Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2016 13:08 - Янките удариха дъното
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 6192 Коментари: 33 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Случилото се с параолимпийския отбор на руснаците е низко дори за "Капитолия" и "Белия дом." Не успели да внушат на МОК /като цяло/ "правилното" решение за цялостно отстраняване на руските спортисти от редовните игри в Рио службите на Щатите се постараха този път при параолимпийците да не се получи "сбой" . Намери се съдебен състав който да издаде колективна присъда срещу инвалиди/нека наричаме нещата с истинските им имена/, намериха се и необходимите хора сред организаторите и ръководството на това първенство. И нека бъдем наясно. Ако първия път имаше безспорни доказателства за злоупотреба със стимуланти и ниглижиране на това явление от руски лаборатории, то в случая с параолимпийците поне аз не знам за злоупотреба. То и в тези игри не главното са рекордите, а и болшинството от тези спортисти са клинически непригодни за допинг. Представете си какво би се случило със съдовата система на " надрусан атлет" без крайници например- ами би се "взривила". Тя априори е под напрежение заради скъсяването и. Или на спортист на диализа...или с присаден орган...??? За какво е например допинг в колективните игри които се провеждат на инвалидни колички. Или специфичния футбол за слепи хора? Параолимпийските игри не се правят за стандартния зрител. Правят се преди всичко за самочувствието , а и като психо терапия за хората с увреждания. Да лишиш един инвалид от участие в олимпийски цикъл значи да го лишиш завинаги от подобно състезание. Някои от тези спортисти няма да дочакат дори следващ цикъл Подобни "дреболии" обаче въобще не интересуват чичковците и лелките от Капитолия. Важното е Русия и президентът и да бъдат " ударени", да бъдат унизени. И то е защото Русия и президентът И не позволиха страната да се разпадне, запазиха основните богатства на страната-материални и духовни. Севастопол не стана и никога няма да стане американска база. Това е проблемът на капитолийци . Не са проблем изгорените деца на Одеса, не е проблем и истината за малазийския Боинг, не са загрижени и за здравословното състояние на руските параолимпийци. Важни са единствено интересите на тези които финансират кампаниите им за Сената или Белия дом. Заради тези интереси е "позволено" да отнемат и мъничката радост на онеправдания от съдбата човек. Решението е грозно , недостойно и жестоко. Уверен съм , че участниците в това първенство ще намерят нужния жест по подобие на 11000те спортисти от редовните Олимпийски игри /избрали Исинбаева за член на комисията на спортистите в МОК/ и да протестират срещу фалша и лицемерието. Да покажат, че макар и присадено да е едно сърце то продължава да бие в ритъма на Олимпийския дух. Накрая искам да пожелая успех на тези наистина храбри олимпийци които скоро ще мерят сили и майсторство по терените в Рио. А за политически отстранените се надявам, че Русия и президентът И ще направят всичко възможно да смекчат пораженията от този нечовешки и нечестив акт.Гласувай:
11
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. haralanov - Руснаците удариха дъното с многото си доказани допинг проби.
26.08.2016 13:13
Руснаците удариха дъното с многото си доказани допинг проби.
И разбира се го удариха на политика.
Рядко, почти никак, някой хванат, че е ,,зобал" да си признае с ръка на сърцето, че го е правил.
цитирай
2. vencivaleri1951 - Допингът е бич
26.08.2016 13:53
haralanov написа:
Руснаците удариха дъното с многото си доказани допинг проби.
И разбира се го удариха на политика.
Рядко, почти никак, някой хванат, че е ,,зобал" да си признае с ръка на сърцето, че го е правил.


подобен на наркотиците и смятам, че трябва да бъде инкриминиран като тях-производител ,търговец, лекар , тренер, състезател под съд. Тук обаче става за административен и съдебен произвол. Няма в правото колективна вина. Русия ще спечели делата които води и ще заведе в редовен, а не арбитражен съд Всеки спортист ще спечели дело , че е "осъден" колективно и за имагинерна вина-още повече такъв който дори не е имало как да вземе стимулант поради физическото си състояние. Само , че олимпиадите ще са минали...
В Случая аз питам къде е вината на параолимпийците. Няма хванат с допинг и на какво основание е това решение на администрация и арбитраж
Ето сега чета изказване на Доналд Тръмп който дори още по остро от мен критикува този произвол с тези хора. Сега ще кажеш че е такъв и онакъв...Не споря , но зад него са милиони американци
цитирай
3. haralanov - Тук никакво значение няма, какво е казал Тръмп или Путин
26.08.2016 14:17
Има значение само и единствено допинг пробите взети от анти-допинговата комисия!
Щом те хванат, че си зобал е все едно дали си руснак, американец или германец!
Спират ти правата и толкоз!
цитирай
4. vencivaleri1951 - Ама в случаят кого или кои са хванати от параолимпийците
26.08.2016 14:51
haralanov написа:
Има значение само и единствено допинг пробите взети от анти-допинговата комисия!
Щом те хванат, че си зобал е все едно дали си руснак, американец или германец!
Спират ти правата и толкоз!


