Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06 11:40 - Ето защо гинат пилотите, Ето с какво се занимава "патриотичната ни мешка"
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 2039 Коментари: 25 Гласове:
9

Последна промяна: 22.06 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Писах го в коментар, ще го напиша и тук. За такова нещо арм генерал Добри Джуров щеше на плаца  да  разчекне  цялата тилова дирекция.  За единствената имотна далавера за която съм чувал/продаден ведомствен апартамент на дъщерята на генерал и зам ректор на Академията/ на генераль,риятел на баща ми, му скъсаха пагоните и дослужи до пенсия като материално отговорно лице в една мина-заради категорията
Толкова знам, а армията ме е отгледала-знам много.
Днес скандал след скандал във връзка с военните имоти. Имоти за милиарди продаде "Мешката", и пак няма пари за керосин на няколкото ни бракми


Emil Vasilev
21 ч  ·    Позор за България! Гонят майка на 9 деца от ведомствен апартамент на министерството на отбраната в столичния квартал Люлин. Става въпрос за г-жа Светла Данаилова - вдовица на офицер, починал при трагични обстоятелства преди няколко години. Това е най-многодетното семейство на офицер в цялата история на българската армия от 1878 година досега. Изхвърлят я с обяснение, че НОРМАТИВНАТА УРЕДБА не позволявала вдовица на български офицер с 9 деца да остане във ведомствен апартамент, нищо че редовно си плаща наема. Заповедта за изгонването е подписана от големия български патриот Красимир Каракачанов и в момента се изпълнява от служебното правителство. По този повод искам да кажа на всички тия шапкари - ГОСПОДА, ВИЙ СТЕ ИДИОТИ. Държава, която не може да осигури майка на 9 деца поне един апартамент под наем НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА СЪЩЕСТВУВА. Срам ме е от собствената ми държава. Срам ме е, че съм българин.
imageimage

Гласувай:
9
0Следващ постинг
Предишен постинг

1. hloris - Нямам думи...няма какво да кажа,
22.06 12:17
че докато Румен Радев наистина стои добре като главнокомандващ на армията ни,то
Красимир Каракачанов няма неговата визия и осанка...не вдъхва респект.

Паричките от продадените ни военни имоти са потънали пак в нечии бездънни джобове,
то затова вече всичко кадърно и способно предпочита да работи зад граница...защото това не е държава,а някаква си разградена територия,в която глутница чакали образно казано обират и малкото,което е останало.

Що се отнася до многодетното семейство,то какво може да каже един трезвомислещ човек,освен да възкликне:
Срам и позор за тези,които ръководят тази шепа хора,която се нарича с гръмкото име българска армия.
Мисля,че на такива случаи трябва да се дава гласност,за да няма повече потърпевши от тъй наглите и безочливи наши управляващи...само така може да се изгради някакво си гражданско общество,което да дава гласност и най-вече отпор при подобни,бих ги нарекла нелепици...горко ни с една дума,защото тези неща вече се превръщат в част от нашето ежедневие.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Постингът Ви е добър,
22.06 13:29
но е наекскремнитаран много яко от едно сравнение в одобрения от Вас коментар:
Простакисимусът Български стоял добре като главнокомандващ.... и т. н. Вместо да химнослови внедирителя на новия политически страй в България, който скоро ще стане факт - ПростакизЪма - да се бе сезирал върху Шкембе войвода и срамът, дето ни лепна пред ЕС заради Северна Македония.
С този одобрен от Вас коментар няма как да Ви предложа за центрпова награда. В Западна България има поговорка, коато свързвам с Коментара и Постинга Ви:
"Една лъжица лайна разваля цял казан с манджа".
От мен - един постингов поздрав: https://planinitenabulgaria.blog/zabavlenie/2021/06/08/veche-ima-nov-vid-hora.1764635
цитирай
3. morskipesni - Трябва да гледаш на нещата по-широкоформатно, драги.
22.06 14:00
Българинът СИ ЗАСЛУЖАВА ХАЛА. 10 г. търпя ИДИОТА БОКО„ сега ще гласува за КРЕТЕНА СЛАВИ. Ганювецът не гъква под мам'риканския хомот, безчинства и рекет. Балканското говедо изгуби паметта си- забрави кой го измъкна изпод ятагана в последната секунда, сега добичето рие да събаря паметници, ходи с розово перо в г/за и рИве за дИмукрацийа... Бог е силно натъжен и дори нещо погнусен- такава ГАД НЕБЛАГОДАРНА И БЕЗЧЕСТНА той не е сътворявал, подобна мутация е вредна за Равновесието в Природата и Хармонията на нещата и трябва да се изкорени без остатък.
цитирай
4. apostapostoloff - Кадърното и способното, хлорис,
22.06 14:21
си работи в България и си живее много добре. И жъне големи успехи.

