Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.09.2015 12:35 - Защо месец септември фрустрира част от блогърите в Блог бг?
Автор: vencivaleri1951 Категория: Политика   
Прочетен: 12094 Коментари: 32 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 От няколко години съм в Блог бг и винаги през септември виждам превъзбудени от идеологическа виагра  колеги блогъри. Първа е датата на  на обявената война на България 5 септември и последвалата я окупация. На 6ти идва Съединението и реакцията на Русия против него. На 7ми се ражда  Тодор Живков, а на 9ти идва превратът и последвалото го правителство на ОФ. Месецът си отива със събитията през 23та когато " клаха народът , както турчин не беше го клал"
Видно е че този "беременен" с дати месец поражда "контракции" у много люде, но не "очистили" се преди събитието  последните "раждат" и много жълто и миризливо  в мрежата.

-Факт ли е, че  СССР обявява война на България на 5 -9- 1944г? Неоспорим факт е. Не , че е приятно, но в какъв пакт се намира страната ни съвсем наскоро? Обявила ли е България война на САЩ и Англия/съюзници на СССР/. Има ли към 9ти септември български окупационни войски в Гърция и Югославия? Има ли споразумение  между руснаци , англичани  и американци за това, че война срещу една от страните е война и срещу останалите и където страните се задължават да не правят сепаративни действия. И накрая, не е ли истина , че ние българите пропускаме с оръжие бягащите и отстъпващите войски на Вермахта с оръжие през България което се нарича на военен език  ЛОГИСТИЧНА ПОДКРЕПА. Впрочем тези войски направиха "мазало" в Сърбия , а и се бихме по късно с прегрупирани части от тях давайки десетки хиляди жертви.
Накрая , но не на последно място архивните кадри нееднозначно  показват какво е отношението 
на болшинството от българите за тази окупация. Ще вметна накрая, че България е страната сред победените такива с най кратка по време/а по численост на  окупационните  войски да не говорим/ окупация.  Може би е нужно да си припомним, че САЩ още държат в Германия окупационни подразделения по силата на мирния договор от каквито последователно се отказаха Франция, Англия, Русия

-Русия за Съдинението. Ще започна с това, че 6 септември не би могъл да се състои
ако не беше се състоял 3 март.  В момента на Съединението Русия е гарант по Берлинския договор, българският княз е руски офицер, а в България има руски войници и офицери които на практика създадоха българската армия. Как  би се погледнало на едно мълчаливо бездействие от Нейна страна или недай си Боже подкрепа в подобна посока. В състояние ли е Русия в този момент за ответна реакция в една война. Да си припомним , че Русия е загубила наскоро Кримската война, практически няма черноморски флот, спечелила е Рускотурската война наистина, но пък същата война показва, че руската армия далеч не е на нивото което трябва да бъде. Руската реакция към Съединението е по скоро да не и припишат участие и подкрепа в него. В този момент тя е слаба да наложи и защити каквото и да е мнение в Европа.
 
-Тодор Живков. Преди 10 ти ноември ми е бил безразличен. Това което се случи 
след 10 ноември накара много , ако не и мнозинството от българите да са с носталгия за управлението му.

-9ти септември. Силно противоречива дата. От гледна точка на репресиите е огледална реплика на това което се случва през юни и септември на 1923 година. Не правото , а  отмъщението бе водещото в деветосептемврийските процеси-"Око за око, зъб за зъб"
 Точно за това днес се говори като за мъченици за откровени главорези и престъпници.
Истина е и обратното, че много невинни българи пострадаха, а и потомците им бяха "сочени с пръст" за страданието на предките им                                                                     От друга страна България по време на соца бе  на позиция която едва ли някога ще достигне.
-Българите никога няма да гоним вече 9 млн в страната си
-България никога вече няма да бъде космическа страна
-Думичката индустриализация ще има все повече и повече абстракционно звучене
 -България никога няма да бъде марка в култура и спорт. Няма да има повече собствени школи в тези направления.
-За все повече и повече българи думите работа,  образование, пенсия, здравеопазване ще бъдат като думи от чужд речник
Или както казваше мой роднина:
-9ти септември ни научи да ядем по три пъти на ден и да не си "какаме" в двора-10ти ще отучи много нашенци от това.
Аз пък си мисля следното. Защо все се зъбиме един на друг, а не погледнем преди това зъбния си статус-обеззъбихме/ и като метафора и буквално/ се тотално в този преход

23 септември Безумен акт, на безотговорни хора и  породил жесток отговор от главорези. Въобще 1923 година е злокобната година на българите.  Тя ражда мъст и готовност за такава които продължават и до днес. Потиснати са наистина за 45 години , но то е породено от страх, а не от убеждение.