Във всеки случай в годините много повече западни спортисти са хванати/допингът тръгва от професионалния спорт, а и в голяма степен стимулантите са на западни фармацевтични лаборатории/просто са напред с материала/ Метадонтът който е в основата на руските прегрешения е забранен от 2016г и в много кратък срок след това се правят проверките. Да сте чели сайта ни казват проверяващите. Да, но по скоро се е разчитало, че не всички федерации и спортни клубове ще прочетат и ще бъдат ударени
Както и да е, но от параолимпийците няма хванати в злоупотреба. За теб е важното , че Русия е ударена , а не истината по въпроса. Ударена е не Русия-тя се научи медийно да брани добре интересите си и това го наричат хибридна война днес. Ударени са инвалиди които при това с нищо не са прегрешили. Отговори защо това е справедливо, а не излизай с клишета, щото и аз мога да те питам дали Бен Джонсън и цяла плеяда шампиони дали са от Якутия и защо ако са Якутия не е колективно наказана?
цитирай
5. blackpredator - съгласен съм с Хараланов
26.08.2016 15:57
haralanov написа:
Руснаците удариха дъното с многото си доказани допинг проби.
И разбира се го удариха на политика.
Рядко, почти никак, някой хванат, че е ,,зобал" да си признае с ръка на сърцето, че го е правил.

дънните блядки Карл Люис, Матс Виландер, Ланс Армстронг, Марион Джоунс и гаджето Тим Монтгомъри, Линфорд Кристи, Джъстин Гатлин, Тайсън Гей и Асафа Пауъл, Джо Делоуч, Андре Филипс, Мери-Джо Фернандес, Алекси Лалас, Дейвид Шулц, Бен Джонсън и т.н., не щат да си признаят и това е...
цитирай
6. blackpredator - ми то
26.08.2016 15:58
отношението към параолимпийците е същото към параблогърите
ей Гетю, ментален инвалид и му изтрили постинга ;(
цитирай
7. born - Ми не е редно да му трият постингите !
26.08.2016 17:46
blackpredator написа:
отношението към параолимпийците е същото към параблогърите
ей Гетю, ментален инвалид и му изтрили постинга ;(

В края на краищата и умствените инвалиди са инвалиди и трябва да се подхожда към тях с внимание и коректност . Коректно като МОК вероятно. Горкият човечец !
цитирай
8. survakar007 - Венци, янките го удариха дъното още преди 70 години
26.08.2016 17:56
vencivaleri1951 написа:
Руснаците удариха дъното...


и много отдавна подминаха центъра на земята и вече се показват от другата и страна, копачите им запонаха да ровят плочките на Червения Площад.

Ти не можеш да спиш заради тази Россия бре човек, успакой ся, плашиш се янките да не разбудят мечката стръвница. Не се кахъри толкуз, нема го вече Варшавския договор, янките и него бутнаха, а мечката така е изпосталяла, че скоро и жълти хиенки могат да я нападнат. Ти май сънуваш кошмари, САЩ е надежден военен партньор на Република България, а корабите и самолетите на НАТО охраняват българските граници.

Не виждам причини за притеснение и за българските олимпийци, докато сме партньори с янките в НАТО, то и българските атлети са под техната закрила, а сега с Русия наблюдаваме изпълнение на поговорката "покрай сухото гори и суровото".

Нека се държим като български патриоти и като надеждни партньори на янките в НАТО да не се опитваме да гасим пожара, а да го поразпалваме, нали затова българския данъкоплатец плаща за членството НАТО, не само за да ни пазят кошерите от крадливата руска мецана.

Ето гледай, кака Чара кугарката вече се успокои и набързо забрави за другарицата си Бокова и ООН. Препоръчвам ти да се отпуснеш малко, на възраст си, а до следващата олимпиада има мноооого време, до тогава разноезична и разноетническа Русия може да се разпадни, не я мисли толкова. :)

ПП: Черньо, след като си станал американски гражданин и си се отказал от българското поданство да те запитам - Аз започнах да уча езика на янките за да се разбирам по-добре с тебе, че нещо се разминаваме, ще се обърна към тебе на хамерикански та да ме поправиш ако съм допуснал грешки:

"Фук Ю, Рашан Бич!" - как е бре Черньо, допуснал ли съм правописни грешки?

