Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.10.2018 02:32 - Откакто в Делиормана започнаха да четат Панагюрска мерена реч то Пушкин, Чехов, Тургенев, Толстой...станаха ментета
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 3136 Коментари: 16 Гласове:
7

Последна промяна: 20.10.2018 02:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    6. getmans1 - . . . Ментета. . . Страна дала на света ...
19.10 22:56 ... Ментета ...


karpis написа: Страна дала на света Менделеев,Тургенев,Пушкин,Толстой( не мога да изброя всички,които да включа в списъка).Дала толкова за духовното и материално израстване на света,сега за съжаление безмилостно и систематично се унищожава,благодарение на тоя лайньо,както и на лакейчетата му!Прави го явно по навик като Лайненин и компания,които съсипват хорицата там вече столетие!А пък при нас кадруваните от тоя мизерник долници пък съсипват нас!А инак се правят на пишман дрисократи,дорде не лъснат фамилията на благодетеля си с четка за зъби,пак по навик!


И чете "делиорманецът" :   " Докосвай ме, докосвай ме...", пък бръкне за джобен

билярд в панталона и му стане едно , топло, лепкаво, хубаво...


Гласувай:
9
21. vmir - Венци,
20.10.2018 04:18
Хубаво е да си лоялен към Русия, защото тя е направила и невъзможното за благоденствието на рода ти и на теб самия. Но, ако с изброените от теб имена свързваш истината за Русия, редно е да забележиш, че всички те са не само прозападно ориентирани, вдъхновени и свързани със Запада, но и никой от тях не е претендирал като днешните руснаци да наставлява, назидава и поучава Запада, не дай Боже - света! Не ти ли се струва, че точно този абсурд на днешните руснаци прави посочените от теб гении да изглеждат ако не като соросоиди, поне като ментета?
цитирай
2. apostapostoloff - Аман от тая Русия!
20.10.2018 06:50
Докога ще се занимавате с тази западнала, изостанала страна, с която вече нищо не ни свързва? И слава Богу!

Сменете малко темата- напишете нещо за Пакистан например.
цитирай
3. radostinalassa - С пакистан ни свързват техните отрочета, които ...
20.10.2018 07:38
нашите деди са приели да живеят тук. Но това не са коренните българи. Да не би и ти да си свързан / с индусите имам предвид / с тях кръвно? С това високо ниво на хормони всичко е възможно. Повечето се отнасят към първа варна, която е най - ниската. Това не може да е нещо интересно и прогресиращо. При янките имаме също смесване на соя. Този път е желан от Глобалният предиктор, но не и от нас.
цитирай
4. getmans1 - . . . Вмире прочети оригинала, след 2 ...
20.10.2018 08:03
... Вмире прочети оригинала, след 2 и 4 коментар ще схванеш и смисъла на 6-ти.


vmir написа:
Хубаво е да си лоялен към Русия, защото тя е направила и невъзможното за благоденствието на рода ти и на теб самия. Но, ако с изброените от теб имена свързваш истината за Русия, редно е да забележиш, че всички те са не само прозападно ориентирани, вдъхновени и свързани със Запада, но и никой от тях не е претендирал като днешните руснаци да наставлява, назидава и поучава Запада, не дай Боже - света! Не ти ли се струва, че точно този абсурд на днешните руснаци прави посочените от теб гении да изглеждат ако не като соросоиди, поне като ментета?

цитирай
5. radostinalassa - getmans1
20.10.2018 08:46
Разбирам, че вие е трудно да схванете много неща. Мисля, че причината е в недостига на йод. Това японците са го схварали много добре, благодарение на щедростта на янките и Запада във вид на атомни бомби и аварии. Те ги боготворят, защото днес са най - дългоживеещата нация, която няма нужда да използва благата на Запада във вид на лекарства. Те не боледуват до 75 години, справили са се с радиацията. Може да последваш примера им.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Хе, Вмире
20.10.2018 10:29
vmir написа:
Хубаво е да си лоялен към Русия, защото тя е направила и невъзможното за благоденствието на рода ти и на теб самия. Но, ако с изброените от теб имена свързваш истината за Русия, редно е да забележиш, че всички те са не само прозападно ориентирани, вдъхновени и свързани със Запада, но и никой от тях не е претендирал като днешните руснаци да наставлява, назидава и поучава Запада, не дай Боже - света! Не ти ли се струва, че точно този абсурд на днешните руснаци прави посочените от теб гении да изглеждат ако не като соросоиди, поне като ментета?С математиката и геометрията добре, но тук си далеч от истината. Да наречеш тези автори ментета трябва или да си силно комплексиран, или илитерат-в случая мисля си и двете. Това че си прочел и преработил в главата си Шилер, Гьоте, Балзак, Сервантес , че говориш и ползваш западни езици/ Тургенев например застъпва тезата , че всеки руснак трябва да знае български , щото и Божето и буквите са му от нас-е то и ние сме на Запад/ не е никаква прозападна ориентация , а добра практика тогава и норма днес. Цитираните автори пък са много далеч в творчеството си от Запада.
Чехов например по скоро учи на "краткия разказ" много западни автори . С "Чайка" и " Вишнева градина" на Чехов, Станиславски ще стане и ще бъде и до днес гуру на западните театрали. Пушкин е смятан за националист/патриот/ и е така. Неговото "Към клеветниците на Русия " и днес е актуален "шамар" в рими. Впрочем той и за това е забранен/заедно с Висоцки, Булгаков/същите ментета/ в "Незалежная" -съборени са бюстове и паметници, преименувани са улици, училища и прочие...
Толстой пък създава дори учение и има много последователи в Европа и Америка.
Творчеството му е толкова руско, че не понадлежи на коментар.
Ако става въпрос Путин е далеч по западно ориентиран от споменатите /и охулени от "Капацитета "блогов/ и не защото има задължителната езикова култура , не защото е живял на Запад, а защото до голяма степен копира западни политики. Ако щеш пиарът, който го съпътства/ пред камерата язди, плува, лети с истребител, влиза в подводница, играе хокей, бори се, удачно хваща мигрофона.../ е типично западен модел, пропагандата /хибридната война/ която прави Русия, лобитата които създава сред западния елит-всичко това е "учил" от западни учебници и практитки.

