Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.03 07:23 - Защо е толкова болезнено за някои в трудовата им биография и практика да са били охранители?
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 594 Коментари: 30 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Охранители са били:
-премиерът български
-поне две от частните армии в света тръгват от охранителни фирми
-ЦРУ тръгва от почти охранителна фирма/ловци на избягали роби/
-Кевин Костнър получи Оскар за "Охранител"/Бодигард/
-и накрая, но не на последно място  пишештият тези редове  е бил охранител и не на
Уитни Хюстън а на пазара на "Триъгълника"  Вечер пазех, а през деня или  продавах цигари и алкохол или джитках до бивша Югославия един разбрицан микробус, но с повече от 120 литра резервоар-баш охранителя на България пък джиткаше цистерни...Въобще славни времена. Лично авторът на тези редове абстрахирайки се , че през  тези години си счупихме държавата има много приятни и интересни моменти, независимо , че е бил на най-ниско стъпало от социалната стълбица. В края на краищата дали ще флиртуваш с Уитни Хюстън или с вестникарката дошла към три, четри сутринта да получи стоката си , емоцията е същата, а и "движението" има своята прелест Тоест животът и на "ниските етажи" може да има своята прелест/-емоции, изненади, авантюри.../ и да не отстъпва по нищо като изживяване на сладникавите "сериали" от "таваните "на Манхатън. Лично на  авторът на този постинг му се губят спомените върху коприна и ергономични легла, но с усмивка си спомня моменти от киносалони, телефонни кабини, асансьор, стълби...
Тоест безсмислено е да се стресираш непрекъснато от битието си-то е такова каквото е и във всичките му форми може да те накара да се чувстваш добре, или съответно зле.
Признаеш ли го един път това пред себе си, повече не се тревожиш и нямаш нужда от измислен живот. Няма начин това да ти се случи обаче, ако в реала или фантазиите си ти искаш всичко да ти е на 6 Имах приятел/имах защото отдавна е зад граница/ който играеше в Дон Жуан, а съпругата му тогава му изневеряваше.. Ситуацията го "убиваше"

Няма как  да  се чувстваш добре в ролята на охранител или друга подобна ниска позиция в обществото ако си , или си градил образ на  вечно и винаги успешен човек.
Когато оценките в училищата ти винаги са били отлични, когато си водещ боец, специалист, когато си много богат човек, когато си неотразим за дамския свят. Когато правиш по 50 лицеви опори с една ръка и можеш да направиш още 50 въобще без ръце, но не го споделяш защото си самата скромност. Когато растеш по десетина сантиметра след 45 годишна възраст , когато си партнираш със световно известни личности и когато общо взето гравитацията не важи за теб.
И пак искам да кажа. Не е важно дали позицията ти е реална , или измислена. Важното е как се чувстваш сигурен. Сигурен ли си в състояние и на фантазия значи си мъдрец. Нирваната е много близо до фантазията ...
Ще завърша с думи на снаха  ми.
Отначало мъжът  ми /196 см/ ми се струваше много висок, днес другите ми се виждат много ниски...






Гласувай:
15
0



1. valdor1355 - Веднага ще ти обясня защо някои се ...
17.03 08:58
Веднага ще ти обясня защо някои се срамуват, че в автобиографията им пише, че са били охранители. Защото не са били охранители на Уитни, нито на Тодор Живков, дори не са били и била охранители, а са били към Егида и са дремели в някой подлез в мъъъничка будка. Но след това късметът им се е усмихнал и някой ги е съжалил, в последствие на което ги е произвел в звание била охранител.
цитирай
2. blackpredator - Венци,
17.03 09:16
няма нищо срамно в която и да е професия
още повече, че при съвременните технологии,
охранител е високо квалифициран труд
тъжното е, когато зад охранителя крещи
същноста на селския пъдарин
когато на раменете, вместо мозък носиш мускул..
цитирай
3. planinitenabulgaria - Вие се занимавате с дребнотемие, две са важните неща сега:
17.03 09:23
Първото засяга всички, това е Нинова да стане министър-председател, а Манолова - министър на културата. Това може да се случи ако се поиска вот на недоверие на правителството във връзка с коронавируса. Здравното ни министерство го допусна, следователно виновен е Бойко Борисов, трябва да се внесенов вот на недоверие и да се поиска махкването му от властта.
Второто значимо събитие е приеманета на два нови Члена в сайта на надарените, в който Вие сте изпълнителен комисар, това са Фъки Стораро и Каракачанът, който напусна сайта "Угоен овен", премина през сайта "Морски слон" и сега е при надарените, защото носи нещо много изключително.
Това са темите, които вълнуват народа и БСП, а не Ващите разсъждения, за които не давам мнение правял ли смисъл или не...
Гласувам за блога Ви с надежда да осмислите това, което помествате в него.
цитирай
4. starforlife - Както вече казах вчера,
17.03 09:37
Лъжливите помияри лаят, керванът си върви.
От време на време била охранителят слиза от "коричната камила-красавица" да се изпика и тогава помиярите змлъкват, за да могат да лочат.
цитирай
5. vencivaleri1951 - Не питай за дебелото и лудото, то само се обажда
17.03 09:49
starforlife написа:
Лъжливите помияри лаят, керванът си върви.
От време на време била охранителят слиза от "коричната камила-красавица" да се изпика и тогава помиярите змлъкват, за да могат да лочат.