А некадърниците и нехранимайковците се изнесоха, слава Богу, зад граница и слугуват там за жълти стотинки.

Ако на теб нещо не ти харесва в България, е крайно време и ти да се изнесеш оттук.

Апропо, казваш, че парите от продаденото, са потънали в нечии джобове.

Какво точно е продадено, какви пари са взети за него и в чии джобове са потънали парите?

Държа да ми кажеш кой е прибрал парите. Но с име и адрес! Всеки в тази страна си има име, ЕГН и адрес.

Ала отрепките на този отвратителен тип Радев, досущ като теб, хвърлят някакви обвинения, но досега НЕ СА ДОКАЗАЛИ нищо.

Това, разбира се, е долно, отвратително, гнусно и точно затова тези идиоти ще спечелят отново изборите на Бойко.
цитирай
5. getmans1 - Какъв гняв, какво възмущение. . . ...
22.06 14:26
Какъв гняв, какво възмущение ... линч за „мешката„ позор...
На научено чрез ГУГЪЛ не вярваш ноо, всяка предизборна фейсбук фейк глупост те изприщва и възпалява ...

Становище на МО от вчера, разбира се и то предизборно ...

„В отговор на журналистически запитвания по казуса с ползването на ведомствено жилище на Министерството на отбраната от г-жа Светла Данаилова предоставяме следната информация:

От общо 2103 имота, които са част от жилищния фонд на Министерството на отбраната в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело“, към момента само 24 имота се обитават от неправомерни наематели. За тях са в ход или процедури по изземване или съдебни процедури. Един от тези имоти (в гр. София, ж.к. „Люлин“) е обитаван от г-жа Светла Първанова Данаилова.

Г-жа Данаилова никога не е била служител нито в Министерството на отбраната, нито в Българската армия, нито в структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната. Във въпросния имот през 1983 г. е бил настанен нейният съпруг (тогава военнослужещ), заедно с 9-членното си семейство. През 1985 г. на семейството е предоставен за ползване и съседен апартамент в същия жилищен блок. Договорът за военна служба на съпруга на г-жа Данаилова е прекратен през 1990 г., а той самият е починал през 1999 г. През 2001 г. е сключен договор със съпругата му г-жа Данаилова, а през 2017 г. е отправено предизвестие за прекратяване на този договор.„

цитирай
6. apostapostoloff - Венци е комунист.
22.06 14:33
Комунист е чужда дума в българския език. Българската дума за комунист е абдал. Затова наш Венци вярва на всяка идиотщина, особено ако е публикувана в Народ.
цитирай
7. hloris - apostapostaloff
22.06 15:24
представям си Цецка Цачева как би стояла на мястото на Румен Радев ...и ме обзема
безумен смях,като си представя тази гротеска.

Всеки има право да вярва в каквото си иска,и да изповядва каквито си иска идеи...нали това стои в основата на т.нар демокрация...правото на свободен изказ и най-вече свободна воля

Повярвай ми имам близки в чужбина,които си устроиха идеално живота там,изтеглиха кредити,купиха си жилища,и нямат намерение изобщо да се връщат тук.


Да,съдейки по спестяванията на българите в банките,то не може да се наречем бедни,щом банките вече отказват и срочните депозити...но на каква част от българите са тези влогове...ето това е въпроса.
Който има необходимото време,то може да си направи сам справка-извлечение.
Защо не кажеш колко от българите имат кредити,и колко от тях не се обслужват?!?
цитирай
8. vencivaleri1951 - Постоле,
22.06 15:55

и Борисов е комунист. Аз подобно на него си пазя членската книжка, но за разлика от него не си "скъсах" пагоните запазвайки членството си

А за превода на комунист.... Спомни си какво е казал първият може би комунист в България за нас

" У нас свестните считат за луди" /по памет е цитатът/ Защо смятам Ботев за първият осъзнат комунист у нас?
-В архивите четем, че е изключен от Одеския Университет заради анархокомунистическа дейност.
-Пише Символ верую на Българската комуна
-Пише Смешен плач
-Основен съставител е на поздравителния адрес до парижките комунари...
Комунисти са Смирненски, Милев, Вапцаров/там е малко сложно/, Джагаров, Матев, Радичков, Хайтов/ и там е сложно-изключен/...
Аз поддържам тях, ти поддържай Розелия:))))apostapostoloff написа:
Комунист е чужда дума в българския език. Българската дума за комунист е абдал. Затова наш Венци вярва на всяка идиотщина, особено ако е публикувана в Народ.

