Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2015 13:32 - "Имало едно време на Изток"
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 9954 Коментари: 24 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Този постинг е предизвикан . Предизвикан е от блогов "Тома Неверни" чието мото е"Такова животно нЕма щом я не съм го видЕл". Разядосан ми бе "Томата" най вероятно от иронична моя вметка спрямо американскити  колежки от студентските ми години. Той у нас е защитникОт на Америката. 
- Кой съм аз и с какво право мога да говоря така за този полубожествен народ и създател на съвремената цивилизация???
-Ами мога "Тома", от личен опит мога. Когато си живял години наред в съвсем близко съседство/общежитие/ с дадени хора, яли сте от един хляб, пили от една бутилка и се е случвало  да си разменяте пуловер, дънки ...и секрети можеш да имаш и по различно ммнение от това на Обама за предопределения народ. Тоест да разглеждаш американците като народ като всички други, със своите достойнства , но и смешни нещица.
Мислиш ли "Тома" , че е виц ако някой ти каже да гасиш радиоточката/не лампата/ когато спиш с девойче янки защото  сутринта ще я видиш дебидюс гола да стои мирно на "Союз нерушимый"? Знам, че мислиш, но не е . Правят го и виетнамците, но при тях нещата са непоправими. -те единствено  заради химна пускат точката:)  Впрочем тези симпатични дребосъци днес празнуват 40 години от "побоя" който нанесоха на чичо "САМ" Това е повод заради който ще пийнем довечера вкъщи.
Да се върнем обратно обаче към янките и по точно към опита който имам с тях.
Основният ми опит се казва Джейн с култовата фамилия Осуалд:)
Та Джейн учеше история на Китай с изучаване на китайски език. Следваше в Л-д по линия на профсъюзите/Баща и бил някакъв лидер в профсъюзите на работещите в Нюьоркския метрополитен/. Освнен по профсъюзна линия янки учеха и по спогодба за взаимен обмен, а и имаше някои които си плащаха учението-главно в изкуствата
С Джейн се запознах по отблизо при една откачена случка. Тя и още една нейна приятелка вдигнаха сериозна тревога зарад едно коте което се беше покатерило до края на пожарната стълба и мяукаше сърцераздирателно  страхувайки се да слезе. Казах им, да се махнат от площадката и то като огладнее или премръзне от вятъра/имаше силен вятър и за това рисково беше да се качи човек и свали котето/ ако не го грабне някой гларус ще си слезе само. Това за гларуса не трябваше да го казвам, защото дамите изпаднаха направо в истерия. То бяха вайкания, чупения на пръсти, телефони...Абе събраха цялото общежитие. Накрая дойдоха от пожарната и свалиха котето./ Дойдоха защото беше общежитие с много чужденци и кой знае колко са псували./  Американската групичка бе в екстаз-прегръщаха пожарникарите, плачеха от радост-бе спасено коте...
Тогава почнах да се питам за пръв път дали са в ред тези хора. Гледат новините спокойно по тв то, а там се отразяваха подробно боевете във Виетнам където загиваха хиляди, а се разчувстваха така силно за едно коте  , което на практика бе с почти нулев риск на заплаха. На другия ден Джейн ми донесе якето което и бях дал понеже бе излязла леко облечена, а аз живеех на първия етаж. Поканих я да изпием по бира в съседния пивбар/бирария/. Тогава не разбрах въпроса И дали поканата е "среща" Разбрах го доста по късно.
Урок 1ви "Тома"-когато янки те пита дали това е среща то отговорът решава проблема какво бельо да си сложи:)
Та когато разбрахсъщността на въпроса бе вече дошло време за ваканция. С Джейн решихме част от ваканцията да прекараме заедно. Желанието ни бе това да стане в САЩ, но аз направих голяма глупост и уведомих консулството  за намерението си и те заради баща ми/военен/ не ми разрешиха. Трябваше първо да отида, после да попиша и толкова. Тогава решихме Джейн да погостува в България
Ще се спра само на няколко неща които я впечатлиха.
-Красотата : " Слава, вие българите живеете в курорт-или на планина или на топло море.  Най вероятно и за това сте красив народ. Толкова хубави жени и мъже на куп никога не съм виждала.Аз трябва да блъскам години и като и ако остарея и ако съм събрала достатъчно ще мога да си позволя лукса да живея на подобно място"
-Липсата на престъпност. Още със самото идване/ не бях предупредил кога  идвам защото трябваше да кажа и с кого идвам, а мама щеше да почне "какво ще кажат съседите, службите ...Така щях да мина с едно "конско"/тя се шашна , че къщата ни отключена/баба ми беше отишла на пазар/, мансардата ми също. Бе пред нервен срив например когато и казах след вечеря в "Ловния парк" че е безнадежно да хванеме или извикаме такси посред нощ и в събота вечер и че ще се приберем пеша през "Борисовота".После  направо почувствах как се свлича в ръцете ми когато пред къпалнята "Дианабат" се засекохме с глупа африканци които се прибираха развеселени и пеейки в общежитията си в "Дървеница". С голямо напрежение вървеше и през плажаната ивица Слънчев бряг -Несебър нощем когато се прибирахме в квартирата в Несебър. Каза ми: " Слава, ако на мен ми се развали колата в някоя част на квартала ми/Бруклин/ то аз ще бъда или ограбена, или изнасилена или убита, или най вероятно ще ми се случат и трите неща заедно.
-Осигуреността." Слава, Вие не сте богата страна , но сте щастлива страна. Нямаш представа какво е да си безработен, да живееш "ипотекиран " живот и да се местиш от град на град зарад работата си като животно след пашата. Искрено ти завиждам..."

