Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.10.2010 03:52 - За десният гняв, който всъщност е ляв или Първанов защо уби Патрокъл...?
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 3346 Коментари: 14 Гласове:
2

Последна промяна: 07.10.2010 00:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От няколко месеца чета постингите на няколко гневи млади и не до там млади господа заявявайки себе си като десностоящи в кординатната система. Тези господа колкото и странно да звучи ми напомнят с някои от постингите си моята младост/за това ги нарекох и млади/ Бяха ме уредили като статист към една трупа и си докарвах не лоша сума към стипендията. Общо взето разхождах театрални костюми на сцената срещу 6 рубли на вечер. Та един ден моделиера на трупата/евреин и гей/ скочи на една от пробите  на костюм срещу мен и ми каза, че не можело на едната проба да бъда десностоящ, на другата лявостоящ и взе да намества "достойнството" ми в правилния крачол. Аз до тогава не знаех, че трябва да съм или лявостоящ или дясно-стоях си където ми падне:). Пък и от къде да знам. Абитуренския костюм го взех конфекция, а после тези които ми връчваха "костюмчетата" в ШЗОто бяха изглежда широкоскроени хора и им бе все тая къде си го нося :) И ето аз не знаейки какъв съм се разгневих и ръката ми някак си сама намери брадичката на еврейчето. Не само, че го намери , но и устата "сама промълвила"-жид вонючиы тоест чифут миризлив. Не знам защо го казах ,еврейка ме беше уредила на тази работа /а и кой да те уреди ако не евреика на такава блага служба/, и други екстри получавах от нея...но го казах  . После  се именувах, писах обяснения , почти до дело се стигна...Питате ме защо ги пиша тези неща и какво има общо с десния гняв...Има, много има. Чета както казах постингите на тези дясностоящи блогъри и ми се струва, че те викат от дясно , но издуват левия крачол. Издуват се като при зъбобол, като при заклещена херния и много ги боли. Боли ги главно заняколко неща. Най голямата им болка са  защо парите пак при тях са ги подминали и са отишли на друго място/неправилното/. Четеш постингите, все едно четеш "Манифеста"  ...Червени олигарси, експлоататори, крадци, корумпирани...съд за тях, куршум за тях...Не казвам, че гневът е несправедлив, но гневът срещу собствеността, срещу несправедливото разпределение и преразпределение по дефиниция е ляв гняв.
Прочетете речите на Стамболийски, законите гласувани срещу неприлично забогателите в смутните времена на войните и ще видите колко си приличат постингите на десните ни блогъри. Гневът на Стамболийски бе ляв гняв. /Това, че му резнаха главата бе десен гняв:( /  Втората болка на десностоящите е Русия. Това, че Русия е по дясна от доста страни в Европа няма значение. Ленин е от там, Аврора там е гръмнала...да мре Русия. И почват едни едни писания...Да им затапим газта, да зарием наново Белене...Ама газ откъде, ток от къде...? Не ги интересува десностоящите...ток от братска Турция, газ от демократичен Иран...Това е, затапваме руските тръби, чупиме Белене...Добре, добре, но не ви ли прилича на чупенето на машини през 18 ти век. Това не е ли пак издуване на левия крачол? Третата болка на десностоящите е Първанов. Да погледнем за него в блоговете...милиардер с имоти в Дубай, Швейцария и Сирищник..., курвар /куп любовници се изреждат плюс малолетна с трипер/, убиец на защитени животни-бракониер...създал олигархията, групировките...Вероятно има още прегрешения които съм попуснал, но този гняв пак издува левия крачол/милиардите, имотите , олигарсите, а и отстрелът на козела това си е пак гняв на зелените които в цял свят са отляво на центъра/  Защо Патрокъл ли? Ами по последни сведения не Хектор, а Първанов го е бастисал и Ахил по погрешка е изтребил хиляди троянци вместо да погледне към "Позитано" и "Дондуков" Впрочем и сръднята на Ахил е лява :)  Нали си спомняте че той се скарва с Агамемнон и Менелай зарад преразпределението...на плячката. /Гепват му робинята и той хвърля доспехите.../ Ето защо четейки постингите имам онова странно усещане от младини когато добронамереното и усърдно еврейче се опитваше да въведе ред в крачолите ми.