Накрая/ иначе на първо като значение  място / искам да цитирам:

"Не ни мърси туй що влиза в устата ни, а туй що излиза от нея"
                                                          Бъдете здрави!
 
Гласувай:
20
19


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. getmans1 - ???
08.09.2015 14:11
Фрустрация е термин от психологията, който обозначава емоционално състояние на човек, излъган в своите очаквания и/или лишен от възможността да постигне силно желана цел.[1] Проявява се най-често под 3 форми:
агресия - когато човек "експлодира";
регресия - когато човек не е в състояние да избухва и таи всичко в себе си;
ресигнация - избухване в сълзи.
Характеризира се с двигателно безпокойство, апатия или агресия. Фрустрацията се дели на два вида:
псевдо-фрустрирано поведение - частична загуба на контрол, но остава целесъобразно и регулирано;
действителна фрустрация - без контрол, ограничено осъзнаване на действията.

Фрустрацията може да се дължи както на липсата на обекта на желанието, така и на срещане на препятствие по пътя към неговото задоволяване. Препятствията или трудностите са външни и вътрешни. Външните произлизат от средата (Детето не може да извади играчката, защото шкафът е заключен.), а вътрешните зависят от индивида (от неговите вътрешни ценности, морал). Все пак фрустрацията не се определя чрез препятствието, защото нищо не помага да се разбере, какво точно ще бъде възприето като препятствие от субекта. Една и съща ситуация може да се приема като благоприятна от един човек и като фрустрираща от друг. Следователно, само когато се изучава поведението на един субект, може да се разбере дали той изпитва фрустрация.[3]
цитирай
2. vencivaleri1951 - Ами правилно си прочел гети
08.09.2015 15:24
getmans1 написа:
Фрустрац
ресигнация - избухване в сълзи.
Харцелесъобразно и регулирано;
действителна фрустрация - без контрол, ограничено осъзнаване на действията.

Фрустрацията може да се дължи както на липсата на обекта на желанието, така и на срещане на препятствие по пътя към неговото задоволяване. Препятствията или трудностите са външни и вътрешни. Външните произлизат от средата (Детето не може да извади играчката, защото шкафът е заключен.), а вътрешните зависят от индивида (от неговите вътрешни ценности, морал). Все пак фрустрацията не се определя чрез препятствието, защото нищо не помага да се разбере, какво точно ще бъде възприето като препятствие от субекта. Една и съща ситуация може да се приема като благоприятна от един човек и като фрустрираща от друг. Следователно, само когато се изучава поведението на един субект, може да се разбере дали той изпитва фрустрация.[3]


"Човек излъган в очакванията си"

Когато си роден и общо взето си живял в централната част на града, когато родител е преподавател във Вуз, когато си завърши ВУЗ в чужбина и познаваш голяма част от хората учили с теб и около теб то знаеш не малък контингент от хора.

Бил съм свидетел как хора готови на всичко за партиен билет после публично и шумно късаха "заветната" книжка. Бил съм свидетел как хора при единия режим криеха "неправилната" си рода , а се хвалеха с "правилната"/Лично аз/може би защото можех и мога да си го позволя се хвалех и хваля с "неправилната":)/