Урок2ри Тома Не подценявай страната ни и соца . Тези думи съм ги чувал не един път, а убеден съм, че си ги чувал и ти от студентите си преди години.

И като всяко нещо и тази истори я си има край. И той настъпи вероятно защото "Америка за България" не разбира българите:), а и обратното е вярно-българите не разбират Америка:)

Та бяхме решили с Джейн/това е следващата година/ да отидем да разпуснем в близкия Талин за седмица. Събрахме си парици/ Разбирай , тя ги даде/ и аз отидох да резервирам квартира и купя билети. По пътя срещнах приятел грузинец който отиваше да играе карти. Отидох и аз да убия време и взех , че проиграх парите. Казах и отначало , че са ми ги откраднали в метрото и тя почна да ме успокоява, да ми казва да не се ядосвам и тн. Даде ми на другия ден нови пари. Стана ми съвестно , купих бутилка вино и вечерта И казах как стоят нещата. Казах и и ..."Хирушима"  влезе в стаята ми То бяха обвинения, то бяха крясъци , сълзи...Изтърпях всичко мислейки си , че нощта ще постави всичко по местата си. Започнах да се сдобрявам, а тя " Остави ме" , не...и мислейки , че това са фасони "не я оставих".
На другия ден в стаята ми дойдоха нейната съквартирантка с гаджето си/арменец/ да вземат нейни неща които държеше при мен. Госпожицата гледаше на мен като на престъпник, арменецът се подхилваше и вдигаше съпричастно рамене.
След два дни Джейн седна при мен в Мензата и ми каза , че дълго мислела за случилото се. Най лесното било да ме остави, но било подло да се изоставя човек в беда още повече когато този човек е близък.  Готова била да забрави случилото се ако изкарам курс лечение при психолог или психиатър, тъй като съм имал склонност към насилие и хазарт. И аз погледнах на нея като нуждаеща се от подобна терапия. Казах и , че ще и върна до седмица парите и това беше единственото което казах. Станах и си тръгнах.