цитирай
6. vencivaleri1951 - Знам блеки
17.03 10:13
Назначавал съм още при соца охранители по обектите. Не малка част бяха пенсионирани военни. Ти си малък и не знам дали помниш Жоро Соколов. Според мен бе дарование близко до Стоичков. Година съм го коткал, измислях необходимост от вътрешен втори човек само и само да взима пари.
Ето при мен се очертава проблем. Имах лош късмет да работя и в Концертна Дирекция Знае се какъв е проблемът там . Аз успях да мина през НОЙ само с трудова книжка и наскоро на колега от там, която навърши години я посъветвах какво да направи та евентуално да мине. Работех една фирма с много объркана първична документация и подцених сучая или по точно надцених дамата и не и придвижих нещата. Тя певица и такива ги дроби, че и мен и друг колега сочи като пример и прецедент. Сега е много вероятно да анулират от стажа ми времето през което съм работил там. За да се оправя по бързо ако стане този съкатлък ще търся познат с въоръжена охрана / друга категория са/ Хич няма да ми пука, ще постна снимка дори. Хем ще имам свободно време от кучета и внучета , та без да ми пречат да си работя одитите , хем ще си оправя стажа.
blackpredator написа:
няма нищо срамно в която и да е професия
още повече, че при съвременните технологии,
охранител е високо квалифициран труд
тъжното е, когато зад охранителя крещи
същноста на селския пъдарин
когато на раменете, вместо мозък носиш мускул..

цитирай
7. apostapostoloff - Яко. Супер яко. Жестоко. Брутално.
17.03 10:29
Ти направо е@а майката на Жорето и Боко.

Апропо, нали разбираш сега, че Боко ще спечели парламентарните избори догодина и ще си назначи Мутафчийски за президент. Пак ще ви се изхрачи в организма...
цитирай
8. vencivaleri1951 - Борисов никога не се е притеснявал , че е бил охранител.
17.03 11:08



quote=apostapostoloff]Ти направо е@а майката на Жорето и Боко.

Апропо, нали разбираш сега, че Боко ще спечели парламентарните избори догодина и ще си назначи Мутафчийски за президент. Пак ще ви се изхрачи в организма...[/quote]
цитирай
9. starforlife - ~
17.03 12:06
vencivaleri1951 написа:
Борисов никога не се е притеснявал , че е бил охранител.

А лирическият ти герой се е притеснявал, така ли?
цитирай
10. get - 8. vencivaleri1951 - Нежний ми ДРУГАРЮ-ПУХЧЕВ - защо пак пудрейки се ЗА ПРЕД ПУБЛИКАТА СЕ ПРАВИШ ... ?
17.03 12:26
vencivaleri1951 написа:

Борисов никога не се е притеснявал , че е бил охранител.

Вечер пазех, а през деня или продавах цигари и алкохол или джитках до бивша Югославия един разбрицан микробус, но с повече от 120 литра резервоар-баш охранителя на България пък джиткаше цистерни...Въобще славни времена. Лично авторът на тези редове абстрахирайки се , че през тези години си счупихме държавата има много приятни и интересни моменти, независимо , че е бил на най-ниско стъпало от социалната стълбица.




... на нещо, ЗА КОЕТО НЯМАШ КАЧЕСТВА - МУТРА?

Това го казвам - за да те възпра от последващите ТИ ЛЪЖИ ЗА АВТОРИТЕТ ... в които НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ДОКАЗВАШ НА НАИВНИЦИТЕ - ЧЕ СИ БИЛ ако поне Методи Методиев "Илиенски" ... то поне "дясна ръка" на същият :))) ?
цитирай
11. vencivaleri1951 - Никога не съм казвал че имам.
17.03 12:57
За това се иска поне сержантско училище.
Ще ти обясня като на милиционер, бавно и подробно. За горивото. От Сливница на Запад всеки който имаше някакъв таралясник минаваше по няколко пъти на ден и източваше резервоара си.
Цигарите Бяха си с бандерол от Благоевград. В първата фирма в която съм бил съдружник, първоначално освен от уставния си фонд се хранеше и от тези цигари. Предимно Кентон и HB. Имахме си човек във фабриката и регулярно ни пускаше по някой микробус и друг. Успяхме да се уредим с място на ,,Триъгълника,, тъй като така или иначе нощем си пазехме цигарите се договорихме да пазим и по нерискова стока на другите. Фирмата се казва АСТЕК ООД , не е действаща, но не е закрита. Така, че може да се провери.. там има интересни съдружници. Един бивш зам министър и директор на бургаската рафинерия Христо Георгиев- за съжаление покойник вече и един бъдещ министър на здравеопазването при царя Славчо Богоев. Естествено най- интересния за теб е моя милост. Има и руско участие, но там цигарите не бяха с микробуси. Ето достатъчно данни с които може да се оправи и милиционер . Ако е коректен ще се извини след това, но едва ли. Нямахме достатъчно възможности и съдружниците сами си вършехме работата. Тоест бивш и бъдеш министър седяха когато им е ред и продаваха цигари защото имаха семейства. Когато нямахме доставки с буса и на Калотина. Правех го най вече аз защото имах и имам вила там и ме смятат за местен.
В това време и учех за ,,заклет счетоводител,,
И аз да те попитам нещо ,,ловецо на мутри,,
Как се казваш? Как изглеждаш? С какво се храниш?
И ако си това за което се представяш аз ще ти кажа с какво се прехранвайте в тези години. Разделихте се на стражари и апаши. Апашите таковата майката на страната, стражарите ги покривахте. На всеки резервоар на буса стражарчето на границата делеше с митничаря 5 марки. На всеки натоварен контейнер на ферибота за Иличовск стражарът и митничарят деляха 500 марки. Контейнер с цигари.при това в случая всичко е законно. Цигарите си пътуват, няма фиктивни товарителници , всичко си е по закон. Таксата е да не ти пречат и да изпуснеш после всички транспортни връзки в Украйна и Русия. Мутри не са ни гърбили, притесняваха се ,че има руско участие но държавните мутри стражари и митничари никога не са пропускали своя сбор. Това бе и причината да остана в търговията главно като съдружник. Писнало ми беше да ви гледам алчните и завистливи физиономии . Хайде кажи, че си измислям.
П.П Готов съм да ти изпратя и ксерокопие на страницата в която съм управител на дружеството за което писах на посочен от теб адрес или пощенска кутия. Пропуснах да напиша, че има и редовни и публични одити и за криминалист е лесно да проследи стокооборота като структура и количества, както и финансовото движение. Ако решиш да проверяваш може във фирменото българският участник да е ЗИТ /завода за изчислителна техника/Доколко фирмените отделения , а после и агенцията по вписвания не са акуратни, то търси и в актуализация на състоянието. Там ще видиш лицата приватизирали българската част
get написа:
vencivaleri1951 написа:

Борисов никога не се е притеснявал , че е бил охранител.

