Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08 21:50 - Виц , който "Мисана " пропусна, докато погребваше БСП
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 863 Коментари: 30 Гласове:
8

Последна промяна: 07.08 23:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Иванчо към Баща си:
-Тате, кой е олипиецът на всички времена?
Бащата:
-Бойко Борисов  разбира се
Иванчо:
-Защо тате? В какви спортове се е състезавал?
Бащата:
-За спортовете точно не знам, но знам, че най много злато е взелГласувай:
9
11. planinitenabulgaria - Постингът Ви е щуро просташки!
07.08 21:57
Това е вторият Ви постинг на тованиво след този с химнословенето на Черепа!!!!
Никога не съм гласувал с минус, решението този път е друго - скоро ще се появи центровия анализ на постинга Ви за образованието.
А за казуса, който загатвате, ген. Атанасов има генетичен материал - къдрав косъм с правоъгълно сечение от нашата Мата Хари, видяла кюлчетата и пачките на Боко.
цитирай
2. getmans1 - ХАХАХА, точно докато се канех да ти ...
07.08 22:16
ХАХАХА, точно докато се канех да ти отговоря подобаващо на ком. 18 от предишният ти постинг ... и, взе че изчезна ... Е, то на практика нямаше нужда нали Чукча - писателю, ... явна и на чукчите „им идва ама късно„.

Колкото до вища, виртуалното злато от виртуална олимпиада може да се роди само във виртуална глава... това злато, това евро стана банално защото мълчанието служебно, НЕвиртуално.
цитирай
3. vmir - На лакома кокошка просо й се привижда.
07.08 22:52
цитирай
4. missana - Венци, Венци!
07.08 22:52
Извини ме, но вицът ти е доста несретен. Но искам да ти припомня, че точно ти тръбеше наляво и надясно, че кюлчетата имали номера в БНБ. И тези номера се виждат. Защо тогава Бойко Рашков не изприпка досега в БНБ и да види въпросните кюлчета на кого точно са записани? Че Рашков примира от желание да уличи Бойко. Та питам, защо Рашков чака и бездейства. Ами много просто, Венци. Защото кюлчетата не са на Бойко Борисов. А ти развивай сивите си клетчици повече!
цитирай
5. blackpredator - той вица е несретен,
07.08 23:30
ма интервюто на Буци за Михаел Мартенс от "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг",
дето твърди, че златото му е "подхвърлено" е мноо сретно
цитирай
6. vencivaleri1951 - Гетьо, нито донасям, нито трия, нито се крия
07.08 23:46
Бях започнал да ти отговарям на коментара и интернета ми изчезно. След това одих на раздумка в бившия НАРМАГ, а днес прилична кръчмичка, държана от художник и с много блус . Там чух вица и го пуснах. Коментарът ми бе изчезнал. На мен често ми изчезват неща, цели постинги, а Жорко се подхилва "под бузи"
"За един виц, не е задължително да бъде на сто процента правдив" Важна е посоката
да е вярна и да е смешен. За мен този виц е интелигентен.
Лично аз не съм изненадан, че борисов притежава чекмедже с евра и има кюлчета злато. ИПОН бе сред лидерите в охранителния бизнес преди Борисов да стане гл секретар. Фирмения регистър ще ти покаже, че Борисов е съдружник в няколко дружества с най-богатата и успяла в бизнеса българка. Тоест милион евро и около 200000 хиляди в злато не са никакъв проблем за предприемач от ранга на Борисов
Ако имаше нещо което ме шокира, то беше обяснението на Борисов, че някаква дама влезла да го чака с чанта пълна със злато и евра и като заспал го снимала как спи , сложила кинти иметал в чекмеджето и го снимала да го компроментира. А и пистолет на шкафчето. Това е абсурд!!! Ако е това-охраната му трябва да е на съд! Дамата отдавна да е в ареста Нито едното, нито другото се е случило до сега. Съмняваш се , че в България се вихри жестока корупция? Не си давал пари на чиновник или полицай? Защо е в кавички " За един виц не е нужно...."
Това са думи на Радой Ралин. Той пише за Павел Матев епиграма-"Между тези две дебели бузи, няма вече музи" Това шокира публиката, защото двамата са близки.
Питат го, дали наистина смята че матев не е значим поет и Рали отговаря.
-Една епиграма не е задължително да бъде изцяло правдива, а посоката да е вярна и епиграмата смешна"

getmans1 написа:
ХАХАХА, точно докато се канех да ти отговоря подобаващо на ком. 18 от предишният ти постинг ... и, взе че изчезна ... Е, то на практика нямаше нужда нали Чукча - писателю, ... явна и на чукчите „им идва ама късно„.

Колкото до вища, виртуалното злато от виртуална олимпиада може да се роди само във виртуална глава... това злато, това евро стана банално защото мълчанието служебно, НЕвиртуално.

