Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07 14:18 - "Идиотите да не четат", още по-малко да мислят-да пишат "обилно"
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 1166 Коментари: 50 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Защото само идиот може да сравни възможностите на един от най-богатите/приживе/ хора  на Земята , с възможностите на един от хилядите заможни хора.
Защото само идиот в напъните си да изглежда начетен по всичко, може да сравни широкоспектърен музей с тематична колекция
Защото само идиот може едва ли не да приеме за укорими меценатските опити 
на някого/при това много сполучливи и в археологията, и в спорта/ само защото 
ексвластимащите разсипаха и колекцията му, и отборът, който меценатът подържаше.
Само идиот може вчера избирателно да дава за пример спортисти със световни постижения,  а днес да сквернослови за човека подсигурил на 100% подготовката им за Олимпиада. И не само на тях- България е прецедент-държава с пет милиона население има шлем в световните титли по шах-мъже, жени, юноши и се дължи на този меценат
Има и разлика в мецената Пол Гети и мецената Васил Божков
Гети инвестира, Божков дарява
Колекците  на първия многократно са качили стойността си от 90те, докато колекцията на Божков не представлява интерес като инвестиция-прекалено е специализирана и в тематкиа, която е интересна за нашия регион преди всичко. Спонсорството в спорта , пък направо си е дарение на 100%
Иначе прилики между двамата меценати има-блестящо образовани,ерудирани, хазартни в бизнаса си и свързани с тъмни /деликатно казано/ движения в създаването на богатството си. То и класикът го е казал:
"Зад всяко голамо богатство, стои поне едно престъпление"
Гласувай:
11
01. pompadurlexparsy - Голяма реч си дръпнал в защита на ...
25.07 14:47
Голяма реч си дръпнал в защита на Черепа.Няма лошо, ама знаеш ли кое е гадното у тоя олигарх.
Миналото лято хвърли доста пари, за да финансира и координира ония крякащи твари, които под размахания юмрук на Льотчика вършеха золуми, т.е. обслужваше оня Зелен чорап.
И като ти си несъмнен русофил, как може такива като теб да харесват натовския генерал, тримореца и масона Радев??
Само за тая гадост: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия
дневен ред на САЩ, Румен Радев,10 юли 2021, би трябвало да се отвратите от пудела на Херо.Дори аз, който безкрайно мразя путлер и путландия, се възмутих от това дупедавство на Америка, както и почти всички от форумите, но мякои кретени наричат Зеления чорап велик.
цитирай
2. starforlife - НЕидиоте, Звънци... Гледам, че един "идиот" вече ти е казал нЕкои истини прямо и отвесно, та да ти кажа и аз, като друг ИДИОТ други, неизчерпателно:
25.07 15:03
- Само ИДИОТ може да защитава такъв, който ЗАКОНЪТ в Държавата му обявява да ПРЕСТЪПНИК.
Тоест, по тази точка - ТИ СИ БАШ ИДИОТ!

- Само ИДИОТ може да защитава такъв, който ЗАКОНЪТ в Държавата му обявява да ПРЕСТЪПНИК, понеже не може (за разлика от Гети) да докаже ЧИСТИЯ произход на богатството си, както и на СКРИТИТЕ от очите на ВСИЧКИ НАС КАТО ИДИОТИ исторически артефакти, НА КОИТО СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ЛЕГАЛНИЯ И ЗАКОНЕН ПРОИЗХОД НА ПРИДОБИВАНЕ (за разлика отново от Гети, който ги е "подарил" на цял свят).
Тоест, и по тази точка - ТИ СИ БАШ ИДИОТ!

- Само ИДИОТ може да възхвалява дарителска кампания ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ в сравнение с това колко СЪДИРАШЕ ОТ КОЖИТЕ и то на най-отчаяните БЪЛГАРИ, че на всичкото отгоре и да УКРИВА данъчни задължения (отново за разлика от Гети) от Държавата, за която единственото нещо, което е направил, това беше ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВНОСТТА И СЪЗДАВА РАЗМИРИЦИ!
Тоест, и по тази топ-точка - ТИ СИ БАШ ТОП-ИДИОТ!
цитирай
3. missana - Тук pompadurlexparsy е прав, Венци!
25.07 15:04
Ти хвалиш Божков, защото Корнелка има хотел за 60 млн на Халкидики в непосредствена близост с неговата яхта ли, или пък защото Румения действаше колинеарно с него? Не си длъжен да отговаряш, ама голяма апологетика си дръпнал. Браво! Поне да беше намазал нещо от това, а дори не ти дадоха да се изкъпеш на шадравана пред Централната /бивша/ баня.
цитирай
4. starforlife - Но всъщност, Звънци...
25.07 15:18
Да 'зема да си обогатя постинг, който УЖ контрираш, а реално ставаш ОТНОВО за смях.
Като преди това да ти кажа няколко неща:

- 1-во: Като казах УЖ, на се присетих.
Пич, във вчерашното ми уж към теб за почивката ти с внучетата, ни най-малко не се опитвах да кажа, че не си на почивка с тях. Ни най-малко.
За разлика от ВАС, неИДИОТИТЕ, нормалните хора приемат отсрещния доверчиво и не търсят постоянно как да го опровергаят.
Това болестно поведение е характерно за неИДИОТИТЕ, които аз няма да престана да наричам идиоти, просто защото това е така.
С това уж имах предвид, че отнемайки ти безумно много време писането от андроид устройство... А да речем неИДИОТЪТ Пръцко не може да те научи (за разлика от ИДИОТЪТ мен) как да пишеш коментар, който ти отнема 40-50, че и повече минути - няма и 5-6... Та, отнемайки ти толкова време да спориш с ИДИОТА мен, как да не е релевантно същото това УЖ, че си с внуците на морето?
Аз до момента бях сам (точно до вчера, когато замлъкнах и затова замлъкнах) и денгубата с неИДИОТ като теб и неИДИОТСКИТЕ ни "разжовори" (кавичките са понеже ти водиш ВИНАГИ монолог и именно затова няма да вирееш при мен - защото ПОСТОЯННО ИЗМЕСТВАШ СЪЩЕСТВЕНОТО В ЕДНА ДИСКУСИЯ КЪМ неИДИОТСКИ УГОДНОТО ТИ)... Та тази денгуба, беше "оправдана".

- 2-ро: Като ти е толкова мил Божков, защо не 'земе да правиш нещо в негова защита, м? Нещо смислено и реално.
Та да се 'ептен валидираш като ТОП-ИДИОТ.
И тук веднага бързам да кажа, че Гети, амерковският, както и самите САЩ, ама въобще и изоПщо не ми са тръпка и не са обсебили съзнанието ми.
НО ЩЕ ИМА ОЩЕ ДОВОЛНО МНОГО ПОСТИНГИ ЗА ТЯХ ПРОСТО, ЗАЩОТО НА неИДИОТИТЕ ВИ СЕ СПИЧА ЛАЙНОТО ОТ ТАКИВА И СТАВАТЕ ОЩЕ ПО-СМЕШНИ И ЖАЛКИ.
Нека този, с когото сме "обсъждали" това на ЛС, ако прочете - да цитира тази част от моето ЛС и в него ще прочетеш защо аз смятам, че бъдещето ни е не със САЩ, а с Европа.
Аргументирано при това ще го прочетеш - така, както дискутирам там, където неИДИОТИТЕ не ме четете.
А защо тогава ли?
Че защо не?
Не аз, като ИДИОТ, постоянно скимтя какво трябва да е ВАШЕТО, на неИДИОТИТЕ, поведение, изказ, постинги и прочее тук.
А тогава така непредубедено и нелицемерно си кажете кой/кои е/СТЕ ИДИОТИТЕ тук?
цитирай
5. vencivaleri1951 - Мисана,
25.07 15:20
както винаги го обръщаш на политика. Кое от написаното не е истина. Че възможностите на покойния т Пол Гети и Божков са несравними. Че единият колекционира склуптури , картини , пластики от всички течения и периоди и само на утвърдени майстори, а Божков пред всичко е насочен към траките и Рим. Тоест не можем да говорим за инвестиция , а тематика и хоби. Не е ли истина , че Божков стабилизира твоя отбор и ако бе отмъстителен щеше още преди изборите да взриви правителството на ГЕРБ, оставяйки левски да потъне. Не, дари акциите на Наско, опрости кредитите и Левски още е жив и в първенството. Не е ли истина че е със сериозно образование и ерудиран предприемач.
Иначе класово, ни най-малко не ми е симпатичен. Написал съм за тъмни движения/деликатно казано/ и съм цитирал Маркс " Зад всяко голямо богатство има поне едно престъпление
Мисана, аз нямам нужда никой нищо да ми дава. Имам достатъчно , а и много не ми трябва. Във всеки случай спокойно бих могъл да финансирам стихосбирка, и без да ми се кланя ежедневно авторът


missana написа:
Ти хвалиш Божков, защото Корнелка има хотел за 60 млн на Халкидики в непосредствена близост с неговата яхта ли, или пък защото Румения действаше колинеарно с него? Не си длъжен да отговаряш, ама голяма апологетика си дръпнал. Браво! Поне да беше намазал нещо от това, а дори не ти дадоха да се изкъпеш на шадравана пред Централната /бивша/ баня.

цитирай
6. starforlife - ~ 5. vencivaleri1951
25.07 15:36
неИДИОТЕ, Мисана не обръща на политика, а прямо и отвесно ти го казва както си е.
Както преди това и този с НИК pompadurlexparsy.

Искаш ОБРЪЩАНЕ НА ПОЛИТИКА, от което (обръщане) ще те заболи ПОРАДИ НЕОБОРИМОСТТА НА ФАКТОЛОГИЯТА, КОЯТО БИХ МОГЪЛ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЛИ?