Вечер пазех, а през деня или продавах цигари и алкохол или джитках до бивша Югославия един разбрицан микробус, но с повече от 120 литра резервоар-баш охранителя на България пък джиткаше цистерни...Въобще славни времена. Лично авторът на тези редове абстрахирайки се , че през тези години си счупихме държавата има много приятни и интересни моменти, независимо , че е бил на най-ниско стъпало от социалната стълбица.




... на нещо, ЗА КОЕТО НЯМАШ КАЧЕСТВА - МУТРА?

Това го казвам - за да те възпра от последващите ТИ ЛЪЖИ ЗА АВТОРИТЕТ ... в които НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ ДОКАЗВАШ НА НАИВНИЦИТЕ - ЧЕ СИ БИЛ ако поне Методи Методиев "Илиенски" ... то поне "дясна ръка" на същият :))) ?
цитирай
12. get - До 11. vencivaleri1951 - Абе Ей-й! Руско-сръбска ГАД - защо НАМЕСВАШ И МЕН В КОНТРАБАНДНИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ ?
17.03 13:46
vencivaleri1951 написа:


Никога не съм казвал че имам.



Бе епистоларно-комунистически ПУХЧО - що се правиш на МУТРА, ЗА КОЕТО ТИ МАМИНО-ТАТИНОТО СИНЧЕ - нямаш качество?

Защо разказваш небивалици ОБАРКВАЙКИ И БЕЗ ТОВА ОБЪРКАНИТЕ ГЛАВИ НА ЧИТАТЕЛИТЕ ... досущ Чичиков-митничаря, който тръгнал да купува "мъртви души" - бре?!
Защо ми се правиш на "сръбския-учител"(?) Миролюб Гаич - с неговата фирма за битова техника "Югоагент", явяваща се "пощенска кутия" през която вървяха част от плащанията на парите ПОЛУЧЕНИ В НАРУШЕНИЕ НА "Юго-ембаргото"? ... И който ЗАВЛЕЧЕ СУМАЙ ТИ НАИВНИ, ДОСУЩ КАТО ТВОИТЕ "ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ" ПОСТ-НОСТАЛГИЦИ ПО СОЦИАЛИЗМА БЪЛГАРИ?

- Защо си такъв И ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ - ТАКЪВ МАНИАКАЛЕН ЛЪЖЕЦ, бе Венци?
- Защо "забравяш" защо-КАКВО ДОВЕДЕ ДО УБИЙСТВОТО на ябланишкото пехливанче Стефан Мирославов "Крушата" ... или пак убийството на зам.началника на Специализирания отряд за борба с терора подп. Марин Чанев и "дясната му ръка" "Индианеца"?
- Защо НЕ ПРИПОМНИШ НА "ВЕРВАЩАТА" ТИ ПУБЛИКА: Кой бе началник на тези две "барети"?
Не бе ли НАЧАЛНИКА ПО СИГУРНОСТТА, НА РУСКАТА "ЛУК-ОЙЛ" А ПРЕДИ ТОВА началник на ОД на МВР-Бургас генерал Красимир Петров(а още по-преди на СОБТ-а) ... приятелче на сегашния ни простак-генерал и премиер-"Слънце" ББ от Банкя? ... последният пък, пазвантин на другия НЕСМЕНЯЕМ ДЪРЖАВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТАК - ПРАВЕШКИЯ ЦИГАНИН - Замфиркьов ?!

- Ще ми говориш ЗА РЕЗЕРВОАР С БЕНЗИН - ай стига бе пролетарский-ПОЕТЕ с душа на "мутра" ... та от "Лук-ойл"-а, В НАРУШЕНИЕ НА "ЮГОЕМБАРГОТО" вървяха КОМПОЗИЦИИ - ВЛАКОВИ и КАМИОНИ-кервани, с горива ЗА СРЪБСКАТА АРМИЯ на Милошевич!

- Венци ДОКОГА С ТАЗИ ТИ НАКЛОННОСТ НА МАНИАКАЛЕН ЛЪЖЕЦ ... в която И МЕН, НА КОЙТО НИТО СИ ВИЖДАЛ ОЧИТЕ, НИТО СИ МЕ ЧУВАЛ ТОГАВА - ме намесваш КАТО ТВОЙ СЪУЧАСТНИК?!!
- Бе ти НЕ СИ САМО ЛЪЖЕЦ ... а и долен КЛЕВЕТНИК!

- Или ще МИ се ИЗВИНИШ ЗА ПОРЕДНОТО НЕОСНОВАТЕЛНО НАБЕЖДАВАНЕ "В ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ?!
- Или СИ ЗАВЪРШЕН ПОДЛЕЦ без какъвто и да е признак за наличност на МОРАЛ И СРАМ !!!!! ?
цитирай
13. apostapostoloff - Лъже Венци, та си
17.03 13:52
глава кине. Одъртя и изкукурига, сиромашкият...
цитирай
14. vencivaleri1951 - За какво лъжа бе стражар щатен и нещастен
17.03 14:28
Аз съм тук с името си, с физиономията си, предоставих ти данни които да сега да си проверил ,ако разбираш за какво иде реч. За каква контрабанда говориш? Стотина марки на ден ти остават, колкото да купиш храна за вкъщи. Стражарите си тръгваха с хиляди. През 92, 93 та съм на дъното, а това беше мутренско и полицейско време. Разбира се ,че нямам качества на Мутра, аз бях жертва, а ти отречи че всяка втора известна мутра бе бивш милиционер ? Посочи поне една от БНА или съветски възпитаник. Посочи поне една, дете на АБПФК . Аз съм оцелявал, ти си бил на държавна хранилка. Погледни оборотите в последващите години и виж за какво иде реч. Иде реч за десетки милиони/оборот, не собственост/ При такава фактология гуруто Ви нямаше да говори за дивизия а за междузвездна войска. Аз не говоря за този период, а за период в който под въпрос беше храната вкъщи, уроците на децата,. Период в който нямах пари да си излекуваме кончето и го подарих на съсед, само и само да го спаси. Какво знаеш ти за житейските проблеми готованец формен и оформен. Строил ли си дом за хората, цех, централа? И кой си все пак... Цитиращ анонимник , зомби от 14 годишен. В първи етап зомбиран че дружбата със СССР е като слънцето и въздуха и т н...После като се обърна палачинката
слънчевите протуберанси вредни, въздухът смог. Егати древнопрофесионалистките...
ПП Ами аз го написах че аз с резервоар, баш охранителят с цистерни. Аз освен за храна съм го правил и с чувството , че помагал. Както го направи и онази лудетина с танкера по Дунава. Впрочем знаеш ли, че този човек не спечели ни пфенинг. Казваше, че се увътрил дори. Имам си нон хау дори. Мисля че съм прецедент. Буса беше дизел , Фолксваген от 75 та. Бях фиктивно сложил бутилка за пропан бутан. Само закрепена, без да е вързана за двигателя естествено. Имаше и бутафорно отверстие за зареждане. Само сменяхме бутилката . Не знам друг да го е правил.Толкова омраза си натрупал, че ми е жал за теб.