цитирай
7. vencivaleri1951 - Виж шахматисте,
08.08 00:01
Вицът не е мой, чух го, хареса ми, подкачих те. И сега продължавам да твърдя, че по номерата на тези едри копюри и номерата на кюлчетата , може да се изясни кой ги е изтеглил КЕШ и кой е купил кюлчетата. Това обаче може да стане единствено с разрешение на съда след искане за предварително производство , или прокурорска проверка от прокуратурата. Полицията може само да сигнализира за и предотвратява
престъпления.
Писах и на Гетьо-не е изненадващо Борисов да има тези авоари-той е заможен предприемач преди да влезе още в политиката и държавната администрация.
Мен ме шокира отговора на Борисов за т нар Мата хари. Ако това е истина, защо охраната му и Мата хари не са в ареста и не се разследват?
Точно заради номерата Борисов не казва-парите са мои, златото е мое. Въпросът е , защо след това признание на Борисов прокурор не нъзбуди предварително производство срещу тази Мата хари?
Това отвсякъде е провокация, застрашаваща националната сигурност. Тези приказки-аз съм мъжкар, жени , дори и когато са работели срещу мен не издавам, просто в случая не вървят. Това са "напъни" от селски вечеринки. Тук се съобщава за провокация срещу премиер, правителство и т н. Провокират се многолюдни протести, "хвърлят се съчки " в бъдещ преврат...

missana написа:
Извини ме, но вицът ти е доста несретен. Но искам да ти припомня, че точно ти тръбеше наляво и надясно, че кюлчетата имали номера в БНБ. И тези номера се виждат. Защо тогава Бойко Рашков не изприпка досега в БНБ и да види въпросните кюлчета на кого точно са записани? Че Рашков примира от желание да уличи Бойко. Та питам, защо Рашков чака и бездейства. Ами много просто, Венци. Защото кюлчетата не са на Бойко Борисов. А ти развивай сивите си клетчици повече!

цитирай
8. getmans1 - Коментара ти беше напълно завър...
08.08 00:22
Коментара ти беше напълно завършен ... и разбира се отговори ми със СВС ... съжалявам за прогореното ти сако и дано не е било френско ... кофти даскал ти развалил хубавата вечер.

Проблема ти не е друго а, че този коментар беше крайно невнятен и нещата които описваш ЗА в метрото, ЗА цигарите и наркотиците вече бяха коментирани от мен и те НЕ СА ВИНА НА ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА В ОБРАЗОВАНИЕТО А НА ... СЕМЕЙСТВОТО„

Съвсем по ХАНЪМСИ обещавам да му дърпам ушите на тоз лош ЖОРКО, как пък смее да се „подхилва "под бузи" ...
цитирай
9. getmans1 - СЕГА ПЪК АЗ ДОПУСНАХ ГРЕШКА. . . П...
08.08 00:36
СЕГА ПЪК АЗ ДОПУСНАХ ГРЕШКА ... ПОГРЕШКА НАТИСНАХ „ИЗПРАТИ„

Точно се канех да ти кажа, че няма как коментара ти да е изчезнал по времето когато си слушал блусове и вицове ... достатъчно е да видиш във статистиката си кога пусна този постинг и кога съм бил аз в блога ти ... ТОЗИ ПОСТИНГ СЪВПАДА С ТОВА ВРЕМЕ АЗ БЯХ С ТЕЛЕФОНА НЕЛОГНАТ, ВЕДНАГА СЕДНАХ НА КОМПЮТА И ДОКАТО СЕ РЕГИСТРИАМ НА СТАРИЯТ ТИ ПОСТИНГ И ТОЗИ ПОСТИНГ ИЗЛЯЗАЛ.
цитирай
10. missana - Венци, https://standartnews.com/balgariya-obshtestvo/ninova-s-khotel-za-desetki-milioni-evro-na-khalkidiki-430551.html
08.08 00:41
В РБ скрито покрито няма. Това е добре известна истина. И без прокурорска заповед, ако тези кюлчета бяха наистина на Бойко, Биволъ би публикувал обемиста статия с номерата на кюлчетата и с факсимиле от БНБ, където са записани тези номера и срещу тях - Бойковото име. Ама Биволъ мълчи. Това трябва да ти говори нещо.

Я кажи нещо за хотела на Нинова на Халкидики: /линкът най-горе/, това е това е нещо по-актуално. Нали!
цитирай
11. sekirata - Хареса ми!
08.08 00:59
Ако погледнете в блога на дует "мисана-рос" ще видите какви простотии има там качени като вицове. Да не говорим пък за творчество! Но по интригите и писане на докладни срещу мене тук и там са първенци.То друго не могат.
цитирай
12. germantiger - ДОКАТО ИМА РУСИЯ ЩЕ ИМА БСП в...
08.08 01:20
ДОКАТО ИМА РУСИЯ ЩЕ ИМА БСП

впрочем и бсп няма - има само русия

всъщност никога не е имало бсп и няма да има
цитирай
13. vencivaleri1951 - Това е Любимата дъвка на Инспектората и МО
08.08 08:27
В интерес на истината е от началото на 80те. Аз за професионалното образование не съм сведущ, но как се формира заплата , работно време и отпуска на учителите знам.
Длъжностна характеристика за учител няма, а за педагог. Педагогика от гръцки и в общи линии преводът е учебно-възпитателна дейност Та в длъжностната характеристика е записано, или поне беше записано , че педагогът освен преподавателската работа в училище има извънкласни задължения, като кръжоци, посещения по домовете ня училищата, връзка с родители , държавни и обществмени структури , ако се изисква в даден момент. Тоест работната седмица на педагозите бе 35 часа като най малко 20 са в пряка преподавателска дейност-останалите са извънкласна дейност. Никой не отрича ролята на семейството, но родителите не са педагози, пък и семействата са с различни възможности . Тоест тезата ти обрича част от децата на липса на възпитание-не че на практика не е така, но не бива да бъде.
За коментара-съжалявам за обяснението, но нещата стояха така. Отговарях на коментара ти и когато стигнах 2000знака изпратих коментар и продължих след това , редактирайки изпратеното-тоест продължих. Интернетът ми изчезна После когато реших да продължа и коментарът ми го нямаше. Той за това ти е изглеждал неразбираем/не че и завършен не може да е такъв/, защото бе недовършен. Все едно.
Пак сега си мисля, дали вместо ресактирай не съм натиснал изтрий...Итова съм го правил. Впрочем не, то нали ме питат за изтриването.

getmans1 написа:
Коментара ти беше напълно завършен ... и разбира се отговори ми със СВС ... съжалявам за прогореното ти сако и дано не е било френско ... кофти даскал ти развалил хубавата вечер.