И на много от тези хора въпреки усилията, а и униженията нещата не им се случиха и не се случват/ излъганите очаквания/ си измислиха "препятствие" за това неслучване. Дали ще е царска Русия, СССР, САЩ, комунисти, консерватори е без значение. Викнеш "Долу" и ти олекне. Както отбелязваш обаче "препятствието" работа не върши.
цитирай
3. larryone - Здравей ВВ! Ако си го написал е за ...
08.09.2015 16:58
Здравей ВВ! Ако си го написал е за пари, макар и укоримо е разбираемо. Но, ако наистина мислиш така, е непростимо.
цитирай
4. dobronameren - Ех, Венци, Венци. Любим си ми, защото си изящно последователен в глупостите си.
08.09.2015 17:03
Колко красиво си го написал... "6 септември не би могъл да се състои
ако не беше се състоял 3 март." Т.е. теб не би те имало, ако баба ти не я е имало. Естествено! Въпросът не е в това, а ЗАЩО.
А как убедително си се изкакал след изречението: "От друга страна България по време на соца бе на позиция която едва ли някога ще достигне..."
Този твой постинг ще го запазя целия, защото ти в него си в цялата си прелест ... майкина. Бъди сигурен, че ще ти го цитирам текст по текст, идея по идея.
Апропо, започна ли да ядеш клавиатурата си? Комунистите като тебе винаги изпълняват обещанията си, нали така.
цитирай
5. blackpredator - Здрасти Венци!
08.09.2015 17:29
Щях да прасна един коментар, ма като ти гледам минусите се отказах.
Всуе се морим, както е казал поета.
За блоговите нубийци, демокрация е Саудова арабия, не България от
Съединението та до днес.
Тия сторонници на шериата са с бурки на мисленето по рождение.
Хора в калъфи, ако перифразирам Чехов.
Калъф - калъп.
Не ти, те не са излезли от калъпа.
Тяхната демокрацията, е се едно да се ожениш за манаф.
Чети ги над мен.
Такива превърнаха страната в Нубия...
цитирай
6. vencivaleri1951 - Ти пък не си ми любим-не си добронамерен
08.09.2015 17:41
dobronameren написа:
Колко красиво си го написал... "6 сепвреме на соца бе на позиция която едва ли някога ще достигне..."
Този твой постинг ще го запазя целия, защото ти в него си в цялата си прелест ... майкина. Бъди сигурен, че ще ти го цитирам текст по текст, идея по идея.
Апропо, започна ли да ядеш клавиатурата си? Комунистите като тебе винаги изпълняват обещанията си, нали така.


Въпросът бил в" Защо?"

Кое защо "Добронамерен"? Нима наистина мислиш, че на Тургенев наистина му е пукало за Дарданелите и е напикар В Навечерието...Или на Вершагин , че е създал такива батални картини? Ванька от Псковска губерния, или Кшиштав от подВаршава , или някой с трудно име от подКарелието е посечен и склопил очи у нас зарад имперски интереси на император и двор...
Независимо какви интереси е имало българите днес сме суверенен народ, кюрдите не. За това нисък поклон пред всички помогнали ни да останем държава. Аз знам кой подписа Санстефанския договор, знам кой го редактира в Берлин. Знам кой не спретна договора в Ньой и кой какво искаше да остане от България при подписването на мирния договор за ВСВ. И те питам съвсем искрено "добронамерен"кога ще станем отново към 9 млн, кога ще "зареждаме" световните сцени и оркестри с певци и музиканти. Кога ще създадем отново великолепните спортисти и треньори...Кога българин ще лети отново в Космоса, а наш институт ще прави прибори и храни за космически полети. Кога в края на краищата децата ще събират парички за книги, а не за дрога или силиконови цици? Ти на това ми отговори, а клавиатурата не я мисли
И понеже горе споменах за певци то ще припомня или ти кажа ако не знаеш, че Гяуров го забелязват в хора на Военното у-ще в Шумен, Гюзелев от самодейния състав в Художествената академия, Кабаиванска от хора във ФМФто---Като самодейци тръгват "Йоан Кукузел", " Бодра смяна" , "Филип Кутев"...Това сачаст " фенерите" по които ни разпознаваха до скоро от чужбина. Днес сме също фенер..."червен фенер" и това е жалкото!
цитирай
7. vencivaleri1951 - Ти сериозно ли мислиш, че някой бе дал паричка за това епистоларно "мъждеене"
08.09.2015 17:46
larryone написа:
Здравей ВВ! Ако си го написал е за пари, макар и укоримо е разбираемо. Но, ако наистина мислиш така, е непростимо.