След време ме извикаха в районното управление. Мислех си , че някой ме е топнал за дребните търговии които вършех да си изкарам някоя рубла. Оказа се, че нещата са по сериозни. Претенции към мен имаше следствието. Една симпатична следователка-капитан ми каза , че срещу мен има оплакване от американска гражданака . За сега само устно, но при мой отказ да съдействам може да стане и писмено.
Казах и че са дивотии, а тя ми каза , че тези дивотии ако откажа лечение могат да станат сериозен проблем за мен. Че деянието което съм извършил е с подобен състав и в съветското законодателство. Че понеже става въпрос за американка , то и най вероятно ще има ефективна присъда за радост отначало за съветските пандизчии, а след обмена и за българските.Тоест терапията ми е била единствения шанс.
Ходих два месеца при психиатър. Излишно е да казвам, че Джейн проверяваше дали ходя редовно. В края на курса ми подари букет цветя. Връзката ни за мен обаче бе изчерпана. Джейн и сънародниците и които познавах погледнаха на оттеглянето ми като на неблагодарност, като на предателство. Тя толкова направила за мен, борила се , а аз...
По късно осъзнах, че Джейн наистина е правила всичко това с единствена цел-да ми помогне, да ме спаси от "пороците ми" Че нейният живот, а и този на сънародниците им е изтъкан от правила и закони и те изпадат в паника  и истерия ако кривнат- те или някой друг от "изтъканото" 
Така за тях профукани общи пари не по предназначение си е кражба, въпреки че си признал  и се си извинил, а близост след "остави ме" е престъпление независимо, че 
си легнала доброволно с голо дупе до насилника оставайки през ноща в жилището му.

За мен подобна психология е прекалено сложна. За мен еднакво би трябвало да се третират удоволствието което получаваш от комар например/разбира се ако нащата са под контрол/ и това което се получава от Нтия чифт нови обувки, които я се сложат, я не. Пълно безумие са също присъдите /придружени понякога от баснословни суми/ спрямо господа приютили за през ноща някоя госпожа  и не "чули " насериозно "Не"то
по време на любовната игра.

Не осъждам подобни нагласи и виждания. Просто не ги приемам и си позволявам да ги иронизирам от време на време.

Урок 3ти Тома." Не се ебавай с кинтите на хамериканците"

Урок 4ти Тома " Ако си живял подредено, скучновато, от "конкурс на конкурс":), не мисили че всички живеят така."
Ето "Икономист" отива в Бачево да лапа суджуци, а аз и ти ще лапаме мухи през празниците в София. Поне аз:)))


Гласувай:
14
0


Вълнообразно


1. blackpredator - мдаааа
30.04.2015 13:59
ако Джейн е била на 20 години и 3 месеца /имам такива съмнения/,
то тютю и кравутю, акО не са от Бруклин, а от Бусманци,
одма с останалите кратунковци, спецове по афромирикански ценности,
са те обвинили вече в педофилия.
край!
тоя постинг е another brick the wall....
цитирай
2. vencivaleri1951 - Малко трудно
30.04.2015 14:03
blackpredator написа:
ако Джейн е била на 20 години и 3 месеца /имам такива съмнения/,
то тютю и кравутю, акО не са от Бруклин, а от Бусманци,
одма с останалите кратунковци, спецове по афромирикански ценности,
са те обвинили вече в педофилия.
край!
тоя постинг е another brick the wall....


беше с 10 дена по голяма от мен. Къде беше тогава бе Блеки. Аз можех да я обвиня , че е посегнала на детето:)
цитирай
3. apostapostoloff - Кой ще ти чете ферманите бе,
30.04.2015 14:24
аланкоолу? Кой се интересува от житието на една мижитурка? Я оди се е.и!
цитирай
4. blackpredator - въопще не не се оправдавай Венци
30.04.2015 14:31
щом е била под 21, даже да сте пикали у пепелта да праите панички,
акт с малолетна!
достатъчно е за кратунковците ;)))

къде бях тогава?
на бригада
праех тераси у Родопите да засаждат смърчове и ели
и педофилствах де...;)))

хохохооо,
постол си мисли, че с косматия презерватив на главата си, афродисидентите у блога го смятат за нещо еректирало
то и половината кореноплоди у родния език, се са "глава"
цитирай
5. theeconomist - Браво кореш.........
30.04.2015 18:08
....още тогава си бил върху империалистките....!:-)))

След малко отпрашвам за Бачево, за суджуци не съм сигурен, но пастърва ще маам здраво.