ОК - само ще ДРАСНА по повърхността.

Преди 9-ти септември 44-та СТОТИЦИ ДА НЕ КАЖА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ...
От тези, но които ВИЕ, неИДИОТИТЕ, НАСИЛСТВЕНО ОТНЕХТЕ КАКВО ЛИ НЕ ИМУЩЕСТВО, СЪГРАДЕНО С ТРУД...
Са създали какви ли не МАЛКИ, но все пак НАЛИЧНИ И ДО ДНЕС НЯКОИ ОТ ТЯХ неща, подобни на амерковския Гети (на който ти дори не знаеш и към момента името, ама се пудриш, без да си даваш сметка как постоянно правя така, че да се вижда "нивото и квартала" ви от тези, които не са последствени).
ПРИМЕРИ ДА ДАВАМ ЛИ?
За такива РОДОЛЮБИВИ Българи, ОТ ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ИДИОТСКАТА ВИ ВЛАСТ, които от собствения си "залък" са откъснали (а не от ДЪРЖАВНИЯ или особено ЧУЖДИЯ - да те предваря в неИДИОТИЯТА социълизмът какво бил съградил) и са създали нещо за ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.
А не пиар кампании като балалайканата от теб за Божков и спорта бля-бля.
Когато С ЛИЧНО НЕГОВИ СРЕДСТВА Божков съгради спортна зала...
От до...
Когато я предостави с десетилетия безвъзмездно да се ползва от целия Български НАРОД... От всеки желаещ да потича, поплува, поязди... Тогава балалайкай за Божков.
Един такъв спортен комплекс струва милиони, не много милиони (15-20 - нищо за богатството на Божков)...
Никой не иска той да се мери с Гети и милиардите, които е предоставил на ЦЕЛИЯ СВЯТ!
Никой дори не иска и да подсигури...
Всъщност, знаеш ли колко персонал работи в "Гетти център" и това, че заплатите са подсигурени от същия този Гети?
Нещо, което никой не иска от Божков!
Всъщност, неИДИОТИ Звънци, никой от нас неНОРМАЛНИТЕ, нищо НЕ иска от Божков.
Иска да не използва богатството си за дестабилизиране на Държавата, защото това е най-висша форма престъпление!
Престъпление, на което ВИЕ, неИДИОТИТЕ, се кефехте!
цитирай
7. vencivaleri1951 - Много говориш, малко четеш
25.07 15:38
Всичките групировки в нас взети заедно, са като пионерчета в сравнение с Пол Гети.
И аз съм го написал и за Гети и за Божков. И това е класика. Няма как на мен убеденият ляв човек да ми импонира Божков, особено с биографията му "написана" пред очите ни.
Ти обаче , претендирайки за специалист по всичко си написал абсолютни глупости.
Защо ги сравняваш двамата? Какво колекционира Гети, какво Божков? Къде имат допирни точки колекциите им. Все една аз да колекционирам марки, ти порцелан и да си мерим колекциите.
Вчера говориш за Гроздева и Киряка, днес хулиш човека който им създаде всички условия да излезат на състезанието подготвени. И аз никъде не адмирирам основния бизнес на Божков- бих забранил или изолирал на определени места хазарта, както е в много бели страни. Нито Борджиите, нито лукрециите, нито Трятаков, нито дори братя
Георгиеви са божи кравички Меценати и дарители обаче са.
Божков бе тартор в престъпна групировка, в която Борисов беше чирак. Ясно ли го казах. Ако е нарушил, тоест ако докажат, че е нарушил закона да лежи. Никакъв сантимент. Питам аз обаче къде са данъчни, законодатели, магистрати, че позволяват на един човек да извършва 19 престъпления в течение на години и после да си излети със самолета И вече почти година ще стане как срещу Божков стоят тези 19 предварителни производства. Защо няма, поне един обвинителен акт? Защото или са некадърни или не искат. А не искат защото съдебните дела са публични и никой не знае накъде ще тръгне подобен процес. Така им е по лесно. 19 производства, за всяко има по закон право да бъде в ареста до 8 месеца. 20 дела, 160 месеца !?
И не цитирай Гешев-той е глупак, като теб и като теб не го знае
Хазартът не плаща данъци!!! Плаща лицензи и такси.
И двата варианта не са подсъдни по НПК, а по ГПК
След това Божков е собственик, мажоритарен акционер, но нито в едно дружество не заема управленска позиция. Тоест отговаря до размера на уставния капитал. Ти нали си също акционер? Какво ти дреме /освен за акциите/, ако пилетата са вършели престъпления. "Горят" ти книгите и толкова
Божков може да изгори , ако се докаже причастност към мокри поръчки, изнасилвания, придобиване на археологични находки по престъпен начин, но за бизнеса му е "чист като момина сълза"-той е собственик и никъде управленец
И пак казвам-аз ти опонирам единствено в това, че сравненията ти са неуместни.
За мен като меценат и спонсор Божков е номер едно в България, за съжаление лидира и сред различните ОПГта


starforlife написа:
- Само ИДИОТ може да защитава такъв, който ЗАКОНЪТ в Държавата му обявява да ПРЕСТЪПНИК.
Тоест, по тази точка - ТИ СИ БАШ ИДИОТ!

- Само ИДИОТ може да защитава такъв, който ЗАКОНЪТ в Държавата му обявява да ПРЕСТЪПНИК, понеже не може (за разлика от Гети) да докаже ЧИСТИЯ произход на богатството си, както и на СКРИТИТЕ от очите на ВСИЧКИ НАС КАТО ИДИОТИ исторически артефакти, НА КОИТО СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА ДОКАЖЕ ЛЕГАЛНИЯ И ЗАКОНЕН ПРОИЗХОД НА ПРИДОБИВАНЕ (за разлика отново от Гети, който ги е "подарил" на цял свят).
Тоест, и по тази точка - ТИ СИ БАШ ИДИОТ!

- Само ИДИОТ може да възхвалява дарителска кампания ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ в сравнение с това колко СЪДИРАШЕ ОТ КОЖИТЕ и то на най-отчаяните БЪЛГАРИ, че на всичкото отгоре и да УКРИВА данъчни задължения (отново за разлика от Гети) от Държавата, за която единственото нещо, което е направил, това беше ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ДЪРЖАВНОСТТА И СЪЗДАВА РАЗМИРИЦИ!
Тоест, и по тази топ-точка - ТИ СИ БАШ ТОП-ИДИОТ!

цитирай
8. starforlife - ~
25.07 15:50
vencivaleri1951 написа:
Всичките групировки в нас взети заедно, са като пионерчета в сравнение с Пол Гети...

А ТИ, ДЪРВЕНИ ПРОФЕСОРЕ И БАЛАЛАЙКО ПО ВСИЧКОЛОГИЯ - МНОГО СЕ НАПЪВАШ И РЕЗУЛТАТЪТ Е САМО ЖЪЛТО НА ГАЩИТЕ ТИ!

Първо например, защото СЕ ХВАНА НА НАЙ-ПЛОСКАТА МИ КУКИЧКА и се пудриш като И Гети да ти е бил съсед и да знаеш в "кое заведение сутрин си пие кафето, а вечер нещо друго" - неточно те цитирах, по памет, но реално само думата "заведение" май не е точна.
ПОЛ ГЕТИ НЕ Е ИМЕТО НА ГЕТИ!
ТАКА ЧОВЕК БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ОБЪРКА!
Схващаш ли, неИДИОТ?

Второ, например... При все, че ти дадох достатъчен пример какво с неговите "мижави" пари може да направи Божков и ти хвалейки го - аз да те адмирирам. Него, Божков, също.
Та при все, че ти дадох ПОЛИТИКАНСКА реплика... Чисто БЪЛГАРСКА и касаеща ни...
Да 'зема да ти дам НЕбългарска, но такава, от очеизвадността на която ама многУ шъ ви бУли.

Гети е петролен магнат и основно натрупва състоянието си от петрол.
В Русия петролът, както и всички природни ресурси ПО КОНСТИТУЦИЯ СА СОБСТВЕНОСТ НА НАРОДА Й.
Хайде сега като "искаш" политикански коментари ми дай нормален отговор, защо АЗ МОГА ДА ТИ ЦИТИРАМ СТОТИЦИ РУСНАЦИ, КОИТО БЕЗ ДОРИ ФАМИЛНАТА ПРЕДПОСТАВКА, КОЯТО МЕРЗКИЯНТ АМЕРКОВЕЦ ИМА... ОТ НАЙ-ПРОСТИ ДЖУДИСТИ ПРИМЕРНО... СА СТАНАЛИ МУЛТИМИЛИАРДЕРИ, СЪИЗМЕРИМИ САМО ТЕ С ГЕТИ - тук иронизирам напъна ти как видите ли, Читатели, всички бизнесмени по света взети заедно били пионерчета вкупом спрямо КОЙ_Пол_Гети, СмешниМиЗвънци?
ТА, БАЛАЛАЙКО, НАЗОВИ МИ ЕДНО СЪОРЪЖЕНИЕ ПЪК БИЛО ТО И НА 1/10-та ОТ МАЩАБИТЕ НА "ГЕТТИ ЦЕНТЪР", СЪЗДАДЕНО ОТ ДО С ВОЛЯТА И ПАРИТЕ НА СЪЩИЯ ТОЗИ РУСКИ МАГНАТ, НЕ ПО-МАЛКО БОГАТ ОТ КОЙ_Пол_Гети, СмешниМиЗвънци, И ТО ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ КАКТО КАЗАХ Е ЗАБОГАТЯЛ ОТ НЕЩО, КОЕТО Е уж СОБСТВЕНОСТ НА РУСКИЯ НАРОД!