докторе?:)

Не ! Безплатно от душа и сърце...
цитирай
8. koshmar - Хайде сега за минута си напъни мо...
08.09.2015 17:53
Хайде сега за минута си напъни мозъка и помисли.
Това след 9 септември държава ли беше?
Масов червен терор с 30 хиляди избити.
Тоталитарна нечовешка система.
Комунистически октопод, изял държавата.
Над 1 милион доносници, сътрудници на ДС, още помня как колега на баща ми, активист на ДС, му призна, че е донасял и ЗА СЪПРУГАТА си какво е казала, на началниците си.

КОМУНИЗМЪТ УНИЩОЖИ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В ЧОВЕКА.
Превърна българина от човек в отрепка. Това е най ужасното му престъпление.
Червенков, Димитров, живков и прочее просто не са били човеци, и цялата червена паплач.
цитирай
9. enetrada - Братчет, напомпи го това до 10 хиляди прочита, та да се помни за векове.
08.09.2015 18:50
blackpredator написа:
Щях да прасна един коментар, ма като ти гледам минусите се отказах.
Всуе се морим, както е казал поета.
За блоговите нубийци, демокрация е Саудова арабия, не България от
Съединението та до днес.
Тия сторонници на шериата са с бурки на мисленето по рождение.
Хора в калъфи, ако перифразирам Чехов.
Калъф - калъп.
Не ти, те не са излезли от калъпа.
Тяхната демокрацията, е се едно да се ожениш за манаф.
Чети ги над мен.
Такива превърнаха страната в Нубия...Нещо такова, да се отнемат грамотите за очевадно фалшиви прочити,м?
цитирай
10. vencivaleri1951 - "Пароле, пароле , пароле..."
08.09.2015 18:51
koshmar написа:
Хайде сега за минута си напъни мозъка и помисли.
Това след 9 септември държава ли беше?
Масов червен терор с 30 хиляди избити.
Тоталитарна нечовешка система.
Комунистически октопод, изял държавата.
Над 1 милион доносници, сътрудници на ДС, още помня как колега на баща ми, активист на ДС, му призна, че е донасял и ЗА СЪПРУГАТА си какво е казала, на началниците си.

КОМУНИЗМЪТ УНИЩОЖИ ВСИЧКО ЧОВЕШКО В ЧОВЕКА.
Превърна българина от човек в отрепка. Това е най ужасното му престъпление.
Червенков, Димитров, живков и прочее просто не са били човеци, и цялата червена паплач.


Пароле без покритие.
Това след 9ти септември беше тоталитаризъм
но бе семпла и добре уредена държава.
Това което бе построено тогава , днес не може и да се боядиса
Да репресии след 9ти е имало, но те бяха реплика на 9ти юни.
За съжаление човечеството не е измислило безкръвен начин за преминаване
от един обществен строй в друг. Гражданските войни във Франция, Англия, Русия, Щатите взимат милиони жертви. Гилотината е измислена /от лекар Гилотен/ с едничката цел-по-висока производителност./Бесенето и разстрелът искат повече време/ Никой не оправдава насилието на думи, но всеки има готовност сякаш да го извърши в даден момент. Ще завърша с това, че социализъмът като практика на управление съществува по малко от 100години. Ако кажеш, че преди него не е имало кръв,че съпрузи не са се шпионирали ще се съглася с теб във всичко останало. И защо според теб след като се срина соц системата Европа стана несигурно място за живеене, а България се превърна в клоаката на това несигурно място
цитирай
11. getmans1 - Ето един който знае повелителя на „ Push“-бутона
08.09.2015 19:32
9. enetrada - Братчет, напомпи го това до 10 хиляди прочита, та да се помни за векове.


enetrada написа:
blackpredator написа:
Щях да прасна един коментар, ма като ти гледам минусите се отказах.
Всуе се морим, както е казал поета.
За блоговите нубийци, демокрация е Саудова арабия, не България от
Съединението та до днес.
Тия сторонници на шериата са с бурки на мисленето по рождение.
Хора в калъфи, ако перифразирам Чехов.
Калъф - калъп.
Не ти, те не са излезли от калъпа.
Тяхната демокрацията, е се едно да се ожениш за манаф.
Чети ги над мен.
Такива превърнаха страната в Нубия...Нещо такова, да се отнемат грамотите за очевадно фалшиви прочити,м?