Проблема ти не е друго а, че този коментар беше крайно невнятен и нещата които описваш ЗА в метрото, ЗА цигарите и наркотиците вече бяха коментирани от мен и те НЕ СА ВИНА НА ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА В ОБРАЗОВАНИЕТО А НА ... СЕМЕЙСТВОТО„

Съвсем по ХАНЪМСИ обещавам да му дърпам ушите на тоз лош ЖОРКО, как пък смее да се „подхилва "под бузи" ...
цитирай
14. vencivaleri1951 - Ама ти не разбираш ли
08.08 08:54
Няма никакъв проблем, ако еврата и кюлчетата са на Борисов-тоест, ако той е изтеглил или по банков път е получил парите и купил златото. Проблемът идва от възможността това да са пари на бизнесмени например. И тогава идва въпросът, защо са в чуждо чекмедже. Барисов е състоятелен мъж. Напълно в нормата е да има инвестиционен портфейл-акции, валути, ценни метали, недвижимости Тоест в един момент той решава да се разпореди с част от авоарите си и изтегля сума и изисква част от метала. От трезора му предават изисканото като се описват намерата на банкнотите в сумата , която е изискал, както и номера на кюлчетата. Това е задължително
Ти наистина ли вярваш, че проститутката която е поръчал/ Мата Хари е била проститутка и главно от това се е издържала/ ще влезе носейки в багажа си тези пари и кюлчета и в даден удобен момент ще ги сложи в чекмедже да ги снима, после ще ги извади
Пак питам: Ако е така, защо тази дама е на свобода. Защо охраната не е под съд?
Извинявай, но това , ако е компромат е провокация която засяга сигурността на държавата. Какво прави охраната? Премиерът спи, онази щрака , пистолет под ръка!?
Това е нон сенс! ами дисципът , беше пълен едно време с войници , хванати че са заспали или че са се отлъчили от пост, често пъти съвсем ненужни постове
Абе ще забременят българския премиер докато спи и за резил ще станем?

missana написа:
В РБ скрито покрито няма. Това е добре известна истина. И без прокурорска заповед, ако тези кюлчета бяха наистина на Бойко, Биволъ би публикувал обемиста статия с номерата на кюлчетата и с факсимиле от БНБ, където са записани тези номера и срещу тях - Бойковото име. Ама Биволъ мълчи. Това трябва да ти говори нещо.

Я кажи нещо за хотела на Нинова на Халкидики: /линкът най-горе/, това е това е нещо по-актуално. Нали!

цитирай
15. fun1001 - какъв шахматист е,не знаем, но росса ,го направи световен поет)))! права е секирата..
08.08 08:59
sekirata написа:
Ако погледнете в блога на дует "мисана-рос" ще видите какви простотии има там качени като вицове. Да не говорим пък за творчество! Но по интригите и писане на докладни срещу мене тук и там са първенци.То друго не могат.


...венци, ти не се набъркваш в клюки, и правилно...отнема мн време,и емоции..

но, затова, пък, като удариш..два реда, и удряш в Десятката!
аз съм безпартийна, по рождение.
за разлика от партийн. подлоги, които, дебнат тук..по 20ч..свети им..г@зо..)

търсете Истината, Тя,освобождава..
...
цитирай
16. fun1001 - ..бай мисана, и Войник, не е служил, така се очертава, нали е надарен поЕтет @))
08.08 09:01


Ти наистина ли вярваш, че проститутката която е поръчал/ Мата Хари е била проститутка и главно от това се е издържала/ ще влезе носейки в багажа си тези пари и кюлчета и в даден удобен момент ще ги сложи в чекмедже да ги снима, после ще ги извади
Пак питам: Ако е така, защо тази дама е на свобода. Защо охраната не е под съд?
Извинявай, но това , ако е компромат е провокация която засяга сигурността на държавата. Какво прави охраната? Премиерът спи, онази щрака , пистолет под ръка!?
Това е нон сенс! ами дисципът , беше пълен едно време с войници , хванати че са заспали или че са се отлъчили от пост, често пъти съвсем ненужни постове
Абе ще забременят българския премиер докато спи и за резил ще станем?
цитирай
17. elenkokoschkov - СЕГА ОСТАВА И ПАМЯТНИК ВОЗДВИГ ЕМУ НЕРУКОТВОРНОЙ!
08.08 11:39
fun1001 написа:

какъв шахматист е,не знаем, но росса ,го направи световен поет)))! права е секирата..

цитирай
18. elenkokoschkov - ТИ ПРЕМИЕРА(ЕКС) НЕ ГО МИСЛИ!
08.08 11:44
vencivaleri1951 написа:

Абе ще забременят българския премиер докато спи и за резил ще станем?

цитирай
19. zaw12929 - . planinitenabulgaria ГО КАЗА- КЛЮКА!
08.08 12:23
planinitenabulgaria написа:
Това е вторият Ви постинг на тованиво след този с химнословенето на Черепа!!!!
Никога не съм гласувал с минус, решението този път е друго - скоро ще се появи центровия анализ на постинга Ви за образованието.
А за казуса, който загатвате, ген. Атанасов има генетичен материал - къдрав косъм с правоъгълно сечение от нашата Мата Хари, видяла кюлчетата и пачките на Боко.