ЕДНО СЪОРЪЖЕНИЕ МИ ПОСОЧИ, БАЛАЛАЙКО!
Купена гола земя... Може и равнинна, а не като при Гети, което прави проекта десетки пъти по-ресурсоемък, но Човекът не търси да отбие номера (КАКТО Е ПРИ БОЖКОВ), а иска де предостави на СВЕТА не само наличното в "Гети център" като История, а и незабравима гледка от Санта Балбара, на чак до... КраснЪЙ плошчад" - ха ха ха.

Та:
- Купена земя, гола...
- Заплатено за проект, шедьовър...
- Заплатено за изграждане, уникално...
- "Натъпкано" с над 50 000 исторически артефакта и шедьоври на изкуството, безплатно предоставени на цял свят за разглеждане...
- Създадени 3 научни и образователни института в мащабите на мега-структура...
- ХИЛЯДИ ХОРА, на които са подсигурени заплатите, които да се грижат за всичко това. Само за над 500-те вида растения си дай сметка колко градинари и какви средства са нужни.
И ПОВТАРЯМ: НИКОЙ НЕ ОЧАКВА ВСИЧКИ ДА СА С МИСЛЕНЕТО НА АМЕРИКАНЕЦА!
АМЕРИКАНЕЦА КАТО ЦЯЛО, А НЕ КОНКРЕТНО ГЕТИ В СЛУЧАЯ.
НО ДА МИ БРЪЩОЛЕВИ НЯКОЙ СИ ЗА ПРЕСТЪПНИКА БОЖКОВ...
ИЛИ ОСОБЕНО РУСКИТЕ ПУТИНСКИ МЕКЕРЕТА, КОИТО НАМЕСИХ ПО ТВОЕ "ЖЕЛАНИЕ", БАЛАЛАЙ1951, ИЗВИНЯВАЙ АМА Е ВИСША ФОРМА ЛИЦЕМЕРИЕ И неИДИОТИЯ.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Ти поне наистина си в Щатите и доста четеш
25.07 16:14
Ако говорим за пресъпления/Аз не отричам че Божков переше в казината парите на групировките, тоест срещу процент даваше свежи пари на мутрите и бе тортор сред тях/ , къде е Божков, къде е Гети.Че кога удариха Джон Кенеди-когато даде преференции на местните производители на петрол и прати инвеститоралите в чужбина в "канафката" Хънт, Гети и мафията в Куба бяха ударените и те удариха фамилията Кенеди. Какво първо направи Джонсън след като стъпи в Белия дом-махна преференциите. Впрочем правилно, защото Кенеди даде рамо на старите производители, сред които и баща му. Факт е че "новите" петромилиардери го гътнаха, а Хънт и Гети бяха първи сред тях по инвестиции извън Щатите.
За теб това е ясно и е стара история, но онова лъжливо пале да не се опитва да препикава чичо си


pompadurlexparsy написа:
Голяма реч си дръпнал в защита на Черепа.Няма лошо, ама знаеш ли кое е гадното у тоя олигарх.
Миналото лято хвърли доста пари, за да финансира и координира ония крякащи твари, които под размахания юмрук на Льотчика вършеха золуми, т.е. обслужваше оня Зелен чорап.
И като ти си несъмнен русофил, как може такива като теб да харесват натовския генерал, тримореца и масона Радев??
Само за тая гадост: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия
дневен ред на САЩ, Румен Радев,10 юли 2021, би трябвало да се отвратите от пудела на Херо.Дори аз, който безкрайно мразя путлер и путландия, се възмутих от това дупедавство на Америка, както и почти всички от форумите, но мякои кретени наричат Зеления чорап велик.

цитирай
10. vencivaleri1951 - Къде живееше чичо ти ...кажи Пинокио
25.07 16:16
starforlife написа:
vencivaleri1951 написа:
Всичките групировки в нас взети заедно, са като пионерчета в сравнение с Пол Гети...

А ТИ, ДЪРВЕНИ ПРОФЕСОРЕ И БАЛАЛАЙКО ПО ВСИЧКОЛОГИЯ - МНОГО СЕ НАПЪВАШ И РЕЗУЛТАТЪТ Е САМО ЖЪЛТО НА ГАЩИТЕ ТИ!

Първо например, защото СЕ ХВАНА НА НАЙ-ПЛОСКАТА МИ КУКИЧКА и се пудриш като И Гети да ти е бил съсед и да знаеш в "кое заведение сутрин си пие кафето, а вечер нещо друго" - неточно те цитирах, по памет, но реално само думата "заведение" май не е точна.
ПОЛ ГЕТИ НЕ Е ИМЕТО НА ГЕТИ!
ТАКА ЧОВЕК БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ ОБЪРКА!
Схващаш ли, неИДИОТ?

Второ, например... При все, че ти дадох достатъчен пример какво с неговите "мижави" пари може да направи Божков и ти хвалейки го - аз да те адмирирам. Него, Божков, също.

цитирай
11. vencivaleri1951 - Защо отнехте? Какво бе отнето на теб и семейството ти?
25.07 16:22
След царя, чиято реституция е спорна, най солидна реституция получи фамилията на Васил Коларов
В момента живея в реституционен апартамент.
Предлагал съм на съблогъри дървесина за огрев, не малко и земеделска земя , та и от рента месо някои съблогъри са купували от мен
Ако се хванем за думата не съм взел, а са ми взели
В съседният, едностайният апартамент например живееше колега на баща ти-пенсионер. Остана човекът на стари години без покрив-не знам дали го оправиха от общината. А указът за национализиране на едрата градска собственост беше подписан лично от Васил Коларов


starforlife написа:
неИДИОТЕ, Мисана не обръща на политика, а прямо и отвесно ти го казва както си е.
Както преди това и този с НИК pompadurlexparsy.

Искаш ОБРЪЩАНЕ НА ПОЛИТИКА, от което (обръщане) ще те заболи ПОРАДИ НЕОБОРИМОСТТА НА ФАКТОЛОГИЯТА, КОЯТО БИХ МОГЪЛ ДА ИЗПОЛЗВАМ ЛИ?

ОК - само ще ДРАСНА по повърхността.

Преди 9-ти септември 44-та СТОТИЦИ ДА НЕ КАЖА ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ...
От тези, но които ВИЕ, неИДИОТИТЕ, НАСИЛСТВЕНО ОТНЕХТЕ КАКВО ЛИ НЕ ИМУЩЕСТВО, СЪГРАДЕНО С ТРУД...
Са създали какви ли не МАЛКИ, но все пак НАЛИЧНИ И ДО ДНЕС НЯКОИ ОТ ТЯХ неща, подобни на амерковския Гети (на който ти дори не знаеш и към момента името, ама се пудриш, без да си даваш сметка как постоянно правя така, че да се вижда "нивото и квартала" ви от тези, които не са последствени).
ПРИМЕРИ ДА ДАВАМ ЛИ?
За такива РОДОЛЮБИВИ Българи, ОТ ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ИДИОТСКАТА ВИ ВЛАСТ, които от собствения си "залък" са откъснали (а не от ДЪРЖАВНИЯ или особено ЧУЖДИЯ - да те предваря в неИДИОТИЯТА социълизмът какво бил съградил) и са създали нещо за ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.
А не пиар кампании като балалайканата от теб за Божков и спорта бля-бля.
Когато С ЛИЧНО НЕГОВИ СРЕДСТВА Божков съгради спортна зала...
От до...
Когато я предостави с десетилетия безвъзмездно да се ползва от целия Български НАРОД... От всеки желаещ да потича, поплува, поязди... Тогава балалайкай за Божков.
Един такъв спортен комплекс струва милиони, не много милиони (15-20 - нищо за богатството на Божков)...
Никой не иска той да се мери с Гети и милиардите, които е предоставил на ЦЕЛИЯ СВЯТ!
Никой дори не иска и да подсигури...
Всъщност, знаеш ли колко персонал работи в "Гетти център" и това, че заплатите са подсигурени от същия този Гети?
Нещо, което никой не иска от Божков!
Всъщност, неИДИОТИ Звънци, никой от нас неНОРМАЛНИТЕ, нищо НЕ иска от Божков.
Иска да не използва богатството си за дестабилизиране на Държавата, защото това е най-висша форма престъпление!
Престъпление, на което ВИЕ, неИДИОТИТЕ, се кефехте!
цитирай
12. starforlife - Ха ха ха ха, неИДИОТЕ, погледни се само:
25.07 16:24
КАЗАХ ЛИ АЗ ЗАЩО НЯМА ДА ВИРЕЕШ ВЕЧЕ ПРИ МЕН?
Ето, показвам го отново и отново:
vencivaleri1951 написа:
Къде живееше чичо ти ...кажи Пинокио
ОПИТИ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ В АБСОЛЮТНО РАЗЛИЧНА ПОСОКА НА ДИСКУСИЯТА!
ОСОБЕНО КОГАТО ТЕ ХВАНАТ НА ТЯСНО, неИДИОТЕ!
На майка ти в гъзъ живееше - така ОК ли ви е?
Поне да имаш основание да ме изтриеш, ако не решиш да ме оставиш, че да ме вииидяааат всички какъв съм простак и как видите ли човек с моито УЖ - ха ха ха - ценз, кариерно ниво и прочее, не можел да бъде такъв в устата.
Пинокиото ще ти каже кога и къде да се срещнеш очи в очи с ЧИЧО Боян и така очи в очи да си поговорим. Тогава той сам ще ти каже къде е живял.