Честит май, мир, уй и труд!:-))
цитирай
6. getmans1 - Венци, понеже ми се ...
30.04.2015 18:20
...струва, че се повтаряш значи знаеш и коментара ми само ще допълня „1001 нощ“ е действително детска книжка.
След джипа на иконома се сдоби с кожен салон за да си му на нивото, сега да не вземе да яздиш ... мухи? :)))
цитирай
7. vencivaleri1951 - Не, те бяха повечето след колеж
30.04.2015 18:34
[quote=blackpredator]щом е била под 21, даже да сте пикали у пепелта да праите панички,
акт с малолетна!
достатъчно е за кратунковците ;)))

къде бях тогава?
на бригада
праех тераси у Родопите да засаждат смърчове и ели
и педофилствах де...;)))

а ние след казарма. Това 21 дна година не важи ли само за алкохола и гласуването, щото си е ритуал при тях доколкото знам след абитуренския бал да го направят с гаджето в колата. Впрочем при тази акселерация как да познаеш коя /и кой/ е на 18 или 21. Четем що известни и богати хора изгоряха на тази "струна" Ей го сега ще ударят вероятно един много обещаващ и симпатичен футболист от Съндерланд. Чукало се девойчето например с половината клас, но изчукало и някой батко или чичко и хайде психиката му сериозно пострадала и давай парички. От друга страна кръвосмесителни оргии в Скандинавието и опиташ ли се ако си чужденец да предпазиш детето си ти го взимат. Наскоро четох автобиографична книга на Кински/баща/...Ебати отврата и ако го кажеш в слух това нашите соросоиди те почват , че си цървул, че си путинист, че не разбираш от демокрация и свобода...
цитирай
8. podvodni - Гусин Венци, хубаво си ги наредил ...
30.04.2015 18:35
Гусин Венци, хубаво си ги наредил историйките. Бравос!
Отдавна се знае, че най-голям стрес птицата преживява когато излезе извън клетката си.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Ами за кожения салон е проверимо бе Гети
30.04.2015 18:52
getmans1 написа:
...струва, че се повтаряш значи знаеш и коментара ми само ще допълня „1001 нощ“ е действително детска книжка.
След джипа на иконома се сдоби с кожен салон за да си му на нивото, сега да не вземе да яздиш ... мухи? :)))

Имам си го на фото Пасатчето Ще ти го пратя на лични
Колкото до язденето..."Ико" е новак на тази писта. Яздя от дете и преимущаствено собствен кон. В момента си нямам, но дай Боже скоро ще си имам. И да не кажеш че показвам стандарт, ще ти кажа , че кучетата ми струват повече от кон. /За издръжката говоря/ Сам му изоравам, жъна и вършея прехраната , а съседа ми го гледаше през делниците/ То и мангалите яздят бе гети, не само Борисов и ИКО:)))
Впрочем може би талона е по правилно да ти пратя щото може да съм се снимал специално за теб...Баси хухавелите Че аз тази кола съм я купил с две заплати бе химико четвърторазрядни. Да не е Ларборгини за да се хваля . Сега да не кажеш че със заплати се хваля:))) Почти на 10 години е . Пък и салона на Ико не струва защото запарва, а една част от моя е с еленска напа да е ми е по комфортно. Колкото до постинга пак ще кажа, че разсъждавате комплексарски. Цял живот си "опъван" и ти си е запаметило че това е норма за всички. Не е и слава Богу!
цитирай
10. vencivaleri1951 - Не бе, ядосвам се Ихтиандър
30.04.2015 19:00
podvodni написа:
Гусин Венци, хубаво си ги наредил историйките. Бравос!
Отдавна се знае, че най-голям стрес птицата преживява когато излезе извън клетката си.