get написа:
[quote=vencivaleri1951]

Никога не съм казвал че имам.



Бе епистоларно-комунистически ПУХЧО - що се правиш на МУТРА, ЗА КОЕТО ТИ МАМИНО-ТАТИНОТО СИНЧЕ - нямаш качество?

Защо разказваш небивалици ОБАРКВАЙКИ И БЕЗ ТОВА ОБЪРКАНИТЕ ГЛАВИ НА ЧИТАТЕЛИТЕ ... досущ Чичиков-митничаря, който тръгнал да купува "мъртви души" - бре?!
Защо ми се правиш на "сръбския-учител"(?) Миролюб Гаич - с неговата фирма за битова техника "Югоагент", явяваща се "пощенска кутия" през която вървяха част от плащанията на парите ПОЛУЧЕНИ В НАРУШЕНИЕ НА "Юго-ембаргото"? ... И който ЗАВЛЕЧЕ СУМАЙ ТИ НАИВНИ, ДОСУЩ КАТО ТВОИТЕ "ВЕРНИ ЧИТАТЕЛИ" ПОСТ-НОСТАЛГИЦИ ПО СОЦИАЛИЗМА БЪЛГАРИ?

- Защо си такъв И ДОКОГА ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА СИ - ТАКЪВ МАНИАКАЛЕН ЛЪЖЕЦ, бе Венци?
- Защо "забравяш" защо-КАКВО ДОВЕДЕ ДО УБИЙСТВОТО на ябланишкото пехливанче Стефан Мирославов "Крушата" ... или пак убийството на зам.началника на Специализирания отряд за борба с терора подп. Марин Чанев и "дясната му ръка" "Индианеца"?
- Защо НЕ ПРИПОМНИШ НА "ВЕРВАЩАТА" ТИ ПУБЛИКА: Кой бе началник на тези две "барети"?
Не бе ли НАЧАЛНИКА ПО СИГУРНОСТТА, НА РУСКАТА "ЛУК-ОЙЛ" А ПРЕДИ ТОВА началник на ОД на МВР-Бургас генерал Красимир Петров(а още по-преди на СОБТ-а) ... приятелче на сегашния ни простак-генерал и премиер-"Слънце" ББ от Банкя? ... последният пък, пазвантин на другия НЕСМЕНЯЕМ ДЪРЖАВЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРОСТАК - ПРАВЕШКИЯ ЦИГАНИН - Замфиркьов ?!

- Ще ми говориш ЗА РЕЗЕРВОАР С БЕНЗИН - ай стига бе пролетарский-ПОЕТЕ с душа на "мутра" ... та от "Лук-ойл"-а, В НАРУШЕНИЕ НА "ЮГОЕМБАРГОТО" вървяха КОМПОЗИЦИИ - ВЛАКОВИ и КАМИОНИ-кервани, с горива ЗА СРЪБСКАТА АРМИЯ на Милошевич!

- Венци ДОКОГА С ТАЗИ ТИ НАКЛОННОСТ НА МАНИАКАЛЕН ЛЪЖЕЦ ... в която И МЕН, НА КОЙТО НИТО СИ ВИЖДАЛ ОЧИТЕ, НИТО СИ МЕ ЧУВАЛ ТОГАВА - ме намесваш КАТО ТВОЙ СЪУЧАСТНИК?!!
- Бе ти НЕ СИ САМО ЛЪЖЕЦ ... а и долен КЛЕВЕТНИК!

- Или ще МИ се ИЗВИНИШ ЗА ПОРЕДНОТО НЕОСНОВАТЕЛНО НАБЕЖДАВАНЕ "В ИЗВЪРШВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ" ?!
- Или СИ ЗАВЪРШЕН ПОДЛЕ
цитирай
15. blackpredator - еее, Венци
17.03 15:24
туй древнопрофесионалистките направо кърти!
портфолиото на кратуна! ;)
цитирай
16. vaquero - vencivaleri1951,
17.03 16:43
Един била-охранител ми спаси чантичката с документи и пари, която бях забравил. Не прие парите, които му предлагах, а кутия бонбони, които купих лично и му дадох касовата бележка за да удостовери, че не ги е откраднал. тТка че се отнасям с уважение към била-охранителите.
цитирай
17. get - До 14. vencivaleri1951 - Абе, по комунистически АМОРАЛЕН ОПОРТЮНИСТЕ, защо ОПИТВАЙКИ СЕ ... ?
17.03 16:46
... ДА ЗАЧИСТИШ ЗА ПРЕД публиката О-С-Р-А-Н-И-Я СИ на контрабандист и гешефтар ЗАДНИК ... ?

vencivaleri1951 написа:

Аз съм тук с името си, с физиономията си, предоставих ти данни които да сега да си проверил ,ако разбираш за какво иде реч.