Колко трябва да си неИДИОТ, за да тръгнеш да изпитваш някого за такова нещо, опитвайки се да отклониш И тогава, под предходната му ИДИОТИЯ на домакина, от същественото?
Това ли е важно, къде е живял по време, когато що е речено не съм бил роден?
Това ли е важно, къде си е пил кафето по време, когато що е речено съм бил все още по-голям баламурник от домакина?
НЕ Е ВАЖНО ЗАЩО АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ НАШИ СПОРТИСТИ ПО ВРЕМЕТО НА ИДИОТСКИЯ СОЦ НАСИЛА ГИ ПРАВЕХА УШИ И ОЧИ НА ДС, ЗА ДА МОГАТ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ ПРИ ИЗЛИЗАНИЯТА ИМ ЗАД ГРАНИЦА!
НЕ Е ВАЖНО, ЧЕ ОТКАЖЕШ ЛИ - КРАЙ С КАРИЕРАТА ТИ, ТА ДОРИ ДРУГА - КАМЕННА - КАРИЕРА ТЕ ЧАКА!

Дееба тая ниИДИОТИЯ, дееба!

ПС, защото е изсрана нова неИДИОТИЯ по времето на писане на по-горната ми реплика:
vencivaleri1951 написа:
Защо отнехте? Какво бе отнето на теб и семейството ти?
- 1-во, неИДИОТЕ, ти няма как да знаеш дали ни е отнемано нещо от КАПУТИ като бащатко ти или не. Просто няма как да знаеш.
Но пък тук и сега да научиш нещо, което съм споменавал и тук, в блога, и то е, че фамилията ни води корените си от това какво сме носели на "обществените" фурни да се пече в тях. Което говори за заможност, стопила се при идването на "освободители" като бащатко ти.
- 2-ро: Не мислиш ли, че е смешно и жалко, понеже синтаксисът ми си е много правилен и ни най-малко не предопределя да говоря за каквото и да е лично?
Тоест, дори и нищо да не ни е отнемано фамилно, то словоредът ми ни най-малко не е неправилен, а това, че ти го възприемаш като такъв, само още веднъж показва неграмотността ти.
НЕГРАМОТНОСТ, С КОЯТО ПОСТОЯННО НИ ЗАЛИВАШ... И КОЯТО ПРИ ЕДНО НОРМАЛНО ОБЩЕСТВО НЕ БИ ТИ ПОЗВОЛИЛА ДА СИ БАЩИНИЯ СОЛ-ТАШАК, КОЙТО НЕГРАМОТЕН ДА ЗАЕМА ПОСТОВЕ, КОИТО НЕ СА ТИ НИ НАЙ-МАЛКО ЯВНО БИЛИ ПО МЯРА... НО СИ СЕДНАЛ "СЪДНИК" ЗА ЕДНО ИЛИ ДРУГО ДА БЪДЕШ.

И отново: Дееба това ваше лицемерие и неИДИОТИЯ, дееба!
цитирай
13. starforlife - И още едно ха ха ха ха ха всъщност:
25.07 16:48
vencivaleri1951 написа:
pompadurlexparsy написа:
Голяма реч си дръпнал в защита на Черепа.Няма лошо, ама знаеш ли кое е гадното у тоя олигарх.
Миналото лято хвърли доста пари, за да финансира и координира ония крякащи твари, които под размахания юмрук на Льотчика вършеха золуми, т.е. обслужваше оня Зелен чорап.
И като ти си несъмнен русофил, как може такива като теб да харесват натовския генерал, тримореца и масона Радев??
Само за тая гадост: За нас е важно да постигнем синергия със стратегическия
дневен ред на САЩ, Румен Радев,10 юли 2021, би трябвало да се отвратите от пудела на Херо.Дори аз, който безкрайно мразя путлер и путландия, се възмутих от това дупедавство на Америка, както и почти всички от форумите, но мякои кретени наричат Зеления чорап велик.
Ти поне наистина си в Щатите и доста четеш
Ако говорим за пресъпления/Аз не отричам че Божков переше в казината парите на групировките, тоест срещу процент даваше свежи пари на мутрите и бе тортор сред тях/ , къде е Божков, къде е Гети.Че кога удариха Джон Кенеди-когато даде преференции на местните производители на петрол и прати инвеститоралите в чужбина в "канафката" Хънт, Гети и мафията в Куба бяха ударените и те удариха фамилията Кенеди. Какво първо направи Джонсън след като стъпи в Белия дом-махна преференциите. Впрочем правилно, защото Кенеди даде рамо на старите производители, сред които и баща му. Факт е че "новите" петромилиардери го гътнаха, а Хънт и Гети бяха първи сред тях по инвестиции извън Щатите.
За теб това е ясно и е стара история, но онова лъжливо пале да не се опитва да препикава чичо си

'Начи:

~ Да оставим настрана (една дума, Балалай1951, а го казвам, понеже ти я пишеш като 2, но то за неграмотността ти стана на въпрос) това, че изречението, цитирам: "Ти поне наистина си в Щатите и доста четеш" предполага да познаваш лицето, стопанисващо въпросния профил, който репликираш. И то да го познаваш реално. Защото иначе е просто смешно и само показва до какви похвати прибягваш, за да УЖ опонираш на опонента си...

~ Да оставим настрана и "канаФката", при все, че да допуска такава правописна грешка човек, бил "вся и всьо" при строителството (на социализъма - ха ха ха), е нещо като аз да се изложа с... харТ диск примерно...

~ Да оставим настрана дори моето ЛИЧНО мнение, че за Гети допреди моята серия постинги ТИ НЕ БЕШЕ ДОРИ ЧУВАЛ, ВСИЧКОЛОГИКО1951!
Не! Не беше и чувал до момента, когато след седмица ЧАК стана ясно, че тя, серията постинги, НЕ Е ебавка с неИДИОТИТЕ тук с приятеля ми Радо... Защото можете да ги видите неИДИОТИТЕ какви ги пишат, включително и този сега с пудренето за всичкознайко (изоПщо неусещайки се за кой Гети иде реч, а кретенеейки за Радо)...

~ Та да ги оставим тези неща настрана и да се съсредоточим, в/у това, че:
АМА РАЗБИРА СЕ! - ВСИЧКОЛОГИК1951 ЩЕ ВИ ПРОСВЕТЛИ КОЙ Е ГЕТИ И КАКВО СА ПРИЧИНИЛИ ОСТАНАЛИТЕ ПЕТРОЛНИ МАГНАТИ НА КОГО ЛИ НЕ!
И ЩЕ ГО НАПРАВИ С ТОН И СЛОВОРЕД, КОЙТО НА МЕН СЕ ОПИТВА ДА ПРИПИШЕ В ОНОВА СМЕШНО, ЦИТИРАМ ГО: "Защо отнехте? Какво бе отнето на теб и семейството ти?"
Абе може и както обикновено да си ги съчинява, но важното е, че ще ви просветли (че как иначе, нали не той, а аз иска да блести пред вас, а разликата, че когато аз нещо говоря, то е истина, ни най-малко не е важна).

ВЕНЦИ...
НЕ НИ ДРЪЖ В НАПРЕЖЕНИЕ...
КАЖИ СИ, ЧЕ С ГЕТИ СИ ПИЛ КАФЕ В КАФЕНЕТО, В КОЕТО И ЧИЧО БОЯН И ОЩЕ ТОГАВА СИ ПОЛУЧИЛ ПРАВАТА ДА ПИШЕШ ИЗСМУКВАНИТЕ ОТ ПРЪСТИТЕ СИ АВТОБИОГРАФИЧНИ ДАННИ И ЗА ТЯХ ДВАМАТА!

Тук особено внимание насочвам да обърнете на натъртеното от мен И. (И ЗА ТЯХ ДВАМАТА)
И запомнете, Читатели: Няма да е далеч времето, когато Звънци ще зазвъни от 1-во лице, ед.ч. И за друг някой или друго нещо.

И отново:
Дееба тая инфантилност, лицемерие, комплекси и идиотия, дееба!
На некадърници, пратила ги Историята на бунището именно поради некадърността им, но опитващи се да се издокарат и то по най-смешните начини, с празнодумие и ЛЪЖИ.
цитирай
14. missana - Ех, Венци, мислех те за по-интелигентен. Съжалявам за грешката си.
25.07 16:54
Първо имам предостатъчно пари, за да си платя за 1000 стихосбирки и то незабавно. При това ще ми останат пари да си живея охолно и безпроблемно до края на дните си. Просто не ми се занимава с издаването на книги, защото не виждам голям смисъл от това, а и ме мързи.

Второ, благодарен съм на Росица, че без да ме познава реши да извърши едно добро дело и да подкрепи поезията ми, нещо което малцина биха сторили.

Трето, уважавам Росица като поет и всичко което съм написал и казал за творчеството й искрено го мисля.

Що се касае до Васил Божков, то той е извършил едно добро дело подпомагайки Антоанета Стефанова, една наистина много надарена шахматистка. Мога да преценя таланта й, защото навремето се подготвях за световен шампион по шахмат и се съмнявам, че на света има шахматист, с който ако играем мач от 24 партии ще може да ме победи. Но реших, че има по-важни неща от шаха, на които да посветя живота си.

Бъди жив и здрав и поддържай интелектуалното си ограничение. Може би то е за твое добро. Бог си знае работата!
цитирай
15. vencivaleri1951 - Сагласен съм че Бог си знае работата
25.07 17:10
Абе, тук все вендеркинди !?
Не само Стефанова, а и Топалов и Бербатов-не футболиста , а шахматиста-братовчед на Митко
И Гроздева, и Киряков...и твоят Левски извади от дереджето на ЦСКА

И крайно време е да престанеш да гледаш само в черно и бяло

Божков и много други са за затвора по дифиниция. Разликата между Божков и многого други е обаче, че той има и кауза на ползу роду. Симпатизирам на това, а за останалото да отговаря-тук, или ...

missana написа:
Първо имам предостатъчно пари, за да си платя за 1000 стихосбирки и то незабавно. При това ще ми останат пари да си живея охолно и безпроблемно до края на дните си. Просто не ми се занимава с издаването на книги, защото не виждам голям смисъл от това, а и ме мързи.