Сурвакар
цитирай
9. tomcat2 - Винаги съм казвал, че каквото лошо ...
26.08.2016 19:36
Винаги съм казвал ,че каквото лошо може да се случи на тази гнусна псевдодържавица ФАЩ им го пожелавам от сърце и с усмивка на уста!
цитирай
10. kuschel - Да та еба в дрисливия сурвакар. С...
26.08.2016 20:01
Да та еба в дрисливия сурвакар. Смотю.
цитирай
11. survakar007 - Старшина Кушель, пропуснал съм те
26.08.2016 21:00
kuschel написа:
Смотю.


тебе май те позабравих, не съм те нафуквал вече цела седмица. Ето и на тебе за да не ми се сърдиш:

Стани! Мирно! Фук Ю!
Свободно, седни!

Доволен ли си сега старшна Кушелж или искаш още да те на-Фукам?

Сурвакар
цитирай
12. theeconomist - Политиката в спорта не е спрортна политика.
26.08.2016 21:18
никога не съм харесвал колективните спортове. Там всяко постижение е резултат на пари, лобизъм, реклама, регионални интереси и роботъртовия.
Следя Ф1, ски, тенис и лека атлетика.
Там всеки следва да носи отговорност за това което е смукал, дъвкал гълтал и преживял.
Друг е въпроса че в древна Елада не е имало МОК и Федерации.
В игрите са допускали и спартанци, без да им правят проблем за педерациите. Това се казва "Дайвърсити" / Dayvarsiti / - питайте Сурвакаря какво значи това - той е англо - саксонско пишещ!
А сега е лесно - нищо не пречи на мозъчните инвалиди да тикат прък в колелата на инвалидните колички на физическите инвалиди.
"Убогие дураки - вы омерзительлни даже чорту"!

п.п. какви кошери, бе Сурвакаре, останахме само търтеи! Имагото на прехода свърши и пеперудите станаха отново гъсеници.
цитирай
13. podvodni - Хи-хи-хи, бат Венци, успокой се бе ...
26.08.2016 22:14
Хи-хи-хи, бат Венци, успокой се бе човек ! Това е едва началото на тоталната безочливост на краварчетата.
Ми те ще бъда тдалеч по-смели и арогантни, особенно сега, когато се отърваха от всички проби на техни спортисти от 1990 г до сега.
Войната е едва в началото си, и всички средства, както и всички фронтове ще бъдат задействани, защото вече иде реч не на живот, а на смърт.
Те тва се казва Армагедон !
цитирай
14. survakar007 - За търтеите си прав, като гледам че се влаим по корем в ЕС
26.08.2016 22:15
theeconomist написа:
какви кошери, бе Сурвакаре, останахме само търтеи! Имагото на прехода свърши и пеперудите станаха отново гъсеници.


Не мога да не се съглася и с твоята постановка за метаморфозата при пеперудата, но моята теория в конкретния случай е по-универсална и доказва процеса на мутацията от от един вид в друг, или как хрътката мутира в муха. Все още не съм я завършил, но скоро ще я представя на колегията от специалисти от блога.

А тук се догаждам, че само краварчето blakpreditor е англосаксонско говорящо, но той често започна да го издухва, също както кравата Брита наскоро го издуха чрез референдума за BREXIT.

Сурвакар
цитирай
15. ramone - ми, може и да си прав донекъде, НО...
26.08.2016 22:45
... олимпиадите отдавна не са спорт, а средство за правене на кинти от известно време (от ерата Самаранч), а още по преди това - за изтъкване на предимствата на един "строй" за сметка на друг.
Щото нема как да не помниш, че преди, задължително условие беше участниците в олимпиадите да са аматьори. Щатите(например), понеже имаха развита система на спорт в колежите, пращаха 20-тина годишни колежанчета - борчета, боксьорчета (например), за които олимпиадата беше стъпка към професионална кариера. Помниш им хокейните отбори (немаше го Грецки), баскетболните (нито Абдул Джабар)... и т.н. Т.е. олимпийският принцип - участие единствено за слава, при тях се спазваше що годе.
Какво правеше "строят" - ми пращаше професионални спортисти, щедро спонсорирани и награждавани от държавата. Баламосвахме ги ония балъци от МОК, че уж там они работят като военни или милиционери (предимно). Честно ли беше? Представям си колко сме им били противни с наглите ни тарикатлъци. Сега, когато палачинката се обърна, станахме първи борци за правда...
И понеже става въпрос за допинг, със сигурност помниш как протичаха щангите барем - излизаха некакви клетници, пънеха се, дигаха, а след последния слагаха още по 20 кила на щангата и излизаха наще и руснаците за да разпределят медалите. Да бе, знам - не беше допинг, а методиката на другаря Абаджиев...
Днес, че всички зобат е вън от съмнение. Тоя път обаче има хванат. И доказателствата изглеждат железни тоя път. И не че се е разприказвал шефът на антидопинг комисията на Русия. Има си и независимо разследване за проверка.
Сега ясно, че ще се върти и суче (там нале, световната конспирация на англосаксите срещу православието и т.н.), ама как да верваме на лъжливото овчарче...
Та тъй. Не се впрегай толкова - спортистите отдавна не са спортисти. Въпросът е дали изобщо са човеци