цитирай
20. starforlife - Ще бъда опитам да бъда относително кратък, понеже Дамите (моята и тези на синовете ни) всеки момент ще приключат с лекия грим и ще отиваме на обяд.
08.08 12:32
Та:
Едва ли има Читател тук, при настоящия домакин, който да не е прочел постинга ми "Право на реплика - ха ха ха - към ето това: https://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2021/08/06/za-obrazovanieto-seriozno-i-sys-zagrijenost.1773278"
Имам предвид този моя постинг:
https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2021/08/07/pravo-na-replika-ha-ha-ha-kym-eto-tova-https-vencivaleri1951.1773373
В него мисля, че прямо и отвесно и най-вече така, че да не може да се опонира, показах невярностите в един коментар на същия този настоящ домакин.

Сега ще взема отношение само по това
zaw12929 написа:
planinitenabulgaria написа:
Това е вторият Ви постинг на тованиво след този с химнословенето на Черепа!!!!
Никога не съм гласувал с минус, решението този път е друго - скоро ще се появи центровия анализ на постинга Ви за образованието.
А за казуса, който загатвате, ген. Атанасов има генетичен материал - къдрав косъм с правоъгълно сечение от нашата Мата Хари, видяла кюлчетата и пачките на Боко.
. planinitenabulgaria ГО КАЗА- КЛЮКА!
като попитам:
zaw12929, ти м/у клюка и ирония разлика правиш ли?

И, ако иронията на Коста я приемаш като клюка, я ми кажи какво е според лицемерните ти аршини ето това:
Цитирам отново настоящия домакин, който в началото на постинга си "За образованието сериозно и със загриженост", https://vencivaleri1951.blog.bg/politika/2021/08/06/za-obrazovanieto-seriozno-i-sys-zagrijenost.1773278 в самото начало написа:
Този постинг е реплика на на постинга на Жоро Стоименов, тъй като този автор пуска единствено коментарите на собстените си профили и на тези които го аплодират
С две думи, коментари от типа Жорко , осъзнай се, пишеш невежо и глупаво, не се допускат, за разлика от тези в които коментаторите му благодарят, че е осмислил живота им. Естествено е , че много от постингите му мога, а и трябва да се пропускат, но булевардни съждения за образованието не са тези статии които да отминеш с безразличие. Жоро Стоименов вътрешно се е самонавил, че е сведущ по всяка тема
и, че нобеловите лауреати могат само да се наредят за аудиенция пред плотчето и белия му диван-нали ги помните/плотчето и кичозния диван, който заемаше две трети от стаята му./
Какво е това, zaw12929?
Защото аз не само недвусмислено ще покажа, че е ЛЪЖА и ОПИТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ДОЛНА ИНТРИГА и то не за първи, а и няма да е последен, път, а В СЕРИЯ ПОСТИНГИ, точка по точка и така, с НЕОСПОРИМА ФАКТОЛОГИЯ, а не ЛЪЖЛИВ ПАТЕТИЗЪМ и ЛЪЖИ, ще оборя всяко едно патетично празнолейкане на настоящия домакин надолу в същия постинг.

АМА ТАКА ТОЧКА ПО ТОЧКА И С НЕОСПОРИМА ФАКТОЛОГИЯ ЩЕ НАПРАВЯ СМЕШНИ КУПИЩАТА НАЙ-ОБИКНОВЕНО БАЛАЛАЙКАНЕ И ТО НА БАЗАТА НА ЛЪЖИ НА ДОМАКИНА.

Както и тук и сега да попитам Радо:
Радо, ти не си ли схванал, че под предходния постинг, по въпроса за изчезналия му коментар, Венци се е опитал да прокара и тази интрига, че аз съм извършил изтриването?
Това схвана ли го и поради все пак тактичността ти да не се раздухват плоски идиотии, които само и единствено показват болестното състояние (основно на егото, но и на характера въобще - педерасткият характер) на Венци, премълча... Или не си се усетил, че той това иска да прокара, изказвайки го непрямо - че аз съм му бил изтрил коментара.
Ама изказвайки го непрямо, отново поради педалския си характер да няма мъжкото достойнство да казва нещата прямо и отвесно ВИНАГИ и да е готов неоспоримо да докаже думите си, защото иначе те са ЛЪЖИ, СПЛЕТНИ, КЛЕВЕТИ или с една дума ПЕДЕРАСТИЯ!
Какви са де.

ТИ СИ ЕДИН ЖАЛЪК ПЕДАЛ, ВЕНЦИ!
ПИСАХ ДО КОГА СЪМ В БЪЛГАРИЯ - АКО ТЕ НАПЪВА ДА МИ ПОТЪРСИШ СМЕТКА ЗА ТЕЗИ МИ ДУМИ - САМО КАЖИ КОГА И КЪДЕ - ЩЕ ТИ ГИ ПОВТОРЯ И В ЛИЦЕТО, В ПРИСЪСТВИЕТО НА СВИДЕТЕЛИ, АКО ЩЕШ!
цитирай
21. starforlife - Всъщност, свързано с темата за Образованието... Която наистина е важна, а не тъпи вицове за полиКлиците ни...
08.08 12:58
И спрямо която тема Венци сам се прави за смях не само, че точно той се пъне като всичкознайко, а е бос като мокър комуняга в/у мозайката на социалистическа баня...
А става смешен и с изказвания, пряко свързани с ресора на професионалните му дейности по времето на соца, които е заемал при все неграмотността си, на базата на партийно-бащичкови протекции.
Давам нов очеизваден пример:
В 13-ти коментар Балалай1951 написа:
В интерес на истината е от началото на 80те. Аз за професионалното образование не съм сведущ, но как се формира заплата , работно време и отпуска на учителите знам.
Длъжностна характеристика за учител няма, а за педагог.

