Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.09 17:35 - Ще получат ли американците "право на първа брачна нощ"
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 711 Коментари: 11 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 "Международният наказателен съд е мъртъв" " Наказателната институция е опасна"
" Ако се произнесат срещу нас или Израел, ние няма да си мълчим. Може да въведем санкции срещу съдиите-забрана да влизат в САЩ, да запорираме имуществото им..."
Това са цитати от изказването на Болтън, съветник по националната сигурност към президента. Това е изказване на един от най-влиятелните мъже в САЩ.
И защо така изведнъж този съд стана мъртъв и опасен. Не беше такъв когато съдеше Милошевич и Шешел.  Не бе и опасна комисията по случая със сваления Боинг, която подготвя материали за евентуално дело към същия съд. Опасен и мъртъв стана съдът
когато започна процедура срещу американци- били и воювали в Авганистан.  Когато Палестинската автономия подаде в съда искане за наказателно преследване на лица от Израел за геноцидът  който се извършва срещу палестинците, съдът "стана мъртъв"
Спомнете си как американците императивно призоваваха сърбите да предадът Шешел, Караджич, Милошевич, та да имало справедливост за мъртвите в Юговойната. Мъртвите в Афганистан и Палестина явно не се нуждаят от справедливост. Жив и "безопасен" е
явно този съд който върви по гайдата на янките. Би ли си позволил мистър Болтън подобно изказване за който и да е съд в САЩ Ще му "купи колело" бащата на Болтън, "ама друг път". Ще го изхвърлят от всички възможни позиции, ще му съсипят бизнес ако има, ще го разорят, а и в затвор ще го вкарат. Виж в Европа всичко е позволено. Можеш за санкционираш, да настояваш да се купува преимуществено твоя продукция, да спираш проекти, да сваляш и качваш правителства, да заплашваш, да шантажираш...
"Аз съм берлинчанин"-каза преди години един наистина велик президент. За берличани се представят и всички след него..., но нито един не изтегли окупационните подразделения от Германия. Французи, англичани, руснаци се изтеглиха-американците не. А от Берлин до Хага  колко разстояние е. Ако трябва и там ще отидат.
Преди няколко века Кромуел поиска равенстно-вкара законопроект, който ако беше приет 
щеше да задължи владетелите на аноди/херцози, графове, барони/ да плащат пропорционален данък като всички и втори законопроект който да отмени правото на 
първа брачна нощ за титуляра на анода. Камарата на лордовете отхвърля фискалния проект, но приема моралния. 
Да чухте президент, премиер, опозиционен лидер да коментира безочието на янкито. Ами тези от " адвокати без граница" или някой от многобройните неправителствени организации? Не няма ида чуете. Няма и да чуете, ако утре зад Океана решат като донякъде рода с британците, да имат право войниците, сержантите и офицерите на Америка на  първа брачна нощ там където са на мисия в чужбина.  Няма да чуем, защото брачната нощ между нотабилите ни/а и европейските не са по стока/ и американците отдавна се е състояла
и е била доброволна , и натакования е благодарил. Колко му е и като закон да се оформи. Бог да богослови Америка-ако не му е неудобно


Гласувай:
7
01. apostapostoloff - Хубавото, братиньо, е това,
11.09 18:20
че американският империализъм от ден на ден все повече загнива и един ден ще им таковаме онаковата. Ти гледай само да си здрав, за да можеш да нарамиш калашника.
цитирай
2. vaquero - vencivaleri1951,
11.09 18:43
Ха-ха-ха!
ФАЩ съвсем се самозабравиха и това ще им излезе през носа. Няма начин.
Да видим как ще демократизират Холандия и Международния наказателен съд в частност.
цитирай
3. radostinalassa - Прав си
11.09 19:21
Написала съм много постинги за телегонията. Такова чудо няма. Иначе ако горният екземпляр беше потентен, щеше да направи доста деца от разстояние на млади блогърки. Но янките срам нямат. Може да вменят на колониите си, че това е демокрация. На тези в Африка и Азия.
цитирай
4. vencivaleri1951 - Не съм съвсем съгласен за телегонията. Има доста опити да се обори тази теория
11.09 20:13
radostinalassa написа:
Написала съм много постинги за телегонията. Такова чудо няма. Иначе ако горният екземпляр беше потентен, щеше да направи доста деца от разстояние на млади блогърки. Но янките срам нямат. Може да вменят на колониите си, че това еу демокрация.