Тагове:   гняв,


Гласувай:
4


Вълнообразно


1. vmir - Опасявам се, че написаното е напълно вярно.
06.10.2010 07:12
И така дясното става ляво, а лявото - дясно, а после логично следва ревът: "Кой ни открадна демокрацията?". Тъпо.
цитирай
2. blackpredator - :)
06.10.2010 07:57
Много си прав. Някои хора са недоволни, че са изпаднали от първичният бульон на протобуржоазията и личната им еволюция ги е поставила не на върха на хранителната верига. Оттам и блеенето. Ъхъ-ъхъ демокрасите-егалите-фратерните.
Другото ръкавелно мислене, е да забравят, че всичко вече е търговия. Руският газ и другите там екстри, отиват в по-голяма степен в Западна Европа, но не съм чул оттам да се оплакват, че им пищят ушите от ехото на залпа на Аврора. Е има призиви за дивергенция, но това си е антимонополна мярка.
При нас не овцете изядоха хората, а хората овцете и племенните стада. И машините и тухлите, напук на Англия. Електоралната жакерия все още води до феодБГ.
Виж за Първанов не съм съгласен с теб. Тоя пригладен мазен рошльо, се прави на Ришельо.
Аман от кардинали. Оставам атеист.

пп Най-са забавни ериниите. Всяка от тях, се изживява като Шарлот Корде.
цитирай
3. vencivaleri1951 - На мен пък Първанов ми се издигна в очите...
06.10.2010 13:12
blackpredator написа:
Много си прав. Някои хора са недоволни, че са изпаднали от първичният бульон на протобуржоазията и личната им еволюция ги е поставила не на върха на хранителната верига. Оттам и блеенето. Ъхъ-ъхъ демокрасите-егалите-фратерните.
Другото ръкавелно мислене, е да забравят, че всичко вече е търговия. Руският газ и другите там екстри, отиват в по-голяма степен в Западна Европа, но не съм чул оттам да се оплакват, че им пищят ушите от ехото на залпа на Аврора. Е има призиви за дивергенция, но това си е антимонополна мярка.
При нас не овцете изядоха хората, а хората овцете и племенните стада. И машините и тухлите, напук на Англия. Електоралната жакерия все още води до феодБГ.
Виж за Първанов не съм съгласен с теб. Тоя пригладен мазен рошльо, се прави на Ришельо.
Аман от кардинали. Оставам атеист.

пп Най-са забавни ериниите. Всяка от тях, се изживява като Шарлот Корде.


Толкова пороци на едно място-няма познат грях не извършен от него, а срещу него едни ангели...Ришельо само вода може да му носи:)))) Колкото до ериниите -всеки устремил се към властта тръгва с техния хъс. Окопавайки се обаче в нея, кротва и се превръща в сговорчива и съпричастна весталка:( Именно за товаси мисля , че примерът Ви с Корде не е най точният. В блога всички говорим като нея, но попаднем ли терена на властта почваме да се държим като типични държанки:(
цитирай
4. velichka84 - забравихте госпожиците
06.10.2010 13:39
недейте така, не пишат тук само млади (и не толкова млади) господа, а и госпожи и госпожици. В 21 век не е коректно да ни забравяте.
Колкото до Русия, аз Ви писах вече, че не ни засяга много. Страната е между 53 и 60 място на развитие (според институцията, правила изследването) и много-много не ни интересува. Да, има много ресурси, но пък не виждам какво полезно правят с парите от продаването им.
Не мисля,че ние сме прекъснали тръбите за руски газ и не ние сме причината да не се построи Белене. Не забравяйте,че БСП сключи договорите, а останахме без газ през най-лютата зима,за да си спомним друг един период на студ и дефицити. Къде потънаха милиардите за Белене?
Аз честно казано нямах нищо против те да строят, предложиха добра цена, уж щели и старата техника там да купят за 200 милиона бла бла бла. Техниката изнесоха де, ама не внесоха нищо. Те руснаците са добре в изнисането. И много добре знаете, че казвайки руснаците, ние нямаме предвид братското население,а управниците им,които са дори по-лоши и от нашите. Е, Путин поне ще им забрани от 2015 да пушат, грижи се човекът за тяхното здраве.