ИМЕННО ДЕ - ТИ СИ НЕ ПРОСТО НЕСВЕДУЩ ПО ВЪПРОСИ, ПО КОИТО НЕ СЕ СВЕНИШ ДА ДЪРДОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ...
ТИ СЕ ИЗЛАГАШ И КАТО ТАКЪВ, ЗА КАКЪВТО СЕ ПУДРИШ ЧЕ СИ БИЛ!

САМО ЕДИН ИДИОТ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТОВА, ЧЕ УЧИТЕЛЯТ НЯМА ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА!
АМА ПЪЛЕН ИДИОТ!
А ТОВА ГО ПИШЕ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ САМО ПРЕТЕНДИРА ЗА ИНТЕЛЕКТ ("ниво и квартал" 'дето сам вика), А ДОРИ Е СЧЕТОВОДИТЕЛ И ПРОЧЕЕ ДЛЪЖНОСТИ, КОИТО НИ СЕ Е ПУДРИЛ, ЧЕ Е ЗАЕМАЛ.

"Прав" си, Венци!
"Прав" си!
При все, че "Учител", което би следвало да е Призвание и Отдаденост, е и Професия (със съответния код в НКПД, който ще премълча, защото аз не съм като теб да заливам дискусията с ненужни паразитизми от рода кой на кого бил внук и любовник на кой кърлеж на коя кобила на еди кой си генерал, която си пиела кафето в кое си кафене къде-къде в Путландия, докато Пръдлин пълнел количката на Ленинския съботник на кой-кой)... И няма начин да съществува професия (длъжност в дадена професия) без длъжностна характеристика.
Та дори по времето на соца всеки имаше длъжностна характеристика:
99,99% от хората, Народа - БАЧКАТОР!
а
Партийнопомазаните - ДОНОСНИК и НЕКАДЪРНИК!
цитирай
22. vencivaleri1951 - Абе вицове за милиционери искаш ли?
08.08 15:51
Къде по света си видял ВУЗ за учители -навсякъде учебните заведения са за педагози.
Ти в Българие не можеше, мисля , че и днес да заемеш редовно място за учител, без курс по педагогика-няколко изпита са...
Примерно, когато" гръмна" в нас "Голямата химия" и хиляди инж-химици останаха без работа-шефове на лаборатории с десетки подчинени , не можеха за бъдат назначени на работа за постоянно като учител по химия. Назначаваха ги временно и през това време те изкарваха курса.
Щатна таблица виждал ли си бе "мехур", а щатно разписание? Първото е базово и е от Министерството на труда . В него за всяка позиция има базова длъжностна характеристика, върху която всяка структура определя щатно разписание и със съответноа длъжностна характеристика.
Само за учител-базова длъжностна характеристика няма. Има педагог-учител по, и следват изискванията, които са различни за начално и основно училище и гимназия./когато бяха разделени/
Ти , който обучаваш Гейтс, нямаш право да обучавашв училище. Един път, защото би трябвало да имаш забрана да доближаваш деца на пушечен изтрел, втори път, ако нямаш курс по педагогика със съответните няколко изпита.
И колкото и да "крещиш" в нета, най-силно крещят
селянията и фатмашкият ти ген


starforlife написа:
И спрямо която тема Венци сам се прави за смях не само, че точно той се пъне като всичкознайко, а е бос като мокър комуняга в/у мозайката на социалистическа баня...
А става смешен и с изказвания, пряко свързани с ресора на професионалните му дейности по времето на соца, които е заемал при все неграмотността си, на базата на партийно-бащичкови протекции.
Давам нов очеизваден пример:
В 13-ти коментар Балалай1951 написа:
В интерес на истината е от началото на 80те. Аз за професионалното образование не съм сведущ, но как се формира заплата , работно време и отпуска на учителите знам.
Длъжностна характеристика за учител няма, а за педагог.

ИМЕННО ДЕ - ТИ СИ НЕ ПРОСТО НЕСВЕДУЩ ПО ВЪПРОСИ, ПО КОИТО НЕ СЕ СВЕНИШ ДА ДЪРДОРИШ ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ И ЛЪЖИ...
ТИ СЕ ИЗЛАГАШ И КАТО ТАКЪВ, ЗА КАКЪВТО СЕ ПУДРИШ ЧЕ СИ БИЛ!

САМО ЕДИН ИДИОТ МОЖЕ ДА НАПИШЕ ТОВА, ЧЕ УЧИТЕЛЯТ НЯМА ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА!
АМА ПЪЛЕН ИДИОТ!
А ТОВА ГО ПИШЕ ЧОВЕК, КОЙТО НЕ САМО ПРЕТЕНДИРА ЗА ИНТЕЛЕКТ ("ниво и квартал" 'дето сам вика), А ДОРИ Е СЧЕТОВОДИТЕЛ И ПРОЧЕЕ ДЛЪЖНОСТИ, КОИТО НИ СЕ Е ПУДРИЛ, ЧЕ Е ЗАЕМАЛ.