цитирай
12. ok3223 - Май, И ти си отрепка
08.09.2015 19:34
бил и тогава и сега ... КОШМАРИНО.
И съм сигурен на 100%, като съдя от написаното от теб ...
Че си бивше доброволно секретно сътрудниче бил, а днес доларово, на подобни чужди служби. Приятел на баща му се похвалил, че донасял за жена си ...!!!!
Нищо чудно да си този ... който е донасял за жена си ...
С "добронамерената" отрепка и планинарчето българско, да сте били щатни помагачи и сътрудници на КДС, от тези, на които генералино Семерджиев изгори досиетата. Вашите Гузни и Нагъзени "совести" ви карат да ни поднасяте станалото навремето с изкуствено натегнат агресивен тон. Във всеки от вас има по-нещо от Иво Инджев, защото той е еманация на всичко гадно станало навремето, ставащо днес и сега.
Няма спокоен обективен анализ на соца и Живковото управление, а изкуствена и надута, кучешка, демонстративна злоба за тогавашното.
Нашето не бе социализъм, а държавен капитализъм по подбие на руския. Изграден от една социалистическа идейна секта, каквото е болшевизма - ленинизма, и която се наложи в Русия, и изгради обществено политическа система, която направи държава съгласно собствените си идейно политически, и икономически разбирания.
НЯМАЩИ НИЩО ОБЩО С МАРКСИЗМА И МАРКС.
Кошмарино, погледни днешен Китай, в който ККП изгради социалистическа държава и обществено политическа система, съгласно разбиранията и препоръките на Маркс и марксизма приложени и нагодени към условията специфични на тази страна. Какво направи и постига за 20-на години, и тогава упреквай социалистическата идея като теория и практика, когато е разбрана и приложена правилно. Когато е разбрана и приложена правилно.
цитирай
13. sestra - Хем неистини, хем и на небългарски.
08.09.2015 20:21
Беременен, предки, сторонници, Саудова Арабия... Попитах те в друг блог , вв, питам ви всичките сега - защо? Защо се дъните с такова отчайващо упорство? Няма кой да вярва на колажите ви върху историята. Не стига, че лъжливи, но и много безвкусни. Нелогични,прозрачни, ниски, продажни. Но най-прозрачното ви е, че не минавате без директни обиди срещу своите сънародници, ако наистина сте българи и техните скъпи покойници, както и техните много често пропилени лични благополучия заради това, на което служите. Ще спра, за да не отвърна с нещо заслужено, защото толкова ниско, колкото тези, на които се нагледах да тормозят и плюят падат само обезгръбначените.
цитирай
14. podvodni - Малеййй, коментарите на дежурните ...
08.09.2015 20:26
Малеййй, коментарите на дежурните НПО олигофрени трепят рибата.

Гусина Венци това, че се опитваш да отвориш очите на слепците е похвално, но ако слепо прогледа, тогиз жална ни майка на хубавата ни родина.
цитирай
15. asthfghl - А ти защо не използваш българския език по предназначение?
08.09.2015 21:02
"Фрустрира"!?
цитирай
16. getmans1 - ХА-ХА-ХА, само им гледай сеира ... така се става, Велики Руски Византийци :)
08.09.2015 21:02
sestra написа:
Беременен, предки, сторонници, Саудова Арабия... Попитах те в друг блог , вв, питам ви всичките сега - защо? Защо се дъните с такова отчайващо упорство? Няма кой да вярва на колажите ви върху историята. Не стига, че лъжливи, но и много безвкусни. Нелогични,прозрачни, ниски, продажни. Но най-прозрачното ви е, че не минавате без директни обиди срещу своите сънародници, ако наистина сте българи и техните скъпи покойници, както и техните много често пропилени лични благополучия заради това, на което служите. Ще спра, за да не отвърна с нещо заслужено, защото толкова ниско, колкото тези, на които се нагледах да тормозят и плюят падат само обезгръбначените.

цитирай
17. boristodorov56 - 9 септември - празникът на върколаците и кремълските фанариоти!
08.09.2015 21:35
http://viktorkordon.blog/politika/2015/09/08/kak-bylgarskite-komunisti-nastoiavat-bylgariia-da-vleze-v-tr.1390159
цитирай
18. blackpredator - Казваш сестрице
08.09.2015 22:18
"Няма кой да вярва на колажите ви върху историята."
Ние просто не тъпчем на едно място в историята.
Затова отричаме L'art pompier.
"Fireman Art", за по-реднешка публика.
За гетю, да не натоварва простатата и превод
- пожарникарското изкуство.
Там са менте колажите в историята.

