрина ти Ружа е просто идиотия и върхова проява на комплекси.
Това е нещо като: "На дъщеря ми тате ще й купи колело. Ама друг път!"
И така плавно прелях в политиканството - ха ха ха ха - но отново ще покажа неоспоримото и фактологичното:
Не съм убеден, че Джулия Робъртс е идвала да снима в България, но дори и да е, то това е било възможно отново поради фалита и смъртта на строения от вас, комунагите, ялов строй.
Та сега може да се пудриш с тази случка за всеки случай как щерка ти за малко и дубльорка на Робъртс да стане именно поради това, че любимият ти строй агонизира, агонизира и закономерно умря.</div>

Сега неизчерпателно и само по материала тук за педерастията:<div class="quote" title="">- 1-во: С думите си цитирам ги:<div class="quote" title="">"А БРЕ , КОЛКО СИ МИСЛИШ, ЧЕ ТРУДНО ПРИМЕРНО ЗА МЕН, да напиша, че пишеш така защото си принуден да гледаш внуци докато твоите хора "друсат" кючеци по чалготеките, а?"
Радо НЕ ИСКА ДА КАЖЕ, че дъщеря ти еди какво си, а КАЗВА, ЧЕ ТОЙ СЪЩО ПЕДАЛСКИ КАТО ТЕБ БИ МОГЪЛ ДА ПЕДЕРАСТЕЕ, но не го прави!
И не правя опит да ханъмствам на Радо както ти би изпедерастял, а почитам Истината и в нейно име засягам конкретното обстоятелство!
Ти си крайно идиотизиран индивид, Венци, и си толкова зле, че дори не можеш да възприемаш околните и да общуваш с тях!
След малко ще го покажа отново и отново с конкретен пример.
Сега да повторя, че Радо ти намеква, че ако е с педалски манталитет като теб, той също би могъл да лее помия като теб, без да му пука, че говореното не е истина и е педерастия!
Е... На Радо му пука, защото има Съвест и не го прави!
Ти обаче педал ще си умреш!

- 2-ро: Естествено, че мимолетно споменатите един единствен път от мен думи за врещенето в "Тойотата" ми беше бъзик, ебавка, и това всеки нормален човек го разбира! Само ти или не го разбра (та съм ти го пояснявал) или просто педерастията ти пъпкува и се правиш на неразбрал!
Та ето отново пример за това как ти не можеш нормално да общуваш с околните. Защото ти постоянно търсиш нещо, което след това с години - ДО СМЪРТТА СИ - да размяташ и то изкривено като съдържание и смисъл и по този начин да задоволяваш собствените си празнини в характера.
Подкрепям думите си - за размятането с години имам предвид и изкривяване на съдържанието - с това за мицеларната вода.
Венци, търпеливо ти го казвам от тогава поне за 20-ти път: НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СЪМ СПОМЕНАВАЛ ДОРИ ЗА ОРАЛЕН ПРИЕМ НА МИЦЕЛАРНО ВОДА! Никога и никъде!
Търпеливо десетки пъти ти давах дори линк към "събитието", ЕТО ГО ОТНОВО...
Всъщност намери си го сам постинга. "МОЖЕШ" ДА ГО НАПРАВИШ ЗА НЯМА И 10 СЕКУНДИ С ПОМОЩТА НА ГУГЪЛ!
Аз ще ти дам линк към друг, където друг комуняшки парцал - Мери69 - педерастее също като теб и аз в коментарна реплика също търпеливо му показвам, че педерастее и лъже.
https://starforlife/lichni-dnevnici/2019/05/01/deniat-na-truda-li-mi.1655344
Та никога и никъде не съм споменал пиене на мицеларна вода!
Никога и никъде!

- 3-то: Никой и никъде не е дори опит направил да твърди, че почивките са куул (за идиотията кой е българин и кой не дори няма да споменавам) когато са еди къде си, а не другаде.
Никой, никъде и никога!
Ама пуста твоя педерастия да кривиш истината, да ЛЪЖЕШ и кретенееш с години!
Манталитет! С който ще си и умреш!
ТА ДЪРТ КАПУТ СИ СИ, ВЕНЦИ! ДЪРТ КАПУТ!..######......########.....###............########...
.##.......##...........##..........##..##..........##...........##
.##......................##.........##.....##........##...........##
...######..........##........##........##.......########.
..............##........##......#########.....##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##