Нека да крадат милиарди от нас, европейска страна сме, може да помогнем, но не вярвам,че някоя руска пенсионерка е видяла и стотинка от тези пари.
Но Вие знаете по-добре, господин сте все пак, и то на възраст.
Между другото, в 21 век е политически некоректно да се говори с пренебрежение към еврейте и хората с различна сексуална ориентация, но като човек от 20 век, на Вас това ви е позволено.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Величке...
06.10.2010 14:25
На мен поста ми беше към точно определени господа и те са ме разбрали. Къде видяхте отрицателно отношение към евреи и с различна секс ориентация. Напротив иронизирах собственото си поведение, собствената си некомпетентност по онова време относно облеклото. Казах още че на тази работа ме е уредила еврейка. При това много близка еврейка:) Съпоставяйки някои блогъри стоящи днес от "дясно" с моето разбиране или по точно неразбирана относно крачолите на панталона:) иронизирах опитите им да представят личните си усещания за справедливост через десни идолгеми. Според мен не става. Пиятен ден.
цитирай
6. blackpredator - :)))
06.10.2010 14:37
Имах предвид коментиращите еринии тук-таме;))
цитирай
7. velichka84 - ок
06.10.2010 16:06
сори, малко съм май прекалено сензибилизирана на тема „еври„, признавам си. В Германия тази дума е като обидна, казват им „Израелис„. Иначе ми хареса историята, напишете повече под формата на разказ например за студентството си, мисля че това би било доста интересно,защото тази държава вече я няма и е като научна фантастика. Би било интересно. Голям съм фен на руския хумор, ако имате смешни истории, много бихме се зарадвали. За мен по-добри комедии от техните няма, а и другите филми не са лоши, зависи от късмета. Малко с гузна съвест ги тегля, но и без това няма от къде да се купят...
цитирай
8. velichka84 - за комедиите
06.10.2010 16:11
няма нация,която така може да се смее на себе си! Българите се обиждаме от най-дребното (тоалетната), ама руснаците се спукват от смях за всичко. Знам,че често не им е било до смях, но просто няма втори такива. Радвам се,че взели да купуват обикновени руснаци разните му апартаменти на морето. За предпочитане са пред шантавите англичани, които само пиеха. Да видим,дали догодина руснаците пак ще дойдат, дано да имат повечко парички, но те май и без пак си се кефят. Чух даже,че са ходили на българска църква,браво. Аз преди всичко руски евреи познавам от университета и рускини, но те бързо гледаха да се омъжат за немци и напуснаха, а бяха много умни момичета.
цитирай
9. raders - хм
06.10.2010 19:31
Обратната постановка също е валидна. Какво да кажем за лявостоящите, които все още пеят интернационала и радеят за равенство, а междувременно по някакъв начин станаха собственици на консорциуми. А и за другите лявостоящи, които все още громят американския империализъм, а децата им кой знае защо живеят в Америка /а не, примерно, в Северна Корея или Куба/.
цитирай
10. vencivaleri1951 - В Куба никак не е лошо да се живее...Повярвяй ми:)
06.10.2010 20:07
raders написа:
Обратната постановка също е валидна. Какво да кажем за лявостоящите, които все още пеят интернационала и радеят за равенство, а междувременно по някакъв начин станаха собственици на консорциуми. А и за другите лявостоящи, които все още громят американския империализъм, а децата им кой знае защо живеят в Америка /а не, примерно, в Северна Корея или Куба/.


Разбира се ако си чужденец:( Не са малко страните където се става на крака щом прозвучи "Интернационала", при това страни към които гледаме със завист. Иначе сте прав по същество. Общо взето за това ми е и поста. Как от дясно мечтаят за експроприация, как някои тръгнали с ляви лозунги станаха Национално9отговорен капитал и мечтаят за нулеви ставки на данъците и обезсмисляне на профсъюзите да кажем...