Второ, благодарен съм на Росица, че без да ме познава реши да извърши едно добро дело и да подкрепи поезията ми, нещо което малцина биха сторили.

Трето, уважавам Росица като поет и всичко което съм написал и казал за творчеството й искрено го мисля.

Що се касае до Васил Божков, то той е извършил едно добро дело подпомагайки Антоанета Стефанова, една наистина много надарена шахматистка. Мога да преценя таланта й, защото навремето се подготвях за световен шампион по шахмат и се съмнявам, че на света има шахматист, с който ако играем мач от 24 партии ще може да ме победи. Но реших, че има по-важни неща от шаха, на които да посветя живота си.

Бъди жив и здрав и поддържай интелектуалното си ограничение. Може би то е за твое добро. Бог си знае работата!

цитирай
16. missana - Не беше ли вундеркинди?
25.07 17:25
Или Радев го пише с "е"?!
цитирай
17. radostinalassa - От какъв зор някой ще рекламира живота в Америка...
25.07 17:33
след като целият свят ги издържа.Явно причината е тяхната агресивност, да си вземат отвсякъде блага. А българите са най - умните хора на Земята, но никак не са агресивни. Напр. Джон Атанасов.

цитирай
18. starforlife - ~ 18. radostinalassa
25.07 17:38
Ти пък откъде изпълзя с простотията си?
Я бегом обратно!
Бааси и идиотската пръчка!
цитирай
19. starforlife - ВИЖ СЕГА, ВЕНЦИ... ЩЕ ТИ НАПИША ТОЗИ КОМЕНТАР, ПЪК ТИ АКО ЩЕШ СЕ РАДМИСЛИ В/У НЕГО:
25.07 17:39
..######........########....###.............########.
.##.......##...........##..........##..##..........##............##
.##......................##.........##.....##........##............##
...######...........##........##.......##.......########.
..............##........##......#########......##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##


Погледни се само как нападна Мисана.
Направи го само понеже не е от вашите.
Направи го по нишка, която ни най-малко не касае не само настоящата дискусия, а и принципно различията ни.
Погледни след това как смешно и жалко се опитваш да привлечеш pompadurlexparsy на своя страна.

Ни най-малко не искам да кажа нещо лошо за pompadurlexparsy или да се конфронтирам с него...
Както и не защитавам Мисана...
Просто говоря за теб и поведението ти, Венци.

И ще намеся себе си, за да ти е по-оправдателно, че няма да се размислиш.
Когато аз прочетох коментара, в който missana написа:
...
Що се касае до Васил Божков, то той е извършил едно добро дело подпомагайки Антоанета Стефанова, една наистина много надарена шахматистка. Мога да преценя таланта й, защото навремето се подготвях за световен шампион по шахмат и се съмнявам, че на света има шахматист, с който ако играем мач от 24 партии ще може да ме победи. Но реших, че има по-важни неща от шаха, на които да посветя живота си.

Бъди жив и здрав и поддържай интелектуалното си ограничение. Може би то е за твое добро. Бог си знае работата!
Моята мисъл протече така:
Какво ли иска да каже Мисана с въпросните 24 партии?
Дали това, че от 24 партии ще опознае стила на игра на противника и ще изгради на базата на това своята?
Или това, че от 24 партии не всичките ще спечели отсрещния, пък бил той и супер-дупер световен шампион?

Схващаш ли?
Аз не започвам да се присмивам на Човека (както правите абсолютно всички от изклецаната ви агитка комплексари), а се опитвам да вляза в мислите му и това какво е искал да каже и напълно точно и/или разбираемо ли се е изразил или не.
И за мен няма да е претекст за подигравка с него, Мисана, дори и той да поясни, че именно това, че никой не ще го победи на шах, независимо дали е световен шампион или не, е имал предвид, ако изиграят 24 (задаваш ли си въпроса защо точно 24, а не 23 или 25 например?) партии преди това.
Защо ли?
Ами Мисана е математик и то величина.
Какво учудващо виждаш в това да е отличен шахматист, но просто както той казва - да не се е отдал на това?
Какво?
Значи Пръцко може да се пръцка като капитан и ти това няма да го подиграеш така, както подигра Мисана, само защото е от вашите и вие сте на лайното кората...
А Мисана не може да е величина мозък за шах, м?

Значи аз не мога да съм Програмист, при все, че и наскоро направих смешен именно Пръцко с това, че се заподиграва как всеки можел да промени статия в Уикипедия, но когато го насрах с промяна на "нормален" сайт и го предизвиках да изброи всички, където се бръщолеви АНТИБЪЛГАРСКАТА шитня за наше бойно знаме - той замлъкна като попарен ташак.

И ПОНЕЖЕ НЯМА КАК СЛУЧАЯТ ДА НЕ ГО ЗНАЕШ, ДА НЕ СИ ПРОСЛЕДИЛ САГАТА, ТА ДА ТЕ ПОПИТАМ В СВЕТЛИНАТА НА ЕТО ТЕЗИ ТИ ДУМИ:
vencivaleri1951 написа:
Божков и много други са за затвора по дифиниция. Разликата между Божков и многого други е обаче, че той има и кауза на ползу роду. Симпатизирам на това, а за останалото да отговаря-тук, или ...
КОГА СИ ИСТИНСКИ И НЕ СИ ЛИЦЕМЕР, ВЕНЦИ?
КОГАТО АЗ ИЗПРАВЯМ НЕПРАВДА СПРЯМО НЕЩО ТАКА БЪЛГАЛСКО, НО ТИ МЪЛЧИШ КАТО ПУТКА В НОВИ ГАЩИ...
ИЛИ КОГАТО ЗАЩИТАВАШ БОЖКОВ СЪС ЗАПОЧНАТОТО УКЛОНЧИНЕ ВЕЧЕ "Ама той има заслуги към Българщината..."
И само не се опитвай да поставяш в парарел какво направил Божков и какво аз.
Просто, защото ще се направиш смешен по другата нишка: Божков - Гети.

Така, че - ако решиш - размисли се в/у този мой коментар.
И няма да е лошо да се поглеждаш в Огледалото понякога.


..######........########....###.............########.
.##.......##...........##..........##..##..........##............##
.##......................##.........##.....##........##............##
...######...........##........##.......##.......########.
..............##........##......#########......##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##


ПС:
И, Венци, аз вчера най-лесно можех да дам линк към статията, на базата на която ти съчини онази си командировка до Берлин и неИДИОТИЯТА (че как беее - такива са идиотия само когато аз или други неприятни ги пуснат) за професора с тоалетната чиния.
И всички да видят аз ли съм Пинокио и Мюнхаузен или точно ти, който СЪЧИНЯВАШ ИСТОРИИТЕ ТИ КАКТО ТИ ПАДНЕ И МИСЛИШ ОКОЛНИТЕ ЗА ПО-ГЛУПАВИ ОТ ТЕБ.

Не го направих, нали?
И за това се размисли.
цитирай
20. getmans1 - . . . ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА. . . ТИ, ...
25.07 17:51
... ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА ... ТИ, го убуждаваш,убеждаваш и най-накрая го бастистиш баш в сърцето и то, изотзад ... за всеки случай, ни ръка ще попречи, ни крак.
ТЪЙ ДЕ, сигурното си е сигурно ...

vencivaleri1951 написа:
...
Мисана, аз нямам нужда никой нищо да ми дава. Имам достатъчно , а и много не ми трябва. Във всеки случай спокойно бих могъл да финансирам стихосбирка, и без да ми се кланя ежедневно авторът


... ГЛЕДАМ, ЧЕ ПО СЪЩШИЯ НАЧИН ПОСТЪПВАШ И С БОЖКОВ ... фалиш го, фалиш го, пък да се харесаш някому току бързаш да го фърлиш ф затвора ... лицемерска работа ... и тартюфелска.
цитирай
21. radostinalassa - Това не са отговори, а и ти не си в США
25.07 17:56
starforlife написа:
Ти пък откъде изпълзя с простотията си?
Я бегом обратно!
Бааси и идиотската пръчка!

Аз не съм проста, но ти си говедо. Факт.цитирай
22. blackpredator - Гочето и останалото крьтун
25.07 18:04
утепаха крилатата мисла на Апелес,
за обущаря и обувките

абе примати,
не по-далеко от вивариума..
цитирай
23. starforlife - ~ 21. radostinalassa
25.07 18:05
Естествено, че ВЕЧЕ не съм, ПРЪЧКО.
В Амстердам съм си.

Но пък след малко ще пусна снимков постинг от... Бусманци.
Ха ха ха ха

ПС: Че си проста, проста си. Та дори за цялото ти село.
А на мен не ми пречи да "съм" говедо.
Един от лафовете ми е: Як като бивол и почти толкова умен.
Така, че...
Но пък, Пръчко, ако теб те депортират от България, а аз се върна, средното АйКуКу на страната ни ще нарасте наистина неимоверно и ще стане относително вярно това, което бръщолевиш.
Колкото до Джон Атанасов - да ти поNшя, че той НЕ Е българин. За съжаление.


'Айде един ПС и за ПръцкА:
Я... И... Как беше, Радо?... Кадъна?
Та: Я, и Кадъната Пръцка дошла да защитава гурела... товааа - гуруто си.
цитирай
24. radostinalassa - Джон Атанасов е българин, запомни го
25.07 18:22
Тестът Ай - Кю прати най - умните янки на бевзиностанциите и в затворите по думите на Кенеди. Явно мястото ти е било там, нали? Много простееш, но вече имам имунитет към простотиите ти.А кой е тъп си личи от километри.цитирай
25. planinitenabulgaria - Такава безпросветност никога не съм ислел за възможна!
25.07 19:12
И простащина...