цитирай
9. vencivaleri1951 - Още съм гневен Гетьо...
22.06 16:04
Никъде не съм написал , че извеждането на семейството на улицата не е законосъобразно и не е в съответствие с устройствения правилник.
Така се е случило в нашите с теб биографии, че ти си представял молба до Комсомол и Профкомитет да задоволят жилищните ти потребности, а аз като секретар на Комсомол съм се стремял да ги задоволя. Тост с мой подпис се даваха около 30% от ведомствените и за покупка жилища в комбината-това правеше общо около 50 жилища годишно Всяка година са извеждани хора , които по един или друг начин са нарушили договореностите-напуснали работа , лоша хигиена и рушене/ цигани/, системно пиянство и скандали... Има обаче моменти , когато трябва да търсиш изход извън правилника, пък и да "го отнесеш " ако трябва. Нали знаеш , че имам си случки за всичко в базата ми данни. Та наш добър специалист/техник / получи ведомствено жилище с право да го закупи след 10 години. Чрез нас замина и за Либия, откъдето обаче си би камшика от Франция с някаква медицинска сестра. Остави съпруга с две деца. Едно , че не изпълни договора за 10 години, но отгоре на това стана и невъзращенец. Децата ситни, тя също медицинска сестра-нямахме щат за втора, та да довърши неизпълнените години. Тогава измислихме медицинско лице за вечерните , а лятото и за нощните смени . Ужким да се редуват с другата сестра... На практика друго работеше, но трите години които "се дължаха" изпълни. Жилището им беше в Любин, но почти в центъра-четриетажните тухлени гръцки блокчета. /"Гръцки" сащото комплексът бе построен от гръцки бригади-да знаят младите, че имаше години когато гърците идваха като гастарбайтери в нас-сега след като сме в ЕС ролите се смениха./ Апартаментът беше към 100м2 и с добро разпределение. Веднага почнаха да пишат. Изкараха жената моя любовница, че бившият и съпруг ми пратил кинти от Запад. И на жена ми по телефона се обади някоя. Тоест на мен ми бе значително по трудно да извадя самотна жена с две малки деца и да спазя правилника и договора, отколкото да бъда изряден.
Разбрахме че Цачева и Цветанов са изрядни и договорите са им перфектни.
Ще разберем , че и Каракачанов е бил перфектен с подписа си за извод.
Колко перфектно е обаче обстоятелството-деца на улицата.getmans1 написа:
Какъв гняв, какво възмущение ... линч за „мешката„ позор...
На научено чрез ГУГЪЛ не вярваш ноо, всяка предизборна фейсбук фейк глупост те изприщва и възпалява ...

Становище на МО от вчера, разбира се и то предизборно ...

„В отговор на журналистически запитвания по казуса с ползването на ведомствено жилище на Министерството на отбраната от г-жа Светла Данаилова предоставяме следната информация:

От общо 2103 имота, които са част от жилищния фонд на Министерството на отбраната в управление на Изпълнителна агенция „Военни клубове и военно почивно дело“, към момента само 24 имота се обитават от неправомерни наематели. За тях са в ход или процедури по изземване или съдебни процедури. Един от тези имоти (в гр. София, ж.к. „Люлин“) е обитаван от г-жа Светла Първанова Данаилова.