цитирай
11. didslpole - Ляво у нас няма
07.10.2010 04:48
Има само лява демагогия. Понеже съм извън координатната система, която явно е
доста объркана, защото Христос е супер ляв, като казва, да дадем втората си риза на ближния, и че по-скоро камила ще мине през иглени уши, отколкото богаташ да влезе в рая. Освен тнова крайно лявото и крайно дясното подозрително си приличат. А това, че хората бяха ограбени от елита на уж лявата партия, която беше един колективен десен собственик на цялата държава, си е истина и не е нужно да си ляв или десен за да си бесен, особено ако не си закачил от голямата държавна баница. Това , че комунизмът бил ляв е пълна простотия.Това си беше теокрация, феодализъм както османския, при който всичко принадлежи на султана, а той раздава владения за временно ползване според верността и заслугите. И всички у нас искаха да са заслужили, да са на държавната ясла по близо до трона. Какви ли не заслужили имаше.
Сега заслужилите заслужено са заслужили капиталисти и продължават да служат, но вече на новия бог-парата. С подобна заслужила измет няма начин да не сме на дъното по доходи и корупция. В България няма легитимен елит, който да може да докаже произхода на парите си с документи от началото на прехода до днес. Дори свестните трябваше да крадат и крият данъци, ако искат да не фалират. Едно общество без легитимен елит и средна класа е неустойчиво, а демокрацията илюзия, защото демокрация се прави от заможни и независими хора, а не от робите на труда. В целият свят либерализмът се е развихрил и цената на труда пада. А кажете ми когато трудът се продава под себестойността си, кой фалира. Кризата ще продължи на почивки следващите двайсет-трийсет години, а жизненият стандарт на запада дори ще спада, а ние сме част от него и то най-бедната част.С други думи сме обречени да вегитираме в задния двор на ЕС.
цитирай
12. vencivaleri1951 - за11
07.10.2010 12:03
Христос не винаги е толкова ляв/...Кесарю-кесарово/,а това с камилата говадите от контекста. Така, че по скоро е в център-ляво. Може да се каже, че е депесар:) Все пак е друга тема на чий билборд ще го сложим на следващите избори:) Тук аз единствено се обърнах към онези "супер десни" блогъри които по цял ден сбират легиони да унещожават лявото. Лустрират, взимат пенсии, бутат паметници, затапват тръби и като чуят Уорлик да казва:- Скачай-питат само-Колко-независимо , че той може би го е казал това на кучето си:(
цитирай
13. pitashtia - Така ще е
11.10.2010 00:13
На умряло куче нож вадят и лаят, лаят, без да предложат нещо просто-ревизия.
Който не може да докаже произхода на имането си, да върне на обществото в двоен размер сумата, за която няма обяснение откъде я е взел. Примерно има 100 милиона, но за 2 няма документи. Глобата 4 милиона. Или смрадлив земеделец е накупил земя и техника, а в данъчни декларации за толкова пари няма, защото идиотите въпреки, че не плащаха данъци, криеха за всеки случай.
Ей на това му се вика дясно. Ред, дисциплина, законът над всички.Защото кучето скача според тоягата.
цитирай
14. анонимен - интим знакомства в костанае
01.12.2011 04:51
<a href=http://www.sapg.aptekaon.in/skachat-igru-3d-znakomstva.html>Скачать игру 3d знакомства</a>
<a href=http://www.sxr.aptekaon.in/intim-znakomstva-v-sergievom-posade.html>Интим знакомства в сергиевом посаде</a>
<a href=http://www.zhdanovka.c0t.biz/agentstvo-znakomstv-kazan.html>Агентство знакомств казань</a>