цитирай
16. getmans1 - отношението към параолимпийците е ...
26.08.2016 23:31
born написа:
blackpredator написа:
отношението към параолимпийците е същото към параблогърите
ей Гетю, ментален инвалид и му изтрили постинга ;(

В края на краищата и умствените инвалиди са инвалиди и трябва да се подхожда към тях с внимание и коректност . Коректно като МОК вероятно. Горкият човечец !


... Добра вечер Тартюфеле, тази вечер пак си засада и дебнеш да гръмнеш нещо в гръб, а!?
цитирай
17. getmans1 - Голям „пръК“ и ти мушна в колелото на далаверата дето я няма там където най-много я има. Голем смех и то не заради „прък“-а ...
26.08.2016 23:39
theeconomist написа:
никога не съм харесвал колективните спортове. Там всяко постижение е резултат на пари, лобизъм, реклама, регионални интереси и роботъртовия.
Следя Ф1, ски, тенис и лека атлетика.
Там всеки следва да носи отговорност за това което е смукал, дъвкал гълтал и преживял.
Друг е въпроса че в древна Елада не е имало МОК и Федерации.
В игрите са допускали и спартанци, без да им правят проблем за педерациите. Това се казва "Дайвърсити" / Dayvarsiti / - питайте Сурвакаря какво значи това - той е англо - саксонско пишещ!
А сега е лесно - нищо не пречи на мозъчните инвалиди да тикат прък в колелата на инвалидните колички на физическите инвалиди.
"Убогие дураки - вы омерзительлни даже чорту"!

п.п. какви кошери, бе Сурвакаре, останахме само търтеи! Имагото на прехода свърши и пеперудите станаха отново гъсеници.


... Глупостта колкото и пръКи да и сложиш в колелото нея никоги не мож е спря!!!
цитирай
18. getmans1 - отношението към параолимпийците е ...
26.08.2016 23:47
blackpredator написа:
отношението към параолимпийците е същото към параблогърите
ей Гетю, ментален инвалид и му изтрили постинга ;(... След като си се доказал като подлец, не миЙ ясно за какво още се натискаш, сещам се за нещо ама зайби и забрави!
цитирай
19. vencivaleri1951 - Изключително си прав
27.08.2016 01:50
survakar007 написа:
vencivaleri1951 написа:
Руснаците удариха дъното...


и много отдавна подминаха центъра на земята и вече се показват от другата и страна, копачите им запонаха да ровят плочките на Червения Площад.

Ти не можеш да спиш заради тази Россия бре човек, успакой ся, плашиш се янките да не разбудят мечката стръвница. Не се кахъри толкуз, нема го вече Варшавския договор, янките и него бутнаха, а мечката така е изпосталяла, че скоро и жълти хиенки могат да я нападнат. Ти май сънуваш кошмари, САЩ е надежден военен партньор на Република България, а корабите и самолетите на НАТО охраняват българските граници.

Не виждам причини за

Сурвакар


че малко преди 70 години янките поне що се отнася за България удариха дъното.
Защото миналата година почина съсед който беше сляп с едното око и с обезобразени ръце-липсваха доста пръсти. Защото тогава задокеанските ти браточки безсмислено , жестоко и методично сринаха София и избиха и осакатиха хиляди мирни жители. Връх на инжинерно-военната им мисъл бяха спусканите играчки, автоматични писалки и прочие, които клед като биват намерени избухваха в ръцете на намерилия ги. Съседът е бил хлапе тогава и намира някаква топка която се взривява и го осакатява. Десетки са случаите като неговия в София и стотици в Дрезден. Да поръчаш на конструктора подобна взривчатка се иска достатъчно извратено мислене. Тогава воюваха с децата, както днес с инвалидите. Не знам от къде си, но не ми тикай за съюзник хора които разрушиха града ми и избиваха и осакатяваха съгражданите ми.
цитирай
20. apostapostoloff - Цялата Мара втасала, та сега и за някакви
27.08.2016 05:53
шибани руски инвалиди ще мислим. Що ми дреме к@ра за тия скапани руснаци бе, аланкоолу?! Това вие, русофилистиците, само се чудите как да преливате от пусто в празно. Ще ни занимава Венка Червенка години наред с някакви келяви руснаци!
цитирай
21. survakar007 - Венци, от възрастта май доста си се размекнал
27.08.2016 06:49
vencivaleri1951 написа:
не ми тикай за съюзник хора които разрушиха града ми


Както казах и преди, на война като на война, който я обявява да си прави сметката. Вината за бомбардировките изцяло пада на балканското пуделче на Хитлер, Борис Фердинандов. Този некадърник ни докара и бомбардировките, и последвалата окупация от руските мародери.