"Прав" си, Венци!
"Прав" си!
При все, че "Учител", което би следвало да е Призвание и Отдаденост, е и Професия (със съответния код в НКПД, който ще премълча, защото аз не съм като теб да заливам дискусията с ненужни паразитизми от рода кой на кого бил внук и любовник на кой кърлеж на коя кобила на еди кой си генерал, която си пиела кафето в кое си кафене къде-къде в Путландия, докато Пръдлин пълнел количката на Ленинския съботник на кой-кой)... И няма начин да съществува професия (длъжност в дадена професия) без длъжностна характеристика.
Та дори по времето на соца всеки имаше длъжностна характеристика:
99,99% от хората, Народа - БАЧКАТОР!
а
Партийнопомазаните - ДОНОСНИК и НЕКАДЪРНИК!
цитирай
23. starforlife - ~ 22. vencivaleri1951
08.08 17:01
Така-така.
Дървений философе по всичкология... Който си бос като гъдулка, но това не ти пречи казахме да се опитваш да се пудриш по въпроси, по които хал хабер си нямаш... Манталитет, какво да се прави. Манталитет на нищоправеца от времето на соц, който се е занимавал с типичното му занимание - нищонеправене. Но за сметка на това ти дай надуване като насмукал се кърлеж колко видите ли си начетен и знаещ... Нищо, че си кръгла нула.
Фифи, колкото и да се опитваш сега да извъртиш нещата - не става. Опита се авторитетно да се изокаш, че Учителят няма длъжностна характеристика и сега, опитвайки се да замажеш, ставаш още по-смешен и жалък.
ЗАПОМНИ: УЧИТЕЛ Е ПРОФЕСИЯ И КАТО ТАКАВА ПРОСТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА НЯМА ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА!

Другото, което запомни, това е, че за пикливия и провалил се с гръм и трясък (и това, за което сега ще пусна нЕколко изречения е една от ПРИЧИНИТЕ) соц... и в сферата на образованието не мога да говоря ни най-малко ласкаво... И дори ми са крайно смешни именно разбиранията ти кое е правилно и кое не. Тоест, че видиш ли трябва да си педагог, за да преподаваш в училище и особено сигурно според теб пък във ВУЗ.
По този въпрос, като един от най-съществените плюсове на Образованието в настоящето - нормалното време... При което нещата И в България (недостатъчно разбира се) се случват така, както Е ПРАВИЛНО ДА СЕ СЛУЧВАТ... Да те светна, че Авторитети на базата на КОМПЕТЕНЦИИ, а не изрично образование, МОГАТ И ПРЕПОДАВАТ В УЧИЛИЩАТА, ЧЕ И ВУЗ-овете!
Познавам съБЛОгърки (поне една, бивша моя ЛЮБОВ), които преподават. В Софийски университет, Венци - най-елитният ни ВУЗ. Специално за визираната - ИКОНОМИКА да го нарека най-общо. А, ако не се брои висшето във Великобритания по тази материя... Което обаче НЕ Е ПЕДАГОГИЧЕСКО! Въпросната е с две филологии. Но понеже работи в българската ДИВИЗИЯ - ха ха ха - на мерзка АМЕРИКАНСКА - ново ха ха ха - компания... Която е една от най-мощните корпорации в света... (За "НР" иде реч, с над 5 ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА В БЪЛГАРИЯ, ПРИ ОТЛИЧНО ЗАПЛАЩАНЕ ОТ 1900 ДО 11000 ЛЕВА!)... И понеже Е ИКОНОМИСТ, а не като теб БАЛАЛАЙКО с докторантура ли беше там или каквото и да е... ТА ТЯ ПРЕПОДАВА НА СТУДЕНТИ, БЕЗ, ПОДЧЕРТАВАМ ...Б...Е...З... ПЕДАГОГИЧЕСКО ОБРАЗОВАНИЕ! И е една от многото, СЛАВА БОГУ, защото иначе трябваше да преподават балалайковки като теб!
И РАДО СЕ ОПИТА ДА ТИ НАМЕКНЕ И ЗА ТОВА ПРИ РЕПЛИКАТА МУ КАКВО НАПРАВИХТЕ С ОБРАЗОВАНИЕТО М/У 1970-та И 1980-та! АМА КОЙ ДА СЛУША.

НЕЩО ПОВЕЧЕ:
АЗ БИХ МОГЪЛ НАИСТИНА ДА ТИ ДАМ ВИДЕО, НА КОЕТО Е ВИДНО КАК ПРЕПОДАВАМ НА КОИ? ТОЧНО ТАКА - НА КУРСАНТИТЕ ВЪВ ВОЕННА АКАДЕМИЯ! Ха ха ха ха
Но защо да го правя и НЯМА да го направя! Не за друго бре, а за да може да си балалайкаш и сам да се самонаказваш със злостта, която изпитваш на базата на "ниво и квартал".
Но пък ще ти дам... Всъщност, я по-скоро и тях сам си ги намери... ДЕСЕТКИ ВИДЕА, как СИНЪТ МИ, не само БЕЗ ПЕДАГОГИЧЕСКО, а дори БЕЗ КАКВОТО И ДА Е ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, преподава (продължавайки Делото БАЩИНО - хе хе хе хе) дори на студенти. Преподава програмиране. На 20 годишна възраст.
Та тези видеа си ги намери сам на сайта на "Софтуерния университет" или в профила им в Ютюб.
Както и 2-3 мои, които НЕ СЪМ СЪУМЯЛ ДА ПРЕМАХНА когато по определени причини, свързани с живота и кариерата ми, които изискваха да не съм толкова "известен" в Интернет, разчистих същия от присъствието си.