<a href=http://www.ejnak.aptekaon.in/kvalifikacionnie-raboti-po-pedagogike.html>Квалификационные работы по педагогике</a>
<a href=http://www.wktn.aptekaon.in/znakomstva-tolyatti-mamba.html>Знакомства тольятти мамба</a>
<a href=http://www.zbarazh.kedija.com/sving-znakomstva-onlayn.html>Свинг знакомства онлайн</a>
<a href=http://www.zkldg.aptekaon.in/raboti-masterov-fotoshopa.html>Работы мастеров фотошопа</a>
<a href=http://www.cdh.aptekaon.in/sayt-znakomstv-meta-ukraina.html>Сайт знакомств мета украина</a>
<a href=http://www.wriit.aptekaon.in/seks-doma-i-na-rabote.html>Секс дома и на работе</a>
<a href=http://www.enau.aptekaon.in/eroklas-ru-sayt-znakomstv.html>Eroklas ru сайт знакомств</a>
<a href=http://www.vofaw.aptekaon.in/ctg-4-5.html>Вахта за границей вакансии</a>
<a href=http://www.aleksandrija.purihost.com/znakomstva-love-moskva.html>Знакомства лове москва</a>
<a href=http://www.exjb.aptekaon.in/besplatnie-znakomstva-bez-registracii-samara.html>Бесплатные знакомства без регистрации самара</a>
<a href=http://www.nkruo.aptekaon.in/rabota-za-rubejom-nalog.html>Работа за рубежом налог</a>
<a href=http://www.bershad.gettingstart.com/znachenie-dnya-znakomstva.html>Значение дня знакомства</a>
<a href=http://www.yjrd.aptekaon.in/www-spaces-ru-znakomstva.html>Www spaces ru знакомства</a>
<a href=http://www.lyvpg.aptekaon.in/vakansii-yrista-v-simferopole.html>Вакансии юриста в симферополе</a>
<a href=http://www.volchansk.tvrf.biz/seks-znakomstva-minsk.html>Сэкс знакомства минск</a>
<a href=http://www.gerca.amania.web.id/posmotret-znakomstvo-so-spartantsami.html>Посмотреть знакомство со спартанцами</a>
<a href=http://www.wxk.aptekaon.in/znakomstvo-za-rubejom-fdating-com.html>Знакомство за рубежом fdating com</a>
<a href=http://www.scsgi.aptekaon.in/vakansiya-uborshica-velikiy-novgorod.html>Вакансия уборщица великий новгород</a>
<a href=http://www.exvq.aptekaon.in/luchshiy-besplatniy-sayt-seks-znakomstv.html>Лучший бесплатный сайт секс знакомств</a>
<a href=http://www.gnwpt.aptekaon.in/ctg-4-4.html>Блок моторс вакансии</a>
<a href=http://www.scadsiceara.c0t.biz/realnie-sayti-znakomstv-s-inostrantsami.html>Реальные сайты знакомств с иностранцами</a>
<a href=http://www.vqzh.aptekaon.in/neryngri-seks-znakomstva.html>Нерюнгри секс знакомства</a>
<a href=http://www.oquvv.aptekaon.in/sayt-pravitelstva-kirovskoy-oblasti-vakansii.html>Сайт правительства кировской области вакансии</a>
<a href=http://www.pamisoofari.addmyads.com/znakomstva-ruruto-com-kamensk-shahtinskiy.html>Знакомства ruruto com каменск шахтинский</a>
<a href=http://www.sgmv.aptekaon.in/znakomstva-10-18.html>Знакомства 10 18</a>
<a href=http://www.mrivv.aptekaon.in/uzlovaya-tulskoy-oblasti-vakansii.html>Узловая тульской области вакансии</a>
<a href=http://www.pmq.aptekaon.in/sayt-znakomstv-ekaterinburg-besplatno.html>Сайт знакомств екатеринбург бесплатно</a>
<a href=http://www.jpbpv.aptekaon.in/programma-proforientacionnoy-raboti-v-shkole.html>Программа профориентационной работы в школе</a>
<a href=http://www.brody.goclickhost.com/vebkamera-onlayn-znakomstva-bez-registratsii.html>Вебкамера онлайн знакомства без регистрации</a>
<a href=http://www.berdichev.hipacia.info/shabloni-fraz-dlya-znakomstva.html>Шаблоны фраз для знакомства</a>
<a href=http://www.glinjany.amania.web.id/intim-znakomstva-n-tagil.html>Интим знакомства н тагил</a>
<a href=http://www.slceh.aptekaon.in/ctg-8-4.html>Работа в фотошопе 5</a>
<a href=http://www.nzaxg.aptekaon.in/ufms-frunzenskogo-rayona-chasi-raboti.html>Уфмс фрунзенского района часы работы</a>