StarForLife™ ·idc=5615860~idp=~1882707~190923~019-206·

цитирай
7. morskipesni - Още шепа бисери за храна на грухчо,
19.09.2023 11:56
единия пЪнагюрски, другия османски.
Нека дъвчат и въртят вити куйруци.
цитирай
8. starforlife - Ха ха ха ха ха. О, ще те репликирам и то как. Но при ДА НЕ СЪМ в Ел Ей...
19.09.2023 13:12
... при мен е 3 часа след полунощ и ще направя репликата си утре сутрин.
Каква истинна и неоспорима реплика ще ти направя само.
И как за кой ли път ще се види колко си жалък.
Та:

vencivaleri1951 написа:
Та ти непрекъснато парадираш с това , че пътуваш, че купуваш, че какво ядеш и къде са децата си и въобще къде сме простосмъртните
Никога не съм споменавал че Дъщерята прилича на Д Р а тоав е неоспоримо и блеки го каза-не аз


vencivaleri1951 написа:
А моят постинг имаше за цел да покаже, че има и друг начин да се прекара отпуск, освен на морето-аз впрочем също съм за морето, но знам, че и Северът и Пустинята, и Джунглата и върховете и скалите имат своите почитатели Дестинацията на групата бе платена преди година и бе за Кавказ После групата раздели мнението си-Турция, Грузия и чак тогава северен Кавказ и понеже са по нормални от нас хора, не се разделиха на русофили и русофоби , а смениха кавказ с Пиринеите


vencivaleri1951 написа:
За чужбина-ти ли ще ми определяш къде съм ходил
Виж никъде да не съм ходил, имах паспорти за цял свят-един път заради нашиет когато бяха в легацията, а втори път след казармата катоси взех югославски паспорт-не го взех на 16 защото нямаше да ме вземат войник, а ти казармата си я изкарал почти вкъщи, а аз втората си полагаевма отпуска/първата след ШЗО/ дори не взех-уволниха ни по рано Това е разликата между нас-аз винаги съм бил ангажиран като българин, а ти общо взето епистоларно , или на яве все се разграничаваш


vencivaleri1951 написа:
Да ти кажа ли колко смешен ми беше на работен кон/ако ти си бил наистина/защото твоята глава е табу/, при положение , че в наше село имаше моменти и то при соца, кога всяка къща имаше кон-нашата когато е имала са били винаги ездитни Че аз съм учил деца, внуци да яздат-да съм го писал


vencivaleri1951 написа:
Писал съм само един път и то с болка за коня , за който нямах пари да излекувам и съседа плати сума ти пари-оставих му го на него Тоест публично признавал съм за безпаричие
Признавал съм и че дъщеря ми в един момен бе човекът хранел семейството-нашето и на родителите ми-а бе на 20 Тоест никога не ми било трудно да призная финансова несъстоятелност, защото работя и съм работил с пари и знам, че те не винаги зависят от талант, работоспособност, морал-световният цивилизационен списък е пълен с шедьоври на бедняци. Работил съм и за инетлигентни и морални хора, работил съм за простаци и абсолютни задници, но с много успешен бизнес


vencivaleri1951 написа:
Твоите съакционери например са ми помогнали един път, много заможни са, но грях , или не /заради помоща/ мисля, че са много ограничени хора, но с усет да правят пари и успешен бизнес. И ще завърша примерите с не толкова известен като теб холандец , който е починал в несъстоятелност и обграден от бирници-Рембранд


vencivaleri1951 написа:
И пак за чужбината-повреме на соца студентите пътуваха с 2/3ти намаление-до москва билет струваше 40лева, до Париж около 50 В кампусите нощувките бяха примерно 5франка, или долар на ден В западните страни разходите ни за храна и нощувки бяха по евтини от тези в соц траните , защото бяха символични, ако си в студентски кампуси и ядеш там-а си бяха като хотели. &#1037;Беше по изгодно да си в Париж или Бон отколкото в Прага , или варшава Това за сведение


(Репликите предстоят. Утре.)
цитирай
9. vencivaleri1951 - Гоче, съжали се над мен
19.09.2023 14:32
Не че бий моля те с лопатката, не ме рути с клавиатурата-остави ми малко въздух-знам , че си благороден и деликатен

starforlife написа:
... при мен е 3 часа след полунощ и ще направя репликата си утре сутрин.
Каква истинна и неоспорима реплика ще ти направя само.
И как за кой ли път ще се види колко си жалък.
Та:

[quote=vencivaleri1951]Та ти непрекъснато парадираш с това , че пътуваш, че купуваш, че какво ядеш и къде са децата си и въобще къде сме простосмъртните
Никога не съм споменавал че Дъщерята прилича на Д Р а тоав е неоспоримо и блеки го каза-не аз


vencivaleri1951 написа:
А моят постинг имаше за цел да покаже, че има и друг начин да се прекара отпуск, освен на морето-аз впрочем също съм за морето, но знам, че и Северът и Пустинята, и Джунглата и върховете и скалите имат своите почитатели Дестинацията на групата бе платена преди година и бе за Кавказ После групата раздели мнението си-Турция, Грузия и чак тогава северен Кавказ и понеже са по нормални от нас хора, не се разделиха на русофили и русофоби , а смениха кавказ с Пиринеите


vencivaleri1951 написа:
За чужбина-ти ли ще ми определяш къде съм ходил
Виж никъде да не съм ходил, имах паспорти за цял свят-един път заради нашиет когато бяха в легацията, а втори път след казармата катоси взех югославски паспорт-не го взех на 16 защото нямаше да ме вземат войник, а ти казармата си я изкарал почти вкъщи, а аз втората си полагаевма отпуска/първата след ШЗО/ дори не взех-уволниха ни по рано Това е разликата между нас-аз винаги съм бил ангажиран като българин, а ти общо взето епистоларно , или на яве все се разграничаваш


vencivaleri1951 написа:
Да ти кажа ли колко смешен ми беше на работен кон/ако ти си бил наистина/защото твоята глава е табу/, при положение , че в наше село имаше моменти и то при соца, кога всяка къща имаше кон-нашата когато е имала са били винаги ездитни Че аз съм учил деца, внуци да яздат-да съм го писал


[quote=vencivaleri1951]Писал съм само един път и то с болка за коня , за който нямах пари да излекувам и съседа плати сума ти пари-оставих му го на него Тоест публично признавал
цитирай
10. blackpredator - Венци,
19.09.2023 15:16
твоя блог е като акваКолтурен фиорд

и буква да туриш на такъмите, и цацата кълве
ужасс за бохемата...
цитирай
11. radostinalassa - Много сладолед има...
19.09.2023 15:24
Макар, че е вреден. Кой ли би го прочел.
цитирай
12. petgrig - Егати!
19.09.2023 15:24
Бе ти поне попита ли момичето дали е съгласно да го изтапанваш в таа помия тука?
цитирай
13. blackpredator - еми така е бе, цървул
19.09.2023 15:49
petgrig написа:
Бе ти поне попита ли момичето дали е съгласно да го изтапанваш в таа помия тука?

с очи в телефона
не като тебе с бинокъл у "Маймун дере" и блога
вместо да чикиджийстваш тука, земи се разходи в Хисаря
се ще се намери някоя ромка да зачене..
/Пази Боже!!!/

я оди на Пискова си майна..

цитирай
14. vencivaleri1951 - Ти изтъпани Ангелина по случай
19.09.2023 16:03
23 годишнината и, а аз защо да остана назад:)))
25 години брак са това-в днешно време си е геройство
Във всеки случай са едно поколение с Анжи и всеки с интересите и визията си

petgrig написа:
Бе ти поне попита ли момичето дали е съгласно да го изтапанваш в таа помия тука?

цитирай
15. petgrig - 23 годишнината и, а аз защо да остана ...
19.09.2023 16:14
vencivaleri1951 написа:
23 годишнината и, а аз защо да остана назад:)))
25 години брак са това-в днешно време си е геройство
Във всеки случай са едно поколение с Анжи и всеки с интересите и визията си

petgrig написа:
Бе ти поне попита ли момичето дали е съгласно да го изтапанваш в таа помия тука?


Ма Анджи беше тука бе и не ми е щерка. Как не праиш елементарната разлика...
цитирай
16. vencivaleri1951 - Ами да го кажем така
19.09.2023 22:18
Гоче се фука със заможност и високи позиции в различни фирми, както и щедра благотворителност
гетьо се фука с фамилни магистратури по култура и подържана от него градина
Ти се фукаш , че познаваш велик журналист

а аз като си нямам нищо гледам а се фукам с това което имам-деца и внуци
А щерката си е супер отвсякъде ако си забелязъл

petgrig написа:
vencivaleri1951 написа:
23 годишнината и, а аз защо да остана назад:)))
25 години брак са това-в днешно време си е геройство
Във всеки случай са едно поколение с Анжи и всеки с интересите и визията си

petgrig написа:
Бе ти поне попита ли момичето дали е съгласно да го изтапанваш в таа помия тука?


Ма Анджи беше тука бе и не ми е щерка. Как не праиш елементарната разлика...

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 5343714
Постинги: 1431
Коментари: 20005
Гласове: 5553
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031