Най нормално е всеки млад мъж докато се заблуждава , че е ловец , а не жертва да се пробва тук , там. Ако бях разказал същата история за рускиня, полякиня, чехкиная каквито истории има почти всеки бълтарин от моето поколение щеше да се приеме едно , към едно. Тук обаче става въпрос за янки, а щото в Копривщица и Плевенско/Гетито/ янки ьок и от там 1001 нощ. Комплекси на кастрати:)
цитирай
11. podvodni - Абе Венци, бива ли така да им се вр...
30.04.2015 19:31
Абе Венци, бива ли така да им се връзваш на елементарите?
Едва ли ще открия топлата вода ако кажа, че далеч по-лесно ще спечелиш спор с радиото отколкото с блоговите коне с капаци. Например със сурвачката.
цитирай
12. getmans1 - Оффф Венци, и това съм го чувал до втръсване пък като гледам, май много та е яд, че ще лапаш мухи през почивките ...
30.04.2015 21:43
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
...струва, че се повтаряш значи знаеш и коментара ми само ще допълня „1001 нощ“ е действително детска книжка.
След джипа на иконома се сдоби с кожен салон за да си му на нивото, сега да не вземе да яздиш ... мухи? :)))

Имам си го на фото Пасатчето Ще ти го пратя на лични
Колкото до язденето..."Ико" е новак на тази писта. Яздя от дете и преимущаствено собствен кон. В момента си нямам, но дай Боже скоро ще си имам. И да не кажеш че показвам стандарт, ще ти кажа , че кучетата ми струват повече от кон. /За издръжката говоря/ Сам му изоравам, жъна и вършея прехраната , а съседа ми го гледаше през делниците/ То и мангалите яздят бе гети, не само Борисов и ИКО:)))
Впрочем може би талона е по правилно да ти пратя щото може да съм се снимал специално за теб...Баси хухавелите Че аз тази кола съм я купил с две заплати бе химико четвърторазрядни. Да не е Ларборгини за да се хваля . Сега да не кажеш че със заплати се хваля:))) Почти на 10 години е . Пък и салона на Ико не струва защото запарва, а една част от моя е с еленска напа да е ми е по комфортно. Колкото до постинга пак ще кажа, че разсъждавате комплексарски. Цял живот си "опъван" и ти си е запаметило че това е норма за всички. Не е и слава Богу!


... Ма аз не съм ти крив за ремонта, че да си го изкарваш на мен.

И моля, не обиждай на химик четвърти, то е етап по пътя към съвършенството на чиито плодове се радвам, ЗАПОМНИ ГО !!!
Въпрос на личен избор е да се хвалиш СЛОВОХОТЛИВО с миналото си и ФУКЛИВО с данъчна декларация, това го може всяко хлапе.

Ей, умирате да покажете, че няма по-големи парвенюта от бивши комунистически буржоа и преходни мутри!

п.п. Главни в случая не крещят!
То като гледам и Подводния яко гледа да демонстрира парвеню-фасон ма го докарва твърде елементар.
цитирай
13. podvodni - 13. getmans1
30.04.2015 22:53
Гети, по инерция ли го карате в този стил или просто ви пере ината, та да затвърдите моето становище, че сте издялани от Витошки гранит?
Много хора и нехора пишат мемоари ( демек спомени) от отминали епохи от сантименталност, но никой не ги вини, че се хвалят.
А други си показват данъчните декларации поради гордост на която редица завиждат.
В днешната пазарна икономика има само две неща с които можеш да се похвалиш - минало или данъчна декларация. Извън тези два критерия се явяваш аутсайдер ( или поне така твърдят вси апологети на либерала).
И още, ти да не би да си мислиш, че бившата номенклатура ще остави всичко което е притежавала на някой професор от СУ, началник цех в "Кремиковци" или стрелочника от Сточна гара?
И това не е наш патент, а западняшко ноу-хау!
цитирай
14. bulgarinut57 - ВЕНЦИ, ЩЕ МЕ ИЗВИНИШ !!!
30.04.2015 23:29
14. podvodni - 22:53