Г-жа Данаилова никога не е била служител нито в Министерството на отбраната, нито в Българската армия, нито в структурите на пряко подчинение на министъра на отбраната. Във въпросния имот през 1983 г. е бил настанен нейният съпруг (тогава военнослужещ), заедно с 9-членното си семейство. През 1985 г. на семейството е предоставен за ползване и съседен апартамент в същия жилищен блок. Договорът за военна служба на съпруга на г-жа Данаилова е прекратен през 1990 г., а той самият е починал през 1999 г. През 2001 г. е сключен договор със съпругата му г-жа Данаилова, а през 2017 г. е отправено предизвестие за прекратяване на този договор.„


цитирай
10. blackpredator - то,
22.06 16:26
жилищата на Гетю и на Постол са по наследство
от комунизЪма..
цитирай
11. vencivaleri1951 - Уважаема,
22.06 16:39
И Александър Македонски не би стоял добре , начело на Българската армия
Няма такава вече...
Щом почнаха да пускат обяви за войници на възраст до 40 години, за какво говорим.
На 40 обикновено военните почват да мислят за друго поприще, след като направят годините за пенсия. Представи си кадрова политика и кариерно развитие във войската на 40 годишни новобранци. Това е нон сенс Абсурд, като всичко което ни се случва , вече повече от три десетилетия


hloris написа:
че докато Румен Радев наистина стои добре като главнокомандващ на армията ни,то
Красимир Каракачанов няма неговата визия и осанка...не вдъхва респект.

Паричките от продадените ни военни имоти са потънали пак в нечии бездънни джобове,
то затова вече всичко кадърно и способно предпочита да работи зад граница...защото това не е държава,а някаква си разградена територия,в която глутница чакали образно казано обират и малкото,което е останало.

Що се отнася до многодетното семейство,то какво може да каже един трезвомислещ човек,освен да възкликне:
Срам и позор за тези,които ръководят тази шепа хора,която се нарича с гръмкото име българска армия.
Мисля,че на такива случаи трябва да се дава гласност,за да няма повече потърпевши от тъй наглите и безочливи наши управляващи...само така може да се изгради някакво си гражданско общество,което да дава гласност и най-вече отпор при подобни,бих ги нарекла нелепици...горко ни с една дума,защото тези неща вече се превръщат в част от нашето ежедневие.

цитирай
12. vencivaleri1951 - То и тези неща които двамата все ги размахват
22.06 16:41
евентуално са работели при комунизма. Днес им вършат работа в Блог бг

blackpredator написа:
жилищата на Гетю и на Постол са по наследство
от комунизЪма..

цитирай
13. rosiela - Имаш право!
22.06 16:45
planinitenabulgaria написа:
но е наекскремнитаран много яко от едно сравнение в одобрения от Вас коментар:
Простакисимусът Български стоял добре като главнокомандващ.... и т. н. Вместо да химнослови внедирителя на новия политически страй в България, който скоро ще стане факт - ПростакизЪма - да се бе сезирал върху Шкембе войвода и срамът, дето ни лепна пред ЕС заради Северна Македония.
С този одобрен от Вас коментар няма как да Ви предложа за центрпова награда. В Западна България има поговорка, коато свързвам с Коментара и Постинга Ви:
"Една лъжица лайна разваля цял казан с манджа".
От мен - един постингов поздрав: https://planinitenabulgaria/zabavlenie/2021/06/08/veche-ima-nov-vid-hora.1764635

цитирай
14. krumbelosvet - Безобразието е факт
22.06 17:12
И ТВОЕТО БЕЗОБРАЗИЕ е факт. Срам те е. Откъде накъде? Сам казваш, че само преди 32 години България е била друга. Значи НЕ В БЪЛГАРИЯ е проблема, а в новите "съюзници" които или ни тургат негодници начело, или ако не са негодници ги свалят с позор.
Но твойта е лесна. Имаш си обичаната Сърбия.
цитирай
15. getmans1 - . . . Така се е случило в нашите с теб ...
22.06 17:46
vencivaleri1951 написа:
...
Така се е случило в нашите с теб биографии, че ти си представял молба до Комсомол и Профкомитет да задоволят жилищните ти потребности, а аз като секретар на Комсомол съм се стремял да ги задоволя. Тост с мой подпис се даваха около 30% от ведомствените и за покупка жилища в комбината-това правеше общо около 50 жилища годишно


... ПОМНЯ БРЕ, МОЛБИТЕ МИ И КОРУПЦИЯТА ВИ, ВСИЧКО ПОМНЯ ... И ОТКРОВЕНИТЕ ВИ КРАЖБИ ПОМНЯ ... ДАЖЕ НЕ СЪЗНАВАШ КАК ВСИЧКО ТОВА ПРОЗИРА В ТВОИТЕ СЛУЧКИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ...
ТО И ЗАПОВА ПАРТИЯТА ВИ СЕ СТОПИ КАТО СЛАДОЛЕД СЛЕД 89-та.

vencivaleri1951 написа:
...
Разбрахме че Цачева и Цветанов са изрядни и договорите са им перфектни.
Ще разберем , че и Каракачанов е бил перфектен с подписа си за извод.
Колко перфектно е обаче обстоятелството-деца на улицата.