Стамболов е осъзнал, че най-големата му грашка е била да докара фамилията на педофила Фердинанд в България. Целата им фамилия страда от силно изразена умствена недостатъчност, като започнаш от Фердинад та достигнеш до глупавия му внук Симо. И не само това, и тримата са жалки като характер, и лесно податливи на чуждо влияание - Фердинад е бил австрийски агент, Борис германски, а Симо е сътрудник на руското разузнаване.

Та това е накратко причината за американските бомбардировки и последвалата окупация от СССР, липсата на сиво вещество в ръководството на България, за съжаление до днес нищо не се е променило. Ние нямаме стратези, анализатори, изпълнители, всички държавни служители са като този мърляч генералчето от ВВС дето се меракландисало и то да става президентче, като добавка на Плевню, Гоце, Коня, Желю - все политически недоразумения.

За чичо Сам две мнения нема, ако му пресечеш пътя ще те смачка като хлебарка, но при него хубавото е, че не е коварен както англосаксонците или руснаците и преди да те размаже ще се опита да се договори с теб. Ако пък го нападнеш коварно резултата го видехме в Хирошима. Току що гледах репортажи от руските бобардировки над Алепо в Сирия, трупове на деца под развалините и т.н. войната е ужасно нещо, за съжаление неизменна част от развитието на човечеството, не разбирам защо отпочна темата за 2СВ.

Споменах Симо, вие го докарахте този некадърен тулуп от Мадрид, за да заличите крадливите дири на върховните си кланове. Миналата година чингиджийския синод на БПЦ дори цар го направи на РЕПУБЛИКАТА (дей тука конституцията?) предполагам, че вече са миропомазали и унука му, щото този мухльо скоро ще се пресели пре дедо си, но само за това антибългарско деяние целия синод трябва да се положи на дръвника, пред катедралата позорно наименована на едно монголско мекере, друговерският блядистанец Александър Невски.

Политикономиста постави диагозата, какъвто дедото такива и внуците, а Феринанд беше тъпак, сина му също, Симо е пример за тъпигьоз, за унука интелектуалните качества можеш да се досетиш.

Та тази зараза засадиха на идните български поколения чингиджийските синодали начело с ДС агент Неофит, аз смятам че отдавна е дошло времето да ударим балтията на болшевишкото БПЦ и да намерим алтернатива за българските православни християни, уния ли ще да е, друга църква ли да основем, каквато и да е ще бъде по-добре от слугуването на КГБ сътрудниците от Синода. БПЦ в този си вид е антибългарска организация на руски агенти.

А ти се вслушвай в желанието на народа, вчера бехме във Варшавския договор, но днес сме в НАТО и като български патриоти трябва да реагираме съответно на предизвикателствата на времето и да подкрепим НАТО в борбата му срещу най-коварния враг, който дне се случи да е Русия. Такива са времената, ти си тананикай Ала Погачова, но когато Родината ни призове трябва да сме готови да и помогнем и да набутаме мечката стръвница ако потрябва и зад планината Урал, та да освободим Волжка България и нашите братя и сестри волжките българи от вековното руско робство.

Нали затова се пишеме български патриоти, да помогнем на Родината си в борбата срещу врага. Липсва ти патриотична подготовка Венци, с радост ще проведа една здравна беседа на такива заблудени овце като тебе и останалите русофилчета.

Сурвакар
цитирай
22. vencivaleri1951 - Много неща може да ми липсват
27.08.2016 10:27
survakar007 написа:
[quote=vencivaleri1951] не ми тикай за съюзник хора които разрушиха града ми