Единствен гурото Ви, Чернопръцко може да ъде доволен от Вас. За всеки нормаленх човек Вие сте откровен идиот. Не съжалявам, че казвам диагнозата Ви. Объркали са Ви, объркан и ще напуснете този свят...
цитирай
26. starforlife - ~ 24. radostinalassa
25.07 19:13
Пръчко-пръчкооо, я 'земи ми дефинирай понятието "българин".
М?

После: Интелигентен и умен не са напълно припокриващи се категории, тъпачке.
От мен да го знаеш.
Както от мен да знаеш и фактът, че един работник на бензиностанция в САЩ работи за толкова, колкото е твоята пенсия за над 3 години.
И това е заплащане, което му позволява да води не нормален, а лукс-живот ПО НАШИТЕ КРИТЕРИИ, българските.

'Айде оди у кабинката за диализа, която гепих от САЩ, опитвайки се да заслужа явното си място в техен затвор.
Платих да я монтират на гърба на кметството ти, че като 'се пак 'дигнеш глава от бълвочите ти тук - да се диализираш.

Мога и сериозно да ти отговоря:
ТАКИВА КАТО МИСАНА (и не само)НЕ ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯТ ДА ЗАШЛЕВЯТ С ПРОСТОТИЯ И ПРОСТАЩИНА ТАКИВА КАТО ВЕНЦИ (и не само).
Е... Преди 2 години вече, аз реших да изправя тази неправда и не само чикиджии като... икокото примерно (корешът или хореш - както е там да го ебеш) да се прави на мъжкар пред тези, които знае, че няма да му отвърнат.

И аз съм тук (и ще бъда след всеки от вас), а изклецякът икоко вече не се мъжее.
цитирай
27. starforlife - А на теб, Балалай1951, да кажа и друго:
25.07 19:14
Първо:
Въздържах се досега да коментирам ИДИОТИЯТА ти как Божков бил меценат, защото такива като... създателите на Софийски университет примерно - биха се обърнали в гроба.

Второ:
Вчера пък се въздържах да коментирам ето тази твоя идиотия от постинга, където ти, дървени философе, написа:

Вчера пък се въздържах да коментирам ето тази, цитирам, твоя идиотия:
А спортист ти никога не си бил/освен на джобен билярд/ щом не си наясно , че е невъзможно спортист на която и да е страна да избяга и да се състезава за друга
ако не получи разрешение от федерацията в която за първи път се е състезавал.
Ти като Гугълиш нещо, за да се напудриш - осъзнаваш ли, че в 90% от случаите не разбираш какво си прочел, а в 9 от оставащите 10%, нямаш капацитета да осмислиш правилно прочетеното?
ЗАЩОТО ТАЗИ ИЗКАЗАНА ОТ ТЕБ ШИТНЯ Е почти НАПЪЛНО НЕВЯРНА!
цитирай
28. radostinalassa - 26. starforlife
25.07 19:30
Не ми се виждаш умен, а само заоблен. Креатининът ми беше 78 и ти предоставям на тебе хемодиализата. Защо ми хвалиш заплатата на някой янки, която е получена след печатане на долари от въздуха за сметка на нас и другите държави? Май ти не си българин. И без това младите бягат оттук, няма нужда и от твоята реклама. Селски простак.
цитирай
29. starforlife - Хааааа ха ха ха ха ха
25.07 20:02
radostinalassa написа:
Креатининът ми беше 78 и ти предоставям на тебе хемодиализата.

Пръчкооо, не креатинът... IQ-то ти да беше толкова - да те приемеше човек за нещо, различно от куку.
Ами то - 7,8.

ПС: А на бас, че утроеният ти IQ е по-нисък от моя.

Колкото до заоблянето - и за това се направи на путка в нови гащи вчера Балалай1951.
За това, че обсъжданият тогава наш двукратен олимпийски шампион на 50 години беше 98 кг. при 176 см. височина и за него това не е претекст за ехидност, а на същите години (след няколко месеца), същите килограми при мен, но с 2 см. по-висок - е претекст.
Така, че, Пръчко - при 98 кг. с моята костна структура и физика - съм си повече от добре.
И да припомня, че с голи ръце огъвам подкова - хе хе хе хе.
цитирай
30. vencivaleri1951 - Защо да не е мецанат?
25.07 20:15
Стотици милиони е вкарал в култура и спорт И сега се сещам за "чичо" ти Боян Радев
Ти би трябвало да се откажеш в Държавен вестник от него. Най малко в две сдружения са съоснователи и в ръководството. Със Сдружението на частинте музеи имат общи изложби и са в ръководството заедно със Светлин Русев./ След смъртта на последният не зная кой стана председател./ Заедна бяха и в Брюксел когато ни приеха в ЕС-тяхни експонати ни презентираха пред света-не твои и на Мисана...Теб до сега те знаем като лице на обществените тоалетни и рекордьор в Гинес-за една година , петдесет годишен и пораснал с 7, 8 см


starforlife написа:
Първо:
Въздържах се досега да коментирам ИДИОТИЯТА ти как Божков бил меценат, защото такива като... създателите на Софийски университет примерно - биха се обърнали в гроба.

Второ:
Вчера пък се въздържах да коментирам ето тази твоя идиотия от постинга, където ти, дървени философе, написа:

Вчера пък се въздържах да коментирам ето тази, цитирам, твоя идиотия:
А спортист ти никога не си бил/освен на джобен билярд/ щом не си наясно , че е невъзможно спортист на която и да е страна да избяга и да се състезава за друга
ако не получи разрешение от федерацията в която за първи път се е състезавал.
Ти като Гугълиш нещо, за да се напудриш - осъзнаваш ли, че в 90% от случаите не разбираш какво си прочел, а в 9 от оставащите 10%, нямаш капацитета да осмислиш правилно прочетеното?
ЗАЩОТО ТАЗИ ИЗКАЗАНА ОТ ТЕБ ШИТНЯ Е почти НАПЪЛНО НЕВЯРНА!

цитирай
31. radostinalassa - 29. starforlife
25.07 20:29
Ако вие сте турци, ние не сме.И не дме възпитанави в свинарник. Имам предвид тулупа ти, който не можа да скриеш. Пак ли да повторя, че този тест праща умните в затвора според Кенеди и янките купуват умове от целия свят. Бързо забравяш, яж само риба.
цитирай
32. vencivaleri1951 - Не, това не е тартюфелска работа а принципна
25.07 20:37
От 92ра съм на собствена ведомост. Не съм сред отличниците, но не съм и сред двойкаджиите. Занимавам се одит и арбитраж основно. Имал съм стотици клиенти, вещо лице съм бил в десетки дела. Имал съм възходи, имал съм падове. От един мой фал трудно щях да се измъкна , ако не ми бе помогнал един от "Пилетата" Този , който се яви на комисията в парламента. Като го чух, нищо добро не можех да кажа, но от друга страна той е възможно и да ми е спасил живота-горях с кинти, каквито не мога да върна никога. При това , човекът не използва че съм в много слаба позиция и ми плати по борсови цени фуража.
С Божков също нещата не са черно и бяло. Че бе пералня и за СИК и ВИС знаем всички. Тоест печелел е косвено от всяка доза, проститутка, контрабанда... Не е ли това за затвора? От друга страна съдиите се интересуват от подсъдимия изцяло. Тоест и от полезността за обществото , ако има такава. Присъдата по дифиниция не е отмъщение , а акт на превъзпитание. Тоест присъдата трябва да бъде такава, че да не затрие полезните качества на подсъдимия, а дори да ги развие ако може. И за това за съда е важно до престъплението какъв живот е водил подсъдимият, образование, трудова биография, обществена дейност, дали е осъждан, други полезности...То и за това съдебният състав е от-до

Без да правя никакви сравнения, ще припомня присъдата срещу Левски. Тя е перфектна и дори днес в много от щатите в САЩ би била същата. Ние обаче считаме дякона за светец и с право. Тоест загърбваме съдебния състав, заради полезността на Васил Левски
за страна и народ. Пак повтарям, не правя никакви сравнения, но нагледно показвам как обществената полезност ни изправя срещу една справедлива за онова време присъда
Не напразно споменах Борджиите и Лукрециите. Ръцете им са в кръв, чаршафите в похот и кръвосмешение. Няма обаче по голями меценати от тези фамилии Без тях може би нямаше да творят Да винчи и Микеланджело Трятаков е бил и свиреп лихвар, но можем ли да му отречем меценатството
За това става въпрос. Аз не споря , че Божков справедливо или не е гонен от закона-нямам компетенцията Имам очи обаче и виждам какво е добро е направил . Впрочем не споря и за съгражданите ти Бобокови по отношение на отпадъците, но за Русе те имат голяма полезност-от Калччев/Бог да го прости/ съм чувал
За туй иде реч

getmans1 написа:
... ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА ... ТИ, го убуждаваш,убеждаваш и най-накрая го бастистиш баш в сърцето и то, изотзад ... за всеки случай, ни ръка ще попречи, ни крак.
ТЪЙ ДЕ, сигурното си е сигурно ...

vencivaleri1951 написа:
...
Мисана, аз нямам нужда никой нищо да ми дава. Имам достатъчно , а и много не ми трябва. Във всеки случай спокойно бих могъл да финансирам стихосбирка, и без да ми се кланя ежедневно авторът


... ГЛЕДАМ, ЧЕ ПО СЪЩШИЯ НАЧИН ПОСТЪПВАШ И С БОЖКОВ ... фалиш го, фалиш го, пък да се харесаш някому току бързаш да го фърлиш ф затвора ... лицемерска работа ... и тартюфелска.