... СПОКОЙНО МОЖЕШ ДА ПРИБАВИШ И РАДЕВ КЪМ ТОЗИ СПИСЪК ... В КВАРТАЛА НА „ОНЗИ С БАРБЕКЮТО НА ПОКРИВА СИ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ ЗА 600 ЕВРО НА КВАДРАТ И СТУДИО НА ЧЕРНОМОРИЕТО ...

КОЛКОТО ДО ДАЛАВЕРАТА МУ ОТ 2005 Г. ЖИВЕЕЙКИ ВЪВ ВЕДОМСТВЕНО КУПУВА ОТНОВО ВЕДОМСТВЕН ТРИСТАЕН ЗА 20 000 РЕМОНТИРА ГО И ГО ПРОДАВА ЗА 62 ХИЛ. ... ЗА ДВОЙНАТА ЗАПЛАТА НА ДЕСИТО ВЕЧЕ ГОВОРИХМЕ
цитирай
16. vencivaleri1951 - Гетьо,
22.06 18:28
Не мислиш върху цифрите. 2005 г Радев е бил старши офицер-командир на ескадрила , или зам на полк. Жвее във ведомствен и решава да купи както казваш тристаен за 20000, който ремонтира с нагласата да живее в него. Продава го за 62 хиляди лв. Е къде струват толкова пари жилищата-в авио градчетата. Един основен ремонт на апартамент около 100 кв например и ако е качествен ремонтът минимум 25-30 хиляди лева Ако се поглези с банята, камина в хола и т н и до 40 щ3 го докара спокойно. Следва превод в друг гарнизон и какво да прави със жилището освен да го продаде. Това което пишеш е смешно. Летец ще се хване да ремонтира и препродава апартаменти за да печели Лично аз се чудя на Радев с визитката си , как и защо се хвана като президент. Дори на българско летище или в българска аеро компания щеше да печели значително повече отколкото като президент. А за човек с неговата квалификация и образование ще наддават от Ванкувър до Владивосток. И на месец ще взима тези 60 хиляди , които ти вадят очите


За Деси, не е в конфликт на интереси, ако му е била любовница по това време , когато е взела съвместителство. Вземи закона и прочети-факт е, колкото и да е несправедлив. Тъщата , която по дефиниция не понасяш, ако я назначиш гориш. Любима жена с която не си обвързан можеш да назначаваш колкото си искаш.
Питай мен, аз съм патил. Мразех ТРЗ, а винаги е било към мен. Трудът е интересен като материя, но кадровите въртележки те изкарват от нерви. Предишните началници обаче бяха по умни. Назначаваха любовниците си на приятели, а те от своя страна връщаха жеста. Ей ветеринарна фелдшерка съм назначавал ОРС-оперативно ръководство на строителството, флейтистка в в секция по проектиране на АСУ...И ако мислиш, че това на Запад го няма си в голяма грешка. В одиторската фирма в която си карах стажа в Париж , като ревизор" работеше" архитект-приятелка на един от районните съветници. В Париж работа за архитекти няма на практика-за щат в ателие се чака с години...Така , че с далаверата на Радев с имот в "Графа" къртиш мивки Не знаеш какво е да си строеви военен. Тамън се подредиш, обзаведеш, децата ти се аклиматизират в училище, намерят приятеле и хайде в друг гарнизон Летците иди дойде-те печелеха добре, но другите офицери , на твърд щат се разорявахаgetmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
...
Така се е случило в нашите с теб биографии, че ти си представял молба до Комсомол и Профкомитет да задоволят жилищните ти потребности, а аз като секретар на Комсомол съм се стремял да ги задоволя. Тост с мой подпис се даваха около 30% от ведомствените и за покупка жилища в комбината-това правеше общо около 50 жилища годишно