та демократствайте...
цитирай
19. koshmar - и русофилията и сами ...
08.09.2015 22:28
Комунизъмът и русофилията и сами по себе си са унищожаващи личността, а като ги съчетаеш в едно, остава междинното звено между човека и растенията.

Показателно за комунистическия манталитет и мироглед - да лъже, мами и заблуждава.

Фалшивите прочити саи фалшиви като комуниста
Тоя постинг, с идиотското помпане, показва идзиотската същност на комуноида..

цитирай
20. sestra - Я остави настрана ти етикетчетата.
08.09.2015 23:05
blackpredator написа:
"Няма кой да вярва на колажите ви върху историята."
Ние просто не тъпчем на едно място в историята.
Затова отричаме L'art pompier.
"Fireman Art", за по-реднешка публика.
За гетю, да не натоварва простатата и превод
- пожарникарското изкуство.
Там са менте колажите в историята.

та демократствайте...

И кутиите, пълни с тях. Демократстване ти е на теб в ума. А на хората - мнения, на които имат право. И то - много преди няколкото забелязани от вв години. Ако ще говориш за изкуство, първо мини се поизвини на хората за простотиите, дето им ги ръсиш само защото не мислят като теб.
цитирай
21. getmans1 - Това твоето, ако не е тъпкане на едно място здраве му кажи. С „Пада лист от календара“ утре ще ви поздравя, ... :)))
09.09.2015 00:43
blackpredator написа:
"Няма кой да вярва на колажите ви върху историята."
Ние просто не тъпчем на едно място в историята.
Затова отричаме L'art pompier.
"Fireman Art", за по-реднешка публика.
За гетю, да не натоварва простатата и превод
- пожарникарското изкуство.
Там са менте колажите в историята.

та демократствайте...

цитирай
22. theeconomist - Привет кореш......
09.09.2015 07:18
....гледам на жицата са накацали "унижените и оскърбените" и сал един черен хищник е бялата врана.
Да ти кажа, вчера лових риба, но хванах само две рибки, едната от които златна, а другата русалка.Лових ги на местни червеи и не кълваха хубаво.

Виж ти, за кратко време си хванал доста "рибоци" на "блогови червеи"!
Тия винаги са били стръв и стръв ще си останат!
Бывай!
цитирай
23. vmir - "-Русия за Съдинението. Ще започна с това, че 6 септември не би могъл да се състои ако не беше се състоял 3 март."
09.09.2015 11:56
Типично - "Който изпревари, той ще натовари". Е, да, ама цивилизованият свят не мисли баш така. И за да няма недоразумения и хищничестки изкушения, е подобрил закона на джунглата със съответните закони и правила.

После казваш, че тогава Русия била слаба. Е, как ще да е била слаба, след като е била най-голямата във всяко отношение бяла държава? Обърни се към аритметиката - като численост днес Русия си е на нивото от тогава, а останалите държави тогава са били средно около 5 пъти по-малочислени отколкото са днес. С подобна демографска стагнация можем да се похвалим само ние българите, а турците се размножиха над 10 пъти за същото време. Няма как да хванеш времето за опашката, камо ли да го удържиш на място.
цитирай
24. vencivaleri1951 - Оооо появи се!?
09.09.2015 12:20
vmir написа:
Типично - "Който изпревари, той ще натовари". Е, да, ама цивилизованият свят не мисли баш така. И за да няма недоразумения и хищничестки изкушения, е подобрил закона на джунглата със съответните закони и правила.

После казваш, че тогава Русия била слаба. Е, как ще да е била слаба, след като е била най-голямата във всяко отношение бяла държава? Обърни се към аритметиката - като численост днес Русия си е на нивото от тогава, а останалите държави тогава са били средно около 5 пъти по-малочислени отколкото са днес. С подобна демографска стагнация можем да се похвалим само ние българите, а турците се размножиха над 10 пъти за същото време. Няма как да хванеш времето за опашката, камо ли да го удържиш на място.