И репликата ми е именно заради просташко манипулиране на негов отговор в Сочи.

Знае се , че САЩ във военната си стратегия допускат
от 70те години опцията да нанесат първи ядрен удар, което на практика измени философията и тактиката при евентуална война на ядрените държави. Запитан Путин по този въпрос , дали не обмисля промяна той отговори, че Русия е готова да удари с ядрено оръжие едва след като се убеди , че срещу него ще бъде използвано ядрено оръжие. Не лаврира, не успокоява и не лъже. Казва -ще умрем като мъченици и "ще отидем в рая" защото не сме започнали първи/казва кой е агресора", а те ще "вздохнут"/пукнат/ без да успеят и да се покаят.
Тоест , без да спестява истини обяснява какво ще се случи след ядрена война.
И го емнаха , че заплашва, че е агресивен, а той просто казва , че ще загинем всички. Тоест, мислете преди да дрънчите с оръжие около мен. Просто Вмире не е възможно НАТО да доближава Русия, а Русия да не доближава НАТО.

За мен и Русия не мисля, че има смисъл да говоря. Живял съм и учил преди Русия на Запад, а и след това. Ако съм получил помощ, която по късно промени коренно живота ми , то е от Франция и от френски ресурсен учител.
цитирай
7. vencivaleri1951 - Ами на Пакистан му е в шише
20.10.2018 10:58
apostapostoloff написа:
Докога ще се занимавате с тази западнала, изостанала страна, с която вече нищо не ни свързва? И слава Богу!

Сменете малко темата- напишете нещо за Пакистан например.


след договора на индийците за дивизиони от С400. Щели да стават толстоисти вече, откакто разбраха , че Толстой бил прозападен автор
цитирай
8. vaquero - vencivaleri1951,
20.10.2018 14:38
Нашите психодесни са коне с капаци, липсва им чувство за самоирония, което ги прави ниско интелигентни.
цитирай
9. radostinalassa - Те нямат чувство за хумор
20.10.2018 16:04
Напр. Стар още ме ругае, когато му предлагам да повиши раждаемостта в страната по примера на ББ. Е, като не иска тогава ББ ще трябва да се справя сам.
цитирай
10. vmir - 6. vencivaleri1951,
20.10.2018 17:52
Не аз, а ти си който поставя под съмнение гениалността на Менделеев, Тургенев, Пушкин, Толстой и дори със симулативната им "защита" ги приравняваш до нивото на лъжливо ехидно милиционерче, което уж имало поне колкото тяхното отношение към Запада, че и къде по-добро...

Това е вашата "самоирония" и "чувство за хумор", от които на нормален човек вече му призлява дори като чуе думата "Руски"... Нямам повече време за крушeвски свидетели като теб и феновете ти.
цитирай
11. radostinalassa - vmir
20.10.2018 19:38
На тебе ти призлява и от плоската Земя. Думата русь означава велик. От такава дума им е призлявало на жълтия сой. Кой е спасявал нежните европейци от жълтите орди?От турските орди? От психопата Хитлер ? Янките ли? Те мислят само за изгода.
цитирай
12. planinitenabulgaria - Защо Радостинчето пише в блога на Товарищ венцИ неща, които не правят смисъл
20.10.2018 19:56
има обяснение - тя като прочете и само едно изречение на венцИ, в нея започва извънциклов процес на бурно узряване яйцеклетки. Не можеда се търси смисъл в казаното или написаното в такъв момент на жената, защото тя е жива хормонална бомба.
Всички обаче грешите в по няколко направления - Пушкин, Менделеев, Мусоргски. Като бивш професор в Центъра Ви казвам, че те нищо не са в сравнение с Путин, когото всероссийският патриаарх Кирил / и Аз!!!/ преценява/ме/ като най-големият дар Божий за Русия и го споменава винаги в проповедите си.
Поняли?
Анадъмо?
цитирай
13. radostinalassa - Пиша тук, господин дърварю, ....
20.10.2018 20:24
защото не ме трият и не ме ругаят обикновено. Кое не ти е ясно в написаното. Така трябва да се пише, да се замаскират някои думи, защото оплаквачки мното в блога Реват като вдовици срещу мене, оплакват се, че ги обиждам. Дали не си и ти от тях? Имаш всички данни за подляр.
цитирай
14. get - - Да те питам нещо Венци - откога БОЛШЕВИКИТЕ УЗУРПИРАЛИ ВЛАСТТА В РУСИЯ - станаха ... ?
20.10.2018 22:12
... започнаха да имат нещо общо с изброените по-долу?