... ПОМНЯ БРЕ, МОЛБИТЕ МИ И КОРУПЦИЯТА ВИ, ВСИЧКО ПОМНЯ ... И ОТКРОВЕНИТЕ ВИ КРАЖБИ ПОМНЯ ... ДАЖЕ НЕ СЪЗНАВАШ КАК ВСИЧКО ТОВА ПРОЗИРА В ТВОИТЕ СЛУЧКИ ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ ...
ТО И ЗАПОВА ПАРТИЯТА ВИ СЕ СТОПИ КАТО СЛАДОЛЕД СЛЕД 89-та.

vencivaleri1951 написа:
...
Разбрахме че Цачева и Цветанов са изрядни и договорите са им перфектни.
Ще разберем , че и Каракачанов е бил перфектен с подписа си за извод.
Колко перфектно е обаче обстоятелството-деца на улицата.


... СПОКОЙНО МОЖЕШ ДА ПРИБАВИШ И РАДЕВ КЪМ ТОЗИ СПИСЪК ... В КВАРТАЛА НА „ОНЗИ С БАРБЕКЮТО НА ПОКРИВА СИ КУПИЛ АПАРТАМЕНТ ЗА 600 ЕВРО НА КВАДРАТ И СТУДИО НА ЧЕРНОМОРИЕТО ...

КОЛКОТО ДО ДАЛАВЕРАТА МУ ОТ 2005 Г. ЖИВЕЕЙКИ ВЪВ ВЕДОМСТВЕНО КУПУВА ОТНОВО ВЕДОМСТВЕН ТРИСТАЕН ЗА 20 000 РЕМОНТИРА ГО И ГО ПРОДАВА ЗА 62 ХИЛ. ... ЗА ДВОЙНАТА ЗАПЛАТА НА ДЕСИТО ВЕЧЕ ГОВОРИХМЕ
цитирай
17. apostapostoloff - Никой няма право да набеждава никого в престъпления,
22.06 18:33
хлорис. Никога и никъде! Точно това правищ ти. Това не е свобода на словото, а престъпна дейност.

Не се опитвай да ме баламосваш. Никакви твои познати не са си купили нищо.
Сестра ми е омъжена в Берлин, а братовчед ми е женен за германка. И двамата са лекари и визамт чисто около 2000 евро. Плащат по 1000 евро наем за двустайни жилища и живеят с 1000 евро при цени 2- 3 пъти по високи от нашите.

Какви къщи, какви 5 лева? Един апартамент като моя (от 100 квадрата) струва в Берлин 500 000 евро. А къща пък струва от 1 000 000 евро нагоре. Аз много добре знам какво говоря, защото 6 години живях там.

Ти трябва да си малоумна, за да вярваш на тия твои познати, които печелят мижави пари и никой не би им дал кредит от един милион евро.

Ако знаеше поне един западен език, щеше лесно да се осведомиш за цените на имотите на запад. Ама като те знаят какъв си баламурник, твоите познати са решили да си направят една хууууубава гавра с теб.

За комунистическите лайнари, които се бъзикат с мен тук, ще кажа, че и двата си апартамента в София купих след промените. След промените купих и апартамента си в Слънчев бряг. А сега се каня да купя още един и в Поморие.

Това за мен не е проблем, защото имам чудесен Интернет бизнес. Мисля, че дори и вие, червените галфони, разбрахте кой, къде и как печели най- много пари в наши дни.
цитирай
18. hloris - аpostapostaloff
22.06 18:48
да те попитам нещо с две думи?!?

За теб светът е заключен само и единствено в Европа ли?!?

Защото аз не говоря за Европа,а за щатите,и малко по-натам...за Канада.
Не ми се спори,защото яко и много издребняваш.
Учила съм по социалистическо време,което предполага да владея перфектно руски и поне един западен език...и ги владея представи си дотолкова,че да мога да се оправя примерно в една френскоговоряща част на Канада.

Казах,че не ми се спори...имам по-приятни неща за вършене.
Тук споровете ги свеждате до едното издребняване...те. тръгвате от едрото и накрая стигате едва ли не до...чорапите.
Писала съм на тази тема:
Има ли културата българинът да спори?

Хубава вечер желая на всички!
цитирай
19. vencivaleri1951 - Абе Круме,
22.06 19:14
какво ти вади очите все мойта клета Сърбия.