- Ми вменяваш, НА МЕН ОФИЦЕРА ОТ МВР подобни на твоите безобразия - КОИТО си извършил ПЕЧЕЛЕЙКИ СТО МАРКИ на ден - САМО от КОНТРАБАНДА и/или ГЕШЕФТ С АКЦИЗНИ СТОКИ?

vencivaleri1951 написа:

Стотина марки на ден ти остават, колкото да купиш храна за вкъщи.


Защо преписвайки и на мен, СВОИ БЕЗОБРАЗИЯ НА КОНТРАБАНДИСТ-ГЕШЕФТАР - се опитваш клеветнически-набеждавайки ме ... ДА МЕ ЗАВЛЕЧЕШ В МОРАЛНИЯТ СИ ГЬОЛ НА КОМУНИСТ-НОМЕНКЛАТУРЧИК ... ГЬОЛА В КОЙТО ПЛУВАТЕ - тези КОИТО ЕБАХТЕ МАМАТА НА БЪЛГАРИЯ и НАРОДА!?

Знаеш ли ТИ? ИКОНОМИСТ-ЮРИСТА В МОМЕНТА, че НАБЕЖДАВАЙКИ МЕ извършваш ДЕЙСТВИЯ ПО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ: "обида" и "клевета"?

Прасе НЕДОСТОЙНО - НЕ МЕ КАРАЙ НАВЛИЗАЙКИ в спора с теб - ДА ПОВТАРЯМ ПРИМИТИВНАТА ТИ АПОЛОГЕТИКА - С КОЕТО да ПАДАМ ДО ТВОЕТО НИВО!
- Защото БОРБА С ПРАСЕ - СЛАВА НЕ НОСИ ... А ГЛУПАКА, КОЙТО СЕ Е СЪГЛАСИЛ НА БОРБА с "прасето" - САМ СЕ ОКАЛВА !

Венци клеветнико-о-о! - хайде за пред четящата те публика, с все още маносано от социалистическите идеологеми СЪЗНАНИЕ - като селският-интелигент "blackpredator" ... БЪДИ ДОБЪР ДА ПОСОЧИШ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА - че Аз, офицера от МВР подполковник Григоров - при условие на предварителен сговор и/или в последствие СЪМ ИЗВЪРШВАЛ С ТЕБ било чрез регистрираните ти фирми ЗА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ... или по друг начин ИНКРИМИНИРАНИТЕ В НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НА НРБ - попадащи в съставите на престъпленията: КОНТРАБАНДА или СПЕКУЛА?!!?

- Ако НЕ МОЖЕШ със свидетелски показания, документални факти или чрез други ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА ПОТВЪРДИШ - ИЗНЕСЕНАТА СРЕЩУ МЕН НЕИСТИНА - си БАНАЛЕН ... ЛЪЖЕЦ и КЛЕВЕТНИК ?!!

- Чакам ИЗВИНЕНИЕ, ЗА ОТПРАВЕНИТЕ ОТ ТЕБ ЛЪЖИ - УРОНВАЩИ МОИТЕ, ЧУВСТВО ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО НА БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ... пък било то и от Народната милиция?!

- А ако ВСЕ ОЩЕ продължиш с ДОСЕГАШНОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ? - ЩЕ МЕ ПРИНУДИШ ДА ИСКАМ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЗА НАНЕСЕНИ МОРАЛНИ ЩЕТИ ВЪВ ВРЪЗКА С ДОБРОТО ИМЕ И ЧЕСТ - в размер, ПОНЕ ЕДНА, ТВОЯ ГОДИШНА ЗАПЛАТА - по СЪДЕБЕН РЕД !!!

- Спри ДОТУК с ХАМСКОТО СИ ПОВЕДЕНИЕ - И КАТО ДОНЯКЪДЕ ВЪЗПИТАН ЧОВЕК ... СЛЕДВА ДА СЕ ИЗВИНИШ !!!?
цитирай
18. vencivaleri1951 - Ха, ха ..все нещо е подполковник Григоров
17.03 18:10
Не съм юрист, но правна култура имам достатъчно за да ти кажа неща които и ти би трябвало да знаеш. Никой съд не би се произнесъл по състав за обида и набеждаване при взаимно отправени нападки. Не само ти си изкласил до старши офицер" макар от НМ,, ,но и аз и то от БНА а и до скоро бях в БА.
Няма как да наричаш сръбска и руска гад правнук на поборник, внук на герой от ПСВ и син на кавалер на редица отличия от ВСВ . Едни получени с подписите на регентите на царство България, друг много рядък на името на Сталин. Знаеш ли защо е редък, въпреки, че не е толкова престижен като други?
Във фамилното наследство какви отличия в рат можеш да покажеш. А трофейно или наградни оръжие?
Така, че успокой топката и дай да говорим като възрастни. Ти ме обвини в лъжа- кажи в какво?
Хвалба ли е да продаваш на пазар...две трети масите и битките се държат в София от цигани. За хвалба ли е да въртиш куфарна търговия? За хвалба ли е за гребни пари да пазиш зеленчуци, плодове и вестници?
Това си е неволя през която съм минал, но имайки предвид през какво са минали баща , баби, дядовци не се оплаквам. Ти обобщаваш и съдиш и не е от днес, макар като юрист да знаеш, че няма колективна вина. Че всяко действие или бездействие си има, има " има, отчество и фамилия,, Знаеш кого цитирам по смисъл навярно. Хайде ми кажи , че милицията и полицията не взима и не е взимала и аз с твоите голямо букви ще се извиня. И за размисъл ще те излъжа още един път.
Та обядвам с кмета на Русе Д Калчев /забележи, не кмета на Амстердам, а на незначително и обгазявано някога Русе/ и стискам едни десет хиляди марки в джоба. Не знам как да ги дам и не от страх, а заради неудобство към самия кмет. По едно време покойният вече кмет каза. - яж спокойно и не мисли за парите които не знаеш как да предложиш и които не бих взел. Проектът ви е в дневния ред на ОС и ще мине. Ставаше въпрос за газостанция на метан.
Разбираш ли разликата. Калчев уважавах като способен кмет и не можах да предложа. Стражарите и митничарите презирах и се отнасяха като с,, бакшиши,,
Тоест ти правилно си преценил, че нямам качества за мутра и това за мен е комплимент. Аз те излъгах как съм имал нагласа за рушвет, но липсата на качества ми попречиха да направя опит да го осъществя. Хайде и ти ме излъжи ,как си заковал и вкарал зад решетките общоизвестна мутра. Имал си все пак известна позиция като криминалист, би трябвало да си имал производства и извън тези на мангали и шушумиги. Хайде разкажи ни как си окошарил някой известен ,,вор в законе,, и че не си ,, ходил под кем то,, ?