vencivaleri1951 написа:

Откакто ...
Пушкин, Чехов, Тургенев, Толстой...станаха ментета


- Болшевиките СА С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЧУВСТВО за ХУМОР, досущ като един български "болшевик" Говедаров!
- Който болшевик НЕ ЗНАЕ ПРИМЕРНО? ... че всичко ПО-КАДЪРНО И МИСЛЕЩО Е БИЛО - пречка за тираните-болшевики!
- Ако не вярва НЕКА ПРОЧЕТЕ примерно, ЗА "ФИЛОСОФСКИЯТ КОРАБ" (който не е САМО един кораб а и тренове е имало) с които БОЛШЕВИКИТЕ - ПРИНУДИТЕЛНО СА ДЕПОРТИРАЛИ ЗАД ГРАНИЦА ... всичко ПО-БУДНО ОТ РУСКИТЕ ХОРА, което не е съгласно с тяхната ТИРАНИЧНА политика!

- Ето какви указания дава Ленин на политическият си полицай Дзержински:
"Всё это явные контрреволюционеры, пособники Антанты, организация её слуг и шпионов и растлителей учащейся молодёжи.
Надо поставить дело так, чтобы этих „военных шпионов“ изловить и излавливать постоянно и систематически и высылать за границу!"
... във връзка с ДЕПОРТИРАНЕТО в спомените си Троцки уточнява?
"Мы этих людей выслали потому, что расстрелять их не было повода, а терпеть было невозможно" - Венци, ЗНАЕШ ЛИ КАКВИ ВЪРХОВИ УМОВЕ СА ПРОГОНИЛИ от Русия вследствие на това, болшевиките - май, Не?

А останалата ПРИСПОСОБЛЕНЧЕСКА ИНТЕЛЕГЕНЦИЯ ... Какво прави ПРОТЕСТИРА ЛИ - НЕ!
Както не протистира, в същият момент ПИШЕ КНИГА-ОДА за строителството на Беломор-Балтийския-канал, носещ името на Сталин?
Същата е изготвена по решение на ЦК и има за задача, да покаже в положителна светлина ОГПУ-ръководството на Бел-Балт-ЛАГЕРА? Защо ЛАГЕР ЛИ, защото КАНАЛА е строен с БЕЗПЛАТЕН-РОБСКИ ТРУД НА 126 000 ЛАГЕРНИЦИ! Предимна полит-затворници!

Венци и Говедаров КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ - умеели са болшевиките да се шегуват нали ... възпявайки В КНИГА - РОБСКОТО СТРОИТЕЛСТВО ... все едно Хитлер да бе заръчал НАПИСВАНЕ ХВАЛЕБСТВЕНА КНИГА ЗА ЕСЕСОВЦИТЕ - Как превъзпитават в нови хора лагерниците от Освиенцим или Дахау!

Смя-ях Венци/Говедаров ... голя-ям "смях" :(((( !

п.п.Предупреждение!
С кученца на И.П.Павлов/или като/ блоговата ЛАССИ - не желая да дискутирам!
цитирай
15. radostinalassa - Има филм за янките затворници и техният труд, ...
20.10.2018 22:34
който също не е напълно безплатен, все пак ги хранят, но е доста голям % от икономиката на същите. Те са доста буйни, особено тези от тъмния сой и често посещават затворите. Евреите в Русия са купени от Рокфелер, който изръсва доста милиарди, за да финансира Ленин и болшевиките. Но, забележете, Сталин спасява руския народ от унищожение. Той не е бил корумпиран, не е крадял като психопата гей Ленин. Освен това естествено е бил посветен.
цитирай
16. radostinalassa - Моят коментар роди вдъхновяващ постинг
21.10.2018 07:10
Той се нарича нещо като терорът при Сталин.
Откога засл,женото наказание на евреите сатанисти болшевики се нарича терор?
Тогава терор ще бъде и смъртното наказание на убийци психопати?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 2433333
Постинги: 622
Коментари: 9965
Гласове: 3779
Календар
«  Юни, 2019  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930