Чети внимателно. С изключение на две, ттри изречения в началото всичко друго е копи пейст. Друг е написал, че се срамува за България, че е БългаринС приятели преди години отидохме на концерт на Ролингстоунс в Белград. По съвпадение моя позната шведка беше гост на някаква копференция пак там-тя работеше в ЮНЕСКО, а се бяхме запознали на морето-Те бяха в Жулио Кюри, аз във Военната станция. Аз бях на 14, тя на 13 години. Подържахме връзка далги години.
Връзката ни имаше различни стадии Приятели, близки приятели, интимни приятели, пак приятели-вече само познати. Та като разбрахме, че по едно и също време ще сме в Белград решихме да се видим. Аз подраних и я потърсих в ресторанта , където вечеряха. Тя се смути, но ме представи на колегите си- Това е мой приятел, завършил е в Петербург, дактор по икономика е. Толкова. Преди ме представяше- това е мой приятел от България, приятелят ми-той е Българин...А някъде в първата декада на 21ви век българин, България изчезнаха.
Навън се извини. Прости казва, но аз съм водещ консултант на симпозиума, а за България се говорят толкова лоши неща...
Това е поглед отвън. Едно момиче , което обичаше да идва в България, имаше българи приятели, гадже българин е имало в студентските си години и вече като жена и е неудобно да признае , че има съвсем невинен вече контакт с българин.
Родителите и на морето бяха спокойни че е с българи, а не със шведи защото в "Хака Бомба" се въртяха наркотици и прочие.. На тръгване ми подариха кожено яке от Кореком. Ще пусне ли сега швед невръстанта си дъщеря в българска компания?
Ето за това пише човекът и го боли, и го е срам

krumbelosvet написа:
И ТВОЕТО БЕЗОБРАЗИЕ е факт. Срам те е. Откъде накъде? Сам казваш, че само преди 32 години България е била друга. Значи НЕ В БЪЛГАРИЯ е проблема, а в новите "съюзници" които или ни тургат негодници начело, или ако не са негодници ги свалят с позор.
Но твойта е лесна. Имаш си обичаната Сърбия.

цитирай
20. vencivaleri1951 - А аа чорапите не са дребно нещо
22.06 19:19
По принцип съм против смъртното наказание, но не и за този, който е измислил чорапогащите:)))


hloris написа:
да те попитам нещо с две думи?!?

За теб светът е заключен само и единствено в Европа ли?!?

Защото аз не говоря за Европа,а за щатите,и малко по-натам...за Канада.
Не ми се спори,защото яко и много издребняваш.
Учила съм по социалистическо време,което предполага да владея перфектно руски и поне един западен език...и ги владея представи си дотолкова,че да мога да се оправя примерно в една френскоговоряща част на Канада.

Казах,че не ми се спори...имам по-приятни неща за вършене.
Тук споровете ги свеждате до едното издребняване...те. тръгвате от едрото и накрая стигате едва ли не до...чорапите.
Писала съм на тази тема:
Има ли културата българинът да спори?

Хубава вечер желая на всички!

цитирай
21. getmans1 - Не мислиш върху цифрите. 2005 г Р...
22.06 21:05
vencivaleri1951 написа:
Не мислиш върху цифрите. 2005 г Радев е бил старши офицер-командир на ескадрила , или зам на полк. Жвее във ведомствен и решава да купи както казваш тристаен за 20000, който ремонтира с нагласата да живее в него. Продава го за 62 хиляди лв.


... АПАРТАМЕНТА Е В ПЛОВДИВ С АДРЕС И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ...

vencivaleri1951 написа:
За Деси, не е в конфликт на интереси, ако му е била любовница по това време , когато е взела съвместителство. Вземи закона и прочети-факт е, колкото и да е несправедлив.


... ТО МОЖЕ ДА Е ЗАКОННО НО НЕ Е МОРАЛНО - ЕДИН МЛАД ЧОВЕК ЩЕШЕ ДА ГРАДИ КАРИЕРА ... А ОСУЕТЯВАНЕТО НА ПРОВЕРКАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ...