"В днешната пазарна икономика има само две неща с които можеш да се похвалиш - минало или данъчна декларация. Извън тези два критерия се явяваш аутсайдер ( или поне така твърдят вси апологети на либерала).
И още, ти да не би да си мислиш, че бившата номенклатура ще остави всичко което е притежавала на някой професор от СУ, началник цех в "Кремиковци" или стрелочника от Сточна гара?
И това не е наш патент, а западняшко ноу-хау!"

А бе, подводен боклук,
някой казвал ли ти е, че си циничен простак или простак-циник ?

С този си "коментар" показваш, че си БЕЗРОДЕН ПОМИЯР !!!

Пак да ти напиша, 'щот' с твоя интелект ... , неграмотнико -

ТИ СИ

П О М И Я Р, малоумен !!!

Венци, извинявай, но такива боклуци скоро не бях чел.
По нищо не се различава от економчето.

Хора без ДОСТОЙНСТВО, може би с пари ...

цитирай
15. vencivaleri1951 - ето ти за по лесно автобиография
30.04.2015 23:57
[quote=getmans1][quote=vencivaleri1951][quote=getmans1]...
Роден съм в полупрогресивно семейство/ прогресивно по баща, не дотам по майка/
Баща ми от село, партизанин, фронтовак кавалер на ордените за храброст и много редкия Сталин/ редък , не защото е висок "карат" а защото Сталин нарежда да престане да се сече когато разбира , че е създаден./ Майка ми от неправилна интелегентска прослойка, но никой не избира майка си "господа съдебни заседатели"
Правилният дядо ми направи опинци, а неправилният ми подари за абитуренския бал Саламандър. После отидох в казармата, но от както свалих войнишките обувки общо взето все съм на Саламандър, но не забравям обаче и за опинците. На кон се качих преди да навърша 10 години. В прогимназията измолих правилния дядо да остави жребчето на кобилата му. Той се съгласи при определени условия които изпълних. При неправилният дядо за пръв се качих на кола-фашистка, Мерцедес модел от 30те.
Първата кола /лична/ на баща ми бе Москвич 403 от витрината на ЦУМ.След това сме имали и други. Първата моя кола/подарък/ бе Жигула . Втората купих с помоща на Филип Димитров/компенсация за неправилно уволниние/-Мазда 323F Откраднаха я и се зарекох от тогава да не купувам нова кола. Имал съм след това ДЕУ, Опел и Пасат днес Имам красива съпруга и красива дъщеря. Първата е най хубавият философ който съм виждал, а втората е "дипломирана" красавица-Мис е в началото на хилядолетието, но се задоми и не разви кариера в тази област . Въпреки че и тя е руска възпитаничка, с протекцията на Позитано20:) работи в администрацията на американска фирма. Тоест Америка дойде при нея и няма нужда да емигрира. Имам двамавнука " летящи холандци" и като го казвам това не се шегувам:) За повече подробности във фейса им:)
Понастоящем съм пенсионер, реститут и личен трол на Путин.
цитирай
16. vencivaleri1951 - Виж в бившата номенклатура имаше
01.05.2015 00:04
bulgarinut57 написа:
14. podvodni - 22:53

"В днешната пазарна икономика има само две неща с които можеш да се похвалиш - минало или данъчна декларация. Извън тези два критерия се явяваш аутсайдер ( или поне така твърдят вси апологети на либерала).
И още, ти да не би да си мислиш, че бившата номенклатура ще остави всичко което е притежавала на някой професор от СУ, началник цех в "Кремиковци" или стрелочника от Сточна гара?
И това не е наш патент, а западняшко ноу-хау!"