цитирай
33. starforlife - ~ 31. radostinalassa
25.07 20:41
Пръчко-пръчкооо... Дето се праскаш парче разбирач по отношение на здраве и прочее...
Рибата няма нищо общо с паметта и концентрацията, Пръчко.
Ама абсолютно нищо общо.
Виж неща, които ти като изпаднала от хранителната верига не можеш да си позволиш (боровинки - винаги имам в хладилника, винаги ; касис - също винаги имам в хладилника, винаги ; авокадо - не го харесвам и не го консумирам ; ядки - ама абсолютно винаги има поне 2 кг. и та какви - макадамия примерно чувала ли си - изпитвах на нея и Балалай1951)

Но пък да ти рекна и по този жалък опит за инфантилност, а освен утре да покажа снимки по темата:
САЩ са на първо място по производство на хранителни добавки и техните са най-качествени.
Следват Канада, но те реално са си кажи-речи щат на Щатите.
Следва Германия.
Идва Великобритания.
...
Ето затова сте смешни и жалки русофилистиците и социалистифистиците - защото за каквото и да се заговори - лидерите и качеството е при Запада.

И, Пръчко, знай, че храната в САЩ е една най-качествената в света. Факт!
Там почти 99% от продуктите са това, което наричаме "био" и имат драконови закони по качеството в този сектор - хранителния.
Давам ти пример с... кренвиршите, които примерно ти можеш да си позволиш:
Кренвирши от 99 цента за 453 гр. - а няма соя, няма нишесте, няма консерванти, само месо.
Естествено това са най-евтините и с най-некачествено (противореча ли си, м, пръчко?) месо, но пак е 300 пъти по-добро от "качественото" в хоремага ти.
Цената на качествените е около 3$ за 453 гр. и пак са по-евтини от боклуците в България и то без да парираме дори като покупателна способност.
Ето затова "младите" ще бягат в Америка, а не заради моя реклама.
ЗАЩОТО ТОВА СА ФАКТИТЕ И ХОРАТА ИМАТ КАНАЛИ ДА ГИ НАУЧАТ, А НЕ ТВОИТЕ ТРОЛСКИ ПРОСТОТИИ-ЛЪЖИ.
цитирай
34. blackpredator - прочетох по-подробно Венци, коментарите
25.07 20:50
и на Гочето кратунката е много малка
/което отдавна го твърдя/
колкото и да наливаш истини,
у тоя обем не се събира..
цитирай
35. radostinalassa - 33. starforlife
25.07 20:50
На по - простите им казват да ядат риба, това е някакъв лаф.Но съм чела ,че това не е вярно. Не това, че си прост, я това , че рибата ни давала фосфор.
Боровинки ям всеки ден заради предишния ми креатинин, стана ми навик.Но ако не накисваш ядките ми се реве за тебе.Ти ще ми обясниш защо.Авокадото е най - вкусното нещо, но не и за прасетата.цитирай
36. starforlife - ~ 35. radostinalassa
25.07 20:54
Авокадото вкусно, та чак, цитирам те, "най-вкусното нещо"?!
Хаааааа ха ха ха
Ама ти май не осъзнаваш дори на % на... 'айде нека е албумина ти, а не билирубина - ха ха ха - защо ти се смее целият блог?

Осъзнаваш ли, че с това си изказване... Колкото и на вкус мерило да няма... Ти доказа, че никога не си вкусвала авокадо или тъпата ти кратуна го бърка с нещо друго?
Бааси идиотката!

Но отново да те приканя ДА ДЕФИНИРАШ ПОНЯТИЕТО "БЪЛГАРИН", Пръчко.
Не за друго, а понеже нали си с претенции и се опитваш да спориш с мен, който съм 7365453 пъти по-умен - ха ха ха - и начетен - ново ха ха ха - от теб.

ПС: И, Пръчко, по-добре да си беше замълчала за гафа с рибата, защото се неправи още повече за смях, понеже рибата наистина е ценен източник за нас на фосфор. Но не той е важният за паметта и концентрацията и дори да те издразня, че ако беше - то САЩ щяха да са "богопомазани", тъй като Кока Колата съдържа доста фосфор, а е традиционна тяхна безалкохолна напитка.
Човешкият организъм обаче е придирчив към фосфора и точно спрямо него има най-сложната и ефективна система за самобаланс.
Така, че - колкото и риба да ядеш - файдата е една и съща като при нормално количество.
Говоря за фосфора, а не за омега 3-6-9, но тях, ако не си ги набавяш с добавка - просто не можеш да постигнеш оптимално ниво, освен ако не ядеш по 12-14 кг. риба ежедневно.
...
Пръчка си и пръчка и ще си останеш.
И винаги сама ще се правиш за смях.
цитирай
37. radostinalassa - Като бях вегетарианка свикнах да ям авокадо
25.07 21:09
Даже все се опитвам да го посадя. А ти ядеш мърша и си агресивен като негър.АЕ те не са много умни, но са бързи в краката.
цитирай
38. starforlife - ~ 37. radostinalassa
25.07 21:17
Много е забавно Интелектът - тоест АЗ - ха ха ха, да се гаври с Глупостта (и гугалякането - и гугалякането) - тоест ТИ.

Негрите, Пръчко, не са бързи в краката, а имат физиологично преимущество пред останалите раси.
Касае се за някакви си няма и 2 см. дължина на една кост.
Останалото е просто физика - техническата научна дисциплина, Пръчко, а не телосложение.
Но понеже ти си много умна (и начетена - и начетена), та аз - тъпият - няма да те светвам коя кост и какво що.
И съм 90/100 убеден, че Гугъл (руският - ха ха ха) няма да ти помогне да се просветиш.
цитирай
39. radostinalassa - Не си много възпитан
25.07 21:20
И това те радва? И къде ти е интелекта? Не го виждам никъде.
цитирай
40. starforlife - И, пръчко - РЕВИ, защото не ям ядките накиснати.
25.07 21:24
Освен американската червена боровинка, която ако не знаеш се съхранява единствено сушена и става доста твърда.
Не, че тя е ядка де - да те предваря с уточнението, че да не се изложиш още - но нали за накисване говориш.
Зърнените култури, които също накисвам, и те не са ядки, Пръчко.

Накисни си по-добре мозъка!
Нали знаеш как при накисване на кожата, същата се сбръчква (сбабичасва му викат - посветено на теб, дърта пръчке - ха ха ха)?
А дано така се сбабичаса и бабешкият ти гладък мозък, та да не е като пързалка за фигурно пързаляне, ама след подготовка за използване, а не надрана след същото.
Ха ха ха ха
цитирай
41. radostinalassa - Затова си дебел и прост
25.07 21:26
Разбра ли сега?
цитирай
42. starforlife - ~ 41. radostinalassa
25.07 21:30
Пръчко-пръчкооо, не схващаш ли, че вече се гавря с неосведомеността ти?
Това за американската червена боровинка касае не нея, а годжи берито.
А това, че не ми опонира - само показва колко си захлупена на тема здравословен начин на живот, защото явно не употребяваш въпросната боровинка, та не репликира ПРОСТАШКИ като мен, но все пак С ПОЛЗА за Читателя.

'Айде у лево, Пръчко - отивам да вечерям и после да пия бира.
Джинджифилова.
(Тая моя облост трябва да се поддържа - ха ха ха ха.)
цитирай
43. getmans1 - От 92ра съм на собствена ведомост. ...
25.07 23:16
... ДАГОЕБА, ХУБАВ ПРИНЦИП СИ ИМАШ .... Понеже вече съм от новата партия ДАГОЕБА та да са похвала...

Гледам, че принципа ти се разпростира само върху Божков - вашият човек ... разбира се, че кой е МИСАНА - ДОЦЕНТЧЕ НЯКАКВО, математиче и поет любител

vencivaleri1951 написа:
От 92ра съм на собствена ведомост. Не съм сред отличниците, но не съм и сред двойкаджиите. Занимавам се одит и арбитраж основно. Имал съм стотици клиенти, вещо лице съм бил в десетки дела. Имал съм възходи, имал съм падове. От един мой фал трудно щях да се измъкна , ако не ми бе помогнал един от "Пилетата" Този , който се яви на комисията в парламента. Като го чух, нищо добро не можех да кажа, но от друга страна той е възможно и да ми е спасил живота-горях с кинти, каквито не мога да върна никога. При това , човекът не използва че съм в много слаба позиция и ми плати по борсови цени фуража.
С Божков също нещата не са черно и бяло. Че бе пералня и за СИК и ВИС знаем всички. Тоест печелел е косвено от всяка доза, проститутка, контрабанда... Не е ли това за затвора? От друга страна съдиите се интересуват от подсъдимия изцяло. Тоест и от полезността за обществото , ако има такава. Присъдата по дифиниция не е отмъщение , а акт на превъзпитание. Тоест присъдата трябва да бъде такава, че да не затрие полезните качества на подсъдимия, а дори да ги развие ако може. И за това за съда е важно до престъплението какъв живот е водил подсъдимият, образование, трудова биография, обществена дейност, дали е осъждан, други полезности...То и за това съдебният състав е от-до

Без да правя никакви сравнения, ще припомня присъдата срещу Левски. Тя е перфектна и дори днес в много от щатите в САЩ би била същата. Ние обаче считаме дякона за светец и с право. Тоест загърбваме съдебния състав, заради полезността на Васил Левски
за страна и народ. Пак повтарям, не правя никакви сравнения, но нагледно показвам как обществената полезност ни изправя срещу една справедлива за онова време присъда
Не напразно споменах Борджиите и Лукрециите. Ръцете им са в кръв, чаршафите в похот и кръвосмешение. Няма обаче по голями меценати от тези фамилии Без тях може би нямаше да творят Да винчи и Микеланджело Трятаков е бил и свиреп лихвар, но можем ли да му отречем меценатството
За това става въпрос. Аз не споря , че Божков справедливо или не е гонен от закона-нямам компетенцията Имам очи обаче и виждам какво е добро е направил . Впрочем не споря и за съгражданите ти Бобокови по отношение на отпадъците, но за Русе те имат голяма полезност-от Калччев/Бог да го прости/ съм чувал
За туй иде реч

getmans1 написа:
... ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА ... ТИ, го убуждаваш,убеждаваш и най-накрая го бастистиш баш в сърцето и то, изотзад ... за всеки случай, ни ръка ще попречи, ни крак.
ТЪЙ ДЕ, сигурното си е сигурно ...

vencivaleri1951 написа:
...
Мисана, аз нямам нужда никой нищо да ми дава. Имам достатъчно , а и много не ми трябва. Във всеки случай спокойно бих могъл да финансирам стихосбирка, и без да ми се кланя ежедневно авторът


... ГЛЕДАМ, ЧЕ ПО СЪЩШИЯ НАЧИН ПОСТЪПВАШ И С БОЖКОВ ... фалиш го, фалиш го, пък да се харесаш някому току бързаш да го фърлиш ф затвора ... лицемерска работа ... и тартюфелска.