То и няма как 9ти септември без теб. Нали си бил в първата редица , първият вдясно на манифестацията. То и за това си "десен":)

На въпроса:
Израел е малък, но...
Финландия е микроскопична като население но узори СССР
Русия е загубила наскоро Кримската война, узорва се и в освободителната наша..
Ето ти аргументи... Пък и длъжна ли е заради нас/генетични неблагодарници/ да харчи пари и хора, да си създава неприятности...
цитирай
25. vencivaleri1951 - Привет Куш
09.09.2015 12:23
kushel написа:
Ти що не ги триеш кретените, бе? Я им еби путките майни на тий гнусни нищожества! Смрадливи дрисльовци, лизачи и американски марионетки. Да им сера в устите мръсни!


Развличам се човече...Както виждаш и Путин казва за янките-Нашите партньори....
И той се развлича човекОт
цитирай
26. vencivaleri1951 - Буташ ли Альоша Майна???
09.09.2015 12:24
boristodorov56 написа:
http://viktorkordon/politika/2015/09/08/kak-bylgarskite-komunisti-nastoiavat-bylgariia-da-vleze-v-tr.1390159


:))))
цитирай
27. vencivaleri1951 - "Хищникът" е бял орел:)))
09.09.2015 12:28
theeconomist написа:
....гледам на жицата са накацали "унижените и оскърбените" и сал един черен хищник е бялата врана.
Да ти кажа, вчера лових риба, но хванах само две рибки, едната от които златна, а другата русалка.Лових ги на местни червеи и не кълваха хубаво.

Виж ти, за кратко време си хванал доста "рибоци" на "блогови червеи"!
Тия винаги са били стръв и стръв ще си останат!
Бывай!


Стига им на всички. Все пак съм ни кяр ни зян Що минуси ми бяха сложили, но се найдоха други коино им го сложиха:)))
цитирай
28. vencivaleri1951 - Блеки,
09.09.2015 12:31
blackpredator написа:
"Няма кой да вярва на колажите ви върху историята."
Ние просто не тъпчем на едно място в историята.
Затова отричаме L'art pompier.
"Fireman Art", за по-реднешка публика.
За гетю, да не натоварва простатата и превод
- пожарникарското изкуство.
Там са менте колажите в историята.

та демократствайте...


извинявай , че те изоставих, но имах по приятни занимания.
А за сестричката...Хайде римувай го с първото което ти дойде на ум:)
цитирай
29. pulsari - Ето го чистокръвния,истинския, човекоподобния, жалкия, уродливия комунист.
09.09.2015 12:46
kushel написа:
Ти що не ги триеш кретените, бе? Я им еби путките майни на тий гнусни нищожества! Смрадливи дрисльовци, лизачи и американски марионетки. Да им сера в устите мръсни!

цитирай
30. sestra - Коментарите ми бяха илюстрирани
09.09.2015 12:50
не просто изчерпателно, а пунктуално. Предполагам и отговорите на въпросите ми са сбутани нейде там - в думите и в мислите, които бяха използвани. Резонанс да има и още един особено добър ден за българската действителност :)
цитирай
31. vmir - 25. vencivaleri1951,
09.09.2015 13:29
vencivaleri1951 написа:


То и няма как 9ти септември без теб. Нали си бил в първата редица , първият вдясно на манифестацията. То и за това си "десен":)


Да, бил съм. Но за разлика от теб, не е било мое решение и никога не съм се гордял с това. Защото ни караха да повтаряме, че на 9.IX.1944 избухнала "народна революция", а аз бях любопитен и разпитвах, но не можах да открия човек, участвал в тази революция. Вместо това ми беше обяснено, че бандити и криминални елементи са узурпирали властта благодарение на нахлуването на Червената армия, отначало аз отказвах да го повярвам, но впоследствие (още по комунистическо) се уверих, че наистина е било така.
цитирай
32. vmir - Аз - пребоядисан???
09.09.2015 14:46
Някои тук не могат да си представят живота без пребоядисване. Даже го намират за цяло съдържание. Абе, тъпунгер, страхотни "същности" вадиш, не си ли чувал, че истериите са продукт на психически разстроени екземпляри? Няма как да те взема за нормален, не бой се.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: vencivaleri1951
Категория: Политика
Прочетен: 1697723
Постинги: 541
Коментари: 7651
Гласове: 3329
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930