но патриотизма не е сред тях. На "патриотар" като теб предложих като се видяхме да сравним фамилните отличия в рат и той взе да мънка, че след 9ти комунистите ги взели!? Може като излезеш от "тъмното" и с теб да сравняваме, но най вероятно народната власт секвестирайки фамилните остен, цървули и нужника зад кочината е прибрала и при теб ордени и медали:)
Обвиняваш Борис , правителството, и депутатите обявили смешната война, а сам си тръгнал да натирваш рашките зад Урал-лошият алкохол прави и от заклетия онанист Казанова...
Иначе нито една война/"още повече ва книга"/ не оправдава избиването на мирно население и сриването на беззащитни на практика градове .Не ми пробутвай евтини лафове с песните на Пугачова. Когато фамилно сте викали КПСС -БКП, аз съм се щракал безпричинно на ренген и после сме правили от плаките самиздат тави на англоезични банди. Предполагам, че не си и чувал за подобна практика. Писал съм го тук, че руска естрада не слушам, руска кола не карам, руски футбол не гледам, но това не ми пречи да смятам руснаците за много близък нам народ и винаги се чувствам добре в тяхна компания.
Точно за това на призива ти за " поход на Изток" н компания на чичо САМ ще ти кажа:
" Фелацио дружок"
Иначе Александър Сергеевич е казал всичко в блестящото си стихотворение:
-" На клеветниците на Русия"
цитирай
23. theeconomist - Омразата винаги е функция на страха...
27.08.2016 13:25
Патологичната омраза към Русия е следствие на патологичен страх.
Я по полека с глупостите за експанзивната днешна Русия. Какво - ще тръгнат руснаците да освобождават прибалтийските републики, на който сега си им е добре? Или ще навлязат в панска Полша, вместо да я оставят да сие пържи в собствен сос?
Цялата геополитика е въпрос на икономически интереси.
Ако Америка беше по близо да Европа / като Англия / а не през големите локви от двете си страни, щяхме да сме ту да сме ту неин щат, ту руска губерния докато не ни изорат като демаркационна линия.
Когато Русия е била империя, Америка е била доминьон на метрополията.
Ако беше по - близо, друг път щяха да си правят английски чай в морето , а американската Конституция още щеше да е Магна харта.
Просто натирените през океана несретници са били далече от британските червени мундири.
Ако царицатане е била на 10000 версти Емелька Пугачов щеше да си направи още по онова време своя губерния.
Може би и декабристите, ако не са имали лошата слука да правят преврат в Петербург, щяха да спретнат "буржуазна революция" и да ползват изобретението на мосю Гиотен за демократични промени.
В Британия да не би да са победили юнаците на Нет Луд или Уот Тайлър.
"Когато Адам ореше, а Ева предеше, кой благородник тогава беше"?
Като във времената на френската революция вандейците са се биели за краля, така и бялото движение в 1917 се е биело за "государя".
Но във Франция са победили "санкюлотите" - някои днес да вие срещу това?
В Русия са победили "кюлотите" - и какво от това?
Англия е натирила Франция от Канадските територии и Франция го е върнала на Англия с френско злато и оръжие за Американската революция.
Този от сто доларовата банкнота е американският Ленин не с германското злато а с френското и испанско злато.Като Жулиен дьо Боланвур и Пиер Бомарше са били задграничното "бюро" на народната партия на Америка.
Всичко е измислено отдавна и историята се върти в едни и същи механизми.
Просто някой казва - "тия са лошите пък ние сме добрите"
цитирай
24. theeconomist - Деревня, ти първо иди виж на живо Виенското колело и тогава ми говори за колела....
27.08.2016 13:30
getmans1 написа:
theeconomist написа:
никога не съм харесвал колективните спортове. Там всяко постижение е резултат на пари, лобизъм, реклама, регионални интереси и роботъртовия.
Следя Ф1, ски, тенис и лека атлетика.
Там всеки следва да носи отговорност за това което е смукал, дъвкал гълтал и преживял.
Друг е въпроса че в древна Елада не е имало МОК и Федерации.
В игрите са допускали и спартанци, без да им правят проблем за педерациите. Това се казва "Дайвърсити" / Dayvarsiti / - питайте Сурвакаря какво значи това - той е англо - саксонско пишещ!
А сега е лесно - нищо не пречи на мозъчните инвалиди да тикат прък в колелата на инвалидните колички на физическите инвалиди.
"Убогие дураки - вы омерзительлни даже чорту"!

п.п. какви кошери, бе Сурвакаре, останахме само търтеи! Имагото на прехода свърши и пеперудите станаха отново гъсеници.


... Глупостта колкото и пръКи да и сложиш в колелото нея никоги не мож е спря!!!


За да знаеш какво е "прът в колелото", първо трябва да си станал прът. А ти си бил и ще си останеш "селска пръчка"! :-))
цитирай
25. theeconomist - Бай Постоле, прибери корема, изпъчи пилешките гърди и
27.08.2016 13:32
apostapostoloff написа:
шибани руски инвалиди ще мислим. Що ми дреме к@ра за тия скапани руснаци бе, аланкоолу?! Това вие, русофилистиците, само се чудите как да преливате от пусто в празно. Ще ни занимава Венка Червенка години наред с някакви келяви руснаци!