... П.П. Явно за имотите на занижени цени не можа да измислиш случка ... Е, СЛУЧВА СЕ
цитирай
22. vencivaleri1951 - Гетьо,
22.06 23:44
Пак не мислиш. Занижена , или не базовата цена не играе. Знам много добре къде са блоковете на полка в Графа. То ако питаш мен и сградата на общината/ Марица в нея е и Графа/ е в Пловдив. Полкът беше към 10 ти самостоятелен авиационен корпус ,а аз служех в командния пункт на корпуса. Като началник караул съм пращал арестанти от КЕЧ/строителите бяха при нас/ при подръжка на сградния фонд на полка. Карал съм ги, докарвал съм ги, макар , че не беше редно да отсъствам Никой днес не подържа военните имоти-няма трудоваци, няма КЕЧ
Ако офицери и сержанти не искат да живеят в руини си стягат сами жилищата. Купуват, ремонтират, обзавеждат а при преместване продават на колега обикновено. Така , че интрига няма в случая

Не искам да оправдавам никого, но има позиции , които титулярът на ведомство, предприятие и т н трябва да може да избира сам Например секретар, гл счетоводител, медиатора с обществеността /пиар/ мисля , че са такива длъжности. Ами две години се мъчихме взаично със секретарка -2 години по голяма от майка ми.
Добра, интелигентна , подредена и работлива жена, но друго поколение. Възпитаваше ме непрекъснато-какво да обличам, как да говоря
Пиарът е нещо подобно-трябва да сте в синхрон.
В случая колективът има съвещателен характер. В армията е единоначалие и мнението на командира е единствено меродавно Тоест медиаторът е пряко към титуляра. А била му гадже-който е безгрешен да хвърли камък."
Ако случаят с Деси е не добър тон, то подслушването на президента е противоконстуционен акт.
Не знаел бил Гешев, попитал!? И същевременно публикувал записа, после нахлу при президента със жандармерия и Спецназ Ето това уволни Борисов-ще уволни и негоgetmans1 написа:
vencivaleri1951 написа:
Не мислиш върху цифрите. 2005 г Радев е бил старши офицер-командир на ескадрила , или зам на полк. Жвее във ведомствен и решава да купи както казваш тристаен за 20000, който ремонтира с нагласата да живее в него. Продава го за 62 хиляди лв.


... АПАРТАМЕНТА Е В ПЛОВДИВ С АДРЕС И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ...

vencivaleri1951 написа:
За Деси, не е в конфликт на интереси, ако му е била любовница по това време , когато е взела съвместителство. Вземи закона и прочети-факт е, колкото и да е несправедлив.


... ТО МОЖЕ ДА Е ЗАКОННО НО НЕ Е МОРАЛНО - ЕДИН МЛАД ЧОВЕК ЩЕШЕ ДА ГРАДИ КАРИЕРА ... А ОСУЕТЯВАНЕТО НА ПРОВЕРКАТА ОЩЕ ПОВЕЧЕ ...

... П.П. Явно за имотите на занижени цени не можа да измислиш случка ... Е, СЛУЧВА СЕ

цитирай
23. missana - Не мога да разбера, Венци,
23.06 00:20
защо високо моралният Радев не е решил казуса на майката. Умее да размахва юмручета. Какво му костваше да се разполеди да отпуснат жилище на несретницата? И без това яко нарушава конституцията. Поне веднъж да я беше нарушил за една майка!
цитирай
24. vencivaleri1951 - Въпросът ще бъде решен в полза на семейството, в това бъди уверен
24.06 23:52
Защо се стига обаче до там? Ац не мисля , че и Каракачанов е чел какво подписва-едва ли има интерес към жилище в Люлин.Някой дребен тиловак е прецакал жената и децата, поднесли са на "войводата" и онзи като селски кмет е подписал без да чете. Ако вемат имот на Нинова или Борисов, ще се вдигне шум и олелия, но те ще се оправят
Малкият човек ще загине...той в капка вода се дави

missana написа:
защо високо моралният Радев не е решил казуса на майката. Умее да размахва юмручета. Какво му костваше да се разполеди да отпуснат жилище на несретницата? И без това яко нарушава конституцията. Поне веднъж да я беше нарушил за една майка!

цитирай
25. planinitenabulgaria - С американските ми колеги правихме анализ ва постингите ни в база WTF в Санта Моника.
07.07 18:13
Сезирахме се върху този Ваш постинг. Изготвихме и постинг, с който трябва да се запознаете, публикуван от мое име в блога ми.
https://planinitenabulgaria.blog/zabavlenie/2021/07/07/she-promeniat-li-strategicheskiia-ni-kurs-izborite-v-bylgrii.1768503
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3156255
Постинги: 811
Коментари: 13445
Гласове: 4460
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930