quote=get]... ДА ЗАЧИСТИШ ЗА ПРЕД публиката О-С-Р-А-Н-И-Я СИ на контрабандист и гешефтар ЗАДНИК ... ?

vencivaleri1951 написа:

Аз съм тук с името си, с физиономията си, предоставих ти данни които да сега да си проверил ,ако разбираш за какво иде реч.



- Ми вменяваш, НА МЕН ОФИЦЕРА ОТ МВР подобни на твоите безобразия - КОИТО си извършил ПЕЧЕЛЕЙКИ СТО МАРКИ на ден - САМО от КОНТРАБАНДА и/или ГЕШЕФТ С АКЦИЗНИ СТОКИ?

vencivaleri1951 написа:

Стотина марки на ден ти остават, колкото да купиш храна за вкъщи.


Защо преписвайки и на мен, СВОИ БЕЗОБРАЗИЯ НА КОНТРАБАНДИСТ-ГЕШЕФТАР - се опитваш клеветнически-набеждавайки ме ... ДА МЕ ЗАВЛЕЧЕШ В МОРАЛНИЯТ СИ ГЬОЛ НА КОМУНИСТ-НОМЕНКЛАТУРЧИК ... ГЬОЛА В КОЙТО ПЛУВАТЕ - тези КОИТО ЕБАХТЕ МАМАТА НА БЪЛГАРИЯ и НАРОДА!?

Знаеш ли ТИ? ИКОНОМИСТ-ЮРИСТА В МОМЕНТА, че НАБЕЖДАВАЙКИ МЕ извършваш ДЕЙСТВИЯ ПО ПРЕСТЪПЛЕНИЯ: "обида" и "клевета"?

Прасе НЕДОСТОЙНО - НЕ МЕ КАРАЙ НАВЛИЗАЙКИ в спора с теб - ДА ПОВТАРЯМ ПРИМИТИВНАТА ТИ АПОЛОГЕТИКА - С КОЕТО да ПАДАМ ДО ТВОЕТО НИВО!
- Защото БОРБА С ПРАСЕ - СЛАВА НЕ НОСИ ... А ГЛУПАКА, КОЙТО СЕ Е СЪГЛАСИЛ НА БОРБА с "прасето" - САМ СЕ ОКАЛВА !

Венци клеветнико-о-о! - хайде за пред четящата те публика, с все още маносано от социалистическите идеологеми СЪЗНАНИЕ - като селският-интелигент "blackpredator" ... БЪДИ ДОБЪР ДА ПОСОЧИШ ФАКТИ И ОБСТОЯТЕЛСТВА - че Аз, офицера от МВР подполковник Григоров - при условие на предварителен сговор и/или в последствие СЪМ ИЗВЪРШВАЛ С ТЕБ било чрез регистрираните ти фирми ЗА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ ... или по друг начин ИНКРИМИНИРАНИТЕ В НАКАЗАТЕЛНИЯТ КОДЕКС НА НРБ - попадащи в съставите на престъпленията: КОНТРАБАНДА или СПЕКУЛА?!!?

- Ако НЕ МОЖЕШ със свидетелски показания, документални факти или чрез други ОБСТОЯТЕЛСТВА ДА ПОТВЪРДИШ - ИЗНЕСЕНАТА СРЕЩУ МЕН НЕИСТИНА - си БАНАЛЕН ... ЛЪЖЕЦ и КЛЕВЕТНИК ?!!

- Чакам ИЗВИНЕНИЕ, ЗА ОТПРАВЕНИТЕ ОТ ТЕБ ЛЪЖИ - УРОНВАЩИ МОИТЕ, ЧУВСТВО ЗА ЧЕСТ И ДОСТОЙНСТВО НА БЪЛГАРСКИ ОФИЦЕР ... пък било то и от Народната м
цитирай
19. elenkokoschkov - НЕЩО СНИМЧИЦА ОТ НЕКОЙ КЕНЕФ
17.03 18:42
В ТОЗИ ПЕРИОД!
ТАКА ДА НИ СВЕТНЕШ!
ДА ФАНЕ ДИКИШ!
цитирай
20. get - До 18. vencivaleri1951 - Пухкавичката мутра - що не вземеш и изпълниш желанието на ... ?
17.03 20:19
... на блогъра писал след теб ?

elenkokoschkov написа:

НЕЩО СНИМЧИЦА ОТ НЕКОЙ КЕНЕФ
В ТОЗИ ПЕРИОД!
ТАКА ДА НИ СВЕТНЕШ!
ДА ФАНЕ ДИКИШ!


Просто, чакам грешна стъпчица - КОЯТО ЩЕ ТИ ДЕМОНСТРИРАМ В СЪДА :)))?

Та да видиш? Магаре боб яде ли и на ходжа пезвенк, вика ли се? :)) !

И на место ДА РАЗКАРВАШ моето и на читателите любопитство - Като как не си успял да дадеш рушвет на русенския кмет?

Вземи прочети какво пише шотландския писател-комунист Йън Банкс, за ПРЕХОДА КАТО ЕКСПЕРИМЕНТ? И ЗА ТЕЗИ като ТЕБ-КОМУНИСТИ (без значение руски или български), които го проведохте - ВЪРХУ ГЪРБА НА СОБЕСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ?