Тук и сега по-скоро ще ти дам видео, в което СИНЪТ МИ, като представител на тези, в чиито ръце е Бъдещето, ще го чуеш макар и мноооого накратко, спрямо това какво е виждането му по въпросите за Образованието.
Правилното виждане.
СЪВРЕМЕННОТО ВИЖДАНЕ!
А не на балалайковци като теб, които го докарахте до това, спрямо което мълчиш като путка в нови гащи, че в топ100 на университетите в света, първите 4 са на мерзките САЩ (както и много други нататък), следват куп на Великобритания, Германия и прочее ВСЕ ПРОПАДНАЛИ, нали така пропагандирахте, КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ СТРАНИ и чак на 99-то (или 90-то беше - да не проверявам сега) място "Ломоносов" отсрамва бившия соц!
ОТ 100 ВУЗ-а, 99 НА ПО-ЛОШИЯ СТРОЙ - КАПИТАЛИЗМА - И САМО ЕДИН И ТО НА ПРЕДПОСЛЕДНО ИЛИ 10-то ОТЗАД НАПРЕД МЯСТО - НА БИВШИЯ СОЦ!

КАКВО ПОВЕЧЕ ДА ГОВОРИМ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ, ФИФИ?

Гледай видеото и плачи:
https://www.youtube.com/watch?v=sa567zTf53k
Плачи, че МОЯТ СИН...
С МОЯ ГЕН, ...Ф...А...Т...М...А...Ш...К...И...Я...Т...
И НАСОЧВАНЕ КАТО ПОПРИЩЕ ОТ МЕН...
КАКТО И МОЯТА ПОМОЩ НА БИЛАА-ОХРАНИТЕЛ...
СЕ ИЗГРАДИ КАТО ОТЛИЧЕН (за възрастта си) КОМПЮТЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ, КОЙТО ДА ПРЕПОДАВА И УЧИ ТВОИТЕ ГЕНИ, Г...Е...Е...Е...Н...Е...'А...Л...С...К...И...Т...Е

И, Венци, хОди сА шибай и не вкарвай в заблуждения хората, които нямат представа по въпроси, по които и ти нямаш, но това не ти пречи да се изказваш така, че който не те познава какъв си ФАНТАСМАГОР, ДЪРВЕН ФИЛОСОФ, ЛЪЖЕЦ, МИЗЕРНИК и прочее "нива и квартали", да се заблуди поради "аФторитения" ти изказ.
цитирай
24. rosiela - Ако не беше толкова елементарен, колкото си, щеше да знаеш,
08.08 22:09
че щом по златните кюлчета се виждат на снимката номера, значи са от БНБ.
Как точно ги е изнесъл!
Лъжльовците мълчат за този малък пропуск!
цитирай
25. getmans1 - В ком. N 8 getmans1 казва;&quo...
08.08 23:21
В ком. N 8 getmans1 казва;
"Съвсем по ХАНЪМСИ обещавам да му дърпам ушите на тоз лош ЖОРКО, как пък смее да се „подхилва "под бузи" ... Ако някой голЕм разбирач на метафОри, ефимизЪми и разни хиперболилЕ не реагирал адекватно не'й мой проблем.

И понеже, и защото простио делиорманец си има "едно на ум" затова написа и ком.N 9 ... И ако аФтора не мо' й да се спави с изводите от статистимата си нека попита "домашните си магистратури" .. опс, грешка, ПРАГРАМИСТе ...

В едно глЕмо заключение ще рекна, ЧЕ В ИЗТРИТИЯТ КОМЕНТАР НЯМАШЕ ДОРИ ЗАПЕТАЙКА КОЯТО ДА ПРИНУДИ НЯКОЙ ДА ГО ТРИЕ ... ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТОВА ДА Е ГИВЕЧАНОВ ... Просто няма интерес... Освен ако е искал да спаси "француЗкото сако"

Да го Е ' ' , ма'му стара!
цитирай
26. vencivaleri1951 - Вероятно съм наистина елементарен, щом не мога да разбера коментара ти
09.08 01:52
Все пак
-Не би било никак лошо само БНБ да слага номера , а и да лее и сече кюлчета с драгоценни метали. За съжаление нямаме подобна правилегия и слава Богу-никой няма. И виж сложна ми Росице. Ти си специалист по всичко , подобно на Панагюрския ти аналог по горе.
И двамата не схващате за какво иде реч. Дебнете по цял ден в нета и се чудите с кого и за какво да се заядете.
Кое не е ясно в казаното от мен
Аз казах, че Борисов беше доста солиден предприемач преди да влезе в администрацията и политиката. Притежаваше една от най мощните охранителни фирми в България и бе в няколко дружества съдружник с най -заможната българка, а и живееше с нея на съпружески начала. Казах още, че за него чекмедже с валута и да речем килограм злато не биха били никакъв проблем да докаже произхода им. Тоест , ако се бе самосезирал прокурор и бе направил проверка по номерата на банкнотите и кюлчетата, кой е притежателят им, не би имало никакъв проблем ако той се окажеше Борисов. Проблем би било, ако се окажеше друг човек.
И ако прокуратурата има извинение някакво, че не проверява нерегламентирани по закон аудио и видео записи, то след признанието на Борисов , че дама , която е сметнал за близка, му е погодила номер, с цел да го злепостави и това и е било поръчано , то прокуратурата вече бе длъжна да извърши проверка и възбуди предварително производство, защото Борисов с думите си отрича че парите и златото са негови. Той казва фактически, че срещу него е извършен саботаж. Саботаж срещу премиер, който е и най овластеният у нас е саботаж срещу държавата, а за това си има поне няколко състава в НПК. Защо тази дама не е разпитана, защо не е арестувана? Защо е толкова активна прокуратурата например , когато поради незнание и неопитност в боравенето със секретни материали, Станишев направи гаф с документ с гриф . Прокурор Направи производство и съдът осъди Станишев.
В случаят с Борисов прокурорите са очевАдно пасивни, макар , че е налице сериозно престъпление.
Вариантите са два
-Въпросната дама е инсцинирала всичко това по нечия поръчка/ Това са думите на премиерът Борисов/ и трябва да е в затвора
-Борисов лъже и набеждава жената , за да се измъкне от конфуза с пари, получени по начин за който има също състави в НПК.Друг вариант няма.
Номерата по банкнотите и кюлчетата са адреса на Притежателя им
Кое не е ясно, ще попитам отново?

rosiela написа:
че щом по златните кюлчета се виждат на снимката номера, значи са от БНБ.
Как точно ги е изнесъл!
Лъжльовците мълчат за този малък пропуск!