но практиката показва друго. Фермер който развъжда елитни животни може да си вземе жена с "минало" за съпруга, но никога няма да вземе /и без пари да му я дават/ кобила " познала" жребец от друга порода. Той няма да може да ти обясни защо например черни арабски жребец и кобила имат конче сбяла звезда на челото , но ще ти разкаже случай от неговата или на баща му практика, как се отскубнал съседския жребец и "опропастил" кобила за милион долара, която да не харчи сеното отишла за кайма. И тук не става въпрос за останала някъде семенна течност/при човека тя запазва оплодителните си способности до два месеца, а при някои бозайници от цикъл до цикъл. Тоест може да се забременее дори без полов акт./ Тук става въпрос за памет на генетична основа. Чували сме, а и не ни учудва, че водата има памет, че цветята имат памет. Защо смяташ, че само подкорието ти може да помни, а не матката например, а тя и е важната за избора
цитирай
5. radostinalassa - Тук ти е грешката
11.09 20:18
Ние не сме животни. Просто приеми , че си сбъркал. В това отношение арабите са по - умни. След 3 месеца вдовицата може пак да се ожени.
цитирай
6. vencivaleri1951 - Брутални и безпардонни.
11.09 20:21
vaquero написа:
Ха-ха-ха!
ФАЩ съвсем се самозабравиха и това ще им излезе през носа. Няма начин.
Да видим как ще демократизират Холандия и Международния наказателен съд в частност.

Холандия е свободна и волева страна, но и съдиите са хора с присъщите на хората недостатъци и пороци. За сега заплахата и рекетът са лични, а магистратите и обвинителите са от различни страни. Тоест , ако имаш пари в американска банка, може да ти ги вземем, но ако нямаш , можем да измислим нещо друго...
Чиста проба рекет
цитирай
7. vencivaleri1951 - Обществен строй "братиньо" не се убива-
11.09 20:23
apostapostoloff написа:
че американският империализъм от ден на ден все повече загнива и един ден ще им таковаме онаковата. Ти гледай само да си здрав, за да можеш да нарамиш калашника.


той се самоубива в повечето случаи.
цитирай
8. radostinalassa - Ако янките продължават да...
11.09 20:34
раздават парите на народа си , за да въдворяват демокрацията по света ще фалират. Затова избраха Тръмп, дано да прекрати тоя цирк. Дано не го застрелят като Кенеди.
цитирай
9. vencivaleri1951 - Не съм ти опонент
11.09 20:43
radostinalassa написа:
Ние не сме животни. Просто приеми , че си сбъркал. В това отношение арабите са по - умни. След 3 месеца вдовицата може пак да се ожени.


Не съм опонент обаче и на привърениците на телегонията. Не разбирам. Просто казвам, че в развъдниците взимат женски които не са имали контакт с мъжки. А в елитните развъдници работят и научни работници със сериозна тежест в професията.
Има необясними неща, които се знаят просто без да се търси научно обяснение. Например, не е възможно според науката отроче между кон и магаре...Не е възможно , но катъри и мулета има. Какво си се притеснила госпожо-майчинството е безспорно. То за това евреин си ако майка ти е еврейка-тя е сигурна.

цитирай
10. radostinalassa - Много се притеснявам даже
11.09 21:03
Имам десетина постинги на тази тема. Най - логичният е на Гомонов. Има катъри и мулета, но отборът ги отсява. При животните се отделят много яйцеклетки едновременно, затова са животни.
На практика като плашат хората с телегонията, някои ги насочват към близкородственото кръстосване, т.е. между роднини. То се отхвърля от църквата ни.
цитирай
11. get - - Венци-и-и Славен "историко" - говориш за неща КОИТО ЯВНО НЕ ПОЗНАВАЩ ... а отделно ВЪПИЮЩО ... ?
16.09 17:17
vencivaleri1951 написа:

Преди няколко века Кромуел поиска равенстно-вкара законопроект, който ако беше приет
щеше да задължи владетелите на аноди/херцози, графове, барони/ да плащат пропорционален данък като всички и втори законопроект който да отмени правото на първа брачна нощ за титуляра на анода. Камарата на лордовете отхвърля фискалния проект, но приема моралния.


... И ОТКРОВЕННО БЪРКАШ ... ?
А) В електротехника = имаме АНОД (положителен електрод ...
Б) средновековно(ФЕОДАЛНО) право - АЛОД ?

- Двамата с тьотя Радостинка - по отношение на ИСТОРИЯ ... като знания, терминология и осмисляне СТЕ СИ ЛИКА И ПРИЛИКА :)))) !

ЗАБЕЛЕЖКА:
Според средновековното ФЕОДАЛНО ПРАВО - АЛОД е ... ?
- през френски, латински и идва да КАЖЕ : аlodis от al — пълно и od — владение !!!

Тоест АЛОДА - Е ?
- Отдадено в ПЪЛНА власт на СОБСТВЕНИКА - ФЕОДАЛНО ВЛАДЕНИЕ ... което той няма право да напуска без ЗНАНИЕ И СЪГЛАСИЕ НА СУВЕРЕНА/сеньора(си)!
- Алода не е СВЪРЗАН ЕДИНСТВЕНО И САМО С БЛАГОРОДНИК ... собственици на АЛОД МОГАТ ДА СЕ ЯВЯТ и ОБИКНОВЕННИ СЕЛЯНИ(фамилия)!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 2156854
Постинги: 605
Коментари: 9660
Гласове: 3683
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930