"На практика руските комунисти, създадоха свой вариант на капитализма, по образец на тази картина на западния живот, както я рисуваше съветската пропаганда.
Тя им бе внушавала, че Западът - това е дивашка престъпност, масова корупция, неприкрита стаст към самообогатяване, многомилионна безправна класа на гладуващи и групичка алчни мошенници-капиталисти потъпкващи законноста.
Разбираемо е, че Запада дори и в най-трудните моменти, дори далечно не е напомнял на тази картина - но руснаците построиха за себе си именно такъв капиталистически вариант."

- Кой принуди България и народ - да премине от Планова, към Пазарна-западна икономика? ... западните капиталисти - или подобни на теб аморални-опортюнисти, кълнещи се, че като комунисти - единствено те, могат да се грижат за Благото и Бъдещето на Народа и България - Ъм?

Част от СПОРА НИ ЗА - ПЕРИОДА В КОЙТО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО СЕ ОПЛАКВАШ: "Колко лошо живях САМО СЪС СТО МАРКИ НА ДЕН!!!"
- Аз подполковника ВЗЕМАХ ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ МАРКИ, МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ?!
- Та да питам - Кой е страдалеца? - ти партийния секретар на р-н Триадица (и съпартиец на "агент Гоце" и Румен Петков, мутрата-министър на МВР) същевременно въртящ ембаргова търговия с ГОРИВА и акцизни стоки ... или аз КОЙТО БЕЗ ДА СИ МЕ ПОЗНАВАЛ - НАБЕЖДАВАШ, ЧЕ СЪМ ТЕ РЕКИТИРАЛ ?

- Отговор НЕ ИСКАМ! ... пиша го за читателите ни - нека ТЕ САМИ ПРЕЦЕНЯТ: Кой от нас, какъв е ? !
цитирай
21. elenkokoschkov - Ти верваш ли си?!
17.03 21:20
get написа:

Просто, чакам грешна стъпчица - КОЯТО ЩЕ ТИ ДЕМОНСТРИРАМ В СЪДА :)))?

Та да видиш? Магаре боб яде ли и на ходжа пезвенк, вика ли се? :)) !

Това съм го написал към автора на постинга и на блога.
цитирай
22. vencivaleri1951 - Започвам да треперя след тази заплаха
17.03 22:11
да ми вземеш пенЦийката и понеже за разлика от вас високо толерантни и възпитани гочета ,аз непрекъснато попържам и грубиянствам и поради това съм заплашен от инкриминиране заради изказа ми. Тоест излизам в социална изолация спрямо нежните Ви душици. Тоест, нито ще ви досажда в блоговете, нито искам да Ви виждам при мен

get написа:
... на блогъра писал след теб ?

[quote=elenkokoschkov]
НЕЩО СНИМЧИЦА ОТ НЕКОЙ КЕНЕФ
В ТОЗИ ПЕРИОД!
ТАКА ДА НИ СВЕТНЕШ!
ДА ФАНЕ ДИКИШ!


Просто, чакам грешна стъпчица - КОЯТО ЩЕ ТИ ДЕМОНСТРИРАМ В СЪДА :)))?

Та да видиш? Магаре боб яде ли и на ходжа пезвенк, вика ли се? :)) !

И на место ДА РАЗКАРВАШ моето и на читателите любопитство - Като как не си успял да дадеш рушвет на русенския кмет?

Вземи прочети какво пише шотландския писател-комунист Йън Банкс, за ПРЕХОДА КАТО ЕКСПЕРИМЕНТ? И ЗА ТЕЗИ като ТЕБ-КОМУНИСТИ (без значение руски или български), които го проведохте - ВЪРХУ ГЪРБА НА СОБЕСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ?

"На практика руските комунисти, създадоха свой вариант на капитализма, по образец на тази картина на западния живот, както я рисуваше съветската пропаганда.
Тя им бе внушавала, че Западът - това е дивашка престъпност, масова корупция, неприкрита стаст към самообогатяване, многомилионна безправна класа на гладуващи и групичка алчни мошенници-капиталисти потъпкващи законноста.
Разбираемо е, че Запада дори и в най-трудните моменти, дори далечно не е напомнял на тази картина - но руснаците построиха за себе си именно такъв капиталистически вариант."

- Кой принуди България и народ - да премине от Планова, към Пазарна-западна икономика? ... западните капиталисти - или подобни на теб аморални-опортюнисти, кълнещи се, че като комунисти - единствено те, могат да се грижат за Благото и Бъдещето на Народа и България - Ъм?

Част от СПОРА НИ ЗА - ПЕРИОДА В КОЙТО СЪРЦЕРАЗДИРАТЕЛНО СЕ ОПЛАКВАШ: "Колко лошо живях САМО СЪС СТО МАРКИ НА ДЕН!!!"
- Аз подполковника ВЗЕМАХ ДВЕСТА И ПЕТДЕСЕТ МАРКИ, МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА ?!
- Та да питам - Кой е страдалеца? - ти партийния секретар на р-н Триадица (и съпартиец на "агент Гоце" и Румен Петков, мутрата-министър на МВР) същевременно въртящ ембаргова търговия с ГОРИВА и акцизни стоки ... или аз КОЙТО БЕЗ ДА СИ МЕ ПОЗНАВАЛ - НАБЕЖДАВАШ, ЧЕ СЪМ ТЕ РЕКИТИРАЛ ?

- Отговор НЕ ИСКАМ! ... пиша го за читателите ни - нека ТЕ САМИ П
цитирай
23. getmans1 - АЗ имах някакво предложение за р...
17.03 22:15
АЗ имах някакво предложение за работа в газстанцията в кв Здравец ама то там нещо дълго се мотоха нещата ... пък то кво било ... кадрите решават всичко докато осигурят терен, пароектиране че и строеж ехеееей отиде и се не виде ... кадрите даааа.
цитирай
24. vencivaleri1951 - Друг тук е модел на ,,кенефите,,
17.03 22:26
elenkokoschkov написа:
В ТОЗИ ПЕРИОД!
ТАКА ДА НИ СВЕТНЕШ!
ДА ФАНЕ ДИКИШ!