<a href=http://www.qefg.aptekaon.in/10-let-so-dnya-znakomstva.html>10 лет со дня знакомства</a>
<a href=http://www.znleq.aptekaon.in/ctg-6-2.html>Вакансии кладовщик саратов</a>
<a href=http://www.aleksandrija.purihost.com/seks-znakomstva-mihaylovka.html>Секс знакомства михайловка</a>
<a href=http://www.jcws.aptekaon.in/znakomstva-besplatnie-chita.html>Знакомства бесплатные чита</a>
<a href=http://www.zgvl.aptekaon.in/sayt-znakomstv-love-ru.html>Сайт знакомств лове ру</a>
<a href=http://www.owtcf.aptekaon.in/moskva-mirovoy-sud-vakansii.html>Москва мировой суд вакансии</a>
<a href=http://www.vishnjovoe.tvrf.biz/intimnie-znakomstva-v-astrahani.html>Интимные знакомства в астрахани</a>
<a href=http://www.ojk.aptekaon.in/intim-znakomstva-chernigov.html>Интим знакомства чернигов</a>
<a href=http://www.wnc.aptekaon.in/gey-znakomstva-velikiy-novgorod.html>Гей знакомства великий новгород</a>
<a href=http://www.xchv.aptekaon.in/sayt-znakomstv-dlya-polnih-ukraina.html>Сайт знакомств для полных украина</a>
<a href=http://www.dmm.aptekaon.in/seks-znakomstva-g-belgorod.html>Секс знакомства г белгород</a>
<a href=http://www.lnuxv.aptekaon.in/ctg-8-4.html>Перевод текстов на дому вакансии</a>
<a href=http://www.alupka.purihost.com/intim-znakomstva-tatarstana.html>Интим знакомства татарстана</a>
<a href=http://www.bomx.aptekaon.in/gazeta-intim-znakomstv.html>Газета интим знакомств</a>
<a href=http://www.zkldg.aptekaon.in/ctg-8-4.html>Осенние работы на пасике</a>
<a href=http://www.pnfzr.aptekaon.in/zavod-detskogo-pitaniya-faustovo-vakansii.html>Завод детского питания фаустово вакансии</a>
<a href=http://www.ankd.aptekaon.in/mejdunarodniy-sayt-znakomstv-love-mage.html>Международный сайт знакомств love mage</a>
<a href=http://www.iumpw.aptekaon.in/rabota-ohrannikom-v-sergievom-posade.html>Работа охранником в сергиевом посаде</a>
<a href=http://www.velikij.addmyads.com/seks-znakomstva-butovo.html>Секс знакомства бутово</a>
<a href=http://www.wjgl.aptekaon.in/seks-znakomstva-buguruslan.html>Секс знакомства бугуруслан</a>
<a href=http://www.lfle.aptekaon.in/virtualnaya-lybov-znakomstva.html>Виртуальная любовь знакомства</a>
<a href=http://www.lens.aptekaon.in/foto-planeta-znakomstva.html>Фото планета знакомства</a>
<a href=http://www.patuk.aptekaon.in/rabota-so-zvukom-vakansii.html>Работа со звуком вакансии</a>
<a href=http://www.kelx.aptekaon.in/znakomstva-klinci-seks.html>Знакомства клинцы секс</a>
<a href=http://www.ksybv.aptekaon.in/programma-obucheniya-rabote-na-visote.html>Программа обучения работе на высоте</a>
<a href=http://www.oopc.aptekaon.in/seks-znakomstva-kursk-bez-registracii.html>Секс знакомства курск без регистрации</a>
<a href=http://www.srux.aptekaon.in/sayt-znakomstv-kiev-seks.html>Сайт знакомств киев секс</a>
<a href=http://www.xphka.aptekaon.in/index.html>работа оператор почтовой связи</a>
<a href=http://www.cnso.aptekaon.in/znakomstva-v-krasnoyarske-mamba.html>Знакомства в красноярске мамба</a>
<a href=http://www.wyka.aptekaon.in/djungli-znakomstva-krasnoyarsk.html>Джунгли знакомства красноярск</a>
<a href=http://www.frjy.aptekaon.in/video-ruletka-znakomstva-onlayn.html>Видео рулетка знакомства онлайн</a>
<a href=http://www.uoi.aptekaon.in/porno-onlayn-sluchaynoe-znakomstvo.html>Порно онлайн случайное знакомство</a>
<a href=http://www.noiyy.aptekaon.in/nikolo-arhangelskoe-kladbishe-chasi-raboti.html>Николо архангельское кладбище часы работы</a>