цитирай
27. fun1001 - Венци,Венци),как не разбра...елементарно е,Уотсън! простите, се привличат)) банален Резонанс!
09.08 11:50


В случаят с Борисов прокурорите са очевАдно пасивни, макар , че е налице сериозно престъпление.
Вариантите са два
-Въпросната дама е инсцинирала всичко това по нечия поръчка/ Това са думите на премиерът Борисов/ и трябва да е в затвора
-Борисов лъже и набеждава жената , за да се измъкне от конфуза с пари, получени по начин за който има също състави в НПК.Друг вариант няма.
Номерата по банкнотите и кюлчетата са адреса на Притежателя им
Кое не е ясно, ще попитам отново?

rosiela написа:
че щом по златните кюлчета се виждат на снимката номера, значи са от БНБ.
Как точно ги е изнесъл!
Лъжльовците мълчат за този малък пропуск!
цитирай
28. vencivaleri1951 - Абе не е до простотия
09.08 16:28
Не знам на какво се дължи. Чел съм дневниците на Пастернак и Корольов. Четеш за сложните им отношения и скандали със Сталин. С поета и писател грузинецът има караница по отношение на превода му на грузинския епос, с Корольов за ядренята и ракетна програма. И двамата са свидетели на репресиите, техни приятели си отиват и те искрено скърбят и проклинат
И Сталин предава Богу ири дяволу дух и за двамата "животът се срутва" Скърбят, искрено и болезнено, както за роднини не са го правили. Двама гении се чустват празни, без перспектива напред заради смъртта на един безспорно надарен човек, но надарен и с добро и не по малко лошо. Хитлер също е боготворен от велики хора
Борисов, който освен лош е и простак също има своите искрени почитатели сред интелегенцията. Шурето например е всестранно развита личност. Хотелът е превърнал в постоянна галерия-картини, пластики, антикварни попадения...В ръководството на масонска ложа е, един от съучередителите на реставрирането на Мали Цариград и въобще човек с много качества и интелект. Приема Борисов безрезервно, без да има никаква корист и облага от тази поддръжка. Погледни бившага ву изгора-красива, интелегентна,успешна, от сой... Колко години го търпя, през какво мина заради него/взривиха я вместо него и година и повече беше по болници и много операции/ Има си нещо и не е от простотия Не го разбирам, но е налично и го виждаме и е виждан и другаде този феномен-луд, прост, злодей, но обира гласовете. После се страда задължително за съжаление

fun1001 написа:


В случаят с Борисов прокурорите са очевАдно пасивни, макар , че е налице сериозно престъпление.
Вариантите са два
-Въпросната дама е инсцинирала всичко това по нечия поръчка/ Това са думите на премиерът Борисов/ и трябва да е в затвора
-Борисов лъже и набеждава жената , за да се измъкне от конфуза с пари, получени по начин за който има също състави в НПК.Друг вариант няма.
Номерата по банкнотите и кюлчетата са адреса на Притежателя им
Кое не е ясно, ще попитам отново?

rosiela написа:
че щом по златните кюлчета се виждат на снимката номера, значи са от БНБ.
Как точно ги е изнесъл!
Лъжльовците мълчат за този малък пропуск!

цитирай
29. go4iito - Адаш,
09.08 19:45
АЗ БИХ МОГЪЛ НАИСТИНА ДА ТИ ДАМ ВИДЕО, НА КОЕТО Е ВИДНО КАК ПРЕПОДАВАМ НА КОИ? ТОЧНО ТАКА - НА КУРСАНТИТЕ ВЪВ ВОЕННА АКАДЕМИЯ!
==================================
А случайно да имаш клип как бегаш от лудницата?
цитирай
30. vencivaleri1951 - Здравей!
11.08 19:56
Жоро никога не е преподавал и не защото няма познания/това не знам, за мен той е на ти с компютъра/ , а защото има страх от микрофона, тоест от публичното говорене. Припомни си само треперещия му глас на клиповете , които предстви тук. Вълнение , породено от страх от излагане. При това е сам. Пред публика ще си глътне езика. Виж , пуснал е клип на сина си. Момчето интелигентно, приятно, умеещо да се облича, глас приятен. С ръцете има да работи, но с времето и тях ще оправи. Жоро няма нищо от това. Абе вярно е май това, че българинът когато прави нещо без да пипа , го прави добре:)))


go4iito написа:
АЗ БИХ МОГЪЛ НАИСТИНА ДА ТИ ДАМ ВИДЕО, НА КОЕТО Е ВИДНО КАК ПРЕПОДАВАМ НА КОИ? ТОЧНО ТАКА - НА КУРСАНТИТЕ ВЪВ ВОЕННА АКАДЕМИЯ!
==================================
А случайно да имаш клип как бегаш от лудницата?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3156264
Постинги: 811
Коментари: 13445
Гласове: 4460
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930