А бе, подводен боклук,
някой казвал ли ти е, че си циничен простак или простак-циник ?

С този си "коментар" показваш, че си БЕЗРОДЕН ПОМИЯР !!!

Пак да ти напиша, 'щот' с твоя интелект ... , неграмотнико -

ТИ СИ

П О М И Я Р, малоумен !!!

Венци, извинявай, но такива боклуци скоро не бях чел.
По нищо не се различава от економчето.

Хора без ДОСТОЙНСТВО, може би с пари ...доста професори и академици което не може да се каже за днешната.
Езикът на "економчето" е предизвикан/няма моето търпение просто/ и това " да си сравним данъчните декларации" е негово предложение в блог бг, а аз само го подкрепих, като добавих " да си сравним и фамилните ордени получени в бран" щото много патриот, много юнак в блог бг. Е чакаме двамата вече две години и май няма да дочакаме
цитирай
17. podvodni - 15. bulgarinut57
01.05.2015 00:33
Хи-хи-хи, май съм бръкнал там където най-много боли - в съзнанието и съм разбъркал, с две-три изречения, 25 годишни натрапвани мантри.
Кефя се когато правя това нещо!
И да, позна, наистина съм циничен, даже минавам и за простак, но това не ми пречи да казвам нещата такива каквито са.
А ако искаш да бъдеш заблуждаван от някого, то няма да бъда аз.
А пък ако искаш да се зсамозаблуждаваш - твоя воля.

Всъщност, заеш ли колко ми дреме какво мислиш ти и подобните тебе за мен?
Нямаш, ни то ти нито който и да е, нужните качества та да ми бъдете авторитети.

И последно, времето за подлагането на другата буза отдавна мина - има няма 100 години.
Епохата вече е друга!
цитирай
18. getmans1 - А бе, Венци кой ти иска биографията бе, ...
01.05.2015 08:30
... така както си тръгнал да не вземеш да си напишеш и мерките на целия род?!
А моля те недей, не вярвам някой да има желание да ви купува ероточно бельо за ЧРД.

Вий с Подводния какви ли не прескундаци сте в състояние да направите само и само да избягате от акцента на написаното, нито аз нито американците сме виновни за кражбите, фукните и хемороидите ви!

Ади бегайте на манифестация да се правите на солидарни трудещи се и да не забравите плакатите те са като пропуски „наш човек“!
цитирай
19. vencivaleri1951 - Ако кажеш сега,че
01.05.2015 09:12
getmans1 написа:
... така както си тръгнал да не вземеш да си напишеш и мерките на целия род?!
А моля те недей, не вярвам някой да има желание да ви купува ероточно бельо за ЧРД.

Вий с Подводния какви ли не прескундаци сте в състояние да направите само и само да избягате от акцента на написаното, нито аз нито американците сме виновни за кражбите, фукните и хемороидите ви!

Ади бегайте на манифестация да се правите на солидарни трудещи се и да не забравите плакатите те са като пропуски „наш човек“!


и хамериканците нямат пръст в тази манифестация и, че не празнуваме напомняйки за тяхно събитие.
цитирай
20. kbalenciaga - Не ви ли омръзна?
01.05.2015 09:26

Едни и същи видно платени писачи, да пишете едни и същи нескончаеми постове?
Не ви ли омръзна да бъдете постоянно напомпани на Първа страница?
Не ви ли омръзна да участвате в тези абсурдни Циркове?
Отново, и отново, и отново... да се се правите на големи врагове помежду си, след като всички ЗАЕДНО участвате в тези манипулации и измами насочени срещу българския народ, управлявани от едни и същи ваши господари - Червените олигарси?

Не ви ли омръзна?