<a href=http://www.ufvqz.aptekaon.in/tehnika-bezopasnosti-raboti-na-pogruzchike.html>Техника безопасности работы на погрузчике</a>
<a href=http://www.epif.aptekaon.in/znakomstva-love-planet-na-ukraine.html>Знакомства лове планет на украине</a>
<a href=http://www.oopc.aptekaon.in/sayt-znakomstv-g-barnaul.html>Сайт знакомств г барнаул</a>
<a href=http://www.armjansk.web4free.org/obyavleniya-zaporozhe-znakomstva.html>Объявления запорожье знакомства</a>
<a href=http://www.wmup.aptekaon.in/index.html>сайт знакомств крымских татар</a>
<a href=http://www.berestechko.allwebsitesfree.com/veb-sayt-znakomstv-onlayn.html>Веб сайт знакомств онлайн</a>
<a href=http://www.nkruo.aptekaon.in/lenta-rostov-vakansii.html>Лента ростов вакансии</a>
<a href=http://www.boxbroala.eudisofthosting.com/mamba-intim-znakomstva.html>Mamba интим знакомства</a>
<a href=http://www.vqzh.aptekaon.in/sayt-seks-znakomstv-mamba.html>Сайт секс знакомств mamba</a>
<a href=http://www.dobropole.d-rocket.us/mail-znakomstva-moya-stranitsa.html>Маил знакомства моя страница</a>
<a href=http://www.tkwt.aptekaon.in/znakomstvo-s-vich-parnyami.html>Знакомство с вич парнями</a>
<a href=http://www.rizu.aptekaon.in/cherepovec-devushki-znakomstvo.html>Череповец девушки знакомство</a>
<a href=http://www.zkldg.aptekaon.in/sitemap.html>работа вакансии м юго западная</a>
<a href=http://www.gorodiwe.nxfree.com/chto-podarit-na-den-znakomstva.html>Что подарить на день знакомства</a>
<a href=http://www.exvq.aptekaon.in/znakomstva-po-elektronnoy-pochte.html>Знакомства по электронной почте</a>
<a href=http://www.vasilevka.eudisofthosting.com/znakomstva-v-gorode-habarovske.html>Знакомства в городе хабаровске</a>
<a href=http://www.xzrfg.aptekaon.in/rabota-v-podmoskove-medsestri.html>Работа в подмосковье медсестры</a>
<a href=http://www.ythke.aptekaon.in/optimizaciya-raboti-ssd.html>Оптимизация работы ssd</a>
<a href=http://www.kxlxv.aptekaon.in/menedjer-po-personalu-vakansii-saratov.html>Менеджер по персоналу вакансии саратов</a>
<a href=http://www.edsb.aptekaon.in/znakomstva-35-region-vologda.html>Знакомства 35 регион вологда</a>
<a href=http://www.gqmf.aptekaon.in/znakomstva-cherez-chat.html>Знакомства через чат</a>
<a href=http://www.vihcu.aptekaon.in/sportivnie-tovari-vakansii.html>Спортивные товары вакансии</a>
<a href=http://www.ygcnc.aptekaon.in/vakansii-kadrovogo-agentstva-karera.html>Вакансии кадрового агентства карьера</a>
<a href=http://www.yge.aptekaon.in/seks-znakomstva-kansk.html>Секс знакомства канск</a>
<a href=http://www.ebrh.aptekaon.in/gorod-znakomstv-ru.html>Город знакомств ру</a>
<a href=http://www.lfle.aptekaon.in/znakomstva-dlya-braka-v-arhangelske.html>Знакомства для брака в архангельске</a>
<a href=http://www.aywbr.aptekaon.in/vakansii-strahovaya-kompaniya-rossiya.html>Вакансии страховая компания россия</a>
<a href=http://www.bogoduhov.gettingstart.com/darling-sayt-znakomstv-otzivi.html>Darling сайт знакомств отзывы</a>
<a href=http://www.vatutino.eudisofthosting.com/meta-sayt-besplatnih-znakomstv.html>Мета сайт бесплатных знакомств</a>
<a href=http://www.hmydv.aptekaon.in/sboy-v-rabote-yandeksa.html>Сбой в работе яндекса</a>
<a href=http://www.moab.aptekaon.in/seks-znakomstva-g-abakan.html>Секс знакомства г абакан</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 3748465
Постинги: 1016
Коментари: 16472
Гласове: 5011
Архив
Календар
«  Ноември, 2022  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930