напудри перуката с head & shoulders за мазни косми...:-))
цитирай
26. survakar007 - Започнал си да забравяш
27.08.2016 16:58
vencivaleri1951 написа:
Много неща може да ми липсват


Русофилията ти идва в повече Венци. За Политикономиста има некакво оправдание защото твърди, че за него всичко било "Strictly Business" и надявам се да е така, но за тебе не виждам оправдание за липсата ти на патриотизъм, освен ако не получаваш некакви субсидии или дивиденти от мужиците. Вие двамата с Политикономиста тука се представяте като марксисти, а в същото време се кланяте на милиардера Путин и много държите на кастовото разделение, оповавате се на сказанията от Малтус, образованието и медалите на дедите си... наскоро Венци дори започна да призовава към расова сегрегация, но май беше в пияно състояние та не знам дали след като е изтрезнял все още се смята за робовладелец/господар от бялата раса.

Започнал си да остаряваш Венци и забравяш - още в началото на моето пребиваване в блог.бг забелязах, че ти се опитваш да прикриваш липсата на патриотизъм с медалите на дедите си. Аз не смятам, че заслугите на дедите оправдават поведението на наследниците, но понеже ти на няколко пъти се опита да ме "натириш", като посочваше за "заслуги в полза роду", аз реших да ти дам съкратен лист за приноса на моите деди в полза българския род.

Представих дедите си на твой пост Венци, но след като го направих ти посърна като напикано мушкато и повече не отвори уста, поне пред мене за славните дела на дедите си. Ти очевидно си забравил, но аз си спомняш, че дори те приканих на срещата ни за да сложим точка на диспута да донесеш саблята на дедо си от 1СВ с която си ронел царевицата, за да те нашляпам с плоското и по русофилското дупе, защото ако дедо ти е защитавал България то ти русофилецо най-безобразно я предаваш и съм сигурен, че дедо ти би ми благодарил за това... да не напомням отново, че днес България е член на НАТО, чийто най-глем враг е Русия. Денонощно български войници заедно с партньорите ни от НАТО жертват живота си на бойните полета, а ти предателю работиш в полза Московски Блядистан! Е това ако не е национално предателство, каква е дефиницията за такова?

Ще ви посъветвам и двамата с Политикономиста, да престанете да парадирате с делата, имането, образованието и т.н. на дедите си, защото дори при кастовото разделение има общества, некои по-висши, а други по-нисши и ако започнем да се сравнявам с вас двамата на тази база, ще се окаже че не само имам наследственото право да ви тъпча с галошите си, но спокойно мога предявя претенции да ми целувате подметките, както се изразява Политикономиста. За ваша радост галошите ми нямат подметки.

Венци, за дименцията един съвет - аз също като тебе започнах да забравям, но опитай с извара от конопена шума, поне веднъж дневно. Печени конопени семенца също помагат и ухаят много приятно.

Айде сега със здраве, не забравяй конопената шума Венци и престани да се вживяваш на водещ от "Говорит Москва", все пак си с българско поданство. Политикономисте и ти опитай конопа, че старостта на никого не прощава, ще дойде време и те ще започнеш да позабравяш като нас с Венци.

Аз съм решил скоро да отида за малко на санаториум, така де "хоспис" му казват по ново му, та не знам дали ще има интернетна връзка за да си бъбриме, но нещо започнах да се отегчавам тука та изглежда ще ви поизоставя за да наблегна на други занимания.

Сурвакар
цитирай
27. born - отношението към параолимпийците е ...
27.08.2016 17:28
getmans1 написа:
born написа:
blackpredator написа:
отношението към параолимпийците е същото към параблогърите
ей Гетю, ментален инвалид и му изтрили постинга ;(

В края на краищата и умствените инвалиди са инвалиди и трябва да се подхожда към тях с внимание и коректност . Коректно като МОК вероятно. Горкият човечец !


... Добра вечер Тартюфеле, тази вечер пак си засада и дебнеш да гръмнеш нещо в гръб, а!?

Не в гърба ти се иска май, а малко по-долу ?
цитирай
28. born - шибани руски инвалиди ще мислим. Що ...
27.08.2016 17:38
apostapostoloff написа:
шибани руски инвалиди ще мислим. Що ми дреме к@ра за тия скапани руснаци бе, аланкоолу?! Това вие, русофилистиците, само се чудите как да преливате от пусто в празно. Ще ни занимава Венка Червенка години наред с някакви келяви руснаци!

Нормалният човек се съобразява , уважава и помага на инвалидите. Дори и на умствените инвалиди като теб ! Колко пъти вече ти предлагам да ти изпратя парички да си купиш една свястна перука, като за пред хората. А ти отказваш. Другият въпрос, който ме озадачи е изказването ти за символичния ти орган който бил дремлив и който гордо наричаш "к@р". А то си е една малка скапана дърта "п@ш@а"
цитирай
29. theeconomist - Коледарче, точно заради тази агресивна посредственост, която декларираш в блога
27.08.2016 19:55
с такива като теб въобще не следва да се общува.
Мислиш де за голяма нещо, а всъщност си просто провокативно държащ се наглец с речник не на сурвакар, а на каруцар.
Аз не се млатя с геги с простолюдие като теб. За това има други начини.
Иди на санаториум да си лекуваш нервите и бъди така добър да внимаваш какво си пожелаваш. Може и да ти се случи!:-))))
цитирай
30. vencivaleri1951 - според мен патриотизъмът
27.08.2016 23:46
survakar007 написа:
[quote=vencivaleri1951]Много неща може да ми липсват