цитирай
21. vencivaleri1951 - ще се учудите,
01.05.2015 10:11
kbalenciaga написа:

Едни и същи видно платени писачи, да пишете едни и същи нескончаеми постове?
Не ви ли омръзна да бъдете постоянно напомпани на Първа страница?
Не ви ли омръзна да участвате в тези абсурдни Циркове?
Отново, и отново, и отново... да се се правите на големи врагове помежду си, след като всички ЗАЕДНО участвате в тези манипулации и измами насочени срещу българския народ, управлявани от едни и същи ваши господари - Червените олигарси?

Не ви ли омръзна?но съм абсолютно съгласен с Вас. И за олигарсите, и за "помпите"
Смразването е изпитан метод от древноста" Разделяй и владей"
Бих поспорил с вас за цветовете обаче. Ще кажа , че олигарсите/каквото и да значи това/, мошениците, и хамелеоните цвят нямат. Аз съм "червен" станишев не е. Имам добри познати и приятел с консервативно мислене/тоест десни/ , но Борисов такъв ли е? То е като надбягванията с колесници едно време. Императорът стиска палци за "зелените" , Сенатът стиска палци за друг цвят/не помня какъв беше/ и го играе на опозиция. После като се гътне или гътнат цезаря някой от сенаторите го замества и "стиска палци" за зелените. Така е и при нас. Слагат ни/с наше позволение и удоволствие/ някакъв плащ на гърбовете и ни впрягат и плющят над нас камшиците...
цитирай
22. getmans1 - А бе, прескундак ...
01.05.2015 13:24
vencivaleri1951 написа:
getmans1 написа:
... така както си тръгнал да не вземеш да си напишеш и мерките на целия род?!
А моля те недей, не вярвам някой да има желание да ви купува ероточно бельо за ЧРД.

Вий с Подводния какви ли не прескундаци сте в състояние да направите само и само да избягате от акцента на написаното, нито аз нито американците сме виновни за кражбите, фукните и хемороидите ви!

Ади бегайте на манифестация да се правите на солидарни трудещи се и да не забравите плакатите те са като пропуски „наш човек“!


и хамериканците нямат пръст в тази манифестация и, че не празнуваме напомняйки за тяхно събитие.


... между двете сложих пауза, ти пак ги омешаш, Кисинджър ряпа да яде!
цитирай
23. vishnichka - Привет, господин Венци,
01.05.2015 17:26
абстрахирам се от всичката политика, в която сте се развихрили пак, но това го прочетох още вчера и много, много ми беше интересно! Посмях се от сърце (на финалното изречение пет минути) и някак си веднага ме прати при една класика: ... ако някой срещне някой в цъфналата ръж, и целуне този някой някого веднъж, то нима ще знае всякой, де, кога веднъж някого целувал някой в цъфналата ръж...

Нужни са мостове между опоненти, и хора с търпение да ги градят, надявам се да не забравяте, че всяка дискусия с тон в границите на едно нормално възпитание и човешка култура е много по-полезна както за четящите ви, така и за самото ваше добро настроение!

Честит празник!:)
цитирай
24. vencivaleri1951 - "Вишничке" благодаря за поздравленията за празника!
02.05.2015 19:46
vishnichka написа:
абстрахирам се от всичката политика, в която сте се развихрили пак, но това го прочетох още вчера и много, много ми беше интересно! Посмях се от сърце (на финалното изречение пет минути) и някак си веднага ме прати при една класика: ... ако някой срещне някой в цъфналата ръж, и целуне този някой някого веднъж, то нима ще знае всякой, де, кога веднъж някого целувал някой в цъфналата ръж...

Нужни са мостове между опоненти, и хора с търпение да ги градят, надявам се да не забравяте, че всяка дискусия с тон в границите на едно нормално възпитание и човешка култура е много по-полезна както за четящите ви, така и за самото ваше добро настроение!

Честит празник!:)


Позабрави ти гусина Венци:(
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3163005
Постинги: 814
Коментари: 13590
Гласове: 4478
Архив
Календар
«  Септември, 2021  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930