цитирай
44. starforlife - ~ 43. getmans1
25.07 23:20
Радо, ако забелязваш - спрях да "дискутирам" с Венци, защото след тази му реплика към теб в 32-ри коментар, просто не мога да не го обявя за психично болен, а мен с такива не ме влече да общувам!
По глупост и идиотия с този си коментар... Особено с дивотийте му спрямо съдебно-правните въпроси... Венци отвя Пръчката ама на парсеци разстояние.

То бива идиотия, бива, но при такива нива аз съм просто в ступор и затова спирам да се опитвам да общувам с този ПАЦИЕНТ!
(Дано е къркан, защото иначе е просто невъзможно да се приеме за нормално от здрав разум и нормален човек!)


..######........########....###.............########.
.##.......##...........##..........##..##..........##............##
.##......................##.........##.....##........##............##
...######...........##........##.......##.......########.
..............##........##......#########......##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##
цитирай
45. getmans1 - Радо, ако забелязваш - спрях да &...
25.07 23:39
starforlife написа:
Радо, ако забелязваш - спрях да "дискутирам" с Венци, защото след тази му реплика към теб, просто не мога да не го обявя са психично болен, а мен с такива не ме влече да общувам!
По глупост и идиотия с този си коментар... Особено спрямо дивотийте му по съдебно-правните въпроси... Венци отвя Пръчката ама на парсеци разстояние.

То бива идиотия, бива, но при такива нива аз съм просто в ступор и затова спирам да се опитвам да общувам с този ПАЦИЕНТ!
(Дано е къркан, защото иначе е просто невъзможно да се приеме от здрав разум!)


... МИ такъв е матряла ГУРУ „на ханъмите„ ЕФЕНДИ ... То и аз нямах намерение да коментирам поначало ... даже четох „инкогнито„ по телефона но признавам си, не се „устисках„ ... „ГОЛЯМА МУ ФУНИЯТА„ де вика ЕДИН ... как да пропуснеш таквоз морално изакване... ЧЕ И ПРИНЦИПНО...
цитирай
46. vencivaleri1951 - Я сега звездочели ми обясни значението на фразата съдебно-правен въпрос
25.07 23:45
Посочвам ти я защото все сламките в очите на другите гледаш. Аз съм казал в самото начало, че имам значителни пропуски в правописа . "Помага" ми до голяма степен в писмото и андроида. Такава безсмислица обаче като посочената не мога и на сън да сътворя. И не прави интриги дебел. Гетьо ме е напсувал директно, аз да речем съм направил същото косвено-пито, платено. Когато двама си ги" мерят", къде буташ дебелото си дупе?

starforlife написа:
Радо, ако забелязваш - спрях да "дискутирам" с Венци, защото след тази му реплика към теб, просто не мога да не го обявя са психично болен, а мен с такива не ме влече да общувам!
По глупост и идиотия с този си коментар... Особено спрямо дивотийте му по съдебно-правните въпроси... Венци отвя Пръчката ама на парсеци разстояние.

То бива идиотия, бива, но при такива нива аз съм просто в ступор и затова спирам да се опитвам да общувам с този ПАЦИЕНТ!
(Дано е къркан, защото иначе е просто невъзможно да се приеме от здрав разум!)


..######........########....###.............########.
.##.......##...........##..........##..##..........##............##
.##......................##.........##.....##........##............##
...######...........##........##.......##.......########.
..............##........##......#########......##........##..
.##........##........##......##............##.....##..........##.
..######..........##.....##..............##....##............##

цитирай
47. getmans1 - КОМ. 20 няма нищо общо с правописа ти и особено андроида ... НИТО ПЪК КОМ32 ИМА НЕШО ОБЩО С КОМ. 20
26.07 00:55
20. getmans1 - . . . ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА. . . ТИ, ...
25.07 17:51
... ЧУДНО НЕЩО Е ТОВА ЧОВЕКА ... ТИ, го убуждаваш,убеждаваш и най-накрая го бастистиш баш в сърцето и то, изотзад ... за всеки случай, ни ръка ще попречи, ни крак.
ТЪЙ ДЕ, сигурното си е сигурно ...

vencivaleri1951 написа:
...
Мисана, аз нямам нужда никой нищо да ми дава. Имам достатъчно , а и много не ми трябва. Във всеки случай спокойно бих могъл да финансирам стихосбирка, и без да ми се кланя ежедневно авторът


... ГЛЕДАМ, ЧЕ ПО СЪЩШИЯ НАЧИН ПОСТЪПВАШ И С БОЖКОВ ... фалиш го, фалиш го, пък да се харесаш някому току бързаш да го фърлиш ф затвора ... лицемерска работа ... и тартюфелска.
цитирай
Редактирай | Изтрий
цитирай
48. starforlife - ~ 47. getmans1
26.07 08:43
Радо, предай на ПАЦИЕНТ1951-ви, че "съд" и "право" имат пресечни равнини спрямо замисъл, смисъл, зона на действие и прочее и е напълно допустимо и нормално човек (като мен) да употреби съставното словосъчетание "съдебно-правни въпроси", измисляйки го на момента, за да минимизира изказа си, запазвайки разбираемостта му за околните.
Особено когато това става не на някаква сериозна и авторитетна сцена, в присъствието на сериозни и авторитетни по дадените въпроси хора и да се държи чак толкова има ли под вола теле, е меко казано ненужно.

Ако ли пък не е съгласен с допустимостта и нормалността на това мое действие, както и с допустимостта и нормалността на самото словосъчетание, за да не показвам негови неправилни словосъчетания... Неправилни като смисъл, който той постоянно и от години влага в тях, за да изглежда капацитетИН ("съдебен състав", например, употребявано от него с години с влаганото погрешно значение от него в този строго формулиран като съдържание израз)...
Та, ако не е съгласен с допустимостта и нормалността на това мое действие, както и с допустимостта и нормалността на самото словосъчетание - да посети ето този извор на умност да речем
https://blackpredator.blog.bg
да отвори напосоки който и да е постинг...
И да се зачете не само в самия постинг, а и в коментарите на ХАНЪМАТА СИ - ха ха ха ха - отдолу.
След като се насити на смислени, правилни, логически издържани и прочее български (а и небългарски) думи и изрази, ако има все още някакви претенции към абсолютно маловажния в случая мой словесен изказ - да ги предяви, а ти не го пращай на "пТичка му..." нали - в канаФката (примерно) - а отново му отговори подобаващо.
цитирай
49. radostinalassa - Говедото си остава говедо
26.07 14:27
Въпрос на субстрат.
цитирай
50. vencivaleri1951 - То, че пациент има е безспорно
28.07 01:47
изказване като това: " съд и право имат пресечни равнини спрямо замисъл, смисъл, зона на действие и прочее" си е диагноза от всякъде По деликатните психолози наричат състоянието речеви напор и вик за внимание.

starforlife написа:
Радо, предай на ПАЦИЕНТ1951-ви, че "съд" и "право" имат пресечни равнини спрямо замисъл, смисъл, зона на действие и прочее и е напълно допустимо и нормално човек (като мен) да употреби съставното словосъчетание "съдебно-правни въпроси", измисляйки го на момента, за да минимизира изказа си, запазвайки разбираемостта му за околните.
Особено когато това става не на някаква сериозна и авторитетна сцена, в присъствието на сериозни и авторитетни по дадените въпроси хора и да се държи чак толкова има ли под вола теле, е меко казано ненужно.

Ако ли пък не е съгласен с допустимостта и нормалността на това мое действие, както и с допустимостта и нормалността на самото словосъчетание, за да не показвам негови неправилни словосъчетания... Неправилни като смисъл, който той постоянно и от години влага в тях, за да изглежда капацитетИН ("съдебен състав", например, употребявано от него с години с влаганото погрешно значение от него в този строго формулиран като съдържание израз)...
Та, ако не е съгласен с допустимостта и нормалността на това мое действие, както и с допустимостта и нормалността на самото словосъчетание - да посети ето този извор на умност да речем
https://blackpredator.blog
да отвори напосоки който и да е постинг...
И да се зачете не само в самия постинг, а и в коментарите на ХАНЪМАТА СИ - ха ха ха ха - отдолу.
След като се насити на смислени, правилни, логически издържани и прочее български (а и небългарски) думи и изрази, ако има все още някакви претенции към абсолютно маловажния в случая мой словесен изказ - да ги предяви, а ти не го пращай на "пТичка му..." нали - в канаФката (примерно) - а отново му отговори подобаващо.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3161834
Постинги: 813
Коментари: 13577
Гласове: 4474
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930