Русофилията ти идва в повече Венци. За Политикономиста има некакво оправдание защото твърди, че

Се формира в семейството и за това говоря за фамилни отличия. Ти нещо не си разбрал . Не аз а дядо ронеше царевица с наградата си. Такъв е бил. Протестът му че същите генерали които го наградиха със сабя и ходтайстват и за кръст след време командват при Владая и разстрела
Ти никого не би нашляпал защото си анонимен т. с страх те е да се покаже
цитирай
31. ramone - ...
27.08.2016 23:48
винаги ме е удивлявала широтата на мисълта на дискутиращите у блого - как е възможно от тема, посветена на руските параолимпийци, разговора да се изметне към Фердинанд, внук му бай Симо и бомбардировките над София!
Требва обаче да признаем, че коментара на икономиста (нумеро 23) е много добър. Не че немам забележки, ама коет е добро си е добро...
На колегите-атлантици (щот мен, без никой да ме пита съм пришит към тоя лагер) да им кажа само, че участието ни в Нато (също както и предишното ни във Варшавския договор) е сичко друго, но не и повод за национална гордост.
Спорно е дори, дали е необходимо зло.
И понеже тъй и тъй темата се измести, ще се върна на бомбардировките и по конкретно на "експлодиращите" играчки. Мисля си, че това е един от безбройните ни митове (веднага се сещам поне за още един) как некой се ни точи ножа на нас.
От сума народ съм чувал "как познава един, дето някаква писалка му гръмнала в ръцете". Да, ама аз се съмнявам. Ей го и Венци познава някой, дето му гръмнала топка в ръцете-споминал се наскоро (предполагам не от раните).
Добре бе, некой може ли да ми каже как е възможно да хвърлиш топка от километър височина (примерно) - какво ще остане от нея на земята? Всъщност задачката се усложнява още повече - топката е пълна с експлозив. Е, нема ли да избухне, бе дееба, като падне на земята? Същата е работата с писалките "Паркър"...
И всъщност, ако наистина е имало такива "експлодиращи" играчки, сигурно ли е, че американците са ги пускали от самолетите?
Некой има ли обяснение?
И въобще - като говорим разни неща, дет сме дочули на опашката в бакалията - що не си задаваме въпроса - е, ли аджеба възможно?
Ей го и Подводни, милият - он още не разбрал, че "Аферата по унищожаването на допинг пробите на американците" е партенка... Обаче забележете - в оригиналната партенка са изчезнали пробите от последните 16 години, а във версията на подводни - от 1990 година - незнайно как, са добавени още десет години.
Схващате ли ми мисълта?
цитирай
32. vencivaleri1951 - И е така Рамоне
28.08.2016 12:28
ramone написа:
винаги ме е удивлявала широтата на мисълта на дискутиращите у блого - как е възможно от тема, посветена на руските параолимпийци, разговора да се изметне към Фердинанд, внук му бай Симо и бомбардировките над София!
Требва обаче да признаем, че коментара на икономиста (нумеро 23) е много добър. Не че немам забележки, ама коет е добро си е добро...
На колегите-атлантици (щот мен, без никой да ме пита съм пришит към тоя лагер) да им кажа само, че участието ни в Нато (също както и предишното ни във Варшавския договор) е сичко друго, но
Схващате ли ми мисълта?

защото Светослав не е единичен случай с
аи София не беше голям град. Впрочем когато съдят Борис Йоцов министър, депутат и прочие го питат дали не чувства вина поне пред племенника си-Слави му беше такъв
Иначе разсъжденията ти относно механизма на взриа е опростен. Не винаги удара прави взрив. някои бомби нямят детонатор Аз съм присъствал на взривяването на бомба от войната -вероятно с развален детонатор Има и бомби с часовник които и
нанасят поражения след време-отнасят го спасители и зяпачи
За случая
Мама ми каза че Слави е намерил в близост до Търговската гимназия метална топка ,малко по голяма от билярдна. Внушавала че е тип Матрьошка Започва да я развъртва и.....бум...
цитирай
33. apostapostoloff - Никой не се интересува от
06.09.2016 06:24
тези идиотщини. Само десетина дърти червени маймуни си чешете езиците на тази идиотска тема в блогбегето. Защото сте червени идиоти, разбира се...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 2981957
Постинги: 764
Коментари: 12697
Гласове: 4266
Архив
Календар
«  Май, 2021  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31