цитирай
25. elenkokoschkov - Друг тук е модел на ,,кенефите,,
17.03 23:56
vencivaleri1951 написа:
elenkokoschkov написа:
В ТОЗИ ПЕРИОД!
ТАКА ДА НИ СВЕТНЕШ!
ДА ФАНЕ ДИКИШ!


Различни модни течения ,аз пък реших ,че е едно !
Нещо като еталон ,така да се каже!!
Извинявам се за заблудата!!
цитирай
26. leonleonovpom2 - Здравей, Венци!
18.03 00:10
Далече съм от темата за охранители и за да не ставам за смях, няма да взема отношение
Соколов е от друга категория и според мен не е сравним със Стоичков Беше нещо средно между Пеле и Гаринча от неговото поколение Изобщо ,отборът от онова десетилетие между 65-та и 75-та година беше много по талантлив от този на Стоичков през 1994 ! Между другото спечели сребърни олимпийски медали, които са по- високо от четвъртото място в САЩ! При малко повече късмет можеха да станат и световни шампиони
Например, на световното в Мексико, много шум се вдигна ,за едно положение ,при което Пеле за малко не вкара гол от центъра В същата година станах свидетел, как Видин Апостолов вкара два гола от центъра, прехвърляйки вратаря в един мач!
Но късметът беше за момчетата от 1994!
Извинявай, не е по темата, но спомена Соколов!
цитирай
27. theeconomist - .
18.03 05:48
Привет кореш, във връзка с възмущението на "пандурина"милиционер, който бил рицар на "плаща и кинжала",а сега чака някой да му плаща и да го жали,има стихотворение:
"Слепец ще те води по правия друм
и може би тъй ще се случи,
че някой глупак ще те учи на ум,
клеветник на чест ще те учи."

Реагира ти така, защото го гризе гузната, продажническа съвест на конформист, гузен страхливец и жалък службаш от милицията.
Просто не се занимавай със залезлите звезди на пагона. Той това се мъчи, да ги изтрие от татуировката на челото.
цитирай
28. apostapostoloff - Вземете сега та се
18.03 06:21
изколете. За дивотии. Ама така е то, като изкукуригат дъртаците...
цитирай
29. vencivaleri1951 - Много е трудно да се правят сравнения във времето
18.03 08:04
за каквото и да било. Футболът бе по атрактивен, днес по атлетичен и практичен.преди публиката , а и специалистите търсеше като, чели повече красотата от ефективността.
Да вземем Жеков. Недостижим голмайстор за всички времена в нас, ефективен като калашник, но играта му не бе ефектна, бе привидно тромава и т н. Редки попадаше в Националния отбор,, никога не е бил футболист на годината, макар че имаше златна и две сребърни обувки . Тоест бе признат навън повече. Днес щеше да играе в голям европейски отбор при подобни постижения. Лично аз не мисля че предишния Реал на Пушкаш би имал шанс пред този на Роналдо. Най малкото щеше първият да изкапе около 60 Тата минута. Когато сравних Соколето с Ицо то написах ,,като дарование,,
Просто и двамата бяха целунати Свише като таланти. Единият го разви изцяло, за съжаление другият не, или по точно му попречиха да го развие.



uote=leonleonovpom2]Далече съм от темата за охранители и за да не ставам за смях, няма да взема отношение
Соколов е от друга категория и според мен не е сравним със Стоичков Беше нещо средно между Пеле и Гаринча от неговото поколение Изобщо ,отборът от онова десетилетие между 65-та и 75-та година беше много по талантлив от този на Стоичков през 1994 ! Между другото спечели сребърни олимпийски медали, които са по- високо от четвъртото място в САЩ! При малко повече късмет можеха да станат и световни шампиони
Например, на световното в Мексико, много шум се вдигна ,за едно положение ,при което Пеле за малко не вкара гол от центъра В същата година станах свидетел, как Видин Апостолов вкара два гола от центъра, прехвърляйки вратаря в един мач!
Но късметът беше за момчетата от 1994!
Извинявай, не е по темата, но спомена Соколов![/quote]
цитирай
30. vencivaleri1951 - Кореш , недей така. Подсъдно е
18.03 11:14
Да си говориме истината само за полицията. Ето карам си аз и ме спират катаджии.
Вадя документи, а те ми казват да си ги прибера. Посягам към портфейла , гледат ме укорително. Засрамих се заради мислите. Единият от тях погледна таблото и ми казва, че горивото ми на привършване. Аз сам знам това , но до пенсията далеч. Разбра мислите ми човекът, извади 20 лева и ми посочи бензиностанцията.
Взех след време пенсия и карам към Сръбско да заредя с нещо хладилника. На КПП то и митничарят и граничарят ме гледат мило. Казват че им се виждам уморен. Отричам , но те - уморен си и толкоз. Вадят и те двадесет лева и ме пращат към бистрото да си взема кафе и плескавица, та да съм се освежил.
Аз тези неща за марките ги написах в яд, защото съм пропит от корупция и
завиждам за чистотата и професионализма на родната милиция в последствие полиция.Завиждах и поради тази причина набедих . После се изплаших и сега признавам как стоят нещата. Чистосърдечното признание.....нали знаеш?



quote=theeconomist]Привет кореш, във връзка с възмущението на "пандурина"милиционер, който бил рицар на "плаща и кинжала",а сега чака някой да му плаща и да го жали,има стихотворение:
"Слепец ще те води по правия друм
и може би тъй ще се случи,
че някой глупак ще те учи на ум,
клеветник на чест ще те учи."

Реагира ти така, защото го гризе гузната, продажническа съвест на конформист, гузен страхливец и жалък службаш от милицията.
Просто не се занимавай със залезлите звезди на пагона. Той това се мъчи, да ги изтрие от татуировката на челото.[/quote]
цитирай
31. get - @ 30. vencivaleri1951 - Първият признак за глупостта е пълното отсъствие на срам.
18.03 13:20
Преди да диагностицираме у себе си депресия и ниска самооценка - следва да се уверим, че не сме заобиколени от идиоти.

- по З. Фройд
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 2696117
Постинги: 675
Коментари: 11405
Гласове: 4023
Архив
Календар
«  Юли, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031